Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρχέλαος » 03 Φεβ 2021, 22:14
Συμφωνώ πλήρως με Cecily Anne που περιέγραψε την κατάσταση με άψογο τρόπο σε ουσία και τύπους.
Να τονίσω ότι όλοι είχαμε καύλες με καθηγήτριες ή ενήλικες, εγώ μάλιστα μέχρι τα 23-24 αλλά ακόμα και τώρα είχα έλξη για μεγαλύτερες γυναίκες ιδίως για εφήμερες καταστάσεις.
Άλλο αυτό και άλλο ότι οι καύλες πρέπει να γίνουν πράξη, οι λόγοι αναλύθηκαν έτσι και αλλιώς.
Τέλος όπως επεσήμανα και στο άλλο νήμα με το περιστατικό στην Αγγλία, επειδή έχω πάει πάμπολλες φορές στο παρελθόν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής από Γλυφάδα, Καλλιθέα κλπ. μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια και αλλούς, μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσαν βάση στο ζευγάρι. Ο 13χρονος όσο αναπτυγμένος και να είναι δύσκολα θα φαινόταν για 19χρονος.
Και μιλάμε για καταστάσεις που την πρωτοβουλία για παραλαβή κλειδιού και αργότερα πληρωμή αναλαμβάνει ο άνδρας.
Επιπλέον αυτά τα ξενοδοχεία ως επι το πλείστον δεν χρεώνουν με την ώρα. Βάζουν μία σταθερή τιμή, λογική, για τρίωρο οπότε είτε καθίσει κάποιος μία ώρα είτε τρεις πληρώνει τα ίδια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"