Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Ξέρουμε πόσο ακριβώς πέρασε το όριο ο Παύλος γιατί ο γενικός όρος παρενόχληση είναι ισοπεδωτικός 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Πάντως, αν ο μέσος επικριτής του συγκεκριμένου μετρήσει πόσες φορές ξέφυγε από τα όρια του χιούμορ ή του φλερτ, θα ντραπεί.
Ηταν καθηγητης της πιτσιρικας στη σχολη αν καταλαβα καλα.
Αξιοποιησε την εξουσια που ειχε
Κριμα να μη ζει ο Μισελ Φουκώ...
Αξιοποιησε την εξουσια που ειχε
Κριμα να μη ζει ο Μισελ Φουκώ...
περίπου 1 με 5 ml. Εκεί κάπου λογικα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ντροπή να βάζετε κάποιοι στο ίδιο τσουβάλι τον Χαϊκάλη με τους Σπυρόπουλο-Φιλιππίδη.
Από όσα θυμάμαι όχι, αλλά σίγουρα υπάρχουν στιγμές που όταν ήμουν νεότερος τις έβλεπα αστείες ή παρεΐστικες ή ερωτικές, για τις οποίες σήμερα θα ντρεπόμουν.
Κι από ό,τι καταλαβαίνω από τα νήματα που ανοίγουν και τα ποστς που γίνονται είμαι από τους πλέον συγκρατημένους του φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Φεβ 2021, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Winston Smith
Αν η τύπισσα δεν του έδωσε κάποιο δικαίωμα πως από το "μ'αρέσεις, θες να βγούμε για καμιά μπύρα" πήγε στο "με καυλώνεις και θέλω να σε ξεκωλιάσω";
Όχι ότι είναι παρενόχληση η καφρίλα βέβαια, απλά καφρίλα.
εδιτ: τώρα είδα ότι τον επαίζε ταυτόχρονα, οκ ξεφεύγει λίγο από την απλή καφρίλα.
Όχι ότι είναι παρενόχληση η καφρίλα βέβαια, απλά καφρίλα.
εδιτ: τώρα είδα ότι τον επαίζε ταυτόχρονα, οκ ξεφεύγει λίγο από την απλή καφρίλα.
Διπλή ντροπή στον ξετσίπωτο τον Χαϊκάλη. Πρώτον για τις απαράδεκτες πράξεις του στην κοπέλα, και δεύτερον που έβγαινε στα κανάλια και έψεγε τον φίλο και συνεργάτη του τον Φιλιππίδη (τον άλλο ξετσίπωτο), ενώ ο ίδιος είχε κάνει πάνω κάτω τα ίδια.
Σιχαμένα μιάσματα και οι δύο.
Σιχαμένα μιάσματα και οι δύο.
Παλαιάς κοπής εννοεί λογικά από την εποχή των Νεάντερταλ. Άλλο ένα έκτρωμα του αποκαλούμενου και καλλιτεχνικού κόσμου. Αν αυτά γίνονται εδώ, φανταστείτε τι γίνεται στο φιλελεύθερο Χόλιγουντ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
"από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα"
Λοιπόν αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω ή εγώ ήμουν μια ζωή μαλέας και όταν μου έλεγαν ΟΧΙ το σεβόμουν απολύτως;
Κι εγώ "παλαιάς κοπής" αρσενικό είμαι -αλλά μάλλον άλλης παλαιάς κοπής...
ΥΓ. Και Χριστέ μου ένας ομορφάντρας που είναι λένε και μουνάκιας!
Λοιπόν αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω ή εγώ ήμουν μια ζωή μαλέας και όταν μου έλεγαν ΟΧΙ το σεβόμουν απολύτως;

Κι εγώ "παλαιάς κοπής" αρσενικό είμαι -αλλά μάλλον άλλης παλαιάς κοπής...
ΥΓ. Και Χριστέ μου ένας ομορφάντρας που είναι λένε και μουνάκιας!

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
https://www.in.gr/2021/02/07/greece/nea ... -tou-seks/
Ετσι ειναι τα ασερνικα ''παλαιας κοπής'' ρε κεφτέ;
Εχει παθος και με τα ποδια το νουμερο
Ετσι ειναι τα ασερνικα ''παλαιας κοπής'' ρε κεφτέ;
Εχει παθος και με τα ποδια το νουμερο
Aπό το twitter 

SpoilerShow

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-