Τι να σε χαλάει εσένα Αρίστο μου, εσένα σε προστατεύει από όλα το αλουμινενιο κράνος σου.Αρίστος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 19:57
Ουτε με χαλαει ομως, υπουργοι και Αντιπροεδροι της Βουλης να γραφουν, εκει που γραφω κι εγω.
Βεβαια ολη η κουβεντα ειναι εκ του πονηρου γιατι ΟΥΔΕΙΣ λεει οχι στη δημοσιοτητα. Στην Ωρα πιχι δημοσιευονται και αρθρα του Σταυρου Λυγερου.
Και βεβαια καποιοι κανουν λες και γραφω μονο στην Ωρα οταν γραφω και στη Δημοκρατια, σε 3 περιοδικα και 5 ιστοσελιδες.
.
Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Η διαφορα αναμεσα σε μενα και σε οσους με βριζουν...
ετσι για να ξεκαθαρισουμε...
ειναι οτι εμενα με ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ πλεον για να με διαβαζουν ενω τα καφρακια που βριζουν δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.
.
ετσι για να ξεκαθαρισουμε...
ειναι οτι εμενα με ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ πλεον για να με διαβαζουν ενω τα καφρακια που βριζουν δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.
.
Αντι να καυχιεσαι που γραφεις εκει που γραφει ο DAJE, καυχιεσαι για τον Κακλαμανη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μα ισχύειΑρίστος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 19:48Απλα το επιχειρημα οτι ο Αριστος ειναι γελοιος επειδη γραφει στην Ωρα πρεπει να ισχυει ΕΞΙΣΟΥ και για Κακλαμανη, Βοριδη, Αδωνι, Πλευρη (που εχουν γραψει στην ΩΡΑ) ετσι για να αναφερω μερικα ονοματα που τα εχουν ψηφισει κατα κορον μερικοι απο οσους με βριζουν στο νημα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γω δίνω τα ειλικρινά συγχαρητήρια μου στον συμπχορουμίτη Αρίστο.
Και δεν καταλαβαίνω την κριτικη που του γίνεται εδώ.
Ο αθλητής του στίβου αγωνίζεται και διακρίνεται στα στάδια, ο γιατρός στα νοσοκομεία , ο οδοκαθαριστης στο δρόμο.
Ο καλός πατωματας κάνει καλά πατώματα.
Δε θα του την πούμε γιατι δεν χειρουργησε σπονδυλική στήλη, ούτε γιατί δεν σκούπισε καλά.
Ο αθλητής του στίβου αγωνίζεται και διακρίνεται στα στάδια, ο γιατρός στα νοσοκομεία , ο οδοκαθαριστης στο δρόμο.
Ο καλός πατωματας κάνει καλά πατώματα.
Δε θα του την πούμε γιατι δεν χειρουργησε σπονδυλική στήλη, ούτε γιατί δεν σκούπισε καλά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Highlander
Φιλελεύθερη εκσυγχρονιστική ΝΔelchav έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:08μα ισχύειΑρίστος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 19:48Απλα το επιχειρημα οτι ο Αριστος ειναι γελοιος επειδη γραφει στην Ωρα πρεπει να ισχυει ΕΞΙΣΟΥ και για Κακλαμανη, Βοριδη, Αδωνι, Πλευρη (που εχουν γραψει στην ΩΡΑ) ετσι για να αναφερω μερικα ονοματα που τα εχουν ψηφισει κατα κορον μερικοι απο οσους με βριζουν στο νημα.

Τα τειζερ του παισιου συναντούν τους ελοχιμ

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:08Γω δίνω τα ειλικρινά συγχαρητήρια μου στον συμπχορουμίτη Αρίστο.

Σε λίγο θα κρίνουμε και τους μπακάληδες, τους λογιστές, τους δικηγόρους κλπ του φόρουμ...
Κουπόνι για ενισχυτικό καυσίμου που μειώνει την κατανάλωση κατά 25% δίνει η εω επ ευκαιρία της συνέντευξης σου?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σας γλενταει ο Αρίστος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε τελική ανάλυση δώστε εσείς συνέντευξη σε σοβαρή εφημερίδα.
Ή σε ψεκασμενη.
Άντε ντε
Ή σε ψεκασμενη.
Άντε ντε
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
μην παίρνεις θάρρος συριζοπαρατράγουδο που οι βουλευτές σου "περπατάνε και σκέφτονται" ή βλέπουν την 11η σεπτεμβρίου ως έργο τέχνηςHighlander έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:09Φιλελεύθερη εκσυγχρονιστική ΝΔelchav έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:08μα ισχύειΑρίστος έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 19:48Απλα το επιχειρημα οτι ο Αριστος ειναι γελοιος επειδη γραφει στην Ωρα πρεπει να ισχυει ΕΞΙΣΟΥ και για Κακλαμανη, Βοριδη, Αδωνι, Πλευρη (που εχουν γραψει στην ΩΡΑ) ετσι για να αναφερω μερικα ονοματα που τα εχουν ψηφισει κατα κορον μερικοι απο οσους με βριζουν στο νημα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν καταλαβαίνω τα τελευταία σχόλια. Μήπως η αξία του ανδρός ή της γυναικός μετριέται από το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα ή θα κάνει την μεγαλύτερη απατεωνιά; Τι κριτήριο είναι το "δημοσιεύτηκα σε μία από τις αθλιότερες εφημερίδες", για να επιβεβαιωθεί ως έγκυρη όλη αυτή η τιτάνια και μακρά προσπάθεια αυτοπροβολής του συγκεκριμένου χρήστη;
Υπάρχει κόσμος εδώ στο φόρουμ που έχει δημοσιεύσει άρθρα σε σοβαρά ακαδημαϊκά περιοδικά ή που έχει δημοσιεύσει βιβλία. Το ότι δεν το λένε δημόσια, δεν τους κάνει λιγότερο "μάγκες" και "γλεντζέδες".
Για σοβαρευτείτε λίγο, βρήκατε τον τρελό του χωριού και τον σιγοντάρετε.
Υπάρχει κόσμος εδώ στο φόρουμ που έχει δημοσιεύσει άρθρα σε σοβαρά ακαδημαϊκά περιοδικά ή που έχει δημοσιεύσει βιβλία. Το ότι δεν το λένε δημόσια, δεν τους κάνει λιγότερο "μάγκες" και "γλεντζέδες".
Για σοβαρευτείτε λίγο, βρήκατε τον τρελό του χωριού και τον σιγοντάρετε.
- Highlander
Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα διώκονταν ποινικά βλάσφημοι παστίτσιοι κατόπιν χρυσαυγονεοδημοκρατικών εντολών.elchav έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:27μην παίρνεις θάρρος συριζοπαρατράγουδο που οι βουλευτές σου "περπατάνε και σκέφτονται" ή βλέπουν την 11η σεπτεμβρίου ως έργο τέχνηςHighlander έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:09Φιλελεύθερη εκσυγχρονιστική ΝΔ
Παρεμπιπτόντως παλιά όταν έβλεπα εξώφυλλα της ελεύθερης ώρας σε περίπτερα πίστευα ότι είναι καποιο είδος παρωδίας/καλλιτεχνικού προτζεκτ οπως η σελίδα του παστιτσιου στο φεισμπουκ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 06 Φεβ 2021, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια Αρίστο. Αμα κάνεις κομμα, να με θυμηθείς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 5.000₽ του 1934 σε τι σημερινη αξια σε € αντιστοιχουν;
από SeaHawk » 16 Νοέμ 2024, 14:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
17 Νοέμ 2024, 19:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι 12 οίκοι τών αρχαίων και η σημερινή αστρολογία
από τίποτα » 25 Ιούλ 2024, 14:07 » σε Θρησκειολογία - 29 Απαντήσεις
- 1083 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
09 Αύγ 2024, 15:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ζούσε ο Τζιμάκος στη σημερινή πολιτική ορθότητα
από Αρίστος » 18 Απρ 2024, 19:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 330 Απαντήσεις
- 6717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
20 Απρ 2024, 15:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος είναι πιο δεξιός; Ο Ανδρέας Λοβέρδος ή ή σημερινή ηγεσία της ΝΔ;
από southern » 31 Ιαν 2024, 23:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
03 Φεβ 2024, 18:07
-