Gewponos90 έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:29Και πολύ έκατσες για αδιαφορη χρόνια. Πέσε για ύπνο και τα ξαναλέμε το 2040 που θα πάρεις το επομενο

Gewponos90 έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:29Και πολύ έκατσες για αδιαφορη χρόνια. Πέσε για ύπνο και τα ξαναλέμε το 2040 που θα πάρεις το επομενο
οχι δεν θα ναι χαρτινο,περισσοτερους βαθμους εχουν,εστω και αν η διαφορα ειναι καργα πλασματικηObi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:31Κι αν τυχει και το χασουν παλι θα λενε για χαρτιναGewponos90 έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:29
Και πολύ έκατσες για αδιαφορη χρόνια. Πέσε για ύπνο και τα ξαναλέμε το 2040 που θα πάρεις το επομενο
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:31Κι αν τυχει και το χασουν παλι θα λενε για χαρτιναGewponos90 έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:29
Και πολύ έκατσες για αδιαφορη χρόνια. Πέσε για ύπνο και τα ξαναλέμε το 2040 που θα πάρεις το επομενο
Κόκκορας έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:33οχι δεν θα ναι χαρτινο,περισσοτερους βαθμους εχουν,εστω και αν η διαφορα ειναι καργα πλασματικηObi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:31Κι αν τυχει και το χασουν παλι θα λενε για χαρτιναGewponos90 έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:29
χαρτινο ηταν το δικο σας και μονο.
Δεν αναπαραγω αρειανους αν λενε τα ιδια κι αυτοι μπραβο τους.Και αλλοι λενε για το εορταστικο θεσσαλονικης και πρεσπαθλητες σας λενε και οι γαυροι.
τωρα σοβαρα θα κατσουμε να συζητησουμε αν ηταν χαρτινο ή οχι το μαστραπαδακι που πηρες το 18; σοβαρα θα κανουμε την συζητηση;Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:33Τα ιδια λεμε το αυτονοητο οτι χαρτινο δεν υπηρξε γιατι δεν διεκδικηθηκε στα χαρτια.
Εγω οχι αλλα δεν θα μου φανει παραξενο καποια μαναβοσκυλα να το πιστευουν κι αυτο
Ελα λοιπον εκδηλωσου μαναρι μου δεν τρεχει τιποτα αρκει να μη το παρει η ΑΕΚ.Ας το παρει ο γαυρος,η λαρισα με αλλαγη νομου παλιοτερα κτλ
Αυτο λεω κι εγω μπορει να υπαρξει σοβαρη συζητηση για το ''χαρτινο'' ανευ χαρτιου?
Ολη η τραγικοτητα του μεγαλυτερου σωματειου της Τουμπας(κατα Τσουκαλα)σε μια φωτο
πως αλλιως δηλαδη με ποια προφαση δεν θα παιζατε εσεις;Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:37
Εμεις μια χαρα πατησαμε μεχρι που ο ομογενης αποφασισε να το παιξει Λουκυ Λουκ.Αλλοι δεν πατησαν σε κατι ημιτελικους με τον γαυρο,κατι μπαραζ υποβιβασμου και σηκωθηκαν και εφυγαν απο το γηπεδο επι Βουλινου
Αν εκμεταλλευομασταν καταστασεις ουτε το βολιωτικο θα επαιρνες ουτε CL θα επαιζες.Για να μην κανουμε ενστασεις φτασαμε να μας λενε οτι αβανταρουμε τον Ρωσο.Εσυ ομως ηθελες να τα εχεις ολα να παρεις και πρωταθλημα με γκανια.Ε δεν γινεται παλικαρι μου εκ των πραγματων αν παιζαμε στην υποσαχαρια Αφρικη ισως.Κόκκορας έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 23:05πως αλλιως δηλαδη με πια προφαση δεν θα παιζατε εσεις;Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 22:37
Εμεις μια χαρα πατησαμε μεχρι που ο ομογενης αποφασισε να το παιξει Λουκυ Λουκ.Αλλοι δεν πατησαν σε κατι ημιτελικους με τον γαυρο,κατι μπαραζ υποβιβασμου και σηκωθηκαν και εφυγαν απο το γηπεδο επι Βουλινουμετα τα ειδαμε...τα πε ο κονε..καλα κανατε εκμεταλλευτηκατε καταστασεις,δεν βγηκατε να παιξετε,κανατε και τις διαρροουλες σας,πηγατεκαι με δικηγορους και μαρτυρες στα διακστηρια,πηγατε και καροτσακι με διαφορα φασης τον κομινη (Ατιμωρητα) ολα καλα...
μια χαρα,χασαμε ποσους βαθμους στα δικαστηρια και εσειςπηρατε πσοους(θελατε και αλλους δεν σας αρκουσε του σκουτερη,δικαια πραγματα)
αλλα μην βγαινεις και απο πανω δεν ηταν χαρτινο λεει!λες και χωρις τους βαθμους δικαστηριων(και ποσων δικαστηριων μαλιστα) θα φταναν οι βαθμοι σας στο γηπεδοπουλατε και τρελα απο πανω.
το λοιπον ανεφερες κατι για ημιτελικο,αυτο ειναι παραλογισμος ξεκαθαρα,μπερδευεις μηλα πορτοκαλια ηθελημενα,για υτο δεν πρεπει να σου απαντω γιατι συνειδητα και οπαδικα τρολαρεις
αν δεν υπηρχε εκεινο το ματς,στο οποιο μας γαζωσε η διαιτησια,δεν θα ερχοταν ποτε αλλαγη στην κατασταση στονχ ωρο,κανεις πως δεν ξερεις;
εσεις εξαιτιας αυτου του ντορου και της αντιδρασης μαλιστα ειχατε μια σωστη διαιτησια και πηρατε και κυπελο.
αντι να πειτε μπραβο,που με τετοιο τιμημα ηρθε μια αλλαγη,το φερνεις ως παραδειγμα και το εξομοιωνεις με τι;
εσεις τι τιμημα ειχατε ρε απο την αλλαγη στονχ ωρο; το χαρτινο;
ωραια νοοτροπια !να δεις που την συναντουμε αλλου
αμα γραφετε λογικα θα απαντω απο δω και περα,αμα τρολαρετε και γραφετε ταρζανιες συνειδητα δεν εχει απαντηση.
Ενσταση.Και μπορει να την κερδιζα.Το CL θα το κερδιζα σιγουρα αν εκανα ενσταση για τα δελτια.Αλλα ακριβως επειδη δεν το ηθελα στα χαρτια δεν την εκανα.Αλλα ειστε αχαριστοι.Κόκκορας έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 23:29τι θα εκανες δηλαδη στον βολο;!τι θα μπορουσες να κανεις;(cl βγηκες λογω χαρτινου)
η αποφαση για μη ενσταση ηρθε μετα το χαρτινο,
και εκει στον αγωνιστικο χωρο δεν τα καταφερες,αν το επαιρνες στα χαρτια και αυτο καταλαβαινεις ....
γεια σαν του μελισσανιδη,εγω το εχω πει,σε καποια πραγματα τον παραδεχομαι(πριν ενσταση)κανει νοικοκυριο
αλλα σου θυμιζω πως και για εκεινοτ ο ματς,οι μεγαλη πλειοψηφια των οπαδων διαφωνουσε με μελ...μην το ξεχναμε αυτο.
τελος παντων γενικα με ΑΕΚ δεν εχω προβλημα,αν λεγατε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη,δεν θα ειχα κανενα θεμα
διοτι αλλος ειναι ο αντιπαλος
αλλα καποιοι πουλατε και τρελα,κανετε σαν καποιους αρειανους ε δεν γινεται ετσι...δεν κερδιζεις ετσι σεβασμο...
τελος παντων ακρη δεν θα βγαλουμε ας κρατησουμε πως διαφωνουμε και πως παρολες τις διαφωνιες η συμπαθεια ιεναι αμοιβαια
αυτο ειναι και το ζουμι
καλη νυχτα
Φτυσε και λίγο σπέρμα, μην το καταπινεις όλοArisvilla έγραψε: ↑28 Ιαν 2021, 23:46Ο Κόκκορας φαντάζεται οτι αντίπαλος του είναι ο γαύρος. Δεν μας λέει τίποτε για τις μηδέν κίτρινες και τα εννιά φάουλ σε όλο το ματς χθες. Πάσχουν από ψευδαισθήσεις μεγαλείου τα μπαορκια. Για το παρελθόν μιλάνε για κλεμμένα, χάρτινα, σπανάθες κτλ και γελάει το σύμπαν. Για το παρόν νομίζουν οτι με τον Ροντρίγκο, τον Αουγκούστο, το κατσίκι μπροστά κτλ και κυρίως την Λάουρα στον πάγκο θα πάρουν κύπελλο και θα βγουν δεύτεροι. Για το μέλλον πιστεύουν οτι με τον εξαφανισμένο τσετσένο και με συμβόλαια μέχρι 500 χιλιάρικα (όσα δίνει και ο Κάρυ πλέον) θα μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους από τον γαύρο. Οι φάπες όμως που έρχονται θα είναι ανεπανάληπτες. Τα καλύτερα έρχονται (για εμάς και για όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους-οπαδούς πλην βάζελων) τα χειρότερα για αυτούς που τους αξίζουν βέβαια 100%.