Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
για την ΝΔ και τον Πρωτοσαλτε λεω ,οτι ποιο συχαμενο κυκλοφορει στην γη.
Ειλικρινά δεν τον βλέπω, αλλά δεν ξέρω γιατί τον λες πιο σιχαμένο. Ο Τράγκας αυτά που έλεγε για τη Μέρκελ ήταν πιο ποιοτικά και τον ξεπερνάει ο Πρωτοσάλτε ειδικά; Κοιτούσε κανένας ήπιος και ποιοτικός να τον μαζέψει; Δεν έμαθα κάτι... Για βάλε και λινκ, γιατί ειλικρινά δεν βλέπω τηλεόραση. Αυτό που σχολιάζω, είναι ότι αφού λέμε για τους παλιούς, καμία παλιά κυβέρνηση δεν είχε τη στάση που είχε ο Καμένος εχθές και αντίστοιχα η αντιπολίτευση στις προηγούμενες μικρότερες καταστροφές έκανε πολύ πιο άγρια σπέκουλα. Διαφωνείς δηλαδή σε αυτό; Με τι παραδείγματα; Για βάλε παραδείγματα.
Τι το τόσο σιχαμένο πια έκανε ο Πρωτοσάλτε και αναφέρομαι σε αυτούς που μπορούν να κρίνουν κιόλας, γιατί έζησαν όλο το θέμα της σπέκουλας των καναλιών πάνω στις καταστροφές τουλάχιστον από το 2007 και δώθε.
Τι το τόσο σιχαμένο πια έκανε ο Πρωτοσάλτε και αναφέρομαι σε αυτούς που μπορούν να κρίνουν κιόλας, γιατί έζησαν όλο το θέμα της σπέκουλας των καναλιών πάνω στις καταστροφές τουλάχιστον από το 2007 και δώθε.
- perseus
ειναι ο ορισμος του συχαμενου.
Επειδή το λές εσύ χωρίς να δίνεις παράδειγμα; Ε, ας δώσει κάποιος άλλος, αν συμφωνεί, αφού σιχαίνεσαι τόσο πολύ που δεν θέλεις να ψάξεις για λινκ που να υποστηρίζει αυτό που λες. Τι να πω, αν είναι τόσο σιχαμένος που αξίζει να τον αναφέρει ονομαστικά ένας υπουργός σε τέτοιες στιγμές, αντί να ασχολείται με κάτι άλλο, θα είχε βουίξει ο τόπος με βίντεο, όπως έχει βουίξει για άλλα και άλλα.
Αλλά μετά να βρούμε και βίντεο από άλλες καταστροφές και άλλους δημοσιογράφους να συγκρίνουμε αν στέκει αυτό ότι ο Πρωτοσάλτε το τερμάτισε. Α και να δούμε και αν έλεγε κάτι ο Πρωτοσάλτε την εποχή με τα μαγκάλια και τις πλημμύρες με τους άλλους.
Εγώ προσωπικά απορούσα την εποχή του διχαστικού δημοψηφίσματος με ανθρώπους που τότε ήταν στην πλευρά με το παράδειγμα που ανέφερα, που προσωπικά ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει (σε ταξί στο ραδιόφωνο, σιγά μην περίμενα να μου πουν από εκεί τι να κάνω για να σωθώ) στις δεκαετίες που έχω πάνω στη γη, αφού εσύ ανέφερες το πάνω στη γη και απορούσα με ανθρώπους σοβαρούς να τους πω, κομματικούς που δεν ήταν σκυλάκια κανονικά στη ζωή τους, που ήταν στην ίδια πλευρά και δεν έδειχναν ότι έκαναν κάτι να μαζέψουν τέτοια φαινόμενα. Ή έκαναν και δεν μαθεύτηκε; Δεν φάνηκε όμως! Και τώρα φταίει το στυλάκι του Πρωτοσάλτε. Μάλιστα.
