Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 27 Ιούλ 2018, 16:37

talaipwros έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 12:55
Σε τι διαφέρουν οι Συριζαιοι από φανατικούς θρησκόληπτους ανεξαρτήτου θρησκείας ;

Και οι μεν και οι δε κατηγορούν τα θύματα ότι τιμωρούνται για τις αμαρτίες τους.

Οι διαφορά είναι ότι οι μουφτήδες και οι άλλοι φανατικοί ιεράρχες τουλάχιστον δεν είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή
χαιρετίζω την ψύχραιμη τοποθέτηση - επιστροφή του αγαπητού μας ταλ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιούλ 2018, 16:38

foscilis έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:15
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 15:42
foscilis έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 15:26
Παντως πρεπει να πω οτι ολες τις φορες που πηγα για μπανιο κοκκινο λιμανακι και παρκαρα (μοναδικος μαλακας) στο στενο 300 μετρα αριστερα και διεσχισα την ποσειδωνος αναμεσα σε διπλοπαρκαρισμενα κουβαλωντας μωρα με τα κωλοσκυλα των γειτονων να γαβγιζουν μεσα απο τις μαντρες ισως ευχηθηκα 2-3 πραγματακια παραπανω...
Καλά ρε φόσι, πήγες για μπάνιο στο κόκκινο λιμανάκι και δεν έβγαλε ανακοίνωση ο δήμος να βάλουν φίμωτρο στα κωλόσκυλα;

Και γιατί ξαναπήγες;

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Να μένει κάποιος εκεί, το καταλαβαίνω.

Να μπαίνεις σε ταλαιπωρία, μετάβασης, παρκαρίσματος, διαδρομών, θορύβων για να βρεθείς σε ένα παραλιάκι με άλλους 100, δεν το καταλαβαίνω.
Συναισθηματικη αξια και κεκτημενη ταχυτητα απο το 1992, ηταν η πρωτη παραλια που "ανακαλυψα" με φιλους μου αντι για τους γονεις μου. Ειρωνικα η γιαγια μου μας πηγαινε στο Μπλε και ποτε δεν πηρε χαμπαρι το κοκκινο. Εκει πηγαινα πρωινα του χειμωνα και χαζευα την ευβοια απεναντι πριν πιασω δουλεια, εκει εριξα τα μοναδικα 2 μου $%$@@ στη θαλασσα πριν 12 χρονια (υπερτιμημενο αθλημα), εκει εκαναν τις πρωτες και τις τελευταιες βουτιες του καλοκαιριου τα παιδια μου, το ετησιο ραντεβου του καλοκαιριου ηταν στο Μπαλκονι και γενικα αν σου καθοταν και δεν ειχε μαλακες με ρακετες τσουχτρες σκυλια φυκια αχινους κυμα κατι απογευματα και πρωινα κυριως εκτος σεζον ηταν μια καλη λυση 12 λεπτα απο το σπιτι μου. Αλλα οντως τα τελευταια 3-4 χρονια πιο συχνα σε φρικαρε παρα σε χαλαρωνε και φετος ηταν η πρωτη φορα που δεν πηγαμε καθολου εχοντας διαβασει για τσουχτρες και κωλοβακτηριδια.

Γενικα εχω φρικαρει πολυ περισσοτερο απο οσο δειχνω παρ' ολο που ειμαι σε απολυτα πετυχημενες διακοπες εκατονταδες χιλιομετρα μακρια.
Σε καταλαβαίνω γιατί και για τη δική μου παρέα ήταν καλοκαιρινό σημείο συνάντησης και ουσιαστικά μια μεταφορά του ίδιου οικείου κλίματος της πόλης σε πιο χαλαρό περιβάλλον. Και ακριβώς επειδή δεν είναι πια αυτό που ήταν, έκοψα κι εγώ εδώ και πολλά χρόνια αλλά κάθε φορά που πέρναγα για να πάω Σχοινιά ένοιωθα μια χαρμολύπη. Κι έριξα πολύ κλάμα αυτές τις μέρες. Τέλος πάντων.

Κατά τα άλλα, το έχω καταλάβει ότι είσαι σε απόλυτα πετυχημένες διακοπές.

