Ο δικός μου πάντως θύμωνε όταν τον έβγαζε ο παπάς από το νερό και γέλαγε όταν τον βουτούσε.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:46Εδώ νομίζω τα βρέχουν μόνο στο κεφάλι. Σωστά;Winston Smith έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:43Ηλίθιο μεν, αλλά όχι επικίνδυνο. Οι χριστιανοί έχουν δίκιο, στατιστικά δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε ότι είναι επικίνδυνο.
.
Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξανά: Να συμπεράνω ότι οι πνιγμοί στην παραλία δικαιολογούν τους πνιγμούς, έστω και ΕΝΑΝ, βρεφών από ένα ηλίθιο έθιμο;George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:49Kαι με 2 περιπτώσεις το χαρακτήρισες επικίνδυνο?
Μπορώ να σου βρω περισσότερες για τη βαρκάδα στα ανοιχτά. Πιο επικίνδυνες από τη βάφτιση στατιστικά.
Εξήγησε μου στατιστικά την επικίνδυνοτητα και θα δεχτώ ότι λες. Αλλιώς είσαι φωνή βοώντος εν τη ερημω για να μην πω και υστερία.
Πρέπει να τους χώνουν και το κεφάλι στο νερό;
.
Πως γίνεται να λες ψέματα και για τα πιο απλά πράγματα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:51Ο δικός μου πάντως θύμωνε όταν τον έβγαζε ο παπάς από το νερό και γέλαγε όταν τον βουτούσε.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:46Εδώ νομίζω τα βρέχουν μόνο στο κεφάλι. Σωστά;Winston Smith έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:43
Ηλίθιο μεν, αλλά όχι επικίνδυνο. Οι χριστιανοί έχουν δίκιο, στατιστικά δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε ότι είναι επικίνδυνο.
.
Μπορει να μην ειναι παντα εγκληματικο αλλα σιγουρα ειναι παντα ηλιθιο, απανθρωπο και αχρειαστο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aν δεν υστεριαζες τόσο θα καταλάβαινες ότι διαφωνώ με τη λογική του σακκουλιασματος. Και ναι θεολογικά η βάφτιση γίνεται με τριπλή κατάδυση στο νερό.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:57Ξανά: Να συμπεράνω ότι οι πνιγμοί στην παραλία δικαιολογούν τους πνιγμούς, έστω και ΕΝΑΝ, βρεφών από ένα ηλίθιο έθιμο;George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:49Kαι με 2 περιπτώσεις το χαρακτήρισες επικίνδυνο?
Μπορώ να σου βρω περισσότερες για τη βαρκάδα στα ανοιχτά. Πιο επικίνδυνες από τη βάφτιση στατιστικά.
Εξήγησε μου στατιστικά την επικίνδυνοτητα και θα δεχτώ ότι λες. Αλλιώς είσαι φωνή βοώντος εν τη ερημω για να μην πω και υστερία.
.
Και σε ξαναρωτω. Στατιστικά πόσα παιδιά πέθαναν ετησίως κατά μ.ο. από βάφτιση? Γιατί αν πρέπει να κρίνουμε την επικίνδυνοτητα κάποιου πράγματος το κάνουμε μέσω στατιστικής και όχι γιατί κάπου κάποτε έγινε κάτι. Μέχρι να φέρεις στατιστικές απλά υστεριαζεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΝΑ ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΕΤΟΥ ΚΑΙ... ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ!!!
Ποια είναι η καλύτερη ώρα για μπάνιο; Γενικά είναι καλύτερα για τα νεογνά να κάνουν μπάνιο πριν το φαγητό, αν βέβαια δεν πεινάνε πολύ. Αν τους κάνετε μπάνιο αμέσως μετά το φαγητό μπορεί να κάνουν εμετό.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
- George_V
Πέρσι κάηκε ένας στο χωριό μου προσπαθώντας να ψήσει το αρνί του Πάσχα. Κρατούσε το οινόπνευμα πολύ κοντά στην φωτια και αρπαξε.
Και αυτό σημαίνει ότι το έθιμο του να τρώμε αρνί το Πασχα είναι εγκληματικό έτσι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λάθος.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:46Εδώ νομίζω τα βρέχουν μόνο στο κεφάλι. Σωστά;Winston Smith έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:43Ηλίθιο μεν, αλλά όχι επικίνδυνο. Οι χριστιανοί έχουν δίκιο, στατιστικά δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε ότι είναι επικίνδυνο.
.
Τρεις φορές το βούτηξε ολόκληρο μέσα το παιδί. Όταν το σήκωσε, το παιδί βρισκόταν σε πανικό και με την αλυσίδα της κολυμπήθρας τυλιγμένη στον λαιμό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
αν το έθιμο ήταν να ανάβει την φωτιά ένα μωρο ναι θα ήταν εγκληματικό.χρήσιμη & βολική η πίστη μερικές στιγμές αλλά δεν αξίζει να περνάει κανείς την ζωή του μέσα στη χαζομάρα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ είμαι ο υστερικός και όχι εσύ, που είσαι φανατικός και μπήκες στον νήμα για damage control!George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 20:09Aν δεν υστεριαζες τόσο θα καταλάβαινες ότι διαφωνώ με τη λογική του σακκουλιασματος. Και ναι θεολογικά η βάφτιση γίνεται με τριπλή κατάδυση στο νερό.Nandros έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:57Ξανά: Να συμπεράνω ότι οι πνιγμοί στην παραλία δικαιολογούν τους πνιγμούς, έστω και ΕΝΑΝ, βρεφών από ένα ηλίθιο έθιμο;George_V έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 19:49
Kαι με 2 περιπτώσεις το χαρακτήρισες επικίνδυνο?
.
Και σε ξαναρωτω. Στατιστικά πόσα παιδιά πέθαναν ετησίως κατά μ.ο. από βάφτιση? Γιατί αν πρέπει να κρίνουμε την επικίνδυνοτητα κάποιου πράγματος το κάνουμε μέσω στατιστικής και όχι γιατί κάπου κάποτε έγινε κάτι. Μέχρι να φέρεις στατιστικές απλά υστεριαζεις.

Σου έχω άλλες 2 περιπτώσεις:
Sep 26, 1996 — An autopsy showed that the death of a baby girl 11 days after a baptism at Imani Temple on Capitol Hill was a drowning
https://www.washingtonpost.com/gdpr-con ... de5a13e%2f
Sep 26, 2018 — Baby Died Minutes After Getting Baptized As Violent Baptism Videos Continue To Shock The World
https://fabiosa.com/ctfk-rsns-auns-pbol ... the-world/
.
Μετά τη βάπτιση φοριέται ο σταυρός (τυπικό της βάπτθσης)Gersargch έγραψε:
Τρεις φορές το βούτηξε ολόκληρο μέσα το παιδί. Όταν το σήκωσε, το παιδί βρισκόταν σε πανικό και με την αλυσίδα της κολυμπήθρας τυλιγμένη στον λαιμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 02 Φεβ 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
- Dwarven Blacksmith
Δεν γίνονται αυτές οι συγκρίσεις, σόρρι. Μερικά πράγματα δεν συγκρίνονται, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά επιβάλλονται.
Ναι θα ρισκάρω να πάρει φωτιά το σπίτι για να τηγανίσω πατάτες, είναι ένα καθημερινό ρίσκο.
Το να δώσεις το παιδί σου στο σαμάνο για την επικίνδυνη τελετή είναι απόφαση ζωής.

- George_V
Συγχαρητήρια τις έκανες 4.
Το στατιστικό δείγμα σου ποιο είναι?
Καθε χρόνο έχουμε θύματα από τροχαια και λέμε ότι πρέπει να οδηγούμε καλύτερα. Αν μου αποδείξεις ότι στατιστικά έχουμε θύματα ετησίως από βαφτίσεις τότε γιατί απλά να μην βαφτιζουμε καλύτερα κατα. Το παραπάνω πρότυπο και ουρλιάζουμε για κατάργηση?
Και Νανδρε ίσως και να μπήκα για νταματζ κοντρόλ αλλά εσύ 1000% το ποσταρες για να προκαλέσεις και τίποτε άλλο. Εκφράζεις απλά μια στείρα υστερία χωρίς να προσφέρεις τίποτε το ουσιαστικό.
Το στατιστικό δείγμα σου ποιο είναι?
Καθε χρόνο έχουμε θύματα από τροχαια και λέμε ότι πρέπει να οδηγούμε καλύτερα. Αν μου αποδείξεις ότι στατιστικά έχουμε θύματα ετησίως από βαφτίσεις τότε γιατί απλά να μην βαφτιζουμε καλύτερα κατα. Το παραπάνω πρότυπο και ουρλιάζουμε για κατάργηση?
Και Νανδρε ίσως και να μπήκα για νταματζ κοντρόλ αλλά εσύ 1000% το ποσταρες για να προκαλέσεις και τίποτε άλλο. Εκφράζεις απλά μια στείρα υστερία χωρίς να προσφέρεις τίποτε το ουσιαστικό.
-
Με έναν φυσιολογικό και ενιαίο τρόπο για όλους και όχι όπως θέλει ο κάθε ένας. Δεν μπορεί να είναι και οι δύο τρόποι σωστοί. Αυτός που το κρεμάει ανάποδα είναι λάθος. Κοροϊδεύει το μυστήριο για μένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Ιουν 2024, 16:27