ΛάθοςOrderAndChaos έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 07:493) Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πεθαίνουν για όσο υπάρχει ανθρωπότητα.
Γιατί συνεχίζουμε να πεθαίνουμε μετά Χριστόν...?
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γιατί συνεχίζουμε να πεθαίνουμε μετά Χριστόν...?
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποσο μωρό;tanipteros έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 01:19εγώ όχι μόνο θυμάμαι πώς ενσαρκώθηκα αλλά έχω ανάμνηση από την προηγούμενη ζωή μου την ώρα του θανάτου...
θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένος σε ένα ξύλινο κρεβάτι πολύ γέρος σε ένα φτωχικό σπίτι/καμαρη.
ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κόσμος, γυναίκες, παιδιά, και άνδρες...μάλλον συγγενείς...
...
θυμάμαι ότι αλλάζει το οπτικό μου πεδίο και κάνω μια εκτίναξη από το σώμα μου προς τα άνω παράλληλα με αυτό...
ξαφνικά νιώθω ότι πετάω και γύρω μου έχει καθαρό ουρανό και άστρα που φέγγουν...
κάποιος με ακολουθεί και εγώ νευριάζω και δεν θέλω...είναι κάποιο πρόσωπο που με αγαπάει ίσως μάνα ή γυναίκα αλλά εγώ τότε δεν το αντιλαμβάνομαι...
..της λέω να μην με ακολουθεί...
αλλάζει το οπτικό μου πεδίο και πάλι και εμφανίζονται ανθρωπινες σιλουέτες λευκές σαν τον ατμό με φιγούρα ανθρώπου από την μέση και πάνω...
...δεν έχουν πόδια αλλά λευκό αέρα που χανεται προς τα κάτω ενώ προς τα πάνω είναι πιο πυκνός και φαίνονται όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά...
...τους ρωτάω ποιοι είστε....και δεν μου απαντούν μου λένε απλά καλώς ήρθες...
...
από πίσω μου ακούω μια φωνή..."ΑΠΕΤΥΧΕΣ"...
...γυρνάω μεταβολή και ορμάω προς τα κάτω πίσω στην γη....
με ρωτάνε οι λευκες οντότητες και πως θα σε αναγνωρίσουμε...
...ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ (εδώ δεν το λέω είναι προσωπικό αυτό)
και αλλάζει πάλι το πεδίο μου....
..είμαι σε ένα δωμάτιο με ένα μωρό στην κούνια νεογέννητο...
..κάποιος μου λέει..."Σου κάνει αυτό το σώμα?"...λέω όχι....
...με πάει αλλού..σε άλλο βρέφος...με ξαναρωτά..."Αυτό το σώμα σου κάνει?"...
...Απαντώ ΝΑΙ...
καθώς είμασταν στον αέρα πάνω από το βρέφος εγώ ξαπλώνω ανασκελα και βυθίζομαι προς τα κάτω στο σώμα του μωρού..
...αλλάζει πάλι το οπτικό μου πεδίο....σκοτάδι και ένα βαρος νιώθω...
κοιμαμαι...
Αυτήν την εμπειρία την έχω στην μνήμη μου από μωρό...το είπα στους γονείς μου και δεν με πιστέψαν μου λένε τα μωρά δεν θυμούνται τέτοιες λεπτομεριες..δεν ξαναμίλησα..
Στάθηκαν οι γονείς σου στο οτι δεν θυμούνται τα μωρά τέτοιες λεπτομέρειες και οχι στις λεπτομέρειες;
Εχεις προβλημα με το βάρος σου; Αυτη την ερώτηση αν θελεις την απαντάς.
Παρατηρητής...
- ksk
Δεν πρέπει να χωρίσουν τους ανθρώπους οι πολιτικές ιδεολογίες και τα θρησκευτικά δόγματα...
Τι θα πει δεν του ξαναμιλας...
Παρατηρητής...
