Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ένοχου για ασέλγεια 5χρονου κοριτσιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Ιαν 2021, 13:06

ST48410 έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:58
Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:48
Ολοι οι παιδεραστές δεν θεωρούν κάτι κακό στον βιασμο ενός μικρού κοριτσιού, αγοριού κτλ. Είτε Πακιστανός, είτε Έλληνας, είτε Ολλανδός.
Σωστό αυτό που λες ωστόσο ο Λοξίας και ο enaon σου λένε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν υπάρχει κάτι στην κουλτούρα, την ανατροφή ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μιας ομάδας που να κάνει ευκολότερο να οδηγηθούν σε έναν τύπο παρανομίας.

Δεν παίρνω θέση στο συγκεκριμένο θέμα. Θα ήθελα να δω νούμερα αν και φαντάζομαι ότι πολύ δύσκολα θα υπάρχουν.
Και στην Χριστιανικη Αφρικη και στην Χριστιανικη Ασια τα ιδια ακριβως ισχυουν. Οι πατριαρχικες και σεξιστικες δομες ειναι εντονοτερες στις πιο φτωχες χωρες του κοσμου και δεν εχει καθολου να κανει με την θρησκεια. Ο τοπ προορισμος των δυτικων ανωμαλων στην Ασια ειναι οι αγγλοφωνες χριστιανικες Φιλιππινες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Ιαν 2021, 13:08

stavmanr έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:03
ST48410 έγραψε:
Naida έγραψε:
Ολοι οι παιδεραστές δεν θεωρούν κάτι κακό στον βιασμο ενός μικρού κοριτσιού, αγοριού κτλ. Είτε Πακιστανός, είτε Έλληνας, είτε Ολλανδός.
Σωστό αυτό που λες ωστόσο ο Λοξίας και ο enaon σου λένε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν υπάρχει κάτι στην κουλτούρα, την ανατροφή ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μιας ομάδας που να κάνει ευκολότερο να οδηγηθούν σε έναν τύπο παρανομίας.
Τότε θα βλέπαμε την πλειοψηφία των ανθρώπων εκείνης της χώρας να έρχονται εδώ και να επιχειρούν τέτοιες δραστηριότητες.
Το ερώτημα επομένως είναι : αν η πλειοψηφία είναι παιδόφιλη, πώς συγκρατιέται;
Έχεις δει πολλούς παιδόφιλους στην ιστορία να συγκρατιούνται;
Θέλω νούμερα. Δεν μπορώ να φτάσω σε συμπεράσματα έτσι ούτε ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει στο Πακιστάν. Μπορεί η εικόνα που έχω για αυτούς να είναι πλασματική και να οφείλεται στο τι νέα μεταφέρουν τα ΜΜΜ εδώ. Ωστόσο μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό η κουλτούρα που μεγαλώνει κάποιος να τον ακολουθεί και να τον καθορίζει σε κάποιο βαθμό (όταν μιλάμε για μεγάλα νούμερα και όχι μεμονωμένα άτομα).

Αν λοιπόν κάποιος μεγαλώσει με την ιδέα ότι κάτι δεν είναι τόσο κακό, όταν πάει σε άλλη χώρα μπορεί να συγκρατηθεί μπορεί και όχι, σίγουρα γνωρίζει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται εκεί, ωστόσο θα έχει λιγότερες αναστολές, γενικά μιλώντας, αν κάτι δεν θεωρείται τόσο κακό εκεί που μεγάλωσε.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 13:10

Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:06
stavmanr έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:04
Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:03
Εγώ ρωτάω εσένα. Ο Έλληνας εδώ παραβιάζει τον σηματοδότη στην Γερμανία όχι. Γιατί;
Θα ήθελα τη δική σου εξήγηση. Δεν έχει αντίστοιχη "κουλτούρα παραβατικότητας";
Ναι αλλά εγώ θέλω την δική σου. Πρώτα εσύ απαντάς και μετά εγώ.
Δεν ξέρω. Δεν έχω κάνει αναλύσεις στο ζήτημα για να ξέρω πώς και γιατί πχ. συμμορφώνονται οι έλληνες στη Γερμανία ή και γενικά πώς συμμορφώνονται οι άνθρωποι σε έναν ξένο τοπο. Απλά βλέπω ένα φαινόμενο μπροστά μου.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι φταίει η εκεί νομοθεσία (που συμμορφώθηκαν), μπορούμε να υποθέσουμε ότι έφταιγε η εδώ νομοθεσία (που δεν συμμορφώνονταν), μπορούμε να υποθέσουμε χίλια πράγματα.
Αυτό που δεν αλλάζει είναι το γεγονός ότι η "κουλτούρα παραβατικότητας" ελαχιστοποιείται. Που σημαίνει ότι αυτό που ονομάζουμε "κουλτούρα" δεν μπορεί να είναι πραγματικά κουλτούρα, αν αλλάζει επειδή ξαφνικά άλλαξες τόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Ιαν 2021, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Ιαν 2021, 13:11

