ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Kαλησπέρα,
Έχω καταγωγή απο Δράμα και μένω Κορυδαλλό.
Όπως καταλαβαίνετε λόγω καταγωγής και τόπου διαμονής, στηρίζω Δόξα Δράμας και Προοδευτική.
Σε συζητήσεις με φίλους/συντοπίτες, αναρωτιόμαστε όλοι τι γίνεται με τον Άρη, ενώ μια ερώτηση επαναλαμβάνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια των διαλόγων μας "Τέτοιο πελάτη, που θα ξαναβρει;;;;"
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
άιντε σκουληκαντέρες που θα μιλήσετε και για τον Μεγάλο Παναθηναϊκό, βηταεθνικούχα ασανσέρ
Όπως καταλαβαίνετε λόγω καταγωγής και τόπου διαμονής, στηρίζω Δόξα Δράμας και Προοδευτική.
Σε συζητήσεις με φίλους/συντοπίτες, αναρωτιόμαστε όλοι τι γίνεται με τον Άρη, ενώ μια ερώτηση επαναλαμβάνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια των διαλόγων μας "Τέτοιο πελάτη, που θα ξαναβρει;;;;"
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
άιντε σκουληκαντέρες που θα μιλήσετε και για τον Μεγάλο Παναθηναϊκό, βηταεθνικούχα ασανσέρ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
τον μεγάλο παναθηναικο(elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 13:46Kαλησπέρα,
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μην πειράζετε τα ζελεδακια και φύγουν, γιατί θα χάσουμε τη διασκέδασή μας.
Έχουν μόνο διανύσει τα πρώτα δέκα χρόνια από αυτά των πέτρινων αιώνων που ακολουθούν.
Έχουν μόνο διανύσει τα πρώτα δέκα χρόνια από αυτά των πέτρινων αιώνων που ακολουθούν.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
κακομαθημένα φλωροπαιδα δεν ξέρουν από κακουχίες,βάζω στοίχημα ότι οι μαχαλάδες τους πλανεψαν.καταγγελια για σεξουαλική παρενόχληση έπαιξε;
O μεγάλος λαγοπαναθηναικός, του ανύπαρκτου λαού που σε τελικό στην έδρα του (το 2010) ήταν μειοψηφία στο γήπεδο του. Ο μεγάλος παναθηναικός που πέρυσι και πρόπερσι έκοψα σχεδόν τα διπλάσια εισιτήρια από αυτόν. Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 13:46Kαλησπέρα,
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
- Παλαιοελλαδίτης
Η αλήθεια είναι πως και ο Θρύλος, δείχνοντας μεγαλοψυχία, συναίνεσε ώστε σε δύσκολες στιγμές για το τριφύλλι να ντυθούν στα πράσινα οι Βέργος, Καμπετσής και Παντελάκης.Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.

Α ναι αυτός ο Καμπετσής που ήταν στις ακαδημίες σας και οταν κάρφωνε τα βαζέλια έγραφε στα social media αντε γεια. Οι περήφανοι βάζελοι τον δέχτηκαν και αυτόν, δεν έχουν κανένα θέμα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:29Η αλήθεια είναι πως και ο Θρύλος, δείχνοντας μεγαλοψυχία, συναίνεσε ώστε σε δύσκολες στιγμές για το τριφύλλι να ντυθούν στα πράσινα οι Βέργος, Καμπετσής και Παντελάκης.Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.
- Παλαιοελλαδίτης
Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:34Α ναι αυτός ο Καμπετσής που ήταν στις ακαδημίες σας και οταν κάρφωνε τα βαζέλια έγραφε στα social media αντε γεια. Οι περήφανοι βάζελοι τον δέχτηκαν και αυτόν, δεν έχουν κανένα θέμα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:29Η αλήθεια είναι πως και ο Θρύλος, δείχνοντας μεγαλοψυχία, συναίνεσε ώστε σε δύσκολες στιγμές για το τριφύλλι να ντυθούν στα πράσινα οι Βέργος, Καμπετσής και Παντελάκης.Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.