- ksk
Αναίρεσε και εσύ τη δικη του...μερικές φορες βγαίνει άκρη και μάλιστα ανελπισταbluerose έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 15:14Εννοω σε θέματα θρησκευτικά
Γιατί ρωτάει ενώ ξέρει την απάντηση την δική του και αναιρεί την δική μου δλ άκρη δεν βγαίνει

Παρατηρητής...
Εσυ τι πιστευεις
- tanipteros
σου έστειλα πμ...ksk έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 15:04Ποσο μωρό;tanipteros έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 01:19εγώ όχι μόνο θυμάμαι πώς ενσαρκώθηκα αλλά έχω ανάμνηση από την προηγούμενη ζωή μου την ώρα του θανάτου...
θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένος σε ένα ξύλινο κρεβάτι πολύ γέρος σε ένα φτωχικό σπίτι/καμαρη.
ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κόσμος, γυναίκες, παιδιά, και άνδρες...μάλλον συγγενείς...
...
θυμάμαι ότι αλλάζει το οπτικό μου πεδίο και κάνω μια εκτίναξη από το σώμα μου προς τα άνω παράλληλα με αυτό...
ξαφνικά νιώθω ότι πετάω και γύρω μου έχει καθαρό ουρανό και άστρα που φέγγουν...
κάποιος με ακολουθεί και εγώ νευριάζω και δεν θέλω...είναι κάποιο πρόσωπο που με αγαπάει ίσως μάνα ή γυναίκα αλλά εγώ τότε δεν το αντιλαμβάνομαι...
..της λέω να μην με ακολουθεί...
αλλάζει το οπτικό μου πεδίο και πάλι και εμφανίζονται ανθρωπινες σιλουέτες λευκές σαν τον ατμό με φιγούρα ανθρώπου από την μέση και πάνω...
...δεν έχουν πόδια αλλά λευκό αέρα που χανεται προς τα κάτω ενώ προς τα πάνω είναι πιο πυκνός και φαίνονται όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά...
...τους ρωτάω ποιοι είστε....και δεν μου απαντούν μου λένε απλά καλώς ήρθες...
...
από πίσω μου ακούω μια φωνή..."ΑΠΕΤΥΧΕΣ"...
...γυρνάω μεταβολή και ορμάω προς τα κάτω πίσω στην γη....
με ρωτάνε οι λευκες οντότητες και πως θα σε αναγνωρίσουμε...
...ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ (εδώ δεν το λέω είναι προσωπικό αυτό)
και αλλάζει πάλι το πεδίο μου....
..είμαι σε ένα δωμάτιο με ένα μωρό στην κούνια νεογέννητο...
..κάποιος μου λέει..."Σου κάνει αυτό το σώμα?"...λέω όχι....
...με πάει αλλού..σε άλλο βρέφος...με ξαναρωτά..."Αυτό το σώμα σου κάνει?"...
...Απαντώ ΝΑΙ...
καθώς είμασταν στον αέρα πάνω από το βρέφος εγώ ξαπλώνω ανασκελα και βυθίζομαι προς τα κάτω στο σώμα του μωρού..
...αλλάζει πάλι το οπτικό μου πεδίο....σκοτάδι και ένα βαρος νιώθω...
κοιμαμαι...
Αυτήν την εμπειρία την έχω στην μνήμη μου από μωρό...το είπα στους γονείς μου και δεν με πιστέψαν μου λένε τα μωρά δεν θυμούνται τέτοιες λεπτομεριες..δεν ξαναμίλησα..
Στάθηκαν οι γονείς σου στο οτι δεν θυμούνται τα μωρά τέτοιες λεπτομέρειες και οχι στις λεπτομέρειες;
Εχεις προβλημα με το βάρος σου; Αυτη την ερώτηση αν θελεις την απαντάς.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μα δεν πεθαίνεις. Αυτό δεν λέει;tanipteros έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 15:28Εγω έχω μια άλλη αποροία...
