Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Yochanan » 27 Ιούλ 2018, 23:18
Αυτό το πράμα είναι η αριστερά. Αυτό ακριβώς.
Heritage86 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 21:46
Το Οικόπεδο του Θανάτου και ο τοπικός κομματάρχης της ΝΔΟ κ. Φράγκος θεώρησε ότι η παραλία του ανήκει και την περιέφραξε
Το οικόπεδο της δολοφονίας 26 ανθρώπων στο Μάτι .. ιδιοκτησίας του κ. Βασίλη Φράγκου τοπικού κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας και αδερφός του πρώην Βουλευτή του κόμματος της εθνικής μειοδοσίας (1974-1993) και μετέπειτα νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Δημητρίου Φράγκου….
Η Χριστιάνα Φράγκου, ανηψιά του πρώην Νομάρχη Φράγκου ήταν νομαρχιακή σύμβουλο Ανατολικής Αττικής
Ο κ. Φράγκος προφανώς θεώρησε ότι η παραλία του ανήκει και την περιέφραξε αφήνοντας μια μικρή πόρτα την οποία, πάνω στο πανικό τους, δε βρήκαν 26 άνθρωποι με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί ….
Ο κ. Φράγκος κυκλοφορεί ελεύθερος ….

πηγή:
https://kourdistoportocali.com/news-des ... is-tis-nd/
Γνωρίζει κανείς αν είναι αληθής ή ψευδής η είδηση;
Χαοτικός έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:07
"Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση", δήλωσε ο κ. Φράγκος ...
«Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στην παραλία εκτός από σπίτι του κ. Φράγκου...» , δήλωσε ο κ. Ποταμιάνος.(γείτονας που και αυτός έχει κλείσει την παραλία)
Ο κ. Φράγκος, η κόρη του οποίου έκανε και δηλώσεις χθες στους τηλεοπτικούς βόθρους με την εικόνα να δείχνει την είσοδο της βίλας,, είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ.

perseus έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:21
παντως ο διευθυντης του αστεροσκοπειου ελεγε οτι καταγραφησαν ριπες ανεμου 123 χλμ πρωτη φορα απο τοτε που εγκατασταθηκαν οι σταθμοι μετρησης εδω και 8 χρονια ,αλλα μαλλον το βιντεο που τραβηξε ο σεφ θα ξεερει καλυτερα.
Ατιμη που ειναι παντως η ζωη ,πιανει φωτια γλυτωνεις το αυθαιρετο σου στο τσακ ,πεθαινει ενας σωρος κοσμος ,βομβαρδιζεις ολη την μερα το φορουμ με εξυπναδες, κανεις παρτυ που ο συριζα τα εκανε σκατα και πανω που εισαι ετοιμος να βγαλεις το γλυκο βγαινει οτι ο ιδιοκτητης του οικοπεδου ειναι νεοδημοκρατης καταπατητης και το κεφαλι παλι μεσα στα σκατα.
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:30
μέρα με την ημέρα ο Βασίλης Φράγκος εξελίσσει την ιστορία του, χθες είπε αυτά:
«Μπλόκαρε η Δημοκρατίας και στο ένα ρεύμα και στο άλλο. Τα αυτοκίνητα που είχαν πρόσβαση σε αυτό τον δρόμο μπήκαν για να σωθούν εδώ πέρα. Η φωτιά ερχόταν, ήταν αισθητή από τον καπνό αλλά φαινόντουσαν και οι φλόγες. Η μόνη διέξοδος γι’ αυτούς τους ανθρώπους ήταν αυτές οι δύο πόρτες, τις οποίες είχα ανοίξει -πριν είχα ανοίξει την πόρτα την κάτω. Εκεί υπήρχαν δύο επιλογές. Κάποιες παλιές σκάλες από όπου κατέβασα τους ανθρώπους και κάποιες σκάλες που έπρεπε να περπατήσεις 50-60 μέτρα και να κατέβεις από κάποια άλλα σκαλοπάτια τα οποία μπορούσες να τα κατέβεις. Τους πήγα από τα πρώτα γιατί δεν είχαμε χρόνο.
Ο τελευταίος που είχε σωθεί μου είπε: «Βασίλη είμαι εγώ είμαι ο τελευταίος και πίσω μου άκουγα τους ανθρώπους που τους είχε προφτάσει η φωτιά, άκουγα τα ουρλιαχτά τους. Για ελάχιστο χρόνο κάποιοι άνθρωποι δεν διεσώθησαν».
