Σχετικά με το Κωρονομέλλον

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Σχετικά με το Κωρονομέλλον

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 31 Ιαν 2021, 22:09

Ερμής έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:05
Αν πάει μέχρι το 2025 θα ζήσουμε φάσεις Mad Max σε όσους απομείνουν
Δεν θα πάει, σκέψου το, άνθρωπος της αγοράς είσαι. Οι καραντίνες και τα συναφή δεν έχουν πολλή ζωή ακόμα, είμαι 100% βέβαιος ότι θα ανοίξουμε είτε πιάσουν τα εμβόλια είτε όχι. Δεν μπορώ να ξέρω ή να υπολογίσω πότε ακριβώς αλλά δεν θ' αργήσει ιδιαίτερα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 31 Ιαν 2021, 22:19

Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:08
πατησιωτης έγραψε:
31 Ιαν 2021, 20:54
Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2021, 20:48
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να διαπιστωθεί αν το εμβόλιο αντιμετωπίζει τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη. Την αγγλική φαίνεται πως την αντιμετωπίζει χωρίς προβλήματα.

Ποιό από όλα τα εμβόλια; :D
Το εμβόλιο σαν πρακτική, στο παρόν πλαίσιο, δηλαδή το συνολικό αποτέλεσμα από όλα.
O Σαρηγιάννης είπε ότι όσοι πέρασαν τον αρχικό ιό έχουν ανοσία 50% στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη.
Εν τω μεταξύ λέγεται ότι ο παπάς που βρέθηκε σήμερα θετικός είχε ξανααρρωστήσει το Νοέμβριο.Να ζητάς από εμβόλιο να δημιουργεί μεγαλύτερη ανοσία από την κανονική ασθένεια ακούγεται κάπως αλλά δεν το αποκλείω. :D
Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι το εμβόλιο mRNA - όχι τα άλλα - μπορεί άμεσα να μετατραπεί μόλις διαγνωσθεί το DNA της μετάλλαξης.Αλλά εάν οι αρχές απαιτούν 9 μήνες δοκιμές για την μετατροπή φέξε μου και γλύστρησα.
Εάν ο ΠΟΥ ήταν άξιος του ονόματός του θα δήλωνε καθαρά ότι πρέπει να προτιμηθούν τα δύο εμβόλια νέας τεχνολογίας και να αρχίσουν έναντι φυσικά τιμήματος όλα τα εργοστάσια του κόσμου να κατασκευάζουν αυτά και όχι άλλα και βεβαίως μια νέα βερσιόν που να πιάνει τη μετάλλαξη χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Αλλά βέβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει.Παγκόσμια κυβέρνηση ΔΕΝ υπάρχει όσο και να το θέλουν πολλοί και διάφοροι.
Μασκώτ της ημέρας ο Τσίπρας που δήλωσε την αγανάκτησή του επειδή η ανθρωπότητα κρέμεται από "μια φούχτα εταιρίες".Ας χτυπήσει τα νταούλια της παγκόσμιας επανάστασης - ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 31 Ιαν 2021, 22:23

Δοκιμές σε ζαίους η μόνη βιώσιμη λύση με προοπτική
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 31 Ιαν 2021, 22:24

Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:09
Ερμής έγραψε:
Δεν θα πάει, σκέψου το, άνθρωπος της αγοράς είσαι. Οι καραντίνες και τα συναφή δεν έχουν πολλή ζωή ακόμα, είμαι 100% βέβαιος ότι θα ανοίξουμε είτε πιάσουν τα εμβόλια είτε όχι. Δεν μπορώ να ξέρω ή να υπολογίσω πότε ακριβώς αλλά δεν θ' αργήσει ιδιαίτερα.
Αν μπορούσα να ξέρω το μέλλον τώρα θα σου έγραφα από κανενα κατοσταμετρο γιοτ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 31 Ιαν 2021, 22:25

πατησιωτης έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:19
O Σαρηγιάννης είπε ότι όσοι πέρασαν τον αρχικό ιό έχουν ανοσία 50% στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη.
Εν τω μεταξύ λέγεται ότι ο παπάς που βρέθηκε σήμερα θετικός είχε ξανααρρωστήσει το Νοέμβριο.Να ζητάς από εμβόλιο να δημιουργεί μεγαλύτερη ανοσία από την κανονική ασθένεια ακούγεται κάπως αλλά δεν το αποκλείω. :D
Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι το εμβόλιο mRNA - όχι τα άλλα - μπορεί άμεσα να μετατραπεί μόλις διαγνωσθεί το DNA της μετάλλαξης.Αλλά εάν οι αρχές απαιτούν 9 μήνες δοκιμές για την μετατροπή φέξε μου και γλύστρησα.
Εάν ο ΠΟΥ ήταν άξιος του ονόματός του θα δήλωνε καθαρά ότι πρέπει να προτιμηθούν τα δύο εμβόλια νέας τεχνολογίας και να αρχίσουν έναντι φυσικά τιμήματος όλα τα εργοστάσια του κόσμου να κατασκευάζουν αυτά και όχι άλλα και βεβαίως μια νέα βερσιόν που να πιάνει τη μετάλλαξη χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Αλλά βέβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει.Παγκόσμια κυβέρνηση ΔΕΝ υπάρχει όσο και να το θέλουν πολλοί και διάφοροι.
Μασκώτ της ημέρας ο Τσίπρας που δήλωσε την αγανάκτησή του επειδή η ανθρωπότητα κρέμεται από "μια φούχτα εταιρίες".Ας χτυπήσει τα νταούλια της παγκόσμιας επανάστασης - ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός.
Νομίζω ότι τελικά θα χρειαστούν και δρακόντεια περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις μεταξύ των κρατών. Πρέπει με κάποιον τρόπο να γίνουν contain οι μεταλλάξεις.

