Ποιον λες; Τον ξέρουμε;
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
μοιαζει για μικροτερη και ο μικρος προφανως ηταν υπερανεπτυγμενοςNoMoreLice έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:24Δηλαδή όταν πήγαν στο ξενοδοχείο ημιαδιαμονής, όλα φάνηκαν φυσιολογικά σε όσους τους είδαν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:22https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %80%ce%bb/
γμτ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Eισαι ρατσιστρια.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:58Α καλα. Εντάξει. Πήραν γονείς, να κάνει μάθημα ετούτη σε μαθητή. Σας παρακαλώ, ρίχτε δέκα καρπαζιές και στους γονείς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:22https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %80%ce%bb/
γμτ
-
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ναι , γιατι πληρωνε ο νεαροςNoMoreLice έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:24Δηλαδή όταν πήγαν στο ξενοδοχείο ημιαδιαμονής, όλα φάνηκαν φυσιολογικά σε όσους τους είδαν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:22https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %80%ce%bb/
γμτ
Μοιαζει και γυρω στο 1.55,τωρα με τις μασκες κανεις δεν θα τους καταλαβαινεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:29μοιαζει για μικροτερη και ο μικρος προφανως ηταν υπερανεπτυγμενοςNoMoreLice έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:24Δηλαδή όταν πήγαν στο ξενοδοχείο ημιαδιαμονής, όλα φάνηκαν φυσιολογικά σε όσους τους είδαν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 20:22https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %80%ce%bb/
γμτ

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπορει ο 13χρονος να ειναι 1.90 με μουσια και να κρατουσε και ριζοσπαστη .NoMoreLice έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:24
Δηλαδή όταν πήγαν στο ξενοδοχείο ημιαδιαμονής, όλα φάνηκαν φυσιολογικά σε όσους τους είδαν;

Μετά τα όσα απίστευτα διάβασα εδώ μέσα, παραξενεύτηκα και πήγα και ρώτησα τη γυναίκα μου.
Σε λίγο ο γιος μου θα πάει γυμνάσιο και εύχομαι να μας απασχολήσουν και εμάς παρόμοια σκηνικά.
Επεσα από τα σύννεφα, συμφωνεί με τις άλλες γυναίκες εδώ μέσα και δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιδί.
Στην αρχή νόμιζα μου κάνει με πλάκα, αλλά το εννοούσε. Φυσικά δεν μπόρεσε να επιχειρηματολογήσει, αλλά ήταν πολύ σίγουρη πως δεν είναι σωστό και επεμενε
Τελικά υπάρχει χάσμα, πολύ μεγαλο χάσμα
Άντε τώρα να είναι κανένα σπίτι που κάνει κουμάντο η γυναίκα...ζητώ που καηκανε
Σε λίγο ο γιος μου θα πάει γυμνάσιο και εύχομαι να μας απασχολήσουν και εμάς παρόμοια σκηνικά.
Επεσα από τα σύννεφα, συμφωνεί με τις άλλες γυναίκες εδώ μέσα και δεν θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιδί.
Στην αρχή νόμιζα μου κάνει με πλάκα, αλλά το εννοούσε. Φυσικά δεν μπόρεσε να επιχειρηματολογήσει, αλλά ήταν πολύ σίγουρη πως δεν είναι σωστό και επεμενε
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
στοιχημα οτι την κατεδωσε η μανα,ο γιος μονο αν την εκβιαζε για περισσοτερα και τωρα αμολαει ιστοριες για εξωτερικο 

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιον λέτε;stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:31Ελα ρε.
Αυτος κατω απο το αυλακι ηταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
13 χρονος 1. 92 - 98 κιλα θηριωδης παικτουρας μπασκετμπωλιστας και στανταρ ο ριζοσπαστηςΝon4me έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:34Μπορει ο 13χρονος να ειναι 1.90 με μουσια και να κρατουσε και ριζοσπαστη .NoMoreLice έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:24
Δηλαδή όταν πήγαν στο ξενοδοχείο ημιαδιαμονής, όλα φάνηκαν φυσιολογικά σε όσους τους είδαν;
- Eθνικοκοινωνιστης
αν στην θεση της καθηγητριας ηταν καθηγητης και στην θεση του μικρου αντιστοιχη μικρη?Prepon έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:35Μετά τα όσα απίστευτα διάβασα εδώ μέσα, παραξενεύτηκα και πήγα και ρώτησα τη γυναίκα μου.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιος είναι γνωστός μας, ο καθηγητής ή η μικρή;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:39αν στην θεση της καθηγητριας ηταν καθηγητης και στην θεση του μικρου αντιστοιχη μικρη?Prepon έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 21:35Μετά τα όσα απίστευτα διάβασα εδώ μέσα, παραξενεύτηκα και πήγα και ρώτησα τη γυναίκα μου.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Eθνικοκοινωνιστης
κανενας,σε αντιστοιχο περιστατικο μικρουλας με καθηγητη ποια η σταση σου?
δεν πιστευω να υιοθετησετε την πολιτικα ορθη,υποκριτικη αποψη
δεν πιστευω να υιοθετησετε την πολιτικα ορθη,υποκριτικη αποψη

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον φιλόλογο Διαμαντή Κούτουλα;
από έργο_μακέτο » 29 Μάιος 2024, 16:57 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50