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:37
Heritage86 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:33
Είναι αποδεδειγμένα της ΝΔ ο τύπος;
έχουν κοπεί τα ήπατα πολλών εδωμέσα
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:36
Βλέπω λάθος ή πέρασαν στο επόμενο επίπεδο οι Συριζαίοι και προσπαθούν να κάνουν δολοφονία χαρακτήρα στους επιζώντες έναν-έναν;
εγώ όμως βλέπω μόνο τους ιδιοκτήτες των επίμαχων σπιτιών με τους μαντρότοιχους να έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και να δίνουν συνεντεύξεις συντετριμμένοι
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:53
δωσε κατι για καλό σκοπό
"Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το βήμα αυτής της ομάδας για μία προσωπική έκκληση.
Στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας ήταν η μόνιμη κατοικία της αδελφής μου, Χριστιάνας Φράγκου και της οικογένειάς της. Το σπίτι τους βρισκόταν σε έναν γκρεμό πάνω από την παραλία. Εκεί υπήρχαν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το βράδυ της πυρκαγιάς , όταν συνειδητοποίησαν τον κίνδυνο άνοιξαν την κεντρική πόρτα του κτήματος και σε αυτό μπήκαν πολλά αυτοκίνητα και πολλοί πεζοί που αναζητούσαν απεγνωσμένα διέξοδο στη θάλασσα. Ο γαμπρός μου Βασίλης Φράγκος και ο ανηψιός μου, Κίμωνας , βοήθησαν πολύ κόσμο οδηγηθούν προς το σημείο εξόδου προς τη θάλασσα και να κατέβουν από μία παλιά ανεμόσκαλα προς την παραλία. Δυστυχώς , για 26 συνανθρώπους μας η διαφυγή κατέστη αδύνατη. Εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και βρήκαν τραγικό θάνατο. Όμως πολύ περισσότεροι σώθηκαν από την πρόνοια της αδελφής μου και της οικογένειάς της να δώσουν μία διέξοδο στους ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί στα δαιδαλώδη στενά. Δεν μπορώ να μην μνημονεύσω τον άλλο μου ανηψιό , τον Ιάσωνα ο οποίος χωρίς να γνωρίζει αν οι γονείς του και ο αδελφός του ζούσαν ή πέθαναν, εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής , διατηρούσε την ψυχραιμία του και βοηθούσε στην προσπάθεια διάσωσης των πελατών του ξενοδοχείου και στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Η αδελφή μου και η οικογένειά της έχασαν το σπίτι που αποτελούσε τα τελευταία χρόνια τη μόνιμη κατοικία τους και τα προσωπικά τους είδη. Μου περιέγραφε ο Κίμωνας ότι ακόμα και τα λίγα ρούχα που προσπάθησαν να διασώσουν έχουν τρύπες από τις σπίθες. Μεγαλύτερο είναι το ψυχικό τραύμα. Η θέα από τις κίτρινες σακούλες όπου εναποτέθηκαν τα πτώματα , η θέα από τα δεκάδες αυτοκίνητα αυτών που διασώθηκαν που είχαν καεί ολοσχερώς. Η εικόνα της πλήρους καταστροφής. Οι δραματικές εικόνες των ανθρώπων που συνωστίζονταν στην μικρή πόρτα που οδηγούσε στο μονοπάτι της θάλασσας. Οι δραματικές εικόνες των ανθρώπων που προσπαθούσαν ν' ανέβουν στις βάρκες. Και φυσικά ο πύρινος όλεθρος. Νομίζω ότι είναι εικόνες που στιγματίζουν τον άνθρωπο δια βίου.
Όποιοι επιθυμούν να βοηθήσουν, θα ήθελα να μου επιτραπεί να παραθέσω έναν λογαριασμό
Eurobank ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
GRΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Δικαιούχοι: Χριστιάνα Φράγκου , Κίμων Φράγκος , Ιάσων Φράγκος
Η οικογένεια δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση , από μέρους μου θα κάνω ότι μπορώ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι αρκετό. Είμαι υποχρεωμένος στην καλή συνάδελφο που προσφέρθηκε να αντικαταστήσει το laptop του Ιάσονα , όταν του το είπα έπεσε πάνω μου και με αγκάλιασε με λυγμούς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και τη διαχείριση"http://www.documentonews.gr/article/oi- ... h-bohtheia
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 27 Ιούλ 2018, 23:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:10
Χαοτικός έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:02
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:55
Πράγματι, τέτοια πολιτική ανωμαλία έχομε να δούμε από την απόπειρα δωροδωκίας χαϊκάλη
Κάτσε να δούμε και με τη Νοβάρτις.