Προσωπικά, πάντα με ενοχλούσε η σπέκουλα των καναλιών. Πάντα. Έχω πολύ νωπές τις μνήμες με το ποια ήταν η στάση των καναλιών όταν ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ να καεί η Αθήνα στο Κέντρο της. Απειλούνταν. Η απειλή κράτησε δυο τρία 24ωρα . Μετά έγινε πραγματικότητα. Τα κανάλια της εποχής έπαιξαν πολύ συγκεκριμένο ρόλο πάνω σε αυτό. Και κάποιοι που κουνάνε το δάχτυλο έπαιξαν πολύ συγκεκριμένο ρόλο πάνω σε αυτό. Και τώρα φτάσαμε να μιλάμε ότι από όλο αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα είναι η στάση του Πρωτοσάλτε ΣΗΜΕΡΑ. Μάλιστα.
Αλλά μετά να βρούμε και βίντεο από άλλες καταστροφές και άλλους δημοσιογράφους να συγκρίνουμε αν στέκει αυτό ότι ο Πρωτοσάλτε το τερμάτισε. Α και να δούμε και αν έλεγε κάτι ο Πρωτοσάλτε την εποχή με τα μαγκάλια και τις πλημμύρες με τους άλλους.
Εγώ προσωπικά απορούσα την εποχή του διχαστικού δημοψηφίσματος με ανθρώπους που τότε ήταν στην πλευρά με το παράδειγμα που ανέφερα, που προσωπικά ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει (σε ταξί στο ραδιόφωνο, σιγά μην περίμενα να μου πουν από εκεί τι να κάνω για να σωθώ) στις δεκαετίες που έχω πάνω στη γη, αφού εσύ ανέφερες το πάνω στη γη και απορούσα με ανθρώπους σοβαρούς να τους πω, κομματικούς που δεν ήταν σκυλάκια κανονικά στη ζωή τους, που ήταν στην ίδια πλευρά και δεν έδειχναν ότι έκαναν κάτι να μαζέψουν τέτοια φαινόμενα. Ή έκαναν και δεν μαθεύτηκε; Δεν φάνηκε όμως! Και τώρα φταίει το στυλάκι του Πρωτοσάλτε. Μάλιστα.
Προσωπικά, πάντα με ενοχλούσε η σπέκουλα των καναλιών. Πάντα. Έχω πολύ νωπές τις μνήμες με το ποια ήταν η στάση των καναλιών όταν ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ να καεί η Αθήνα στο Κέντρο της. Απειλούνταν. Η απειλή κράτησε δυο τρία 24ωρα . Μετά έγινε πραγματικότητα. Τα κανάλια της εποχής έπαιξαν πολύ συγκεκριμένο ρόλο πάνω σε αυτό. Και κάποιοι που κουνάνε το δάχτυλο έπαιξαν πολύ συγκεκριμένο ρόλο πάνω σε αυτό. Και τώρα φτάσαμε να μιλάμε ότι από όλο αυτό που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα είναι η στάση του Πρωτοσάλτε ΣΗΜΕΡΑ. Μάλιστα.
Είναι ο Πρωτοσάλτε. Δε χρειάζεται κάτι άλλο να εξηγηθεί. Μαζί με Παπαδημητρίου και Μπογδάνο. Και ακολουθεί βεβαίως η Κοσιώνη. Όταν ακούς αυτά τα ονόματα είναι σαν να σου μιλάνε για ερπετά.Athina__P έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 06:51Ειλικρινά δεν τον βλέπω, αλλά δεν ξέρω γιατί τον λες πιο σιχαμένο. Ο Τράγκας αυτά που έλεγε για τη Μέρκελ ήταν πιο ποιοτικά και τον ξεπερνάει ο Πρωτοσάλτε ειδικά; Κοιτούσε κανένας ήπιος και ποιοτικός να τον μαζέψει; Δεν έμαθα κάτι... Για βάλε και λινκ, γιατί ειλικρινά δεν βλέπω τηλεόραση. Αυτό που σχολιάζω, είναι ότι αφού λέμε για τους παλιούς, καμία παλιά κυβέρνηση δεν είχε τη στάση που είχε ο Καμένος εχθές και αντίστοιχα η αντιπολίτευση στις προηγούμενες μικρότερες καταστροφές έκανε πολύ πιο άγρια σπέκουλα. Διαφωνείς δηλαδή σε αυτό; Με τι παραδείγματα; Για βάλε παραδείγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολλά ζητάω βρε Νάιδα και εγώ! Ε, δεν έτυχε να πέσω σε βίντεο του Πρωτοσάλτε
παράξενο σου φαίνεται; Γιατί λοιπόν δεν βάζει κάποιος ένα λινκ; Δεν είσαι και χτεσινή Νάιδα, σου φαίνεται ότι στις παλιές πυρκαγιές και στις καταστροφές που είπα ήταν πιο πολιτισμένος ο τρόπος που κάλυπταν τα θέματα τα κανάλια; Α, τότε ΕΝΑ παιδί είχε χάσει τη ζωή του, και ήταν δικαιολογημένο το οτιδήποτε γινόταν, τώρα δεν ξέρουμε πόσα που είχαν πάει για μπάνιο με τη γιαγιά, αλλά τότε ήταν ΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΟΟΟ θέμα, μην τα συγκρίνουμε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 27 Ιούλ 2018, 07:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
ειναι και συμμαθητης του Οικονομου!!!
