Prepon έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 13:06
Juno έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 12:52
Prepon έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 12:40

Πως γίνεται αυτο;

Δεν είναι κακό να κοιτάς κάτι καλύτερο, αλλά μιλάω για εξωφρενικές περιπτώσεις. Και δεν εννοώ ειδικά την εμφάνιση (αν είναι ερωτευμένοι δεν κολλάνε σε τέτοιες λεπτομέρειες) εννοώ τα πάντα: εμφάνιση+ μόρφωση+ διαφορά ηλικίας+ εργασία, όλα.
Δηλαδή εγώ αν ήμουν τόσο χάλια και ήθελαν να μου γνωρίσουν ένα τόσο ανώτερο δείγμα σε σύγκριση με εμένα, δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ. Αυτοί, μια χαρά, αυτός είμαι και αν σου αρέσει και σιγά μην βρεις άλλον, είμαστε λιγότεροι και πολλοί είναι gay.
Η Ελληνίδα μάνα πρέπει να φταίει.
Αφενός κι αυτός μπορεί να πιστεύει τα ίδια, ότι δήθεν είναι καλύτερος από εσένα
Άστο, μιλάω για περιπτώσεις που αν το πιστεύει είναι ηλίθιος.
Και δεν μιλάω ειδικά για εμένα, η περίπτωση που σκεφτόμουν όταν το έγραψα, δεν αφορά εμένα και είναι τραγικότατη. Σε φίλη γνώρισαν έναν με ελαφρά νοητική στέρηση! Αυτή τα είχε παίξει και δεν ήξερε πώς να φύγει και αυτός της έκανε νοήματα πότε θα βρεθούν μόνοι. Πάντως αυτοπεποίθηση είχε, του το αναγνωρίζω. Εγώ της είπα πως μόλις τον είδε, έπρεπε να πει "αυτός είναι; γειά σας" και να φύγει.
Prepon έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 13:06
Αφετέρου η επιχειρηματολογία του στέκει ή είναι λάθος; Έχει γεμίσει ο τοπος γκευ με αποτέλεσμα 1/3 γυναίκες 35-45 χρόνων αν είναι μόνη;
Να κάνει παιδί μόνη της ή να υιοθετήσει. Έτσι απορρίπτει την συντροφικότητα που είναι σημαντική, αλλά αν της τυχαίνουν όλο καμένοι γιατί να ανέχεται κάποιον, ας πάει στο επόμενο βήμα.
Στο είπα, μιλάω για εντελώς αταίριαστες καταστάσεις, όχι να κολλάμε σε λεπτομέρειες. Όσον αφορά εμένα, έχει τύχει να μου αρέσει και αντικειμενικά άσχημος άντρας και μου έλεγαν "μα είναι δυνατόν;"
Αλλά όταν ο αδικημένος από όλες τις απόψεις είναι τόσο άνετος και του φαίνεται παράξενο που τον απορρίπτουν και ο νορμάλ δεν κάνει κίνηση γιατί φοβάται, κάτι δεν πάει καλά.