Το πιάτο "γλαρόσουπα από το τρίτο και μεγαλύτερο κοψίδι του γλάρου του Τσέχωφ" το έχεις δοκιμάσει;
Κνίδωση;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 27 Ιούλ 2018, 23:19
'
Πάντως όσοι έπαθαν μικροζημιές να μην ανησυχούν. Ο Κουνέλης κανόνισε να πάρουν τσάμπα χρώματα από τα στρατιωτικά εργοστάσια (που δεν έχουμε)!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
foscilis
από foscilis » 27 Ιούλ 2018, 23:20
bizeli έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:25
Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 18:27
ειλικρινα, πασχιζω να βρω διαφορα. πες ενα ονομα, ποιος κρινεις οτι εχει σπασει λιγοτερα κοντερ;
Ε δεν ξέρω ρε ασέβαστε.
Εμένα προσωπικά ο Πορτοσάλτε μου γυρνάει τ' άντερα.
Γιατί δεν είναι μόνο η προπαγάνδα που κάνει, μην σου πω δεν είναι καν αυτό (οκ το καταλαβαίνω υπάλληλος είναι κτλ) αλλά αυτός μου βγάζει μια κακία και μια γλίτσα ταυτόχρονα.
Και τώρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον σαν άνθρωπο δεν τον γουστάρω, όχι σαν δημοσιογράφο.
Το πιο εκνευριστικο ειναι που λεει συνεχεια "την ηπιανε" αντι για "τον ηπιανε".
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 27 Ιούλ 2018, 23:21
Chainis έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:15
Athina__P έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:06
Chainis έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:02
Υπάρχουν τουλάχιστον καμιά δεκαριά βίντεο και περιγραφές.
Ο ίδιος κατηύθυνε τον κόσμο να περάσει από την αυλή του γιατί θα έφταναν πιο γρήγορα στα σκαλάκια που κατέβαζαν στην παραλία από την (προφανώς) ανοικτή πόρτα και έτσι σώθηκαν πολλοί.
Τους τελευταίους 26 τους πρόλαβε ο καπνός και η φωτιά και έμειναν εκεί.
Εκ του αποτελέσματος δεν ξέρουμε αν έσωσε κόσμο ή πήρε στο λαιμό του πιο πολλούς. Αν έβρισκαν την εξωτερική πόρτα του φράχτη κλειστή, θα συνέχιζαν την πορεία τους κάπου αλλού, δεν ξέρουμε με τι αποτέλεσμα.
Μα δεν την βρήκαν κλειστή, υπάρχουν διασωθέντες όπως λέει που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.
Ε καλά, τώρα. Κάτι νεοδημοκράτες, που προβοκάρουν το έργο της κυβέρνησης θα' ναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 27 Ιούλ 2018, 23:21
Yochanan έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:18
Αυτήν την αριστερά βλέπεις μπροστά σου, ΟΚ. Πίσω σου;
-
Πάνας
από Πάνας » 27 Ιούλ 2018, 23:22
Nandros έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:19
'
Πάντως όσοι έπαθαν μικροζημιές να μην ανησυχούν. Ο Κουνέλης κανόνισε να πάρουν τσάμπα χρώματα από τα στρατιωτικά εργοστάσια (που δεν έχουμε)!

.
Γιατί να έχουμε, παίντμπωλ θα παίξουμε;
the end
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 27 Ιούλ 2018, 23:22
Σε όποιο πολιτικό κόμμα κι αν ανήκει (αυτό αφορά τα κομματόσκυλα), και αυτός αλλά και ΟΛΟΙ οι σαν κι αυτόν που έχουν περιφράξει 1-1,5 χιλιόμετρο ακτής ΠΡΕΠΕΙ να στηθούν στα 5 μέτρα ΟΛΟΙ,
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ όμως στηθούν στα 5 μέτρα Δούρου, Κουρουμπλής, Σταθάκης, δημαρχαίοι κλπ. που τους επέτρεψαν για τα τελευταία 3,5 χρόνια που κυβερνούν να παρανομούν θανάσιμα κατά αυτόν τον τρόπο.