αν δεν σε πεισει αυτο το επιχειρημα.
αν δεν σε πεισει αυτο το επιχειρημα.
Τι να με πείσει, ότι μου λένε κάτι κάποιοι στο ιντερνετ; Εντάξει, αφού το λες...
Εσύ Νάιδα έχεις ακούσει Τράγκα την εποχή του δημοψηφίσματος και σε αηδιάζει συγκριτικά ο Πρωτοσάλτε περισσότερο;
Δεν ξέρω τι είπε ο Πρωτοσάλτε, αλλά οι πιο εφιαλτικες ιστορίες θέλουμε δεν θέλουμε κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, γιατί η μισή Αθήνα έχει γνωστούς που πέρασαν ώρες στη θάλασσα και το τι είδαν τα μάτια τους δεν περιγράφεται. Και αν νομίζεις Νάιδα ή Περσέα ότι σπεκουλάρω γιατί έχω πάρει μια θέση που νομίζεις ότι συναισθηματικά ή για τον όποιο άλλο λόγο είναι σε μια πλευρά, αν ήθελα να σπεκουλάρω, μπορούσα να έχω ήδη γράψει μερικές εδώ και κανα δυο μέρες. Αλλά δεν σπεκουλάρω. Απλά μου κάνει εντύπωση όταν τελικά από όλο αυτό βγαίνει ότι φταίει κάποιος δημοσιογράφος! Ειδικά τώρα και ειδικά γνωρίζοντας το ρόλο που έχουν παίξει τα κανάλια διαχρονικά σε περιπτώσεις καταστροφών.
Επίσης τα ξένα μέσα αντίστοιχα δημοσίευσαν ιστορίες με πηγές τους ξένους υπηκόους. Είναι καλή εικόνα για τη χώρα μας; Καλή δημοσιογραφία; Δεν ξέρω. Αν όμως ήταν το χειρότερο που έχουμε δει, απο πλευράς κάλυψης των θεμάτων, δεν νομίζω. Και ακόμα περιμένω παραδείγματα με βίντεο, πώς κάλυψε το θέμα ο Πρωτοσάλτε και οι άλλοι που αναφέρετε, βαριέστε τελικά;
Επίσης, αφού η επίσημη στάση του κράτους σε εξωτερικό ανταποκριτή ήταν έτσι ήταν χτισμένα από παλιά, μαλακία και πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι και οι αρχές έκαναν το καλυτερο δυνατό, αλλά τι να κάνουμε, τι εικόνα ασφάλειας δίνει αυτό προς τα έξω; Θα μου πεις και τι να έλεγε... Και από όλους τους αρμόδιους υπουργούς γιατί βγήκε αυτός μπροστά και μίλησε, δεν πήρε από άλλους συνέντευξη το BBC;
Επίσης τα ξένα μέσα αντίστοιχα δημοσίευσαν ιστορίες με πηγές τους ξένους υπηκόους. Είναι καλή εικόνα για τη χώρα μας; Καλή δημοσιογραφία; Δεν ξέρω. Αν όμως ήταν το χειρότερο που έχουμε δει, απο πλευράς κάλυψης των θεμάτων, δεν νομίζω. Και ακόμα περιμένω παραδείγματα με βίντεο, πώς κάλυψε το θέμα ο Πρωτοσάλτε και οι άλλοι που αναφέρετε, βαριέστε τελικά;
Επίσης, αφού η επίσημη στάση του κράτους σε εξωτερικό ανταποκριτή ήταν έτσι ήταν χτισμένα από παλιά, μαλακία και πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι και οι αρχές έκαναν το καλυτερο δυνατό, αλλά τι να κάνουμε, τι εικόνα ασφάλειας δίνει αυτό προς τα έξω; Θα μου πεις και τι να έλεγε... Και από όλους τους αρμόδιους υπουργούς γιατί βγήκε αυτός μπροστά και μίλησε, δεν πήρε από άλλους συνέντευξη το BBC;
Μα για τον σιχαμένο Πρωτοσάλτε δεν είναι η τωρινή του στάση που τον κάνει ερπετό. Είναι εδώ και χρόνια.
Ο Τράγκας τραγικός και αντιπαθητικός όπως πάντα. Από την εποχή του χωρίς αναισθητικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανείς δεν θα βάλει βίντεο τελικά, γιατί η Νάιδα και ο Περσέας σιχαίνονται πάρα πολύ.
Βρε Athina δεν είπα φταίει αυτός για την καταστροφή. Αν είναι δυνατόν. Για την ποιότητά του σαν άνθρωπος και δημοσιογράφος λέω.Athina__P έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 07:41Δεν ξέρω τι είπε ο Πρωτοσάλτε, αλλά οι πιο εφιαλτικες ιστορίες θέλουμε δεν θέλουμε κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, γιατί η μισή Αθήνα έχει γνωστούς που πέρασαν ώρες στη θάλασσα και το τι είδαν τα μάτια τους δεν περιγράφεται. Και αν νομίζεις Νάιδα ή Περσέα ότι σπεκουλάρω γιατί έχω πάρει μια θέση που νομίζεις ότι συναισθηματικά ή για τον όποιο άλλο λόγο είναι σε μια πλευρά, αν ήθελα να σπεκουλάρω, μπορούσα να έχω ήδη γράψει μερικές εδώ και κανα δυο μέρες. Αλλά δεν σπεκουλάρω. Απλά μου κάνει εντύπωση όταν τελικά από όλο αυτό βγαίνει ότι φταίει κάποιος δημοσιογράφος! Ειδικά τώρα και ειδικά γνωρίζοντας το ρόλο που έχουν παίξει τα κανάλια διαχρονικά σε περιπτώσεις καταστροφών.
Βίντεο από τι θέλεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βίντεο από κάτι που κάλυψε με σιχαμερό τρόπο. Αλλά μετά να δούμε και άλλα βίντεο, από μαγκάλια, πλημμύρες με μονοψήφιο αριθμό νεκρών, κάψιμο Αθήνας με αφορμή ΕΝΑ νεκρό παιδί να συγκρίνουμε σιχαμερότητα να δω κάτι. Αν είναι οφτοπικ ίσως πρέπει να μεταφερθεί.
Μην ξεχνάμε ότι εκεί ήταν κυρίως μεγάλοι άνθρωποι, που δεν το έχουν ως στάση ζωής να βγάζουν τα πάντα στο ιντερνετ και στα κανάλια και ορισμένα τρομακτικά κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και δεν έχουν δημοσιευτεί. Και καλώς μάλλον. Αλλά ότι με βάση ΑΥΤΗ την ιστορία έχει γίνει η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σπέκουλα, έτσι ώστε για πρώτη φορά ένας υπουργός να πει τέτοια πράγματα, ε, εντάξει το ακούσαμε και αυτό, αλλά αυτοί που το λένε, θα περίμενε κανείς να μπορούν να το αιτιολογήσουν κιόλας. Τα στοιχεία είναι εκεί έξω, όποιος το υποστηρίζει, ας τα δείξει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-