ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 21:58"από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα"
Λοιπόν αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω ή εγώ ήμουν μια ζωή μαλέας και όταν μου έλεγαν ΟΧΙ το σεβόμουν απολύτως;
Κι εγώ "παλαιάς κοπής" αρσενικό είμαι -αλλά μάλλον άλλης παλαιάς κοπής...
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 11:29
Α να χαθείς, μου έφυγε ο καφές από τη μύτη...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 11:35Juno σου φέρθηκε κιμούλικα ο Cavaliere? Μήπως κατούρησε στον νιπτήρα σου;
Tα οποία ήταν ψέματα, και της το απέδειξαν οι διαχειριστές και οι συντονιστές, και για αυτό τα μάζεψε. Συνεχίζει να κατηγορεί ψευδώς. Όσο για τον αδερφό σου, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν σε ρωτήσαμε το ύψος του, ούτε τα δεδομένα του, θείο. Ούτε τα δικά σου μας νοιάζουν. Μου έχεις γίνει ουρά, από πίσω τρέχεις και σφουγγαρίζεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 11:29
Αυτή η συμπεριφορά είναι κώδικας μπουρδέλου, γαμούσανε την πόρνη και μετά κατουρούσανε στον νιπτήρα που πλέναν το πουλί τους. Για αυτό το έκανε ο άλλος ο βλάκας. Καλή του ανάρρωση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 11:35Juno σου φέρθηκε κιμούλικα ο Cavaliere? Μήπως κατούρησε στον νιπτήρα σου;
Εαν δεν σκασει τιποτα παραπανω θα συμφωνησω.
Ακριβώς.
under έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 09:45Γω απ οτι καταλαβα,ο Χαικαλης της εκανε πεσιμο τηλεφωνικο σε στυλ θελω να σε πηδηξω και μολις αυτη του ειπε οτι τον βλεπει σαν πατερα της το σταματησε και δεν ασχοληθηκε ξανα μαζι της.
Αυτο ειναι καφριλικι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σεξουαλικη παρενοχληση.Ιδιως οταν δεν προκυπτει οτι την επηρεασε καθολου στην πορεια της στη σχολη (αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον-αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος).
Και καλά κάνεις, όχι όμως για να μην γίνεις ενοχλητικός αλλά για να μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω δει δύο σενάρια:ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 21:58"από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα"
Λοιπόν αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω ή εγώ ήμουν μια ζωή μαλέας και όταν μου έλεγαν ΟΧΙ το σεβόμουν απολύτως;
ΥΓ. Και Χριστέ μου ένας ομορφάντρας που είναι λένε και μουνάκιας!
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Green Dragon έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:52Και καλά κάνεις, όχι όμως για να μην γίνεις ενοχλητικός αλλά για να μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω δει δύο σενάρια:ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 21:58"από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα"
ΥΓ. Και Χριστέ μου ένας ομορφάντρας που είναι λένε και μουνάκιας!
1) Το ΝΑΙ.
2) Όλα τα υπόλοιπα ισοδυναμούν με ΟΧΙ, πραγματικά, ακόμα και αν υπάρχει μια μικρή περίπτωση να γίνει μετά ΝΑΙ, δεν αξίζει την προσπάθεια και τις πολύ περισσότερες φορές που θα παραμείνει ΟΧΙ ή ΑΣΑΦΕΣ εις το διηνεκές.
Όχι ότι δεν έχω επιμείνει (πιο διακριτικά είναι η αλήθεια), παρασυρόμενος από την παπαριά ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που δεν τα παρατάνε, αλλά ποτέ δεν είχε οδηγήσει κάπου, χάσιμο χρόνου ήταν πάντα. Οπότε κάποια στιγμή άλλαξα τακτική - Θες; Ναι, οκ. Δεν θες; Πάλι οκ και γειά.