Κοίτα να δεις που θα επιβεβαιωθεί η προφητεία στο τέλος :-?

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 31 Ιαν 2021, 22:26

Ερμής έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:24
Αν μπορούσα να ξέρω το μέλλον τώρα θα σου έγραφα από κανενα κατοσταμετρο γιοτ.
Μα δεν χρειάζεται μαντεψιά, νομοτέλεια είναι. Αν οι άνθρωποι δεν δουλεύουν, η οικονομία πεθαίνει. Αν πεθάνει η οικονομία, πεθαίνουν και οι άνθρωποι.

Θα γίνει γενικό άνοιγμα αναγκαστικά.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 31 Ιαν 2021, 22:31

Ερμής έγραψε:
Η ζωή συνεχίζεται και υπο αυτές τις συνθήκες. Η οικονομική δραστηριότητα δεν είναι μόνο οι καφέδες και τα ποτά. Μια σειρά απο επιχειρηματικές ευκαιρίες έχουν ανοίξει, πχ μεταφορές προϊόντων, πληροφορική, κλπ.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 31 Ιαν 2021, 22:34

Green Dragon έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Αν ανοίξεις, θα ανοίξεις για να ξανακλείσεις, έχοντας κάνει πολλαπλάσια ζημιά στην οικονομία. ΔΕΝ είναι θέμα πολιτικής απόφασης. Αν ήταν θα ήσουν ήδη ανοικτός. Πότε ανοίγεις και πότε κλείνεις, το αποφασίζει αποκλειστικά και μόνο αυτός:

Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 31 Ιαν 2021, 22:35

Πάλι καλά να λέτε που υπάρχει το άγιο ίντερνετ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 31 Ιαν 2021, 22:38

πατησιωτης έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:19
Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:08
πατησιωτης έγραψε:
31 Ιαν 2021, 20:54

Ποιό από όλα τα εμβόλια; :D
Το εμβόλιο σαν πρακτική, στο παρόν πλαίσιο, δηλαδή το συνολικό αποτέλεσμα από όλα.
Δυστυχώς, όχι ακόμη. Είναι πλέον καταφανές ότι τα έθνη-κράτη είναι αυτοκτονικά και ξεπερασμένα. Παγκοσμιοποιημένη οικονομία χωρίς την ανάλογη πολιτική ενοποίηση, δεν λειτουργεί.

Κατά τα άλλα, χαίρομαι που σιγά-σιγά συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα περί ιού και κόσμου εφεξής.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 31 Ιαν 2021, 22:41

Δημοκρατικός έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:34
Green Dragon έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Αν ανοίξεις, θα ανοίξεις για να ξανακλείσεις, έχοντας κάνει πολλαπλάσια ζημιά στην οικονομία. ΔΕΝ είναι θέμα πολιτικής απόφασης. Αν ήταν θα ήσουν ήδη ανοικτός. Πότε ανοίγεις και πότε κλείνεις, το αποφασίζει αποκλειστικά και μόνο αυτός:

Εικόνα
Δεν υπάρχουν επιλογές πλην του οριστικού και πλήρους ανοίγματος. Ότι κάνουν τα εμβόλια, αν δεν κάνουν αρκετά τότε θα μάθουμε ότι το να πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα σπίτια τους γιατί δεν θα χωρούν στα νοσοκομεία θα είναι η καθημερινότητα των επομένων ετών. Όσοι μπορούμε να προστατέψουμε τους γέροντές μας θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση, οι υπόλοιποι θα φάμε το λούκι από την αρχή μέχρι το τέλος και πολλοί θα χαθούν. Και δεν θα φταίει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας, ούτε κανένας. Απλά συνέβη.

