Και ποιο ακριβώς είναι το συνδετικό στοιχείο των κρατών της Ευρώπης, ώστε να θεωρηθεί καταστροφική η διάλυση της ΕΕ;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 19:41Αν η ΕΕ διαλυονταν σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ευρωπη? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
Εστω οτι η ΕΕ διαλυεται σημερα
Re: Εστω οτι η ΕΕ διαλυεται σημερα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οτι ασκουν απο κοινου μεσω της ΕΕ πολιτικες για ολη την ηπειρο, που αλλιως θα τις εξασκουσε καθε κρατος χωριστα, δεν ειναι συνδετικο στοιχείο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 22:10Και ποιο ακριβώς είναι το συνδετικό στοιχείο των κρατών της Ευρώπης, ώστε να θεωρηθεί καταστροφική η διάλυση της ΕΕ;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 19:41Αν η ΕΕ διαλυονταν σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ευρωπη? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
π.χ.
περιβάλλον και διαχειριση οικοσυστηματων
τελωνεια
διεθνεις εμπορικες συμβασεις
νομισματικη πολιτικη
ελευθερη μετακινηση αγαθων/υπηρεσιων/ανθρωπων
Η Ελλαδα διαπραγματευεται εμπορικες συμβασεις με τις ΗΠΑ ή την Κινα ως μελος της ΕΕ και οχι ως μια μικρη χωρα 10 εκ. ανθρωπων
Τα ξέρω αυτά.Zelda έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 22:16Οτι ασκουν απο κοινου μεσω της ΕΕ πολιτικες για ολη την ηπειρο, που αλλιως θα τις εξασκουσε καθε κρατος χωριστα, δεν ειναι συνδετικο στοιχείο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 22:10Και ποιο ακριβώς είναι το συνδετικό στοιχείο των κρατών της Ευρώπης, ώστε να θεωρηθεί καταστροφική η διάλυση της ΕΕ;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 19:41Αν η ΕΕ διαλυονταν σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ευρωπη? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
π.χ.
περιβάλλον και διαχειριση οικοσυστηματων
τελωνεια
διεθνεις εμπορικες συμβασεις
νομισματικη πολιτικη
ελευθερη μετακινηση αγαθων/υπηρεσιων/ανθρωπων
Η Ελλαδα διαπραγματευεται εμπορικες συμβασεις με τις ΗΠΑ ή την Κινα ως μελος της ΕΕ και οχι ως μια μικρη χωρα 10 εκ. ανθρωπων

Όπως ξέρω και ότι υπάρχουν χώρες με τον ίδιο πληθυσμό και καλύτερη οικονομία. Και ακριβώς γι' αυτό ο κύριος συνδετικός κρίκος της ΕΕ είναι αμιγώς οικονομικός και όχι κάτι άλλο, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι αγκαλιές στον Έβρο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 22:10Και ποιο ακριβώς είναι το συνδετικό στοιχείο των κρατών της Ευρώπης, ώστε να θεωρηθεί καταστροφική η διάλυση της ΕΕ;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 19:41Αν η ΕΕ διαλυονταν σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ευρωπη? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
Ακόμα πονάει η φαπαstavmanr έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:11Οι αγκαλιές στον Έβρο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 22:10Και ποιο ακριβώς είναι το συνδετικό στοιχείο των κρατών της Ευρώπης, ώστε να θεωρηθεί καταστροφική η διάλυση της ΕΕ;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 19:41Αν η ΕΕ διαλυονταν σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ευρωπη? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όλους τους έλληνες.
Θυμίζω ότι εξαιτίας του Έβρου έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα ως και οι σύριοι πρόσφυγες που θα επέστρεφαν συμφωνημένα στην Τουρκία. Από το κλείσιμο των συνόρων κι έπειτα, η Τουρκία απέσυρε τη συμφωνία με την ΕΕ για την επιστροφή των προσφύγων, και παραμένουν σε εμάς μέχρι να ...ζητήσουμε εμπράκτως συγγνώμη για την κίνηση αυτή.
Είμαστε σίγουροι;talaipwros έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:22Αν έπεφτε ενας τεράστιος μετεωρίτης στην Αθήνα σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ελλάδα? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
Ναι, ναι, αυτό είναιstavmanr έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:20Όλους τους έλληνες.
Θυμίζω ότι εξαιτίας του Έβρου έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα ως και οι σύριοι πρόσφυγες που θα επέστρεφαν συμφωνημένα στην Τουρκία. Από το κλείσιμο των συνόρων κι έπειτα, η Τουρκία απέσυρε τη συμφωνία με την ΕΕ για την επιστροφή των προσφύγων, και παραμένουν σε εμάς μέχρι να ...ζητήσουμε εμπράκτως συγγνώμη για την κίνηση αυτή.

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ειμαι σίγουρος πως αν ανοιξουμε τον Εβρο θα επιστρεψουν ολοι οι μεταναστες στην τουρκιαelchav έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:28Ναι, ναι, αυτό είναιstavmanr έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:20Όλους τους έλληνες.
Έτσι είναι, το είπε ο stavmanrnick έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:32Ειμαι σίγουρος πως αν ανοιξουμε τον Εβρο θα επιστρεψουν ολοι οι μεταναστες στην τουρκιαelchav έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:28Ναι, ναι, αυτό είναιstavmanr έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:20
Όλους τους έλληνες.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ας το δοκιμασουμε, ακομα και τρεις στους δεκα να επιστρεψουν κερδος εχουμε.
- hellegennes
Κανένα, μωρέ. Απλά δεν χρειάζεται να περνάνε συνοριακό έλεγχο όταν κάνουν τουρ οι μπάντες που συμμετέχουν στην Γιουροβίζιον. Κοιμήσου, τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 22:10Και ποιο ακριβώς είναι το συνδετικό στοιχείο των κρατών της Ευρώπης, ώστε να θεωρηθεί καταστροφική η διάλυση της ΕΕ;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 19:41Αν η ΕΕ διαλυονταν σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ευρωπη? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ πάντως, όχι.sharp έγραψε: ↑05 Φεβ 2021, 01:26Είμαστε σίγουροι;talaipwros έγραψε: ↑04 Φεβ 2021, 20:22Αν έπεφτε ενας τεράστιος μετεωρίτης στην Αθήνα σημερα, πιστευετε οτι αυτο θα ηταν καλο για την Ελλάδα? Εγω θεωρω οτι θα ηταν καταστροφικο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 971 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:26
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιαπωνία δημιούργησε πλαστικό που διαλύεται στο νερό
από Ίακχος » 08 Μαρ 2025, 13:12 » σε Τεχνολογία - 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
08 Μαρ 2025, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
- 145 Απαντήσεις
- 2668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
16 Δεκ 2024, 17:39