Υποτίθεται ότι πεθαίνουμε λόγω του προπατωρικού αμαρτήματος...
Και υποτίθεται οτι ο Χριστός το πήρε πάνω του και το ανέρεσαι...
- tanipteros
αφού ο Ιησούς αναίρεσαι το αίτιο του θανάτου κανονικά δεν θα έπρεπε να πεθαίνουμε....αλλά...η πραγματικότητα τον διαψεύδει...τζάμπα τόσος κόπος.sharp έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 19:48Μα δεν πεθαίνεις. Αυτό δεν λέει;tanipteros έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 15:28Εγω έχω μια άλλη αποροία...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

bluerose έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 15:14Εννοω σε θέματα θρησκευτικά
Γιατί ρωτάει ενώ ξέρει την απάντηση την δική του και αναιρεί την δική μου δλ άκρη δεν βγαίνει

-
Με την ανάσταση Του αναίρεσε το αίτιο του θανάτου. Πού σου Θάνατε το κέντρον; που σου Άδη το νίκος;tanipteros έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 19:56αφού ο Ιησούς αναίρεσαι το αίτιο του θανάτου κανονικά δεν θα έπρεπε να πεθαίνουμε....αλλά...η πραγματικότητα τον διαψεύδει...τζάμπα τόσος κόπος.sharp έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 19:48Μα δεν πεθαίνεις. Αυτό δεν λέει;tanipteros έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 15:28Εγω έχω μια άλλη αποροία...
Στο άλλο που είπες : και πριν σφαζοντουσαν οι άνθρωποι. Αλήθεια, τι λένε τα βιβλία που διαβάζεις για το πρώτο ανθρώπινο πόδι που πάτησε στη γη; πως προέκυψε ο πρώτος άνθρωπος;
Μα δεν πεθαίνεις, λέμε. Συνεχίζεις την ζωή σου στον Παράδεισο ή στην Κόλαση.tanipteros έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 19:56αφού ο Ιησούς αναίρεσαι το αίτιο του θανάτου κανονικά δεν θα έπρεπε να πεθαίνουμε....αλλά...η πραγματικότητα τον διαψεύδει...τζάμπα τόσος κόπος.sharp έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 19:48Μα δεν πεθαίνεις. Αυτό δεν λέει;tanipteros έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 15:28Εγω έχω μια άλλη αποροία...
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τεχνικά ούτε κι αυτό είναι ακριβές.sharp έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 20:18Μα δεν πεθαίνεις, λέμε. Συνεχίζεις την ζωή σου στον Παράδεισο ή στην Κόλαση.tanipteros έγραψε: ↑31 Ιαν 2021, 19:56αφού ο Ιησούς αναίρεσαι το αίτιο του θανάτου κανονικά δεν θα έπρεπε να πεθαίνουμε....αλλά...η πραγματικότητα τον διαψεύδει...τζάμπα τόσος κόπος.
Ο Χριστός νίκησε το θάνατο διά του θανάτου (πεθαίνοντας).
Ουδέποτε σου είπε ότι δεν θα πεθάνεις. Αυτό που σου είπε είναι ότι ακριβώς επειδή θα πεθάνεις βιολογικά ούτως ή άλλως, πρέπει να ασχολείσαι με το μόνο αθάνατο κομμάτι σου: την ψυχή σου.
Η αθανασία δεν είναι βιολογική ιδιότητα.
Μπορεί και να έχεις δίκιο, δεν είμαι τόσο καλός στη Θεωρία.
Εκείνο που βλέπω είναι ότι πρόκειται για ένα ακόμη θέμα που ανοίχτηκε ώστε κάποιος να πει "εγώ δεν βλέπω να υπάρχει, άρα δεν πιστεύω".
Εκείνο που βλέπω είναι ότι πρόκειται για ένα ακόμη θέμα που ανοίχτηκε ώστε κάποιος να πει "εγώ δεν βλέπω να υπάρχει, άρα δεν πιστεύω".