THNX αγάπη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:20πάω εγώ!!Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:11Ας μπει κάποιος στη σελίδα του φόρουμ στο φέισμπουκ να κανει ανάρτηση.
Λουγκόζι ακούς;
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Κλείσιμο phorum.gr
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτο δεν το καταλαβα ουτε κι εγω και ειναι ενας απο τους λογους που ειναι χαρουμενος που "απελευθερωθηκα απο το ελευθερο".Otto Weininger έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:19Είχε ανοιχτεί και νήμα για το phorum εκεί. Μιλάμε δεν κράτησε ούτε δέκα δεύτερα. Μέχρι να πατήσω πάνω, είχε σβηστεί. Οι τύποι είναι λαλημένοι.
Γιατι ηταν ταμπου να μιλαει κανεις για το phorum?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
με προλαβε άλλος!
λολ!
λολ!
Δε μου αρεσουν αυτοι οι ανταγωνισμοι. Σημερα ειμαστε, αυριο φευγουμε παιδια...
Κοίτα τους δίνω ένα μικρό ελαφρυντικό οτι θέλουν να μη φύγει κόσμος απο το μαγαζί τους. Αλλά ας το πουν καθαρά, όχι μλκιες τύπου οτι σπαμάρομε ιούς και δέχονται επιθέσεις απο τη μοσαντ. Έλεος 
Τεσπα στα καθ' ημάς.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα της νέας-παλιάς μας Πατρίδας έως τώρα.
Πάει όμορφα το πράγμα.

Τεσπα στα καθ' ημάς.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα της νέας-παλιάς μας Πατρίδας έως τώρα.

Πάει όμορφα το πράγμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Α καλά... Άστο.Ερμής έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:10Ίσα ίσα επειδή είναι εταιρεία που δε σου πουλάει κάτι, το κλείνει και το ανοίγει όποτε του αρέσει μιας και μπορεί να μη βγαίνει οικονομικά. Οι τύποι όμως εδώ είχαν δεχτεί πρόταση να το "πουλήσουν" και μας έγραψαν στα τέτοια τους.
ναι είναι στο ελεύθερο και σε έψαχνε. Νομίζω εκεί είχε το νικ Σταλινικό Απολίθωμα. Ας τον ειδοποιήσει κάποιος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχεις κονέ με Άγιο Πέτρο;
Πάνος Σκουρλέτης
'Έχουν κάθε δικαίωμα να μην επιτρέπουν στον χώρο τους νήμα που διαφημίζει ανταγωνιστές. Ίσως να το έκανα και εγώ, αλλά και να μην το έκανα, θα θύμωνα.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:19Είχε ανοιχτεί και νήμα για το phorum εκεί. Μιλάμε δεν κράτησε ούτε δέκα δεύτερα. Μέχρι να πατήσω πάνω, είχε σβηστεί. Οι τύποι είναι λαλημένοι.
Αλλά αν παίχτηκε κάτι τέτοιο με τα pms, είναι απαράδεκτο. Μπορούμε να στέλνουμε ό,τι θέλουμε εφόσον δεν παρενοχλείται ο παραλήπτης και δεν ανήκουμε σε τρομοκρατική οργάνωση.
Και δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να εμποδίσεις κάποιον να μάθει πώς άνοιξε αυτό; Το web έχει πολλά ποδάρια.
Προφανώς αυτό ήταν το μήνυμα που μου έστειλε ο Ερμής, είχα ειδοποιηθεί και πιο πριν από άλλο μέλος, αλλά δεν μπορούσα να μπω, ωραία το ξαναείδα στο forums.gr και ήρθα.
Και ευχαριστώ τα παιδιά εκεί για την ευγένειά τους. Τώρα αν εσύ, ο Ερμής και όποιος άλλος έφαγε μπαν, θέλει να το έχει δίπορτο ή αν κάτι δεν πάει καλά εδώ, λογικό δεν είναι να προτιμήσει το forums.gr;
Ποιο φέησμπουκ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:20πάω εγώ!!Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:11Ας μπει κάποιος στη σελίδα του φόρουμ στο φέισμπουκ να κανει ανάρτηση.
Λουγκόζι ακούς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αλήθεια τώρα; :cry:
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
σε απάντησα!!Naida έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:28Ποιο φέησμπουκ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:20πάω εγώ!!Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 15:11Ας μπει κάποιος στη σελίδα του φόρουμ στο φέισμπουκ να κανει ανάρτηση.
Λουγκόζι ακούς;
- Cecily Anne
Μεταξύ του φρι και αυτού; Όχι, το λογικό ήταν να πάει στο φρι, διότι ήταν μακράν καλύτερη πλατφόρμα. ΟΚ, μετά τα μπαν και τα μπλοκ όχι προφανώς θα καταλήξει αλλού, αλλά σαν επιλογή χώρου κι εγώ φρι θα διάλεγα, αν δεν είχα επιλογή πχόρουμ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι σα να σου λένε
τι προτιμάς; Ένα σκοτεινό λαβύρινθο ή μια ευθεία που μπορεί να έχει και φυσιογνωμίες που δε συμπαθείς;
τι προτιμάς; Ένα σκοτεινό λαβύρινθο ή μια ευθεία που μπορεί να έχει και φυσιογνωμίες που δε συμπαθείς;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Βασικά είμαστε οι ίδιοι ακριβώς χρήστες που υπήρχαν και πριν, πιστεύει κάποιος ότι οι ίδιοι χρήστες θα κάτσουν να ξαναγράψουν και να αναλύσουν εκ νέου θέματα, τα οποία είχαν υπεραναλύσει στο παρελθόν και χάθηκαν στην ιντερνετική άβυσσο; Ακόμη και να υπάρξει η πλήρης εξασφάλιση ότι τα ποστ που θα παραχθούν από εδώ και πέρα θα διασωθούν, δεν πρόκειται να επιστρέψουν σε αυτά με τα οποία ασχολήθηκαν παλιότερα, γιατί μία τέτοια ανακύκλωση πραγμάτων που έχουν ήδη λεχθεί, είναι απλώς κουραστική και ανούσια.Πάνας έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 12:52Τι σορρυ ρε;
Δεν γίνεται να ξαναβρεθούν όλες αυτές οι πληροφορίες....
Ορίστε, άνοιξε νήμα η Σέσιλυ για τους Σπάτα. Ποια η συμμετοχή και το ρολάρισμα του νήματος;
Μια ρομαντική ανάμνηση είναι μόνο.
Ανούσιο να ξανά ανοιχτεί τέτοιο νήμα.
Μάλιστα αυτός που το συντηρούσε έγραφε μόνο εκεί. Ο Όποιος δεν νομίζω να έχει το κουράγιο να το ξανά κάνει.
Είναι απλά τα πράγματα.
Εσύ μπανάριζες όποιον είχε άλλη άποψη, Μη μιλάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28