Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
παντως ο διευθυντης του αστεροσκοπειου ελεγε οτι καταγραφησαν ριπες ανεμου 123 χλμ πρωτη φορα απο τοτε που εγκατασταθηκαν οι σταθμοι μετρησης εδω και 8 χρονια ,αλλα μαλλον το βιντεο που τραβηξε ο σεφ θα ξεερει καλυτερα.
Ατιμη που ειναι παντως η ζωη ,πιανει φωτια γλυτωνεις το αυθαιρετο σου στο τσακ ,πεθαινει ενας σωρος κοσμος ,βομβαρδιζεις ολη την μερα το φορουμ με εξυπναδες, κανεις παρτυ που ο συριζα τα εκανε σκατα και πανω που εισαι ετοιμος να βγαλεις το γλυκο βγαινει οτι ο ιδιοκτητης του οικοπεδου ειναι νεοδημοκρατης καταπατητης και το κεφαλι παλι μεσα στα σκατα.
Ατιμη που ειναι παντως η ζωη ,πιανει φωτια γλυτωνεις το αυθαιρετο σου στο τσακ ,πεθαινει ενας σωρος κοσμος ,βομβαρδιζεις ολη την μερα το φορουμ με εξυπναδες, κανεις παρτυ που ο συριζα τα εκανε σκατα και πανω που εισαι ετοιμος να βγαλεις το γλυκο βγαινει οτι ο ιδιοκτητης του οικοπεδου ειναι νεοδημοκρατης καταπατητης και το κεφαλι παλι μεσα στα σκατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 27 Ιούλ 2018, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι. Αναφέρομαι σε όλο το ποστ και όχι μόνον το μπολνταρισμένο.Namrail έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:11Δεν έχεις την πολυτέλεια να μη φτιαχτεί το κράτος. Η σοβαρότητα και οργάνωση των θεσμών και των φορέων είναι εκείνη που μπορεί να αποτρέψει αποφασιστικά τέτοιες τραγωδίες, όχι οι ατομικές πρωτοβουλίες.
Υπερτιμάτε σε ύψιστο βαθμό τη μεμονωμένη ατομική πρωτοβουλία. Οι θεσμισμένοι φορείς, κάτι που συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις, είναι ένα οργανωμένο σύμπλεγμα ανθρώπων σχετικών με το αντικείμενο και δουλεύουν κάτω από επιστημονικά πλαίσια.
Σε σύγκριση με τέτοιους φορείς, που έχουν όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό στη σύνθεση τους, ο μέσος άνθρωπος βρίσκεται πολύ χαμηλότερα, τάξεις μεγέθους χαμηλότερα, σε ότι αφορά τη δυνατότητα πχ προστασίας του σε ακραία καιρικά φαινόμενα, μιας και μιλάμε γι αυτά.
Δηλαδή όταν είναι να ποντάρεις κάπου για μια συνολική αύξηση της δυνατότητας μας να αντιπαρατεθούμε σε ακραία φαινόμενα, ποντάρεις στη βελτίωση του έργου της διασυνδεδεμένης αυτής αλυσίδας φορέων, όπως η πυροσβεστική, η πολιτική προστασία, το αρμόδιο υπουργείο κλπ και όχι στην "αυτοβελτίωση" και "ενσυνείδηση" των μέσων ανθρώπων, που κατά βάση είναι πολύ πιο ανίκανοι να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστάσεις από τους αρμόδιους και εκπαιδευμένους.
Φυσικά, χρειάζεται και η αυτοβελτίωση των πολιτών αλλά αν επαφιόμαστε σε αυτή, αντί για να κοιτάξουμε το πρόβλημα κατάματα, απλά θα μετράμε φέρετρα. Γι αυτό βλέπεις το πρόβλημα από λάθος οπτική.
Το κοιτάς ανάποδα, όπως κάνεις πολύ συχνά. Ποντάρεις στον άσχετο, ανεκπαίδευτο, άμπαλο μέσο πολίτη αντί για την αρμόδια υπηρεσία που τουλάχιστον έχει το know how και τους πόρους.
Σήμερα και ο μέσος πολίτης και η υπηρεσία είναι σχετικά για τον πούτσο (χωρίς αυτό να αναιρεί τη διαφορά που συνεχίζει να υφίσταται μεταξύ τους), αλλά αν είναι να αλλάξει κάτι ουσιαστικά, θα ποντάρουμε στην υπηρεσία.
Ούτως ή άλλως για τη διασυνδεμένη αλυσίδα φορέων που αναφέρεις, που είναι και η πιο ουσιαστική σε αυτό το θέμα, έχουν δοθεί γύρω στα 5 και κάτι εκατομμύρια από τη εε για προγράμματα σύνδεσης των φορέων από το 2007 ή και νωρίτερα, αν δεν κάνω λάθος. Όσο πήγαν στη σύνδεση από τους εναλλασσόμενους διαχειριστές, τόσο πήγα κι εγώ στο Περού, που δεν πήγα. Άντε να πρόσθεσαν ακόμη 10 ή 20 φορείς και επιτροπές για το σχεδιασμό του πρότζεκτ.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε δεν ξέρω ρε ασέβαστε.
Εμένα προσωπικά ο Πορτοσάλτε μου γυρνάει τ' άντερα.
Γιατί δεν είναι μόνο η προπαγάνδα που κάνει, μην σου πω δεν είναι καν αυτό (οκ το καταλαβαίνω υπάλληλος είναι κτλ) αλλά αυτός μου βγάζει μια κακία και μια γλίτσα ταυτόχρονα.
Και τώρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον σαν άνθρωπο δεν τον γουστάρω, όχι σαν δημοσιογράφο.
-
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
απο προχθές βγηκε στα κανάλια και δηλώνει συντετριμμένος αλλά είναι λαλίστατος
"να δεις που αύριο μεθαύριο θα μου ζητηθούν και ευθύνες"
https://www.dimokratianews.gr/content/8 ... y-thanatoy

Η Δούρου ζητά κατόπιν εορτής κατεδάφιση αυθαιρέτων στο Μάτι
«Κατόπιν εορτής», μετά την φονική πυρκαγιά που έχει στοιχίσει μέχρι τώρα 87 ζωές, η περιφερειάρχης Αττικής ζητά τώρα την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στα ρέματα των πληγεισών περιοχών.
Οπως αναφέρει σε επιστολή της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ζητά να ελέγξουν και να κατεδαφίσουν τις αυθαίρετες κατασκευές - κατοικίες, μάνδρες, κ.ά. -, που εμποδίζουν τον καθαρισμό των ρεμάτων στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 23-7-2018 στον Δήμο Μαραθώνα – Νέα Μάκρη και Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται ότι «σε συνέχεια του αριθ. 5180/25-7-2018 Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για επικείμενα φαινόμενα στην Αττική και την αποστολή συνεργείων για τον έλεγχο και τον καθαρισμό των περιοχών ευθύνης μας - που επιβαρύνθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης -7-2018 - διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας ότι: ανάντη των οδών Δημοκρατίας και Ποσειδώνος από την περιοχή της Ραφήνας μέχρι και την περιοχή Μάτι και για μήκος πλέον των τριακοσίων έως πεντακοσίων μέτρων τα υπάρχοντα ρέματα κατά τμήματα περιορίζονται από ιδιωτικές κατασκευές (κατοικίες – μάντρες κ.λπ.) καθώς και από δημοτική οδοποιία».
Στην επιστολή προστίθεται δε: «Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να είναι δυνατός ο καθαρισμός των υπαρχόντων ρεμάτων, παρακαλούμε όπως προβείτε σε έλεγχο των εν λόγω κατασκευών σύμφωνα με τις αρμοδιότητές σας (π.δ.267/1998 ΦΕΚ Α΄195 για τον χαρακτηρισμό και την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών και άρθρο 280 του ν. 3852/2010 ΦΕΚ Α΄87) και μας ενημερώσετε σχετικά».
«Κατόπιν εορτής», μετά την φονική πυρκαγιά που έχει στοιχίσει μέχρι τώρα 87 ζωές, η περιφερειάρχης Αττικής ζητά τώρα την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στα ρέματα των πληγεισών περιοχών.
Οπως αναφέρει σε επιστολή της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ζητά να ελέγξουν και να κατεδαφίσουν τις αυθαίρετες κατασκευές - κατοικίες, μάνδρες, κ.ά. -, που εμποδίζουν τον καθαρισμό των ρεμάτων στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που έλαβε χώρα στις 23-7-2018 στον Δήμο Μαραθώνα – Νέα Μάκρη και Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται ότι «σε συνέχεια του αριθ. 5180/25-7-2018 Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για επικείμενα φαινόμενα στην Αττική και την αποστολή συνεργείων για τον έλεγχο και τον καθαρισμό των περιοχών ευθύνης μας - που επιβαρύνθηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης -7-2018 - διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας ότι: ανάντη των οδών Δημοκρατίας και Ποσειδώνος από την περιοχή της Ραφήνας μέχρι και την περιοχή Μάτι και για μήκος πλέον των τριακοσίων έως πεντακοσίων μέτρων τα υπάρχοντα ρέματα κατά τμήματα περιορίζονται από ιδιωτικές κατασκευές (κατοικίες – μάντρες κ.λπ.) καθώς και από δημοτική οδοποιία».
Στην επιστολή προστίθεται δε: «Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να είναι δυνατός ο καθαρισμός των υπαρχόντων ρεμάτων, παρακαλούμε όπως προβείτε σε έλεγχο των εν λόγω κατασκευών σύμφωνα με τις αρμοδιότητές σας (π.δ.267/1998 ΦΕΚ Α΄195 για τον χαρακτηρισμό και την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών και άρθρο 280 του ν. 3852/2010 ΦΕΚ Α΄87) και μας ενημερώσετε σχετικά».
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- dna replication
μέρα με την ημέρα ο Βασίλης Φράγκος εξελίσσει την ιστορία του, χθες είπε αυτά:
«Μπλόκαρε η Δημοκρατίας και στο ένα ρεύμα και στο άλλο. Τα αυτοκίνητα που είχαν πρόσβαση σε αυτό τον δρόμο μπήκαν για να σωθούν εδώ πέρα. Η φωτιά ερχόταν, ήταν αισθητή από τον καπνό αλλά φαινόντουσαν και οι φλόγες. Η μόνη διέξοδος γι’ αυτούς τους ανθρώπους ήταν αυτές οι δύο πόρτες, τις οποίες είχα ανοίξει -πριν είχα ανοίξει την πόρτα την κάτω. Εκεί υπήρχαν δύο επιλογές. Κάποιες παλιές σκάλες από όπου κατέβασα τους ανθρώπους και κάποιες σκάλες που έπρεπε να περπατήσεις 50-60 μέτρα και να κατέβεις από κάποια άλλα σκαλοπάτια τα οποία μπορούσες να τα κατέβεις. Τους πήγα από τα πρώτα γιατί δεν είχαμε χρόνο.
Ο τελευταίος που είχε σωθεί μου είπε: «Βασίλη είμαι εγώ είμαι ο τελευταίος και πίσω μου άκουγα τους ανθρώπους που τους είχε προφτάσει η φωτιά, άκουγα τα ουρλιαχτά τους. Για ελάχιστο χρόνο κάποιοι άνθρωποι δεν διεσώθησαν».
«Μπλόκαρε η Δημοκρατίας και στο ένα ρεύμα και στο άλλο. Τα αυτοκίνητα που είχαν πρόσβαση σε αυτό τον δρόμο μπήκαν για να σωθούν εδώ πέρα. Η φωτιά ερχόταν, ήταν αισθητή από τον καπνό αλλά φαινόντουσαν και οι φλόγες. Η μόνη διέξοδος γι’ αυτούς τους ανθρώπους ήταν αυτές οι δύο πόρτες, τις οποίες είχα ανοίξει -πριν είχα ανοίξει την πόρτα την κάτω. Εκεί υπήρχαν δύο επιλογές. Κάποιες παλιές σκάλες από όπου κατέβασα τους ανθρώπους και κάποιες σκάλες που έπρεπε να περπατήσεις 50-60 μέτρα και να κατέβεις από κάποια άλλα σκαλοπάτια τα οποία μπορούσες να τα κατέβεις. Τους πήγα από τα πρώτα γιατί δεν είχαμε χρόνο.
Ο τελευταίος που είχε σωθεί μου είπε: «Βασίλη είμαι εγώ είμαι ο τελευταίος και πίσω μου άκουγα τους ανθρώπους που τους είχε προφτάσει η φωτιά, άκουγα τα ουρλιαχτά τους. Για ελάχιστο χρόνο κάποιοι άνθρωποι δεν διεσώθησαν».
-
Οι δεξιοί πονάνε σε ένα πράγμα...στην τσέπη.Μπορεί να είναι μια χαρά άνθρωποι καθόλα,αν τους αγγίξεις το μπεζαχτά και το κονόμι τους όμως, δίνουν όρκο στο σατανά και βαράνε στο ψαχνό.Ο μόνος τρόπος να κάνεις πραγματική αντίσταση σε όλους αυτούς τους "τύπους" είναι μέσω οικονομικού σαμποτάζ.Πάψε να βλέπεις το κανάλι τους,πάψε να αγοράζεις τις εφημερίδες τους,πάψε να ακούς το ραδιόφωνό τους.Είναι φανερό ότι έχουν αποφασίσει ολοκληρωτικό πόλεμο,η τελευταία φορά που κυβέρνησε η οικογένεια οι κομματικοί οδήγησαν σε ανοικτή δολοφονία αριστερού συνδικαλιστή.Κάνε αυτό για αρχή λοιπόν και πρόσεχε τον εαυτό σου.Μιλάμε για άτομα δίχως ηθικές αναστολές και όριο στη χυδαιότητα.Φιλικά.bizeli έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:25Ε δεν ξέρω ρε ασέβαστε.
Γιατί δεν είναι μόνο η προπαγάνδα που κάνει, μην σου πω δεν είναι καν αυτό (οκ το καταλαβαίνω υπάλληλος είναι κτλ) αλλά αυτός μου βγάζει μια κακία και μια γλίτσα ταυτόχρονα.
Και τώρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον σαν άνθρωπο δεν τον γουστάρω, όχι σαν δημοσιογράφο.
-
Είναι αποδεδειγμένα της ΝΔ ο τύπος;dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:27απο προχθές βγηκε στα κανάλια και δηλώνει συντετριμμένος αλλά είναι λαλίστατος
σχετικό - άσχετο
Στην Σουηδία βομβαρδίζουν τις φωτιές
http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/art ... foties-vid
Με τις φλόγες να είναι στην περιοχή Τράνγκλεστ όπου υπάρχει πεδίο βολής, δύο βομβαρδιστικά άφησαν βόμβες 500 λίβρων και με την βοήθεια GPS πήγαν στην καρδιά της φωτιάς.
Η έκρηξή τους προκάλεσε απώλεια οξυγόνου και η φωτιά σε μήκος 100 μέτρων, έσβησε.
Στην Σουηδία βομβαρδίζουν τις φωτιές
http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/art ... foties-vid
Με τις φλόγες να είναι στην περιοχή Τράνγκλεστ όπου υπάρχει πεδίο βολής, δύο βομβαρδιστικά άφησαν βόμβες 500 λίβρων και με την βοήθεια GPS πήγαν στην καρδιά της φωτιάς.
Η έκρηξή τους προκάλεσε απώλεια οξυγόνου και η φωτιά σε μήκος 100 μέτρων, έσβησε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 27 Ιούλ 2018, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
στο CNN έδωσε συνέντευξη η Χριστιάνα Φράγκου
Christiana Fragkou, who owns the land where those bodies were found, told CNN she had left entrance ways to her land open to provide an escape route. A number of people fled that way, she said, but some could not run fast enough.
"They came down, but just the last ones, as the fire was approaching and was very, very strong. They couldn't make it because they couldn't find their way out to the water," she said.
Fragkou said she and her family fled to the rocky coast, where fishermen eventually rescued them and took them to the nearby port of Rafina.
Her and her mother's homes have been severely damaged. "The wind brought an incredible, an immense fire, which ruined everything," she said.
Christiana Fragkou, who owns the land where those bodies were found, told CNN she had left entrance ways to her land open to provide an escape route. A number of people fled that way, she said, but some could not run fast enough.
"They came down, but just the last ones, as the fire was approaching and was very, very strong. They couldn't make it because they couldn't find their way out to the water," she said.
Fragkou said she and her family fled to the rocky coast, where fishermen eventually rescued them and took them to the nearby port of Rafina.
Her and her mother's homes have been severely damaged. "The wind brought an incredible, an immense fire, which ruined everything," she said.
- Dwarven Blacksmith
Βλέπω λάθος ή πέρασαν στο επόμενο επίπεδο οι Συριζαίοι και προσπαθούν να κάνουν δολοφονία χαρακτήρα στους επιζώντες έναν-έναν;

Το άκουσα αλλά κατάλαβα ότι μπήκαν μέσα στο σπίτι αλλά δεν μπορούσαν να βρουν την πόρτα. Πώς εγκλωβίστηκαν μέσα στο σπίτι (την αυλή υποθέτω) αν δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι;dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:19ΓΑΛΗ αντιθετα με σένα που εισαι τοσο γνώστρια της περιοχής, μάντρες και περιφράξεις λένε οι ιδιοκτήτες
http://media.real.gr/filesystem/Multime ... d21844.mp3
Αν έχω κάποια πιο σαφή εικόνα του σπιτιού και της γύρω περιοχής και συγκεκριμένα ποιο ήταν το συγκεκριμένο στοιχείο που εμπόδισε την πρόσβαση στη σκάλα που οδηγούσε στην παραλία, θα σου πω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
όχι μηHeritage86 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:32Οι δεξιοί πονάνε σε ένα πράγμα...στην τσέπη.Μπορεί να είναι μια χαρά άνθρωποι καθόλα,αν τους αγγίξεις το μπεζαχτά και το κονόμι τους όμως, δίνουν όρκο στο σατανά και βαράνε στο ψαχνό.Ο μόνος τρόπος να κάνεις πραγματική αντίσταση σε όλους αυτούς τους "τύπους" είναι μέσω οικονομικού σαμποτάζ.Πάψε να βλέπεις το κανάλι τους,πάψε να αγοράζεις τις εφημερίδες τους,πάψε να ακούς το ραδιόφωνό τους.Είναι φανερό ότι έχουν αποφασίσει ολοκληρωτικό πόλεμο,η τελευταία φορά που κυβέρνησε η οικογένεια οι κομματικοί οδήγησαν σε ανοικτή δολοφονία αριστερού συνδικαλιστή.Κάνε αυτό για αρχή λοιπόν και πρόσεχε τον εαυτό σου.Μιλάμε για άτομα δίχως ηθικές αναστολές και όριο στη χυδαιότητα.Φιλικά.bizeli έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:25Ε δεν ξέρω ρε ασέβαστε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-