έκανες μπιντέ στον Κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη με τη γλώσσα σου, σήμερα;Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23O μεγάλος λαγοπαναθηναικός, του ανύπαρκτου λαού που σε τελικό στην έδρα του (το 2010) ήταν μειοψηφία στο γήπεδο του. Ο μεγάλος παναθηναικός που πέρυσι και πρόπερσι έκοψα σχεδόν τα διπλάσια εισιτήρια από αυτόν. Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 13:46Kαλησπέρα,
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
ε, ArisSyriza;
Περαία μου
Περαία μου
Με το Σαρωνικό σου
Που έχεις για τσουλάκι σου
Το βρωμοσκούληκο σου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εσυ βαζελοδεξιέ έκανες γαργάρα με το σπερμα του τσετσένου σήμερα? Του τσετσένου που πολεμούσες δήθεν ως δεξιός που είσαι γιατί είχε σχέσεις με τον Σύριζα.elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:32έκανες μπιντέ στον Κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη με τη γλώσσα σου, σήμερα;Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23O μεγάλος λαγοπαναθηναικός, του ανύπαρκτου λαού που σε τελικό στην έδρα του (το 2010) ήταν μειοψηφία στο γήπεδο του. Ο μεγάλος παναθηναικός που πέρυσι και πρόπερσι έκοψα σχεδόν τα διπλάσια εισιτήρια από αυτόν. Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 13:46Kαλησπέρα,
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
ε, ArisSyriza;
Περαία μου
Περαία μου
Με το Σαρωνικό σου
Το βρωμοσκούληκο σου
μαρινακογεμή, εγώ είμαι ο ΟΡ του νήματος "ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" και δε ψήφισα ΝΔ λόγω ΜαρινάκηArisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:36Εσυ βαζελοδεξιέ έκανες γαργάρα με το σπερμα του τσετσένου σήμερα? Του τσετσένου που πολεμούσες δήθεν ως δεξιός που είσαι γιατί είχε σχέσεις με τον Σύριζα.elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:32έκανες μπιντέ στον Κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη με τη γλώσσα σου, σήμερα;Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23
O μεγάλος λαγοπαναθηναικός, του ανύπαρκτου λαού που σε τελικό στην έδρα του (το 2010) ήταν μειοψηφία στο γήπεδο του. Ο μεγάλος παναθηναικός που πέρυσι και πρόπερσι έκοψα σχεδόν τα διπλάσια εισιτήρια από αυτόν. Η ομάδα που πήρε δανεικούς 3 παίχτες από ομάδα με 2 πρωταθλήματα τότε και από τότε έχει γίνει το πουτανάκι της. Η μεγάλη ομάδα που τα υπόλοιπα μέλη του μπιγκ φλορ το 2018 τον έσωσαν από τη γ εθνική για να του ρίχνουν σφαλιάρες. Ρε πάρτο χαμπάρι κάποτε είχες αγωνιστικά μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα πια προσπαθείς με νύχια και με δόντια (βλέπε βαρ, ΕΠΟ, βοήθεια Τσετσένου) να βγεις τέταρτος με τη βοήθεια των άλλων 3 μελών της σαπίλας του μπιγκ φλορ.
ε, ArisSyriza;
Περαία μου
Περαία μου
Με το Σαρωνικό σου
Το βρωμοσκούληκο σου
πήγαινε να κάνεις τις δεύτερες στο χονδρό τώρα, και μετά του γλείφεις και την κοράτσα από τα πόδια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Πως μου ειχε ξεφυγει αυτοΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:35Arisvilla έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:34Α ναι αυτός ο Καμπετσής που ήταν στις ακαδημίες σας και οταν κάρφωνε τα βαζέλια έγραφε στα social media αντε γεια. Οι περήφανοι βάζελοι τον δέχτηκαν και αυτόν, δεν έχουν κανένα θέμα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:29
Η αλήθεια είναι πως και ο Θρύλος, δείχνοντας μεγαλοψυχία, συναίνεσε ώστε σε δύσκολες στιγμές για το τριφύλλι να ντυθούν στα πράσινα οι Βέργος, Καμπετσής και Παντελάκης.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μεγάλε παναθηναικέ, τώρα που τιμάς και τον Καλαφάτη και την προπολεμική σου ιστορία πάρε και ένα αφιέρωμα σε αυτή από εμάς https://yellowradio.gr/το-πάρτι-επί-του ... 0-και-η-κ/elchav έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 13:46Kαλησπέρα,
ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΣΕ ΛΕΝΕ ΕΡΠΕΤΟ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Και 7-2 στο κύπελλο εκείνη τη χρονιά. 14 γκολακια σε 2 ματς στη Θεσσαλονίκη πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
16 Ιουν 2024, 16:06
-