Nα ζήσουν τα παιδιά.Ταιριαστό ζευγάρι.

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Nα ζήσουν τα παιδιά.Ταιριαστό ζευγάρι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Φεβ 2021, 22:24

Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:02
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι παίζει και ένας αντίστροφος ρατσισμός για τους καλοφτιαγμένους ανθρώπους, άντρες ή γυναίκες. Και αν είναι νέοι, είναι ακόμη πιο έντονος.

Για κάποιο μυστήριο λόγο, θεωρείται ότι έχουν πιο χαμηλό αϊκιού, πιο χαμηλή αυτοεκτίμηση και ότι γενικώς χρειάζονται κάποιον μύστη ή χορηγό για να τους διδάξει τα πάντα όλα. :lol:
Υπάρχει μια δόση επιστημονικής αλήθειας πίσω από αυτό το συμπέρασμα, τύπισσα.

Βασίζεται στο γεγονός ότι ο κόσμος είναι πιο συγκαταβατικός με τους όμορφους ανθρώπους, τους ανοίγονται πιο εύκολα οι πόρτες και γενικά, αρκετές φορές, δεν χρειάζεται να μοχθήσουν τόσο όσο οι όχι τόσο ευπαρουσιάστοι, με αποτέλεσμα οι πρώτοι, να μην αναπτύσσουν άλλες ικανότητες, όσο οι κοινή θνητοί.
Εγώ νομίζω ότι η κομματική ταυτότητα ανοίγει περισσότερες πόρτες από την ομορφιά.
Και ότι ακόμη και στο χώρο του θεάματος, οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί δεν είναι πάντα οι πιο ωραίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 07 Φεβ 2021, 22:26

Daje έγραψε:
07 Φεβ 2021, 21:06
panos291 έγραψε:
07 Φεβ 2021, 20:45
Δεν είναι χάλια αυτός, ένας νορμάλ άνθρωπος είναι.
Από εκεί και πέρα με την ίδια λογική που λενε κάποιοι ότι αυτή μπορούσε να βρει κάποιον ωραιότερο, έτσι και αυτός μπορούσε να βρει μια του κύκλου του μορφωμένη και με λεφτά.
Με τοσο γυμνασμενους γλουτους και οπισθια?
Αμέ:
Εικόνα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Φεβ 2021, 22:27

Γκουερινο έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:24
Η ουσία είναι ότι αυτός σε είκοσι χρόνια,αν συνεχίσει να έχει λεφτά,παλι θα μπορεί να έχει μια τετοια,ενω αυτη δεν θα μπορεί να βρει κάποιον σαν και αυτόν
Επίσης, τύπε, ο τύπος δεν μπορεί να χάσει τα μαλλιά του, είναι ήδη φαλακρός.

Απεναντίας η τύπισσα...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Φεβ 2021, 22:29

Prepon έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:15
ΓΑΛΗ έγραψε:

....οι καλοφτιαγμένο....

Για κάποιο μυστήριο λόγο, θεωρείται ότι έχουν πιο χαμηλό αϊκιού,
Δεν είναι περίεργος ο λόγος, εύκολα εξηγείται.

Σκέψου κάποιον που δεν ακούει καλά, θα αναπτυξει αναγκαστικά τις άλλες αισθήσεις του για να ανταπεξέλθει.

Το ίδιο ισχύει για έναν άσχημο.

Το ίδιο ΔΕΝ ισχύει για έναν όμορφο, αφου οι πόρτες για εκείνον ανοίγουν αυτόματα, με φωτοκύτταρο.

Δεν θα αναπτύξει τίποτα
Αυτό το κλισέ επαναλαμβάνεται συνεχώς αν και έχει εφαρμογή σε ένα μάλλον στενό πλαίσιο, που αφορά και πάλι στο κλισέ στο ότι οι όμορφοι είναι ψιλοβλάκες οπότε θα επιλέξουν ασχολίες/σπουδές/οτιδήποτε, που θα έχει σχέση με την εμφάνιση τους.

Δηλαδή εκ των προτέρων θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα έχουν άλλα ενδιαφέροντα στα οποία θα πρέπει να ασκήσουν δεξιότητες κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Φεβ 2021, 22:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
Feindflug έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι παίζει και ένας αντίστροφος ρατσισμός για τους καλοφτιαγμένους ανθρώπους, άντρες ή γυναίκες. Και αν είναι νέοι, είναι ακόμη πιο έντονος.