John Brown Gun Club έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Naida έγραψε:

Δεν παίρνω θέση στο συγκεκριμένο θέμα. Θα ήθελα να δω νούμερα αν και φαντάζομαι ότι πολύ δύσκολα θα υπάρχουν.
Και στην Χριστιανικη Αφρικη και στην Χριστιανικη Ασια τα ιδια ακριβως ισχυουν. Οι πατριαρχικες και σεξιστικες δομες ειναι εντονοτερες στις πιο φτωχες χωρες του κοσμου και δεν εχει καθολου να κανει με την θρησκεια. Ο τοπ προορισμος των δυτικων ανωμαλων στην Ασια ειναι οι αγγλοφωνες χριστιανικες Φιλιππινες.
Δεν νομίζω ότι η θρησκευτική ταυτότητα μόνη της είναι αρκετή. Ο τρόπος που εκφράζεται η ίδια ταυτότητα από περιοχή σε περιοχή διαφέρει πολύ όπως επισημαίνεις κι εσύ. Ωστόσο αν σε κάποια περιοχή καλλιεργείται μαζικά η αντίληψη ότι ο παιδικός βιασμός δεν είναι κακό (έτσι όπως το ορίζουν οι δυτικοί νόμοι), τότε υπάρχει πρόβλημα. Μην κρυβόμαστε από το φόβο ότι θα χαρακτηριστούμε ρατσιστές.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 13:11

John Brown Gun Club έγραψε:
Ο τοπ προορισμος των δυτικων ανωμαλων στην Ασια ειναι οι αγγλοφωνες χριστιανικες Φιλιππινες.
Αυτό πάλι πως εξηγείται;
Οι καλοί και διαφωτισμένοι δυτικοί να τρέχουν στις Ταυλάνδες για ανήλικα;
Ποια κουλτούρα τους οδηγεί εκεί και γιατί δεν την εμφανίζουν κι εδώ;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 13:11

Winston Smith έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:05
Naida νομίζω ότι αποδέχεσαι ότι η πατριαρχία είναι αιτία για αύξηση των βιασμών καθώς το πως μεγαλώνει κάποιος διαμορφώνει την ενήλικη συμπεριφορά του και ο βιασμός είναι πιο πιθανός όταν οι άντρες μαθαίνουν να υποτιμούν τις γυναίκες, ότι το ντύσιμο των γυναίκων προκαλεί τον βιασμό τους, "τα θέλουν γιατί είναι πουτάνες" κοκ. Σε μια δυτική χώρα αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε ένα βαθμό, υπάρχουν κάποιοι που αν ένα θύμα φορούσε μίνι θα το θεωρούσαν ελαφρυντικό για το βιασμό. Σκέψου ότι παίρνεις το τηλεκοντρόλ και αυξάνεις την ένταση του φαινομένου κατά πάρα πολύ (ισλαμική χώρα) το οποίο σημαίνει τραγικά μεγαλύτερη (και συστημική) υποβάθμιση της γυναίκας και το "τα θέλει γιατί είναι πουτάνα" δεν περιορίζεται στο μίνι αλλά και στο ότι μπορεί να είναι άπιστη/φοράει δυτικά ρούχα και να φαίνονται τα μαλλιά της. Με αυτή τη λογική βάζουμε 1000 δυτικούς και 1000 που μεγαλώσαν σε μια ισλαμική χώρα σε μία δυτική χώρα που οι γυναίκες κυκλοφορούν ελεύθερα και ντυμένες όπως γουστάρουν. Πιστεύεις τα ποσοστά των βιασμών δυτικών γυναικών θα είναι παρόμοια ή ότι θα υπάρχει σημαντική διαφορά;

Για να προλάβω διαστρεβλώσεις κανείς δεν λέει ότι οι βιασμοί θα είναι 1000/1000.
Θα υπάρχει διαφορά αφού θα αυξηθούν τα άτομα τα οποία φέρουν την πατριαρχική νοοτροπία. Είναι σαν να λες έχουμε 1000 άτομα δυτικούς με κουλτούρα βιασμού και τα κάνουμε 2000 άτομα δυτικούς με κουλτούρα βιασμού. Δεν θα αυξηθεί το ποσοστό;
Η λύση δεν είναι η "καταπολέμηση" της κουλτούρας του βιασμού από όπου κι αν προέρχεται; κάνω λάθος;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2021, 13:15

stavmanr έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:11
Αυτό πάλι πως εξηγείται;
είδες σταυρο μόλις λίγο φτύσεις την καραμέλα πόσο ανοίγει η εικόνα; :lol:

