Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan » 03 Φεβ 2021, 18:40

Mitharadir έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:37
Νon4me έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:21
nyxtovios έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:11
Έχουμε φώτο; Θέλω να εκτιμήσω την κατάσταση.
φαινεται ΔΥΝΑΤΟ με μικρούς ενδοιασμούς στη φατσα καθως ειναι marked

Εικόνα

Εικόνα

χωρισμενη που ριχτηκε σε 13χρονο . σκεφτειτε τι βιτσιο θα βγαζει στο κρεβατι . σα hentai με μιξη drunna σε real life . :lol:
Πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα νοούνταν στο διαδίκτυο να σπάνε πλάκα και να το παίρνουν το θέμα χαλαρά κάποιοι.
Λολ
το μακρινό 2010

Πάντως κι αυτή 13χρονο;

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 03 Φεβ 2021, 18:42

Ποιο αφύσικο ρε; Ο πιτσιρικάς έχει μπει στη φάση "Τον βαζω μέχρι και στις τρύπες της μπρίζας".
Πραγματοποίησε το όνειρο όλων των εφήβων,να γαμησει την όμορφη καθηγήτρια,κι εμείς κάνουμε τώρα τους ηθικούς όταν θα κάναμε ακριβώς το ίδιο τρέχοντας.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 03 Φεβ 2021, 18:43

Εγώ στέκομαι στη μάνα του.

Είναι δυνατόν να μην θέλει να περνάει καλά το παιδί της; Δλδ υπερνικησαν το προσωπικά της κόμπλεξ το καλό του παιδιού της; Αδιανόητο
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 03 Φεβ 2021, 18:45

Mitharadir έγραψε:
Νon4me έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

χωρισμενη που ριχτηκε σε 13χρονο . σκεφτειτε τι βιτσιο θα βγαζει στο κρεβατι . σα hentai με μιξη drunna σε real life . :lol:
Τα είδα και στο φβ.Αυτό είναι άκρως ανησυχητικό το ότι κάνουν κάποιοι χαβαλέ με τέτοια πράγματα αντι να φρίξουν.Πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα νοούνταν στο διαδίκτυο να σπάνε πλάκα και να το παίρνουν το θέμα χαλαρά κάποιοι.Κανονικοποιείται το αφύσικο και αυτό είναι άκρως αρνητικό.
Κοιτα δε θα ηθελα η καθηγητρια που πληρωνω να διδασκει το γιο μου να τον πηδαει .προσωπικα δε το παιρνω χαλαρα γιατι μια 35χρονη χωρισμενη μπορει να τον ριξει απο τα ντρογκια καταθλιψη η μεχρι και σε καμια αποπειρα .... συν οτι δεν ειναι ξεκινημα σεξουαλικης ζωης η χωρισμενη για τον 13χρονο . συνοψιζοντας παλι ο αντρας βγαινει αδικημενος . σκεφτειτε να ηταν 35χρονος χωρισμενος που πηδαγε 13χρονη τι θα ειχε γινει τωρα :a040::a040::a040:

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 03 Φεβ 2021, 18:46

zoltan έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:40
Mitharadir έγραψε:
Νon4me έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα νοούνταν στο διαδίκτυο να σπάνε πλάκα και να το παίρνουν το θέμα χαλαρά κάποιοι.
Λολ
το μακρινό 2010

Πάντως κι αυτή 13χρονο;
Πλέον είναι πολύ πιο άνετα τέτοια άτομα να εκδηλώνονται δημόσια χωρίς ντροπή.Και η κοινωνική καταδίκη(αν κρίνουμε απο τα όσα γράφονται στα σοσιαλ μιντια αλλα και στο φορουμ) είναι πολύ πιο αποδυναμωμένη και η φάση γυρίζει σταδιακά περισσότερο στο χαλαρό και στο χαβαλέ.Σε κάποια σαιτ/φορουμς/ομάδες με θέμα το σεξ,τις φαντασιώσεις κτλ τέτοια πράγματα αντιμετωπίζονται ως πειραματισμοί(π.χ 14χρονος που πάει με 26χρονη στο σεξ κτλ) και όχι ως ανωμαλία(που είναι).Η κανονικοποίηση τέτοιων φαινομένων δείχνει πόσο βαθιά μπαίνει η κοινωνία της Ελλάδας στον βούρκο.Στις δε νεότερες ηλικίες(πανεπιστήμια,λύκεια,γυμνάσια) παρατηρώ οτι οι φοιτητές και οι μαθητές είναι πολύ πιο εξοικιωμένοι και άνετοι με τέτοιες ανωμαλίες και δεν υπάρχει αξιόλογη αποδοκιμασία με την λάθος λογική του ''συνενούντες άνθρωποι είναι δεν σκότωσαν κανέναν''.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 03 Φεβ 2021, 18:47

stergiosbik έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:42
Ποιο αφύσικο ρε; Ο πιτσιρικάς έχει μπει στη φάση "Τον βαζω μέχρι και στις τρύπες της μπρίζας".
Πραγματοποίησε το όνειρο όλων των εφήβων,να γαμησει την όμορφη καθηγήτρια,κι εμείς κάνουμε τώρα τους ηθικούς όταν θα κάναμε ακριβώς το ίδιο τρέχοντας.
Αρα να φανταστω πως δεν τρεχει μια αν ενας -τυχαιο παραδειγμα - προπονητης ιστιοπλοιας - γινεται στοχος καυλωμενης πιτσιρικας που πραγματοποιει ο ονειρο της ;

sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku » 03 Φεβ 2021, 18:48

under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:30
Οποιος γονιος κανει καταγγελια επειδη ο γιος της πηγε με μεγαλυτερη,ειναι ανωμαλος.
Πιο ανωμαλος και απο την 35χρονη που πηγαινει με 13χρονους.
Μιλας με συνεση, να παει και η μανα του 13χρονου με ενα συμμαθητη του αλλιως θα ειναι ανωμαλη

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 03 Φεβ 2021, 18:49

Prepon έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:43
Εγώ στέκομαι στη μάνα του.

Είναι δυνατόν να μην θέλει να περνάει καλά το παιδί της; Δλδ υπερνικησαν το προσωπικά της κόμπλεξ το καλό του παιδιού της; Αδιανόητο
Στανταρακι ότι η καταγγελία είναι έργο της μάνας.
Βέβαια,μόλις ο πιτσιρικάς μεγαλώσει λίγο ακόμη,και αρχίσει να γαμαει αβέρτα θα καμαρώνει για το πόσο αρσενικο είναι ο γιος της.
Τώρα όμως που εκπλήρωσε το όνειρο όλων των αγοριων δεν είναι αρσενικό.
Κάρχιες!!!

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Φεβ 2021, 18:50

Εγω καταλαβαινω εναν γονιο που θα ανησυχησει αν μαθει οτι ο 13χρονος γιος εχει σχεση με 35χρονη.Απλα και μονο γιατι κατι δεν παει καλα με την συγκεκριμενη.Θα ανησυχουσα δηλαδη για την ασφαλεια του.
Εννοειται ομως οτι δεν θα εκανα καμια καταγγελια για βιασμο και τετοιες παπαριες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku » 03 Φεβ 2021, 18:52

under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:50
Εγω καταλαβαινω εναν γονιο που θα ανησυχησει αν μαθει οτι ο 13χρονος γιος εχει σχεση με 35χρονη.Απλα και μονο γιατι κατι δεν παει καλα με την συγκεκριμενη.Θα ανησυχουσα δηλαδη για την ασφαλεια του.
Εννοειται ομως οτι δεν θα εκανα καμια καταγγελια για βιασμο και τετοιες παπαριες.
Αν ο 13χρονος γιος σου τα ειχε με 35χρονο;
Αν η 13χρονη κορη σου τα ειχε με 35χρονο;

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 03 Φεβ 2021, 18:53

stergiosbik έγραψε:
:smt018 Το ίδιο ακριβώς θα έκανε άτομο που βρίσκεται σε βούρκο ηθικής παρακμής.Σε καμία υγιής κοινωνία δεν θα το αντιμετώπιζαν το θέμα έτσι.Πλέον όμως η ντροπή και η κοινωνική κατακραυγή έχει αποδυναμωθεί πολύ με την κανονικοποίηση και εξοικείωση μεγάλου μέρους της ελλαδικής κοινωνίας(κυρίως των νεώτερων ηλικιων) με τέτοιες αθλιότητες.Απαξ και αποκτήσει αναγνώριση μια σεξουαλική απόκλιση ανοίγει ο ασκός του αιόλου και για τις άλλες αποκλίσεις μέχρι και τις ανωμαλίες.Πριν 10 χρόνια δεν θα νοούνταν στα σοσιαλ πολλοί(ειδικά νέοι) να το παίρνουν στο χαλαρό ή ακόμα χειρότερα να υπερασπίζονται την ανωμαλία δημόσια διότι δεν θα τολμούσαν να πούνε φανερά κάτι τέτοιο).Σε 10 χρόνια απο τώρα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αυτές οι καταστάσεις θεωρούνταν στο ίδιο επίπεδο με τις σχέσεις που έχει μια 20αρα με έναν 50αρη σήμερα και είναι ακόμα πιο αποδεκτές.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 03 Φεβ 2021, 18:55

Paris έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:47
stergiosbik έγραψε:
Αρα να φανταστω πως δεν τρεχει μια αν ενας -τυχαιο παραδειγμα - προπονητης ιστιοπλοιας - γινεται στοχος καυλωμενης πιτσιρικας που πραγματοποιει ο ονειρο της ;
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
Κάθε φύλο είναι διαφορετικο και εννοείται ότι ο άντρας έχει τη θέση του κυνηγού.
Ο ενήλικος άντρας που πηδάει ένα 13χρονο κοριτσι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 03 Φεβ 2021, 18:57

stergiosbik έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:55
Paris έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:47
stergiosbik έγραψε:
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
Κάθε φύλο είναι διαφορετικο και εννοείται ότι ο άντρας έχει τη θέση του κυνηγού.
Ο ενήλικος άντρας που πηδάει ένα 13χρονο κοριτσι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
υπαρχει ενα μικρο θεματακι
η νομοθεσια δεν κανει διαχωρισμο φυλων

sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku » 03 Φεβ 2021, 18:57

Mitharadir έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:53
[Σε 10 χρόνια απο τώρα δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αυτές οι καταστάσεις θεωρούνταν στο ίδιο επίπεδο με τις σχέσεις που έχει μια 20αρα με έναν 50αρη σήμερα και είναι ακόμα πιο αποδεκτές.
Τι θα γινει επιτελους ρε ανωμαλοι που σας πειραζει η σχεση 50αρη με 20αρα; :011:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Φεβ 2021, 19:00

Mitharadir έγραψε:
Νon4me έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Τα είδα και στο φβ.Αυτό είναι άκρως ανησυχητικό το ότι κάνουν κάποιοι χαβαλέ με τέτοια πράγματα αντι να φρίξουν.Πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα νοούνταν στο διαδίκτυο να σπάνε πλάκα και να το παίρνουν το θέμα χαλαρά κάποιοι.Κανονικοποιείται το αφύσικο και αυτό είναι άκρως αρνητικό.
Αν ήταν 33χρονος με 13 χρόνο άραγε τι θα έλεγαν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών