Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:15
Paris έγραψε: ↑24 Ιαν 2021, 16:05
αυτο που γίνεται ειναι πως δικαια σε αποκαλεσαν λαχανο αλλα στην ουσια εισαι επικινδυνη για σενα οσους αγαπας και την κοινωνια
αν ποτέ το καταλάβεις θα αντιληφθεις πως η Γαλη είναι αυτη που ενδιαφερεται και για το δικο σου μελλον οπως και για του παιδιου της

Οκ παίδες, η αλήθεια είναι ότι δεν νοιώθω απειλή ούτε για το δικό μου μέλλον, ούτε για το μέλλον του παιδιού μου. Μπορεί να είμαι μεσήλιξ αλλά δεν έχω την εγωκεντρική άποψη όσων θεωρούν ζωτικό μέλλον τα χρόνια που θα ζήσουν οι ίδιοι ή τα ενήλικα πλέον παιδιά τους. Ούτε για τα δικά μου εγγόνια ενδιαφέρομαι γιατί ξέρω την
εκπαίδευση και τις παραστάσεις που θα έχουν, όσο και τη λογική που θα διαμορφώσουν στα πρώτα κρίσιμα χρόνια.
Τον κατά συρροή βιασμό της λογικής, που θα υποστούν τα παιδιά και τα εγγόνια των ημίτρελλων οδηγάρων που προβάλλουν ως προοδευτικό βήμα της ανθρωπότης την όπισθεν. Δηλαδή τη φάση όπου η ενσωμάτωση των ευάλωτων, δεν θα μείνει στο θεωρητικό πλαίσιο αλλά θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Αυτό όπου οι ευάλωτοι ενσωματώνονται με τα παιδιά κυριολεκτικώς, χάριν εκπαιδευτικής διαδικασίας, σε άτεχνες ή έντεχνες εφαρμογές. Όποιο παιδί (τους μεσαιωνικούς όρους
αγοράκια και
κοριτσάκια να τους ξεχάσετε) διαμαρτύρεται θα αποβάλλεται από την τάξη και οι κηδεμόνες του θα απελαύνονται ως ρατσιστικά απόβλητα.
Δηλαδή το μέλλον όπου η Μπάρμπι-πριγκίπισσα θα θεωρείται ένα χυδαίο σεξιστικό πρότυπο και θα αντικατασταθεί με το Μπάρμπι-ντραγκ κουίν. Το μέλλον όπου το κάθε πρωθυπουργό θα πρέπει να φοράει γόβα στιλέτο σε κάθε επίσημη εκδήλωση και η αστυνομία θα αντικατασταθεί με τη "βαράγγεια" φρουρά από μαχητές της Μπόκο Χάραμ.
Με λίγα λόγια το μέλλον, όπου ο φερόμενος ως δυτικός πολιτισμός θα έχει πλέον πλέον ως βασικό στοιχείο αναφοράς, το οτιδήποτε χαρακτήριζε χθες ως βαρβαρισμό.
Κι αυτό το μέλλον δεν είναι και τόσο μελλοντικό, ήδη υπάρχουν εκφράσεις του και τώρα. Και στην τελική αν το θέλουν τόσο πολύ οι περισσότεροι, γιατί όχι; Δικό τους είναι, αυτό γουστάρουν, γι' αυτό παλεύουν, αυτό θα έχουν.
Προσωπικώς πάντως, είμαι πανευτυχής

που δεν θα ζήσω το απόγειο αυτού του εφιαλτικού πολιτισμικού παραλογισμού.