Άκου φίλε. Όλοι έχουν τους μαλάκες τους. Κανείς δεν έχει πέσει στο επίπεδο των μπράβων της χα. Πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι για να μπαίνεις μέσα σε ένα ξένο σπίτι την ώρα που οι άνθρωποι κοιμούνται και να τους χτυπάς και να τους στέλνεις εντατική; Σκέψου να το έκανε μια συμμορία αυτό σε σένα και την οικογένειά σου. Να ευχαριστείς τον Θεό που είναι όλοι τους φυλακή.
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- Eθνικοκοινωνιστης
αν βαλουμε στο ζυγι τις ζωες που καταστρεφει/εχει κατεστρεψει η νδουλα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι μπράβοι της νδ και ο υπουργός της περιορίζονται στην αποπλάνηση ανηλίκων; Κι αν ναί, γιατί θεωρείς ότι είναι λιγότερο κακό από αυτό που αναφέρεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 05:49Πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι για να μπαίνεις μέσα σε ένα ξένο σπίτι την ώρα που οι άνθρωποι κοιμούνται και να τους χτυπάς και να τους στέλνεις εντατική;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
edit (διπλό post)
- Eθνικοκοινωνιστης
μην τον παρεξηθεις,αρχισε παλι να αναπαραγει παλι τα τσιτατα περι "λιγοτερης" κακης νδΓάταρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 08:11Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι μπράβοι της νδ και ο υπουργός της περιορίζονται στην αποπλάνηση ανηλίκων; Κι αν ναί, γιατί θεωρείς ότι είναι λιγότερο κακό από αυτό που αναφέρεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 05:49Πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι για να μπαίνεις μέσα σε ένα ξένο σπίτι την ώρα που οι άνθρωποι κοιμούνται και να τους χτυπάς και να τους στέλνεις εντατική;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι είναι ένα τρίμηνο τελικά, ε? Καλωσόρισες χειμερινέ κολυμβυτή. Τι λέει το βουνό - οι μάρκες αυγατίσανε?
Re: ΜΜΑ Δημοσίευση από Γάταρος » 09 Νοέμ 2020, 23:25
Re: ΜΜΑ Δημοσίευση από Γάταρος » 09 Νοέμ 2020, 23:25
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν είχα φάει μπαν. Απέχω οικειοθελώς λόγω σωστότερης διαχείρισης χρόνου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα σου πω αν και θα έπρεπε να ξέρεις. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα μεμονομένο περιστατικό. Δεν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση και συμμορία εγκληματιών. Πες μου τώρα εσύ ειλικρινά. Αν δεις έναν άνθρωπο να αιμοραγεί στον δρόμο θα τρέξεις να τον βοηθήσεις ανεξαρτήτου εθνικότητας;Γάταρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 08:04Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι μπράβοι της νδ και ο υπουργός της περιορίζονται στην αποπλάνηση ανηλίκων; Κι αν ναί, γιατί θεωρείς ότι είναι λιγότερο κακό από αυτό που αναφέρεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 05:49Πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι για να μπαίνεις μέσα σε ένα ξένο σπίτι την ώρα που οι άνθρωποι κοιμούνται και να τους χτυπάς και να τους στέλνεις εντατική;
Και σκέψου εσύ κι οι υπόλοιποι. Τι είναι να είσαι άντρας. Είναι ένα τσούρμο ενάντια σε έναν; Είναι η συνεχής απάνθρωπη τακτική; Είναι να τρυπώνεις σε ξένα σπίτια μέσα στη νύχτα και να στέλνεις φτωχούς ανθρώπους στην εντατική; Αυτή είναι η ανδρεία αυτών που επικαλούνται τον μέγα αλέξανδρο και την παναγία; Χαστούκια σε γυναίκες;
Τι είναι να είσαι άντρας; Είναι το αντίθετο όλων αυτών. Είναι μια ακλόνητη ηθική. Είναι η υπεράσπιση του φτωχού. Είναι ο ένας απέναντι στους πολλούς. Αυτό είναι ανδρεία.
Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηριστεί κάποιος ως μπράβος από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι μπράβοι είναι σεσημασμένες εγκληματικές προσωπικότητες, ένα μέρος των οποίων ακολουθεί κάποιους ηθικούς κώδικες, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως οι μπράβοι της νδ, δεν έχουν καμία ηθική αναστολή, οπότε φτάνουν μέχρι και στο σημείο της αποπλάνησης ανηλίκου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 11:59Θα σου πω αν και θα έπρεπε να ξέρεις. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα μεμονομένο περιστατικό. Δεν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση και συμμορία εγκληματιών.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ σου απάντησα. Απάντησε κι εσύ. Αν δεις κάποιον να αιμοραγεί στη μέση του δρόμου, ανεξάρτητα αν είναι μαύρος, κίτρινος, εβραίος, θα τρέξεις να βοηθήσεις;Γάταρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 12:07Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηριστεί κάποιος ως μπράβος από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι μπράβοι είναι σεσημασμένες εγκληματικές προσωπικότητες, ένα μέρος των οποίων ακολουθεί κάποιους ηθικούς κώδικες, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως οι μπράβοι της νδ, δεν έχουν καμία ηθική αναστολή, οπότε φτάνουν μέχρι και στο σημείο της αποπλάνησης ανηλίκου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 11:59Θα σου πω αν και θα έπρεπε να ξέρεις. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα μεμονομένο περιστατικό. Δεν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση και συμμορία εγκληματιών.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 11:59Θα σου πω αν και θα έπρεπε να ξέρεις. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα μεμονομένο περιστατικό. Δεν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση και συμμορία εγκληματιών. Πες μου τώρα εσύ ειλικρινά. Αν δεις έναν άνθρωπο να αιμοραγεί στον δρόμο θα τρέξεις να τον βοηθήσεις ανεξαρτήτου εθνικότητας;Γάταρος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 08:04Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι μπράβοι της νδ και ο υπουργός της περιορίζονται στην αποπλάνηση ανηλίκων; Κι αν ναί, γιατί θεωρείς ότι είναι λιγότερο κακό από αυτό που αναφέρεις;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 05:49Πόσο κάθαρμα πρέπει να είσαι για να μπαίνεις μέσα σε ένα ξένο σπίτι την ώρα που οι άνθρωποι κοιμούνται και να τους χτυπάς και να τους στέλνεις εντατική;
Και σκέψου εσύ κι οι υπόλοιποι. Τι είναι να είσαι άντρας. Είναι ένα τσούρμο ενάντια σε έναν; Είναι η συνεχής απάνθρωπη τακτική; Είναι να τρυπώνεις σε ξένα σπίτια μέσα στη νύχτα και να στέλνεις φτωχούς ανθρώπους στην εντατική; Αυτή είναι η ανδρεία αυτών που επικαλούνται τον μέγα αλέξανδρο και την παναγία; Χαστούκια σε γυναίκες;
Τι είναι να είσαι άντρας; Είναι το αντίθετο όλων αυτών. Είναι μια ακλόνητη ηθική. Είναι η υπεράσπιση του φτωχού. Είναι ο ένας απέναντι στους πολλούς. Αυτό είναι ανδρεία.

Πρώτον, δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτά που καταμαρτυρούνται. Εδώ τους βγάζανε οτι έχουν αντιαρματικά και έβγαζαν και "φωτογραφίες" κιόλας (άσχετες, φυσικά), εκεί θα κολλούσαν? Εδώ τους εμφάνιζαν για "όπλα της εγκληματικής οργάνωσης" κάτι όπλα από καρτέλ στην Κολομβία (ή όπου αλλού ήταν).
Όσο για ντού μέσα σε σπίτια, η αστυνομία του Σαμαρά και του Μπένι, είχε κάνει ακριβώς αυτό σε σπίτια κατοίκων της Χαλκιδικής, που μάλιστα είχαν και παιδάκια μέσα. Και τραβούσαν και ανήλικα παιδάκια στα αστυνομικά τμήματα. Μεμονωμένο περιστατικό κι αυτό?
Άσε ρε Πόρφυρα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Το ίδιο ερώτημα που έθεσα στον γάταρο ισχύει και για σένα κόλντρον. Απάντησε.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 12:56Το ίδιο ερώτημα που έθεσα στον γάταρο ισχύει και για σένα κόλντρον. Απάντησε.
Φυσικά. Εσείς η της νουδού, αν δείτε κάποιον να αιμορραγεί στο έδαφος, και φοράει μπλούζα της ΧΑ?Αν δεις κάποιον να αιμοραγεί στη μέση του δρόμου, ανεξάρτητα αν είναι μαύρος, κίτρινος, εβραίος, θα τρέξεις να βοηθήσεις;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ε τότε μανάρι μου, δεν είσαι χρυσαυγίτης. Και στα αρχίδια μου η νδ. Ψηφίζω Μητσοτάκη επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Αυτό είναι όλο.Kauldron έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 13:02Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 12:56Το ίδιο ερώτημα που έθεσα στον γάταρο ισχύει και για σένα κόλντρον. Απάντησε.Φυσικά. Εσείς η της νουδού, αν δείτε κάποιον να αιμορραγεί στο έδαφος, και φοράει μπλούζα της ΧΑ?Αν δεις κάποιον να αιμοραγεί στη μέση του δρόμου, ανεξάρτητα αν είναι μαύρος, κίτρινος, εβραίος, θα τρέξεις να βοηθήσεις;
Το είχα γράψει, οτι μια φορά είχα βοηθήσει έναν φουκαρά Κνίτη να μαζέψει κάτι εντυπα που μοίραζε που του τις είχε πάρει ο αέρας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 13:13Ε τότε μανάρι μου, δεν είσαι χρυσαυγίτης. Και στα αρχίδια μου η νδ. Ψηφίζω Μητσοτάκη επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Αυτό είναι όλο.Kauldron έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 13:02Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 12:56Το ίδιο ερώτημα που έθεσα στον γάταρο ισχύει και για σένα κόλντρον. Απάντησε.Φυσικά. Εσείς η της νουδού, αν δείτε κάποιον να αιμορραγεί στο έδαφος, και φοράει μπλούζα της ΧΑ?Αν δεις κάποιον να αιμοραγεί στη μέση του δρόμου, ανεξάρτητα αν είναι μαύρος, κίτρινος, εβραίος, θα τρέξεις να βοηθήσεις;
Αυτό ισχύει, δε λέω ψέματα.
Αν ένας τύπος με χαμηλότατο δείκτη νοημοσύνης και προφανή ψυχολογικά προβλήματα είναι ο,τι καλύτερο έχουμε, πάμε για φούντο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-