Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 21:31
elchav έγραψε: ↑26 Ιαν 2021, 21:28
μόνο συγκίνηση για το μέτωπο Σινοφοβίας που χτίζεται
πριν μερικά χρόνια ήμασταν πραγματικά ελάχιστοι, πληθαίνουμε και ΕΡΧΟΜΑCTE

Εγώ παρατηρώ και Σινόφιλους να πληθαίνουν. Η βαρυτική έλξη της Κίνας έχει ήδη αρχίσει να τραβάει κυρίως αντιαμερικανούς και παραδοσιακούς κομμουνιστές και πληθαίνουμε στο πχόρουμ. Αλλά είναι θέμα χρόνου πριν τραβήξει κι άλλες κατηγορίες.
Κάποτε ήμουν
κινεζόφιλος (παρά τις ιδεολογικές διαφορές), αφού στα χρόνια που η Δύση εξουσιαζόταν απο το παγκοσμιοποιητικό μπλοκ, η Κίνα αντιτίθετο στις πολιτικές αυτές.
Επι Τραμπ βέβαια άλλαξαν τα πράγματα, αλλά και πάλι, η κόντρα του με την Κίνα με άφηνε αδιάφορο, αφού θεωρούσα πως αυτή οφειλόταν στον ανταγωνισμό για το μοίρασμα της πίτας και κυρίως στην προσπάθειά του να φέρει τις αμερικανικές εταιρείες πίσω στις ΗΠΑ (που απο αμερικανικής πλευράς δεν είναι κακό).
Η απόκρυψη στοιχείων όμως που έκανε για τον κορωνοϊό, για να μην..."αμαυρωθεί" η εικόνα του..."αλάθητου μαρξιστικού καθεστώτος" και για να μην έχουν πρόβλημα με τις μπίζνες, επιστρατεύοντας μάλιστα και τις επιροές της στον ΠΟΥ στη συνέχεια για να υποβαθμίζει το πρόβλημα, δεν γινόταν να με αφήσει αδιάφορο... Στην "καλύτερη" των περιπτώσεων, η χώρα μας και όλος ο πλανήτης, πληρώνει τα μαγειρέματα κάποιων για να μην αμφισβητηθεί η εξουσία τους απο το λαό τους.
Βλέποντας όμως κάποια πράγματα στη συνέχεια, δεν είμαι και τόσο σίγουρος εαν προέκυψε
απο λάθος όλο αυτό...