Επαναλαμβάνομαι, το ξέρω αυτό, αλλά νομίζω ότι θα είναι χρήσιμο ν' αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 31 Ιαν 2021, 22:46

Green Dragon έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Επειδή θα κλείσουν φαγάδικα, μπαρ, συναυλίες, ταξίδια, εκθέσεις, γήπεδα και και και :smt005:

Χμμ... σαν πολλά να είναι. Ίσως όμως επιταχύνει την εξέλιξη που φέρνει (ραγδαία) η μοντέρνα τεχνολογία. Μην γράφω πολλά, όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι εννοούμε. Το πολύ να αυξηθούν οι αυτοκτονίες... Ε, τι να κάνουμε, ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 31 Ιαν 2021, 22:50

Green Dragon έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:41
Δημοκρατικός έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:34
Green Dragon έγραψε:

Εικόνα
Δεν υπάρχουν επιλογές πλην του οριστικού και πλήρους ανοίγματος. Ότι κάνουν τα εμβόλια, αν δεν κάνουν αρκετά τότε θα μάθουμε ότι το να πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα σπίτια τους γιατί δεν θα χωρούν στα νοσοκομεία θα είναι η καθημερινότητα των επομένων ετών. Όσοι μπορούμε να προστατέψουμε τους γέροντές μας θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση, οι υπόλοιποι θα φάμε το λούκι από την αρχή μέχρι το τέλος και πολλοί θα χαθούν. Και δεν θα φταίει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Τσίπρας, ούτε κανένας. Απλά συνέβη.

Επαναλαμβάνομαι, το ξέρω αυτό, αλλά νομίζω ότι θα είναι χρήσιμο ν' αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα.
Αυτά μόνο με ένα σενάριο όπου εμβόλια, ανοσία ύστερα απο ασθένεια, φαρμακευτικές αγωγές, συνεργάζονται στενά με τον ιό ο οποίος θα αποφασίσει να μην κάνει επικίνδυνες μεταλλάξεις αλλά φλώρικες που τον κάνουν πιο λάητ, και καταλλήγουμε με έναν εποχικό ιό ελάχιστα πιο θανατηφόρο απο την γρίπη.

Διαφορετικά, όση και καλή θέληση για άνοιγμα να έχεις, αυτό δεν θα μπορεί να συμβεί για καθαρά πρακτικούς λόγους. Τιγκαρισμένα νοσοκομεία, μεγάλες ελλείψεις εργατικού δυναμικού, αδυναμία προγραμματισμού, κραχ στην κατανάλωση, κοκ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι για το κράτος είναι πιο βιώσιμη η επιλογή να έχει κόσμο απο συγκεκριμένους τομείς που θα γίνουν εποχιακοί με επιδόματα πείνας και υπό τον βούρδουλα των σωμάτων ασφαλείας, παρά της πλήρους κατάρρευσης και χάους.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 31 Ιαν 2021, 22:54

Τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ και οι θάνατοι μειώνονται κάθε μέρα. Η πτωτική πορεία παρατηρείται σταθερά εδώ και έναν μήνα τουλάχιστον, ειδικά στις νοσηλείες των ΜΕΘ.
Τα τεστ που πραγματοποιούνται κατά χιλιάδες κάθε μέρα είναι ζήτημα να βγάζουν 1%-2% θετικούς στον κορωνοϊό.
Πριν μια εβδομάδα στην καθιερωμένη απογευματινή παρουσίαση της κατάστασης οι <<ειδικοί>> παραδέχτηκαν πως το δήθεν κύμα που περίμεναν τον Ιανουάριο λόγω της κίνησης των εορτών δεν επιβεβαιώθηκε.
Παρ'όλα αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία η κυβέρνηση, η επιτροπή των <<ειδικών>> και τα ΜΜΕ συνεχίζουν την καταστροφολογία και τη διασπορά ειδήσεων τρόμου οι οποίες βασίζονται σε εικασίες και προβλέψεις.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 31 Ιαν 2021, 22:56

runner έγραψε:
31 Ιαν 2021, 22:54
Τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ και οι θάνατοι μειώνονται κάθε μέρα. Η πτωτική πορεία παρατηρείται σταθερά εδώ και έναν μήνα τουλάχιστον, ειδικά στις νοσηλείες των ΜΕΘ.
Τα τεστ που πραγματοποιούνται κατά χιλιάδες κάθε μέρα είναι ζήτημα να βγάζουν 1%-2% θετικούς στον κορωνοϊό.
Πριν μια εβδομάδα στην καθιερωμένη απογευματινή παρουσίαση της κατάστασης οι <<ειδικοί>> παραδέχτηκαν πως το δήθεν κύμα που περίμεναν τον Ιανουάριο λόγω της κίνησης των εορτών δεν επιβεβαιώθηκε.
Παρ'όλα αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία η κυβέρνηση, η επιτροπή των <<ειδικών>> και τα ΜΜΕ συνεχίζουν την καταστροφολογία και τη διασπορά ειδήσεων τρόμου οι οποίες βασίζονται σε εικασίες και προβλέψεις.
Έχεις όμως έξαρση σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη που χτυπήθηκαν από άλλα στελέχη. Νομίζω ότι σε 1-2 εβδομάδες θα φανεί πως συμπεριφέρονται κι αυτά σε μας. Πως να εφησυχάσουν οι ειδικοί;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών