Και αν ειναι 13χρονος gay κυνηγος τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση;stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:55Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:47Αρα να φανταστω πως δεν τρεχει μια αν ενας -τυχαιο παραδειγμα - προπονητης ιστιοπλοιας - γινεται στοχος καυλωμενης πιτσιρικας που πραγματοποιει ο ονειρο της ;stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:42Ποιο αφύσικο ρε; Ο πιτσιρικάς έχει μπει στη φάση "Τον βαζω μέχρι και στις τρύπες της μπρίζας".
Πραγματοποίησε το όνειρο όλων των εφήβων,να γαμησει την όμορφη καθηγήτρια,κι εμείς κάνουμε τώρα τους ηθικούς όταν θα κάναμε ακριβώς το ίδιο τρέχοντας.
Κάθε φύλο είναι διαφορετικο και εννοείται ότι ο άντρας έχει τη θέση του κυνηγού.
Ο ενήλικος άντρας που πηδάει ένα 13χρονο κοριτσι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Έχει ελαφρυντικά γιατί είναι γυναίκα 

-
Ε και;Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:57υπαρχει ενα μικρο θεματακιstergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:55Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
Κάθε φύλο είναι διαφορετικο και εννοείται ότι ο άντρας έχει τη θέση του κυνηγού.
Ο ενήλικος άντρας που πηδάει ένα 13χρονο κοριτσι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
η νομοθεσια δεν κανει διαχωρισμο φυλων
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
Νon4me έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:45
Κοιτα δε θα ηθελα η καθηγητρια που πληρωνω να διδασκει το γιο μου να τον πηδαει .προσωπικα δε το παιρνω χαλαρα γιατι μια 35χρονη χωρισμενη μπορει να τον ριξει απο τα ντρογκια καταθλιψη η μεχρι και σε καμια αποπειρα .... συν οτι δεν ειναι ξεκινημα σεξουαλικης ζωης η χωρισμενη για τον 13χρονο . συνοψιζοντας παλι ο αντρας βγαινει αδικημενος . σκεφτειτε να ηταν 35χρονος χωρισμενος που πηδαγε 13χρονη τι θα ειχε γινει τωρα
-
Για τώρα;Θα έφριτταν.Σε 10-15 χρόνια που θα είχε κανονικοποιηθεί το θέμα θα ήταν πιο άνετοι προφανώς διότι θα είχαν εξοικιωθεί και με αυτη την ανωμαλία.Για την ώρα εξοικιώνονται με τις καταστάσεις όπου 13χρονοι,14χρονοι,15χρονοι κτλ πάνε με 20αρες,25αρες και 30αρες.Naida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:00Αν ήταν 33χρονος με 13 χρόνο άραγε τι θα έλεγαν;Mitharadir έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:37Τα είδα και στο φβ.Αυτό είναι άκρως ανησυχητικό το ότι κάνουν κάποιοι χαβαλέ με τέτοια πράγματα αντι να φρίξουν.Πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα νοούνταν στο διαδίκτυο να σπάνε πλάκα και να το παίρνουν το θέμα χαλαρά κάποιοι.Κανονικοποιείται το αφύσικο και αυτό είναι άκρως αρνητικό.
-
Τον χαζό παριστάνεις ή είσαι;sakisku έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:01Και αν ειναι 13χρονος gay κυνηγος τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση;stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:55Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
Η Φυση ειναι παντα ατυχες αλλοθι. Η Φυση και για την 13χρονη τα ιδια προβλεπει.stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:02Ε και;Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:57υπαρχει ενα μικρο θεματακιstergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:55
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
η νομοθεσια δεν κανει διαχωρισμο φυλων
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
Και μην πιασουμε γενικα τι προβλεπει η Φυση γιατι θα προκειται για εφιαλτικο χαος.
Έχω την εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε βάσει των δικών τους φαντασιωσεων ως ενήλικες και όχι σαν ενήλικες που αντιμετωπίζουν μια περίπτωση ενός 13χρονου παιδιού που μια 35χρονη το επέλεξε για σεξ. 35χρονη με ένα 13χρονο. Και λένε είναι οκ. Δεν ξέρω. Τι διαολο τους έχει βαρέσει; αγαμια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θετω ερωτηματα συμφωνα με την λογικη σου, αν η λογικη σου ειναι ανοητη δεν ευθυνομαι εγωstergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:05Τον χαζό παριστάνεις ή είσαι;sakisku έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:01Και αν ειναι 13χρονος gay κυνηγος τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση;stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:55
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
- Cecily Anne
Εμετός η τύπισσα. Μέσα σούμπιτη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εκατομμυρια 13-18χρονοι εχουν παει με 25-30αρες και δεν επαθαν απολυτως τιποτα.Ηταν μαλιστα υπο την καθοδηγηση των πατερων τους που τους πηγαιναν στους οικους που δουλευαν αυτες οι κοπελες.Και μαντεψτε κατι : τους αρεσε τοσο πολυ και γυρνουσαν και ξαναγυρνουσαν.Mitharadir έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:05Για την ώρα εξοικιώνονται με τις καταστάσεις όπου 13χρονοι,14χρονοι,15χρονοι κτλ πάνε με 20αρες,25αρες και 30αρες.
Ειναι η φυση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μια ζωή πάντως (και σαν παιδιά) τις ίδιες φαντασιώσεις είχαμε με μεγαλύτερεςNaida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:06Έχω την εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε βάσει των δικών τους φαντασιωσεων ως ενήλικες και όχι σαν ενήλικες που αντιμετωπίζουν μια περίπτωση ενός 13χρονου παιδιού που μια 35χρονη το επέλεξε για σεξ. 35χρονη με ένα 13χρονο. Και λένε είναι οκ. Δεν ξέρω. Τι διαολο τους έχει βαρέσει; αγαμια;

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Γενικά επικρατεί μια παράνοια περί του σεξ και συνήθως την εκφράζουν άτομα από μια ηλικία και πάνω. Δηλαδή τέτοιες απόψεις από 20αρηδες, 30αρηδες δεν τις έχω ακούσει.Νon4me έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:04Νon4me έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:45
Κοιτα δε θα ηθελα η καθηγητρια που πληρωνω να διδασκει το γιο μου να τον πηδαει .προσωπικα δε το παιρνω χαλαρα γιατι μια 35χρονη χωρισμενη μπορει να τον ριξει απο τα ντρογκια καταθλιψη η μεχρι και σε καμια αποπειρα .... συν οτι δεν ειναι ξεκινημα σεξουαλικης ζωης η χωρισμενη για τον 13χρονο . συνοψιζοντας παλι ο αντρας βγαινει αδικημενος . σκεφτειτε να ηταν 35χρονος χωρισμενος που πηδαγε 13χρονη τι θα ειχε γινει τωρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τους σηκωνεται ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον φιλόλογο Διαμαντή Κούτουλα;
από έργο_μακέτο » 29 Μάιος 2024, 16:57 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50