Απο κει και πέρα για την συγκεκριμένη περίπτωση να ειπωθεί και το εξής : το συγκεκριμένο θανάσιμα παράνομο περιφραγμένο οικόπεδο ήταν πανω σε υψωμένο βράχο ! Στην άκρη του οποίου σε συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μια παλιά σκάλα που σε κατέβαζε από τον βράχο στην ακτή ! Και από αυτήν την σκάλα σώθηκαν οι χ (μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης) και δεν σώθηκαν (γιατί δεν κατάφεραν μέσα στο πυρωμένο σκοτάδι να την βρουν) οι y.
Το τεχνικό ερώτημα είναι τη σκάλα αυτή ποιος την εγκατέστησε και αν έπραξε καλώς ή όχι ?
_____
Κατά τ'άλλα σήμερα 5η μέρα μετά την τραγωδία στον σκαι έχει συγκεντρωθεί όλη η αντιπολίτευση και ΝΔ μαζί (συριζαίοι δεν τόλμησαν να εμφανιστούν) και κάνουν απανωτά μπουκάκε στον σύριζα. Μεταξύ αυτών το άδωνι θύμισε και κάτι που δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ στον αντικειμενικό καφενέ μας :
το 2007 με τους 63 νεκρούς, καμμένο σύμπαν, καμμένα αρχαία, ασύμμετρες απειλές κλπ ο κυβερνητικός θίασος του εργασιομανους μπαζου καραμανλη παραιτήθηκε εξαιτίας των πυρκαγιών και πήγαν σε εκλογές για να δούνε αν έχουν λαικη εντολή ! ακούει το "δημοκρατικό" καθεστώς ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nik_killthemall την 27 Ιούλ 2018, 23:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
dna replication
- Phorum.gr user: dna
από dna replication » 27 Ιούλ 2018, 23:24
διχως συγνώμη
2008
«Από εδώ και στο εξής αρνούμαι να χρησιμοποιείται η ψήφος μου για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων». Γεμάτη αγανάκτηση, η κ. Χριστιάνα Φράγκου, νομαρχιακή σύμβουλος της πολύπαθης Ανατολικής Αττικής (της συμπολίτευσης μάλιστα) δηλώνει ότι παύει, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να συμμετέχει στο νομαρχιακό συμβούλιο, όταν αυτό θα συζητά υποθέσεις αυθαιρέτων κτισμάτων. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την κ. Φράγκου, ήταν όταν κατάλαβε ότι παραπλανήθηκε, με αποτέλεσμα να ψηφίσει λάθος, δίνοντας τετράμηνη παράταση σε αυθαίρετο κτίσμα στο Λαγονήσι, οι ιδιοκτήτες του οποίου αναζητούν τρόπο να το νομιμοποιήσουν.http://www.kathimerini.gr/325487/articl ... ay8airetwn
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
dna replication την 27 Ιούλ 2018, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 27 Ιούλ 2018, 23:24
Yochanan έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:18
Heritage86 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 21:46
Το Οικόπεδο του Θανάτου και ο τοπικός κομματάρχης της ΝΔΟ κ. Φράγκος θεώρησε ότι η παραλία του ανήκει και την περιέφραξε
Το οικόπεδο της δολοφονίας 26 ανθρώπων στο Μάτι .. ιδιοκτησίας του κ. Βασίλη Φράγκου τοπικού κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας και αδερφός του πρώην Βουλευτή του κόμματος της εθνικής μειοδοσίας (1974-1993) και μετέπειτα νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Δημητρίου Φράγκου….
Η Χριστιάνα Φράγκου, ανηψιά του πρώην Νομάρχη Φράγκου ήταν νομαρχιακή σύμβουλο Ανατολικής Αττικής
Ο κ. Φράγκος προφανώς θεώρησε ότι η παραλία του ανήκει και την περιέφραξε αφήνοντας μια μικρή πόρτα την οποία, πάνω στο πανικό τους, δε βρήκαν 26 άνθρωποι με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί ….
Ο κ. Φράγκος κυκλοφορεί ελεύθερος ….

πηγή:
https://kourdistoportocali.com/news-des ... is-tis-nd/
Γνωρίζει κανείς αν είναι αληθής ή ψευδής η είδηση;
Χαοτικός έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:07
"Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση", δήλωσε ο κ. Φράγκος ...
«Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στην παραλία εκτός από σπίτι του κ. Φράγκου...» , δήλωσε ο κ. Ποταμιάνος.(γείτονας που και αυτός έχει κλείσει την παραλία)
Ο κ. Φράγκος, η κόρη του οποίου έκανε και δηλώσεις χθες στους τηλεοπτικούς βόθρους με την εικόνα να δείχνει την είσοδο της βίλας,, είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ.

perseus έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:21
παντως ο διευθυντης του αστεροσκοπειου ελεγε οτι καταγραφησαν ριπες ανεμου 123 χλμ πρωτη φορα απο τοτε που εγκατασταθηκαν οι σταθμοι μετρησης εδω και 8 χρονια ,αλλα μαλλον το βιντεο που τραβηξε ο σεφ θα ξεερει καλυτερα.
Ατιμη που ειναι παντως η ζωη ,πιανει φωτια γλυτωνεις το αυθαιρετο σου στο τσακ ,πεθαινει ενας σωρος κοσμος ,βομβαρδιζεις ολη την μερα το φορουμ με εξυπναδες, κανεις παρτυ που ο συριζα τα εκανε σκατα και πανω που εισαι ετοιμος να βγαλεις το γλυκο βγαινει οτι ο ιδιοκτητης του οικοπεδου ειναι νεοδημοκρατης καταπατητης και το κεφαλι παλι μεσα στα σκατα.
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:30
μέρα με την ημέρα ο Βασίλης Φράγκος εξελίσσει την ιστορία του, χθες είπε αυτά:
«Μπλόκαρε η Δημοκρατίας και στο ένα ρεύμα και στο άλλο. Τα αυτοκίνητα που είχαν πρόσβαση σε αυτό τον δρόμο μπήκαν για να σωθούν εδώ πέρα. Η φωτιά ερχόταν, ήταν αισθητή από τον καπνό αλλά φαινόντουσαν και οι φλόγες. Η μόνη διέξοδος γι’ αυτούς τους ανθρώπους ήταν αυτές οι δύο πόρτες, τις οποίες είχα ανοίξει -πριν είχα ανοίξει την πόρτα την κάτω. Εκεί υπήρχαν δύο επιλογές. Κάποιες παλιές σκάλες από όπου κατέβασα τους ανθρώπους και κάποιες σκάλες που έπρεπε να περπατήσεις 50-60 μέτρα και να κατέβεις από κάποια άλλα σκαλοπάτια τα οποία μπορούσες να τα κατέβεις. Τους πήγα από τα πρώτα γιατί δεν είχαμε χρόνο.
Ο τελευταίος που είχε σωθεί μου είπε: «Βασίλη είμαι εγώ είμαι ο τελευταίος και πίσω μου άκουγα τους ανθρώπους που τους είχε προφτάσει η φωτιά, άκουγα τα ουρλιαχτά τους. Για ελάχιστο χρόνο κάποιοι άνθρωποι δεν διεσώθησαν».
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:37
Heritage86 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:33
Είναι αποδεδειγμένα της ΝΔ ο τύπος;
έχουν κοπεί τα ήπατα πολλών εδωμέσα
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:41
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:36
Βλέπω λάθος ή πέρασαν στο επόμενο επίπεδο οι Συριζαίοι και προσπαθούν να κάνουν δολοφονία χαρακτήρα στους επιζώντες έναν-έναν;
εγώ όμως βλέπω μόνο τους ιδιοκτήτες των επίμαχων σπιτιών με τους μαντρότοιχους να έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και να δίνουν συνεντεύξεις συντετριμμένοι
dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 22:53
δωσε κατι για καλό σκοπό
"Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το βήμα αυτής της ομάδας για μία προσωπική έκκληση.
Στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας ήταν η μόνιμη κατοικία της αδελφής μου, Χριστιάνας Φράγκου και της οικογένειάς της. Το σπίτι τους βρισκόταν σε έναν γκρεμό πάνω από την παραλία. Εκεί υπήρχαν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το βράδυ της πυρκαγιάς , όταν συνειδητοποίησαν τον κίνδυνο άνοιξαν την κεντρική πόρτα του κτήματος και σε αυτό μπήκαν πολλά αυτοκίνητα και πολλοί πεζοί που αναζητούσαν απεγνωσμένα διέξοδο στη θάλασσα. Ο γαμπρός μου Βασίλης Φράγκος και ο ανηψιός μου, Κίμωνας , βοήθησαν πολύ κόσμο οδηγηθούν προς το σημείο εξόδου προς τη θάλασσα και να κατέβουν από μία παλιά ανεμόσκαλα προς την παραλία. Δυστυχώς , για 26 συνανθρώπους μας η διαφυγή κατέστη αδύνατη. Εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και βρήκαν τραγικό θάνατο. Όμως πολύ περισσότεροι σώθηκαν από την πρόνοια της αδελφής μου και της οικογένειάς της να δώσουν μία διέξοδο στους ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί στα δαιδαλώδη στενά. Δεν μπορώ να μην μνημονεύσω τον άλλο μου ανηψιό , τον Ιάσωνα ο οποίος χωρίς να γνωρίζει αν οι γονείς του και ο αδελφός του ζούσαν ή πέθαναν, εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής , διατηρούσε την ψυχραιμία του και βοηθούσε στην προσπάθεια διάσωσης των πελατών του ξενοδοχείου και στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Η αδελφή μου και η οικογένειά της έχασαν το σπίτι που αποτελούσε τα τελευταία χρόνια τη μόνιμη κατοικία τους και τα προσωπικά τους είδη. Μου περιέγραφε ο Κίμωνας ότι ακόμα και τα λίγα ρούχα που προσπάθησαν να διασώσουν έχουν τρύπες από τις σπίθες. Μεγαλύτερο είναι το ψυχικό τραύμα. Η θέα από τις κίτρινες σακούλες όπου εναποτέθηκαν τα πτώματα , η θέα από τα δεκάδες αυτοκίνητα αυτών που διασώθηκαν που είχαν καεί ολοσχερώς. Η εικόνα της πλήρους καταστροφής. Οι δραματικές εικόνες των ανθρώπων που συνωστίζονταν στην μικρή πόρτα που οδηγούσε στο μονοπάτι της θάλασσας. Οι δραματικές εικόνες των ανθρώπων που προσπαθούσαν ν' ανέβουν στις βάρκες. Και φυσικά ο πύρινος όλεθρος. Νομίζω ότι είναι εικόνες που στιγματίζουν τον άνθρωπο δια βίου.
Όποιοι επιθυμούν να βοηθήσουν, θα ήθελα να μου επιτραπεί να παραθέσω έναν λογαριασμό
Eurobank ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
GRΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Δικαιούχοι: Χριστιάνα Φράγκου , Κίμων Φράγκος , Ιάσων Φράγκος
Η οικογένεια δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση , από μέρους μου θα κάνω ότι μπορώ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι αρκετό. Είμαι υποχρεωμένος στην καλή συνάδελφο που προσφέρθηκε να αντικαταστήσει το laptop του Ιάσονα , όταν του το είπα έπεσε πάνω μου και με αγκάλιασε με λυγμούς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και τη διαχείριση"http://www.documentonews.gr/article/oi- ... h-bohtheia

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 27 Ιούλ 2018, 23:26
nik_killthemall έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 23:22
Σε όποιο πολιτικό κόμμα κι αν ανήκει (αυτό αφορά τα κομματόσκυλα), και αυτός αλλά και ΟΛΟΙ οι σαν κι αυτόν που έχουν περιφράξει 1-1,5 χιλιόμετρο ακτής ΠΡΕΠΕΙ να στηθούν στα 5 μέτρα ΟΛΟΙ,
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ όμως στηθούν στα 5 μέτρα Δούρου, Κουρουμπλής, Σταθάκης, δημαρχαίοι κλπ. που τους επέτρεψαν για τα τελευταία 3,5 χρόνια που κυβερνούν να παρανομούν θανάσιμα κατά αυτόν τον τρόπο.
Απο κει και πέρα για την συγκεκριμένη περίπτωση να ειπωθεί και το εξής : το συγκεκριμένο θανάσιμα παράνομο περιφραγμένο οικόπεδο ήταν πανω σε υψωμένο βράχο ! Στην άκρη του οποίου σε συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μια παλιά σκάλα ! Και από αυτήν την σκάλα σώθηκαν οι χ (μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης) και δεν σώθηκαν (γιατί δεν κατάφεραν μέσα στο πυρωμένο σκοτάδι να την βρουν) οι y.
Το τεχνικό ερώτημα είναι τη σκάλα αυτή ποιος την εγκατέστησε και αν έπραξε καλώς ή όχι ?
Ντροπή ρε χυδαίε. Στραβός άνθρωπος.

-
nemo
από nemo » 27 Ιούλ 2018, 23:27
Η φωτιά ερχόταν από πίσω τους και από δεξιά και αριστερά,έτσι μου είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Τα αίτια ήταν η τεράστια συσσωρευμένη καύσιμη ύλη 40 και πλέον ετών
βασικοί υπεύθυνοι ο δήμος και οι κάτοικοι
με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σήμερα ήταν απλώς ζήτημα τύχης
το πότε,και με πόσους θανάτους
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.