Για κάποιο μυστήριο λόγο, θεωρείται ότι έχουν πιο χαμηλό αϊκιού, πιο χαμηλή αυτοεκτίμηση και ότι γενικώς χρειάζονται κάποιον μύστη ή χορηγό για να τους διδάξει τα πάντα όλα. :lol:

Βασίζεται στο γεγονός ότι ο κόσμος είναι πιο συγκαταβατικός με τους όμορφους ανθρώπους, τους ανοίγονται πιο εύκολα οι πόρτες και γενικά, αρκετές φορές, δεν χρειάζεται να μοχθήσουν τόσο όσο οι όχι τόσο ευπαρουσιάστοι, με αποτέλεσμα οι πρώτοι, να μην αναπτύσσουν άλλες ικανότητες, όσο οι κοινή θνητοί.
Εγώ νομίζω ότι η κομματική ταυτότητα ανοίγει περισσότερες πόρτες από την ομορφιά.
Και ότι ακόμη και στο χώρο του θεάματος, οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί δεν είναι πάντα οι πιο ωραίοι.
Για επιστήμη μιλάμε ρε τύπισσα. Μελετάμε τον άνθρωπο ως συμπεριφορά σε φυσικό περιβάλλον, ενστικτώδεις αντιδράσεις και τέτοια, όχι την κοινωνία του 2020 και τις μπλε μίζες.
Dein Herz, meine Gier

Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο » 07 Φεβ 2021, 22:30

Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:27
Γκουερινο έγραψε:
Η ουσία είναι ότι αυτός σε είκοσι χρόνια,αν συνεχίσει να έχει λεφτά,παλι θα μπορεί να έχει μια τετοια,ενω αυτη δεν θα μπορεί να βρει κάποιον σαν και αυτόν

Απεναντίας η τύπισσα...
Τα μαλλια ποιος τα γαμει
Αν χασει τα φραγκα θα τον φαει η μαρμάγκα

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Φεβ 2021, 22:31

Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:27
Γκουερινο έγραψε:

Απεναντίας η τύπισσα...
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
Σταματήστε πια! :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο » 07 Φεβ 2021, 22:42

Juno έγραψε:
07 Φεβ 2021, 20:23
Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 17:23
Juno έγραψε:
07 Φεβ 2021, 16:31

Δεν μετράει μεν, αλλά αν δεν σου αρέσει ο άλλος πώς θα κοιμάσαι μαζί του;
Μου έτυχε πρόσφατα, μου γνώρισαν κάποιον και δεν άντεχα ούτε να τον κοιτάξω. Όσον καλός και να είναι .... δεν...
Τύπισσα, τι κωδικό έστειλες στο sms για το συνοικέσιο;
Στη δουλειά έγινε το έγκλημα. Πέρασε και δεν έλεγε να φύγει. Τελικά αναγκάστηκα να εξηγήσω ευγενικά.
Δεν ξέρω, πιο παλιά τα ταιριάσματα που έκαναν φίλοι και γνωστοί ήταν πιο σωστά. Ακόμα και αν δεν κατέληγαν κάπου, φαινόταν πως οι άνθρωποι έκαναν μία τίμια προσπάθεια.
Τώρα όταν γίνεται κάτι τέτοιο, οι μεσολαβητές προσπαθούν να σώσουν τον έναν από τους δύο, καίγοντας όμως τον άλλον. Δεν είχα παρατηρήσει πότε άρχισε αυτό, ίσως με την κρίση;
Τοσο άσχημος ειναι αυτός

Η

Τοσο όμορφη εισαι εσυ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Φεβ 2021, 22:46

Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Για επιστήμη μιλάμε ρε τύπισσα. Μελετάμε τον άνθρωπο ως συμπεριφορά σε φυσικό περιβάλλον, ενστικτώδεις αντιδράσεις και τέτοια, όχι την κοινωνία του 2020 και τις μπλε μίζες.
Ναι, αλλά οι ενστικτώδεις αντιδράσεις αφορούν περισσότερο στον παρατηρητή (που αντιδρά θετικά στην ομορφιά) και όχι στο φαινόμενο.

Εσείς κρίνετε το φαινόμενο, που θεωρεί ως κάτι φυσικό την ομορφιά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη συμπεριφορά του.

Σαφώς και υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ παρατηρητή και φαινόμενου αλλά πάντα στριφογυρίζετε στο ίδιο σημείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Φεβ 2021, 22:49

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:46
Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:30
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ναι, αλλά οι ενστικτώδεις αντιδράσεις αφορούν περισσότερο στον παρατηρητή (που αντιδρά θετικά στην ομορφιά) και όχι στο φαινόμενο.

Εσείς κρίνετε το φαινόμενο, που θεωρεί ως κάτι φυσικό την ομορφιά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη συμπεριφορά του.

Σαφώς και υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ παρατηρητή και φαινόμενου αλλά πάντα στριφογυρίζετε στο ίδιο σημείο.
Απορώ πώς δεν πρόβλεψες την αντίδρασή μας, τύπισσα. Συνήθως όλα τα ξέρεις και όλα τα έχεις προβλέψει.

Μετάνιωσα που σου απηύθυνα τον λόγο.

Βάλε την απάντηση με το εικονίδιο που γελάει, να τελειώνουμε.
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Φεβ 2021, 22:52

Γκουερινο έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:42
Juno έγραψε:
Feindflug έγραψε:
07 Φεβ 2021, 17:23

Τύπισσα, τι κωδικό έστειλες στο sms για το συνοικέσιο;
Στη δουλειά έγινε το έγκλημα. Πέρασε και δεν έλεγε να φύγει. Τελικά αναγκάστηκα να εξηγήσω ευγενικά.
Δεν ξέρω, πιο παλιά τα ταιριάσματα που έκαναν φίλοι και γνωστοί ήταν πιο σωστά. Ακόμα και αν δεν κατέληγαν κάπου, φαινόταν πως οι άνθρωποι έκαναν μία τίμια προσπάθεια.
Τώρα όταν γίνεται κάτι τέτοιο, οι μεσολαβητές προσπαθούν να σώσουν τον έναν από τους δύο, καίγοντας όμως τον άλλον. Δεν είχα παρατηρήσει πότε άρχισε αυτό, ίσως με την κρίση;
Τοσο άσχημος ειναι αυτός

Η

Τοσο όμορφη εισαι εσυ;
Τόσο άσχημος είναι αυτός.
Και φαίνεται και καμία δεκαετία μεγαλύτερος από όσο είναι. Ή από όσο λέει πως είναι.
Εντάξει καλή είμαι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τόσο άσχημος είναι αυτός. Ο εμετός ο ίδιος.

Και αν γνωρίζεις τον άλλον, αυτό ίσως το προσπεράσεις. Εννοώ πως αν μιλάτε σε παρέα, στη δουλειά, στη γειτονιά, υπάρχει αλληλεπίδραση, βλέπεις και άλλα πράγματα και μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει. Μου έχει τύχει με άτομο που δεν βλεπόταν. Όταν όμως έρχεται, φάση "αυτός είμαι, μίλησέ μου για σένα, αυτό είναι το τηλέφωνό μου, κάνεις αναπάντητη;" και δεν βλέπεται με τίποτα, ε δεν γίνεται.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο » 07 Φεβ 2021, 22:57

Juno έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:52
Γκουερινο έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:42
Juno έγραψε:

Τοσο άσχημος ειναι αυτός

Η

Τοσο όμορφη εισαι εσυ;
Τόσο άσχημος είναι αυτός.
Και φαίνεται και καμία δεκαετία μεγαλύτερος από όσο είναι. Ή από όσο λέει πως είναι.
Εντάξει καλή είμαι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τόσο άσχημος είναι αυτός. Ο εμετός ο ίδιος.

Και αν γνωρίζεις τον άλλον, αυτό ίσως το προσπεράσεις. Εννοώ πως αν μιλάτε σε παρέα, στη δουλειά, στη γειτονιά, υπάρχει αλληλεπίδραση, βλέπεις και άλλα πράγματα και μπορεί να αρχίσει να σου αρέσει. Μου έχει τύχει με άτομο που δεν βλεπόταν. Όταν όμως έρχεται, φάση "αυτός είμαι, μίλησέ μου για σένα, αυτό είναι το τηλέφωνό μου, κάνεις αναπάντητη;" και δεν βλέπεται με τίποτα, ε δεν γίνεται.
Πω πω
Πολυ σκληρή εισαι

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Φεβ 2021, 22:59

Γκουερινο έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:57
Πω πω
Πολυ σκληρή εισαι
E ναι, μην του κάτσω του παιδιού να ξεχαρμανιάσει; :xena: Τι πάθατε εδώ μέσα! Τι ζητάει να αριθμό κινητού όταν βλέπει πως είμαι κάπως απέναντί του; Ας μείνει στο μπλαμπλά, μήπως και γίνει κάτι.

Καληνύχτα :zz: Σάπισα απόψε στο web.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 07 Φεβ 2021, 23:06

Γκουερινο έγραψε:
Δε ξερω αν τον παντρευτηκε λογω αγαπης ή οχι και δεν με πολυενδιαφερει. Μακαρι να αγαπιουνται αλλα η ουσια ειναι οτι αν κανουν παιδι/ παιδια και τον παρατησει, θα τη χρυσοπληρωνει μια ζωη. Υπαρχουν απειρα παρομοια παραδειγματα με ομορφες - επιχειρηματιες.

Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο » 07 Φεβ 2021, 23:13

Juno έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:59
Γκουερινο έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:57
Πω πω
Πολυ σκληρή εισαι
E ναι, μην του κάτσω του παιδιού να ξεχαρμανιάσει; :xena: Τι πάθατε εδώ μέσα! Τι ζητάει να αριθμό κινητού όταν βλέπει πως είμαι κάπως απέναντί του; Ας μείνει στο μπλαμπλά, μήπως και γίνει κάτι.

Καληνύχτα :zz: Σάπισα απόψε στο web.
Κατσε ρε συ
Καποιοι προσπαθησαν να σας γνωρίσουν και ο ανθρωπος ζητησε το τηλ σου
Τι έπρεπε δηλ να κάνει μολις σε ειδε;
Να ζητήσει συγνώμη για τη φατσα του και να φύγει;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών