Μίλησε η ψυχή* του ΑΕΚτζή (ορίτζιναλ αντίφα 21 κλπ) από το νησί της επανάστασης και των κομαντάντε.
δε θα 'θελα πάντως να ήμουν ο Ηλίας σήμερα. Να τον γαμάει μαύρος μέσα στη φυλακή, να του γαμάει και μαύρος την αγαπημένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, και να είναι και Κουβανός. Α πα πα, μη σου τύχει.
*το υχ με ωλ
εχει και χοντροκωλα ελληνιδα γκομινα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Επί Κόκκαλη, παίζαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίσος οι ΑΕΚτζήδες τότε για τον Μπάγεβιτς. Είχε ο ΗΣΑΠ απεργία, ήμασταν οι Ολυμπιακοί στον Πειραιά και έφερε λεωφορεία ο Σωκράτης να μας πάρει από τον Πειραιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φτάνουμε εκεί και να πέφτουν γλάστρες από τα μπαλκόνια, μέχρι και γριές πετούσαν γλάστρες.
Επί Κόκκαλη, παίζαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίσος οι ΑΕΚτζήδες τότε για τον Μπάγεβιτς. Είχε ο ΗΣΑΠ απεργία, ήμασταν οι Ολυμπιακοί στον Πειραιά και έφερε λεωφορεία ο Σωκράτης να μας πάρει από τον Πειραιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φτάνουμε εκεί και να πέφτουν γλάστρες από τα μπαλκόνια, μέχρι και γριές πετούσαν γλάστρες.
Αλήθεια, τι ήταν αυτό με τις γλάστρες εκεί;
Και εγώ μια φορά μου έσκασε γλάστρα από ταράτσα στο μισό μέτρο!
Αφιονισμενες οριτζιναλογριες
Παντως το καλυτερο σκηνικο ειχε γινει μια φορα που δοκιμασε να ερθει η μηχανοκινητη του γαυρου μονη της με τον υποβρυχιο,εσκασαν νωρις και προσπαθησαν να μπουν στην 21 εκει εγινε ο κακος χαμος,τι γλαστρες,πιατα μεχρι και κεραιες τηλεορασεων εφευγαν απο τα μπαλκονια δεν λεγεται Τελικα υποχωρησαν και συνεληφθει ο τρομπετιστας ο παγκρατιωτης τους ο οποιος υποχρεωθηκε να χορεψει ημιγυμνος το ''Μες στης Πολης το χαμαμ'' πανω σε τραπεζι
Τότε ναι, μιλάμε για πριν από περίπου 30 χρόνια! Ήμουν στην πορεία από το Πεδίο.
Γέλασα όμως με το βιντεάκι γιατί συμπτωματικά υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο σε λίγους μήνες να μετακομίσω στα μέρη της ...θείας. Τις επόμενες ημέρες πρέπει να αποφασίσω αν θα αποδεχθώ μια καλή επαγγελματική πρόταση, λες να θεωρήσω την έμπνευσή σου ως ένα είδος μηνύματος;
Τότε ναι, μιλάμε για πριν από περίπου 30 χρόνια! Ήμουν στην πορεία από το Πεδίο.
Γέλασα όμως με το βιντεάκι γιατί συμπτωματικά υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο σε λίγους μήνες να μετακομίσω στα μέρη της ...θείας. Τις επόμενες ημέρες πρέπει να αποφασίσω αν θα αποδεχθώ μια καλή επαγγελματική πρόταση, λες να θεωρήσω την έμπνευσή σου ως ένα είδος μηνύματος;
Τριαρα στο Παράρτημα του ΠΑΟΚ χαλαρή προπόνηση και προχωραμε κύπελλο με τον πολύ δυνατό ΑΡΗ αν δεν κάνω λάθος
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.