Μπήκες στην προσομοίωση the eternal sunshine of a spotless mind των ζαίων και λιάζεσαι. Καλή ξεκούραση. :wave:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 27 Ιούλ 2018, 16:39

Ο Πορτοσάλτε έφυγε σήμερα για καλοκαιρινές διακοπές μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Οι Συριζαίοι θα ησυχάσουν προσωρινά. :D

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Ιούλ 2018, 16:39

Heritage86 έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 00:40
Nandros έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 00:34
Χαοτικός έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 00:03
Οι 360 και οι 180 μοίρες είναι στην ίδια διεύθυνση.
.......
:fp::102:
Διανυσματικός Λογισμός.Κάποτε τα κάνανε β λυκείου,αλλιώς ξεκίνα από γκαρούτσο και για το κάτι παραπάνω πας σε δυτικές εκδόσεις με απόδοση στα ελληνικά ή στο πρωτότυπο.Για ακραίες καταστάσεις και ανάκριση τρίτου τύπου πας σε ρώσσικα της ΕΣΣΔ.Θα εθιστείς.
Το 360 είναι ο Βορράς και το 180 είναι ο Νότος, τελείως αντίθετα σε κατεύθυνση ή διεύθυνση!
Θα μου κάνεις μαθήματα στην τέχνη μου; Αυτά που σπούδασα 2 χρόνια και εφάρμοζα για μια 4ετία;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 27 Ιούλ 2018, 16:39

Δύναμη προόδου και ρήξης με το κατεστημένο και τις πελατειακές σχέσεις των προηγούμενων δεκαετιών ο ΣΥΡΙΖΑ

Π. Σκουρλέτης: Ριζικές παρεμβάσεις, ακόμη και σε σύγκρουση με συμφέροντα
http://www.avgi.gr/article/10842/906279 ... nta-video-#

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 27 Ιούλ 2018, 16:43

Nandros έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:39
Heritage86 έγραψε:
Nandros έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 00:34
:fp::102:
Διανυσματικός Λογισμός.Κάποτε τα κάνανε β λυκείου,αλλιώς ξεκίνα από γκαρούτσο και για το κάτι παραπάνω πας σε δυτικές εκδόσεις με απόδοση στα ελληνικά ή στο πρωτότυπο.Για ακραίες καταστάσεις και ανάκριση τρίτου τύπου πας σε ρώσσικα της ΕΣΣΔ.Θα εθιστείς.
Το 360 είναι ο Βορράς και το 180 είναι ο Νότος, τελείως αντίθετα σε κατεύθυνση ή διεύθυνση!
Θα μου κάνεις μαθήματα στην τέχνη μου; Αυτά που σπούδασα 2 χρόνια και εφάρμοζα για μια 4ετία;
.
Ότι πεις.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 27 Ιούλ 2018, 16:45

Ορισμένοι εδώ θεωρούν δεδομένο ότι ένας οικισμός θα πρέπει να καεί, αλλά οι κάτοικοι, παιδιά, βρέφη, γερόντοι, θα πρέπει να έχουν τα μέσα με λεωφορειόδρομους να γκαζώσουν με τα SUV έτσι ώστε ακαριαία να φτάνουν χωρίς εμπόδια στην ακτή, και με μακροβούτια να οδεύουν προς την ασφάλεια.

Το πιο απλό σχέδιο δεν το σκέφτηκαν. Οποιοδήποτε κτίριο παράνομο σε αιγιαλό ή σε ρέμα να κατεδαφιστεί. Οποιοδήποτε δασικό δένδρο εντός οικισμού να κόβεται και να ξεριζώνεται. Να υπάρχει φαρδιά ζώνη πυρασφάλειας γύρω από τον οικισμό. Θα πρέπει να κοπούν δένδρα αλλά δεν γίνεται δασικά δένδρα να βρίσκονται δίπλα σε οικισμό. Βέβαια ορισμένοι θα διαμαρτυρηθούν για το περιβάλλον. Δεν γίνεται να υπάρχει σωστό περιβάλλον με 4 εκατομμύρια πληθυσμό στην Αττική. Αν θέλουν να δουν πράσινο ας πάνε στο Μέτσοβο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 27 Ιούλ 2018, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 27 Ιούλ 2018, 16:45

foscilis έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 13:58
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 13:45
Ώπα. Και χουντικοί οι καργιόληδες οι καμμένοι; :011:
Αυτος ειναι ο χυδαιος τροπος που το αντιλαμβανεσαι ως πασοκος.
κάνω έκκληση για ενότητα στην δημοκρατική παράταξη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 27 Ιούλ 2018, 16:47

Δείτε την σφοδρότητα της φωτιάς στο βίντεο :o
http://www.zougla.gr/greece/article/sig ... fterolepta
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Ιούλ 2018, 16:48

Nandros έγραψε:

νάνδρε, η κατεύθυνση είναι η διεύθυνση και η φορά μαζί, η διεύθυνση δεν έχει φορά, πάει, έρχεται, δεν έχει σημασία, διεύθυνση είναι, δεν κατευθύνει :)

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 27 Ιούλ 2018, 16:49

Μηχανικός έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:32
Beria έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:26
Ρε σεις, δεν κράτησε η Εθνική οδός των 6 λωρίδων στην Κινέτα, θα κρατούσε το δρομάκι της Μαραθώνος, ως αντιπυρική ζώνη;
Δεν άκουσες τον απόστρατο αρχηγό της πυροσβεστικής που είπε ότι σε προηγούμενη πυρκαγιά κράτησε η Μαραθώνος γιατί είχαν παραταχθεί σε όλο το μήκος πυροσβέστες ενώ τώρα το άφησαν στην τύχη.
Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να κρατήσει η Μαραθώνος, όσο και να είχαν παραταχθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, λόγω του ανέμου
Το γεγονός ότι η Πολιτική Προστασία είναι ένα καλαμπούρι παραμένει
Απέτυχαν οικτρά στα ζητήματα προετοιμασίας, σε κάθε επίπεδο
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Ιούλ 2018, 16:50

Heritage86 έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:43
Nandros έγραψε:
Heritage86 έγραψε:
Ότι πεις.
Το υπογραμμισμένο κατάλαβες γιατί είναι υπογραμμισμένο ή να στο εξηγήσω;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 27 Ιούλ 2018, 16:51

Αυτή τη στιγμή στο σκαι ενας του κιναλ εκανε αγριο μπουκακε στον συριζα και μεταξύ των άλλων είπε πως τέλη του 17 δοθηκε ακόμη μια (η 10η συνολικά) παράταση της κατεδαφισης αυθαιρέτων η οποια όμως είναι τεράστιας διάρκειας σε σχέση με τις προηγούμενες : ΔΙΕΤΗΣ ! :lol:

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως εντος της συνολικης 4,5ετίας διακυβερνησης συριζα (ακομη δηλ. κι αν εξαντλήσει την 4ετια) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγει μπουλντόζα για να γκρεμίσει αυθαίρετα ! :lol: φιλούρες αγωνιστάδες του κώλου ...
την έχουν πολύ άσχημα οι καταπατητές επί σύριζα ... (εξαίρεση ενδεχομένως αποτελούν ειδικά οι καταπατητές του ματιού που τόλμησαν να κάνουν αντιπολίτευση με την καύση τους) ...

ΑΛΛΑ ο σύριζα δεν διαιώνισε τη σαπίλα ! αυτό είναι το μεγαλύτερο οβερστεητμεντ που ελέχθει σε 210 σελίδες ... :fp:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 27 Ιούλ 2018, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Ιούλ 2018, 16:51

Nandros έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:50
Το υπογραμμισμένο κατάλαβες γιατί είναι υπογραμμισμένο ή να στο εξηγήσω;
.
εγώ δεν κατάλαβα, πώς το 180 και το 360 μπορεί να είναι σε αντίθετη διεύθυνση;

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Ιούλ 2018, 16:54

enaon έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 16:48
Nandros έγραψε:
νάνδρε, η κατεύθυνση είναι η διεύθυνση και η φορά μαζί, η διεύθυνση δεν έχει φορά, πάει, έρχεται, δεν έχει σημασία, διεύθυνση είναι, δεν κατευθύνει :)
Εσύ τουλάχιστον το έπιασες το υπογραμμισμένο. Στην τέχνη μου κατεύθυνση έχει το καράβι και διεύθυνση ο άνεμος, πχ το καράβι κατευθύνεται προς νότον με πορεία 180 και ο άνεμος έχει διεύθυνση 360 δλδ είναι βόρειος.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών