Όχι δεν είναι.Σήμερα οι 13χρονοι με 25αρες και 30αρες,αύριο οι 13χρονες με 25αρηδες και 30αρηδες,μεθαύριο οι 13χρονες με 25αρες και 30αρες παραμεθάυριο οι 13χρονοι με 25αρηδες και 30αρηδες και πάει λέγοντας.under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:08Εκατομμυρια 13-18χρονοι εχουν παει με 25-30αρες και δεν επαθαν απολυτως τιποτα.Ηταν μαλιστα υπο την καθοδηγηση των πατερων τους που τους πηγαιναν στους οικους που δουλευαν αυτες οι κοπελες.Και μαντεψτε κατι : τους αρεσε τοσο πολυ και γυρνουσαν και ξαναγυρνουσαν.Mitharadir έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:05Για την ώρα εξοικιώνονται με τις καταστάσεις όπου 13χρονοι,14χρονοι,15χρονοι κτλ πάνε με 20αρες,25αρες και 30αρες.
Ειναι η φυση.
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Η Φυση καλει και τα κοριτσια απο τις πρωτες φορες που ξεκιναει ο κυκλος τους να διαιωνισουν το ειδος. Παραμενεις και εκει φυσιολατρης η φυσιολατρια α λα καρτ;under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:08Εκατομμυρια 13-18χρονοι εχουν παει με 25-30αρες και δεν επαθαν απολυτως τιποτα.Ηταν μαλιστα υπο την καθοδηγηση των πατερων τους που τους πηγαιναν στους οικους που δουλευαν αυτες οι κοπελες.Και μαντεψτε κατι : τους αρεσε τοσο πολυ και γυρνουσαν και ξαναγυρνουσαν.Mitharadir έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:05Για την ώρα εξοικιώνονται με τις καταστάσεις όπου 13χρονοι,14χρονοι,15χρονοι κτλ πάνε με 20αρες,25αρες και 30αρες.
Ειναι η φυση.
Δεν ξέρω, αλλά διαβάζω απόψεις πολύ περίεργες. Ή που σας έχει βαρέσει η αγαμια, βαρεμάρα, τσοντες με teens και milfs ή που υπάρχει τρελή γενικευμένη ανώμαλια στην κοινωνία και αρχίζει και σκάει ανερυθριαστα.Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:09Μια ζωή πάντως (και σαν παιδιά) τις ίδιες φαντασιώσεις είχαμε με μεγαλύτερεςNaida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:06Έχω την εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε βάσει των δικών τους φαντασιωσεων ως ενήλικες και όχι σαν ενήλικες που αντιμετωπίζουν μια περίπτωση ενός 13χρονου παιδιού που μια 35χρονη το επέλεξε για σεξ. 35χρονη με ένα 13χρονο. Και λένε είναι οκ. Δεν ξέρω. Τι διαολο τους έχει βαρέσει; αγαμια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εσένα σου σηκώνεται με 13χρονα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η ψυχολογια του θηλυκου ειναι διαφορετικη απο αυτην του αρσενικου.Η φυση που λεγαμε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οταν ημουν 13 μου σηκωνοταν για 35χρονες.
ενω συγχρονως ειναι ανωμαλο να πηδιεται πιτσιρικα με 35 χρονο που αρπαξε την ευκαιρια για γαμησια μαζι του και θα της μεινει μονο μια σιχαμερη εμπειρια που θα της δημιουργει εφιαλτες για μια ζωηstergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:02Ε και;Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:57υπαρχει ενα μικρο θεματακιstergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:55
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο.
Κάθε φύλο είναι διαφορετικο και εννοείται ότι ο άντρας έχει τη θέση του κυνηγού.
Ο ενήλικος άντρας που πηδάει ένα 13χρονο κοριτσι πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
η νομοθεσια δεν κανει διαχωρισμο φυλων
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
ρε δεν γαμιεστε να μου κρατησετε ενα λιαρο κοκκινοκεφαλο κουταβι τεσσαροματικο με ουρα βιτσα ;
-
Όχι η φύση δεν προβλέπει το ίδιο όσο και αν θέλετε ορισμένοι να εξισώνετε τα πράγματα.sakisku έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:05Η Φυση ειναι παντα ατυχες αλλοθι. Η Φυση και για την 13χρονη τα ιδια προβλεπει.stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:02Ε και;
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
Και μην πιασουμε γενικα τι προβλεπει η Φυση γιατι θα προκειται για εφιαλτικο χαος.
Άλλος ο ρόλος των ανδρών και άλλος των γυναικών.
Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.
- Cecily Anne
Άμα η 35χρονη σε στραπόνιαζε με διάφορα δέλεαρ, τι θα έκανες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η ψυχολογία δεν είναι φύση. Φύση είναι οι ορμόνες.
Με 13χρονα σου σηκώνεται ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Οι γυναίκες του phorum να μας δώσουν τα φώτα τους παρακαλώ για την συγκεκριμένη καθηγήτρια.Κατούρα και λίγο.
Θα μπορουσε να με εξαπατησει και να με καψει ζωνταντο,να με διαμελισει,να με εκτελεσει με μπαζουκας.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:16Άμα η 35χρονη σε στραπόνιαζε με διάφορα δέλεαρ, τι θα έκανες;
Αυτο δεν θα αλλαζε το γεγονος οτι εγω ως 13χρονος πηγα μαζι της γιατι μου σηκωνοταν.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ στα 13χρονα τους σηκώνεται με το φύσημα του αέρα. Από τη στύση μέχρι την ερωτική πράξη έχουμε δρόμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον φιλόλογο Διαμαντή Κούτουλα;
από έργο_μακέτο » 29 Μάιος 2024, 16:57 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50