Ξαφνικά, πέρα φυσικά οτι μετανάστης και τουρίστας δεν έχουν καμία σχέση, ούτε τουρίστας με τουρίστα δεν έχουν και ας ειναι ίδιας εθνικότητας, έχει σημασία και ο προορισμός, όλα έχουν, τα λέμε στερεότυπα, χάρηκαν.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 24 Ιαν 2021, 13:17

Naida έγραψε:
Winston Smith έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:05
Naida νομίζω ότι αποδέχεσαι ότι η πατριαρχία είναι αιτία για αύξηση των βιασμών καθώς το πως μεγαλώνει κάποιος διαμορφώνει την ενήλικη συμπεριφορά του και ο βιασμός είναι πιο πιθανός όταν οι άντρες μαθαίνουν να υποτιμούν τις γυναίκες, ότι το ντύσιμο των γυναίκων προκαλεί τον βιασμό τους, "τα θέλουν γιατί είναι πουτάνες" κοκ. Σε μια δυτική χώρα αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε ένα βαθμό, υπάρχουν κάποιοι που αν ένα θύμα φορούσε μίνι θα το θεωρούσαν ελαφρυντικό για το βιασμό. Σκέψου ότι παίρνεις το τηλεκοντρόλ και αυξάνεις την ένταση του φαινομένου κατά πάρα πολύ (ισλαμική χώρα) το οποίο σημαίνει τραγικά μεγαλύτερη (και συστημική) υποβάθμιση της γυναίκας και το "τα θέλει γιατί είναι πουτάνα" δεν περιορίζεται στο μίνι αλλά και στο ότι μπορεί να είναι άπιστη/φοράει δυτικά ρούχα και να φαίνονται τα μαλλιά της. Με αυτή τη λογική βάζουμε 1000 δυτικούς και 1000 που μεγαλώσαν σε μια ισλαμική χώρα σε μία δυτική χώρα που οι γυναίκες κυκλοφορούν ελεύθερα και ντυμένες όπως γουστάρουν. Πιστεύεις τα ποσοστά των βιασμών δυτικών γυναικών θα είναι παρόμοια ή ότι θα υπάρχει σημαντική διαφορά;

Για να προλάβω διαστρεβλώσεις κανείς δεν λέει ότι οι βιασμοί θα είναι 1000/1000.
Θα υπάρχει διαφορά αφού θα αυξηθούν τα άτομα τα οποία φέρουν την πατριαρχική νοοτροπία. Είναι σαν να λες έχουμε 1000 άτομα δυτικούς με κουλτούρα βιασμού και τα κάνουμε 2000 άτομα δυτικούς με κουλτούρα βιασμού. Δεν θα αυξηθεί το ποσοστό;
Η λύση δεν είναι η "καταπολέμηση" της κουλτούρας του βιασμού από όπου κι αν προέρχεται; κάνω λάθος;
Όχι, δεν λέω αυτό. Για την ακρίβεια σε αυτό που λες δεν θα αυξηθεί το ποσοστό, θα παραμείνει το ίδιο. Αν έχεις 1000 δυτικούς που το ποσοστό είναι πχ 10% τότε έχεις 100/1000 βιασμούς. Σε άλλους 1000 δυτικούς εχεις επίσης 10% (100/1000) άρα αθροιστικά 200/2000 = 10% ποσοστό, το ίδιο. Αυτό που ρώτησα είναι αν το ποσοστό των δυτικών (λιγότερο έντονη πατριαρχία) θα βιάσουν θα είναι διαφορετικό από το ποσοστό αυτων που έχουν ζήσει πιο έντονη πατριαρχία.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Ιαν 2021, 13:19

Naida έγραψε:
24 Ιαν 2021, 12:31
Αυτό λέω. Χρησιμοποιείς το ότι όλοι όσοι έχετε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης καταφέρεστε εναντίον του stavmanr που έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Το οποίο σημαίνει τι; ότι έχετε δίκιο και αυτός άδικο; δεν νομίζω. Εάν το έγκλημα το είχε κάνει Έλληνας θα υπήρχαν τόσες σελίδες νήμα; δεν νομίζω. Μήπως ξέρεις εσύ τον λόγο;
Οι σελίδες δεν δημιουργήθηκαν επειδή το έγκλημα το είχε διαπράκει πακιστανός και όχι έλληνας.
Δημιουργήθηκαν επειδή αναφέρθηκε πως οι πακιστανοί δεν θεωρούν κακό τον βιασμό ενός μικρού κοριτσιού. Και τότε πετάχτηκε ο σταβροέτσι να μας "διδάξει". Όλες αυτέ οι σελίδες είναι δικό του αποτέλεσμα αποπροσανατολισμού για να μην τεθεί η παράμετρος της πακιστανικής κουλτούρας και βαρύνει το προφίλ του δράστη.
Παιδόφιλοι και βιαστές υπάρχουν σε όλες τις κοινωνίες. Ο Έλληνας βιαστής δεν είναι καλύτερος από τον Ολλανδό ή από τον Πακιστανό.
Ούτε θα ζητήσει κάποιος επιείκεια για τον Έλληνα επειδή είναι ομοεθνής μας.
Αλλά, η παράμετρος της κουλτούρας των πακιστανών, ΔΕΝ γίνεται να αποσιωπηθεί προς χάριν των -τάχα μου- δικαιωματιστών.

Naida έγραψε:
Υγ Το άλλο που παρέθεσες από άλλο νήμα ούτε που κατάλαβα πως σχετίζεται με το εδώ θέμα.
Δεν πειράζει...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 13:21

stavmanr έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:10
Naida έγραψε:
stavmanr έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:04

Θα ήθελα τη δική σου εξήγηση. Δεν έχει αντίστοιχη "κουλτούρα παραβατικότητας";
Ναι αλλά εγώ θέλω την δική σου. Πρώτα εσύ απαντάς και μετά εγώ.
Δεν ξέρω. Δεν έχω κάνει αναλύσεις στο ζήτημα για να ξέρω πώς και γιατί πχ. συμμορφώνονται οι έλληνες στη Γερμανία ή και γενικά πώς συμμορφώνονται οι άνθρωποι σε έναν ξένο τοπο. Απλά βλέπω ένα φαινόμενο μπροστά μου.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι φταίει η εκεί νομοθεσία (που συμμορφώθηκαν), μπορούμε να υποθέσουμε ότι έφταιγε η εδώ νομοθεσία (που δεν συμμορφώνονταν), μπορούμε να υποθέσουμε χίλια πράγματα.
Αυτό που δεν αλλάζει είναι το γεγονός ότι η "κουλτούρα παραβατικότητας" ελαχιστοποιείται. Που σημαίνει ότι αυτό που ονομάζουμε "κουλτούρα" δεν μπορεί να είναι πραγματικά κουλτούρα, αν αλλάζει επειδή άλλαξες τόπο.
Φυσικά και μπορείς να την πεις κουλτούρα. Δεν σε χαρακτηρίζει εσαει. Μπορείς να την αλλάξεις, να την αμαδιαμορφωσεις κτλ. Δεν είναι δα και γραμμένη στο dna. Εξωτερικά ερεθίσματα είναι.
Με την δική μου λογική έχει να κάνει με συμμόρφωση και ενσωμάτωση στην νέα κοινωνία. Όσο πιο μακριά είσαι βέβαια από αυτή την νέα κοινωνία(σαν νοοτροπία) σίγουρα τόσο πιο μεγάλες οι διαφορές και η δυσκολία ενσωμάτωσης. Και τόσο πιο ξένο σε βλέπουν. Και είναι λογικό. Ίσως δηλαδή κι όλοι αυτοί που γράφουν περί Πακιστανών κτλ εκφράζουν τον φόβο τους για το ξένο και διαφορετικό. Που ναι μεν έχει βάση αυτός ο φόβος(λόγω διαφοράς κουλτούρας) αλλά δεν θα πρέπει να είναι και αφορμή για ρατσιστική αντιμετώπιση καθώς αυτή την κουλτούρα έστω και σε μικρότερο βαθμό την συναντας και στις δυτικές χώρες. Για αυτό και η λύση δεν είναι ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αλλά η αντίδραση και ο καταδισμός αυτών των νοοτροπιων και να καθίσταται σαφές στην κοινωνία και σε όλα τα μέλη της, γηγενείς και αλλοδαποί, πως δεν είναι ανεκτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 24 Ιαν 2021, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 13:21

Winston Smith έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:17

Όχι, δεν λέω αυτό. Για την ακρίβεια σε αυτό που λες δεν θα αυξηθεί το ποσοστό, θα παραμείνει το ίδιο. Αν έχεις 1000 δυτικούς που το ποσοστό είναι πχ 10% τότε έχεις 100/1000 βιασμούς. Σε άλλους 1000 δυτικούς εχεις επίσης 10% (100/1000) άρα αθροιστικά 200/2000 = 10% ποσοστό, το ίδιο. Αυτό που ρώτησα είναι αν το ποσοστό των δυτικών (λιγότερο έντονη πατριαρχία) θα βιάσουν θα είναι διαφορετικό από το ποσοστό αυτων που έχουν ζήσει πιο έντονη πατριαρχία.
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση :-?

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Ιαν 2021, 13:22

enaon έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:15
stavmanr έγραψε:
Αυτό πάλι πως εξηγείται;
είδες σταυρο μόλις λίγο φτύσεις την καραμέλα πόσο ανοίγει η εικόνα; :lol:
:smt017
Καταρχήν, stavmanr.
Ξαφνικά, πέρα φυσικά οτι μετανάστης και τουρίστας δεν έχουν καμία σχέση, ούτε τουρίστας με τουρίστα δεν έχουν και ας ειναι ίδιας εθνικότητας, έχει σημασία και ο προορισμός, όλα έχουν, τα λέμε στερεότυπα, χάρηκαν.
:p2:
Δεν βγαίνει νόημα. Ξαναδιατύπωσε αν θέλεις.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2021, 13:23

Λοξίας έγραψε:
24 Ιαν 2021, 13:19
Naida έγραψε:
Αυτό λέω. Χρησιμοποιείς το ότι όλοι όσοι έχετε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης καταφέρεστε εναντίον του stavmanr που έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Το οποίο σημαίνει τι; ότι έχετε δίκιο και αυτός άδικο; δεν νομίζω. Εάν το έγκλημα το είχε κάνει Έλληνας θα υπήρχαν τόσες σελίδες νήμα; δεν νομίζω. Μήπως ξέρεις εσύ τον λόγο;
Οι σελίδες δεν δημιουργήθηκαν επειδή το έγκλημα το είχε διαπράκει πακιστανός και όχι έλληνας.
Δημιουργήθηκαν επειδή αναφέρθηκε πως οι πακιστανοί δεν θεωρούν κακό τον βιασμό ενός μικρού κοριτσιού. Και τότε πετάχτηκε ο σταβροέτσι να μας "διδάξει". Όλες αυτέ οι σελίδες είναι δικό του αποτέλεσμα αποπροσανατολισμού για να μην τεθεί η παράμετρος της πακιστανικής κουλτούρας και βαρύνει το προφίλ του δράστη.
Παιδόφιλοι και βιαστές υπάρχουν σε όλες τις κοινωνίες. Ο Έλληνας βιαστής δεν είναι καλύτερος από τον Ολλανδό ή από τον Πακιστανό.
Ούτε θα ζητήσει κάποιος επιείκεια για τον Έλληνα επειδή είναι ομοεθνής μας.
Αλλά, η παράμετρος της κουλτούρας των πακιστανών, ΔΕΝ γίνεται να αποσιωπηθεί προς χάριν των -τάχα μου- δικαιωματιστών.

Naida έγραψε:
Υγ Το άλλο που παρέθεσες από άλλο νήμα ούτε που κατάλαβα πως σχετίζεται με το εδώ θέμα.
Δεν πειράζει...
Μα αυτό που μπολννταρω δεν είναι σωστό. Είναι μια γενίκευση που πατά πάνω στην εθνικότητα. Ξέρεις πως μεταφράζεται αυτό;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 24 Ιαν 2021, 13:24

ST48410 έγραψε:
Μην κρυβόμαστε από το φόβο ότι θα χαρακτηριστούμε ρατσιστές.
Αυτό είναι πολύ συχνό σε αυτές τις συζητήσεις. Ειδικά άτομα τα οποία με ευκολία θα παίξουν το χαρτί του ρατσισμού, είναι λογικό με ανάλογη δυσκολία να συζητήσουν πράγματα με το φόβο μη τους παίξουν το ίδιο χαρτί άλλοι.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Ιαν 2021, 13:26

Naida έγραψε:
Οι παιδεραστές ναι. Είναι άρρωστοι και δεν το θεωρούν κακό.
Ένας πακιστανός όμως δεν είναι δεδομένο πως είναι άρρωστος παιδεραστής.
Επειδή η κουλτούρα του επιτρέπει τον βιασμό μικρών κοριτσιών, πιθανότατα να μην είναι κατ' ανάγκην άρρωστος παιδεραστής, αλλά απλά εφαρμόζει την κουλτούρα του.
Το καταλαβαίνεις αυτό, έτσι;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών