Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Φεβ 2021, 17:22

Lord Brum έγραψε:
08 Φεβ 2021, 16:57
Gherschaagk έγραψε:
07 Φεβ 2021, 15:12
Πτολεμαίος έγραψε:
07 Φεβ 2021, 15:10
Ρε σεις, για ποιον λέει η παπαχαραλαμπους ότι κατουραγε στον νιπτήρα της; Φιλιππίδη;
Yeap!
αφού δεν έχεσε πάλι καλά
Κάτι έλεγε ο Άγιος ( νυν Γιάννης) στο παλιό για.. χέσιμο στο πιάνο :smt005:

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 08 Φεβ 2021, 17:24

Σέλευκας έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:14
Πάρα πολύ τρυφερό να τον παίξει απο το τηλέφωνο για την αγαπημένη του.
Ρομαντικές στιγμές.
ρομαντικο ειναι αν μια γυναικα σου στειλει φωτογραφια με ανοιγμενα ποδια κ την μουναρα της καυλωμενη με λεζαντα ''θελω να με ξεσκισεις''

αν στειλεις εσυ πουτσοφωτογραφια κ μνμα '' ελα να τον παρεις '' ειναι βιασμος

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 08 Φεβ 2021, 17:25

georgebi έγραψε:
07 Φεβ 2021, 14:11
Εικόνα

https://www.lifo.gr/now/people/312733/i ... s-xaikalis
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή το πρωί της Κυριακής, ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό. «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Όταν είσαι ερωτευμένος ξεκινάς διακριτικά μία προσπάθεια προσέγγισης. Της το εξήγησα σιγά- σιγά με φλερτ. Λέει ότι την πήγα στην οντισιόν για να την καλοπιάσω, δεν της είπα "θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν". Γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ήξερε το ενδιαφέρον μου, δεν το αποδέχθηκε με πολύ εύσχημο τρόπο. Επειδή είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, από τη μια πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μία γυναίκα και από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα», συνέχισε. Ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την ηθοποιό και εκείνη τον απέφευγε με ωραίο τρόπο.

Αναφερόμενος στο επίμαχο τηλεφώνημα είπε πως «της εξέφρασα με έναν έντονο τρόπο» το ενδιαφέρον του. «Λέει ότι έφτασα στο σημείο της πράξης, εγώ λέω κάτι άλλο», συμπλήρωσε. «Ήταν μία δήλωση που εκφράστηκε υπέρμετρα, "μου λείπεις" κτλ., που μπορεί να το εξέλαβε ότι υπήρχε και αυτό. Λέει για πρόστυχα λόγια, αυτό είναι πολύ συζητήσιμο(...) Μπορεί να ξέφυγα. Αν αυτό το σημείο ήταν κάτι που, κατανοώ απόλυτα ότι, μπορεί να την έχει πειράξει, της ζητάω δημόσια συγγνώμη και σε εκείνη και στους γονείς της», δήλωσε.

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση μείωσης της προσωπικότητας. Ήταν μια υπέρμετρη έκθεση ενός ερωτισμού δικού μου. Ήταν μία έκθεση δική μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρενόχληση. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ήρθε σε πίεση, αλλά όχι ότι ήταν κάτι που της μείωσα την προσωπικότητα ή την εξέθεσα», υποστήριξε ακόμη. «Να δεχθώ το λάθος για την υπέρμετρη έκθεση του ενθουσιασμού και του ερωτισμού μου.

Μπορεί να μην κατάλαβα ότι πέρασα τα όρια και για αυτό ζητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Αλλά από αυτό, μέχρι να κατηγορούμαι για σεξουαλική παρενόχληση και να μπαίνω σε αυτό που έχω καταδικάσει, έχει διαφορά», ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

XΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 08 Φεβ 2021, 17:25

Λίγο δούλεψα στην ζωή μου σε δουλειά άλλου.
Σε ένα ξενοδοχείο που δούλεψα στην υποδοχή το μοναδικό κρούσμα που είχαμε που μου θυμίζει τον χαικάλη ήτανε ένας γέρος Γερμανός τουρίστας που είχε κανονίσει να βγει με μια άλλη Γερμανίδα πήρε κάτι χάπια η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα το ήθελε και στο τέλος τον έπιασαν να αυνανίζεται πίσω από ένα φοίνικα στην παραλία.
Το πόσα συγνώμη ζήτησε δεν λέγετε φυσικά την άλλη μέρα τα μάζεψε και έφυγε και αυτό το αρσενικό παλαιάς κοπής.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 08 Φεβ 2021, 17:27

Μαυροβασίλης έγραψε:
07 Φεβ 2021, 14:42
εδώ να θυμήσομε ότι ο τύπος υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στη μη εκλογή πρόεδρα το 2015
οΛΑ Αυτα τα τραμποειδη ζωα σημερα θεωρουνται ηρωες απο μεγαλη μεριδα της αριστεροδεξας...Βαρουφακισμος σε σεξουαλικης υφης εγκληματα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Φεβ 2021, 17:28

Niki έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:25
Σε ένα ξενοδοχείο που δούλεψα στην υποδοχή το μοναδικό κρούσμα που είχαμε που μου θυμίζει τον χαικάλη ήτανε ένας γέρος Γερμανός τουρίστας που είχε κανονίσει να βγει με μια άλλη Γερμανίδα πήρε κάτι χάπια η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα το ήθελε και στο τέλος τον έπιασαν να αυνανίζεται πίσω από ένα φοίνικα στην παραλία.
Το πόσα συγνώμη ζήτησε δεν λέγετε φυσικά την άλλη μέρα τα μάζεψε και έφυγε και αυτό το αρσενικό παλαιάς κοπής.
Tι νύχτα κι αυτή... Τους μαλάκες, τι μου είχαν δώσει να πάρω...
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 08 Φεβ 2021, 17:29

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
07 Φεβ 2021, 14:23
Εικόνα
Και αυτον ψηφιζανε στα ψεκασμενα παταρια της Αθηνας οι χιλιοψεκες της ανοησιας...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός » 08 Φεβ 2021, 17:30

Μαυροβασίλης έγραψε:
07 Φεβ 2021, 14:42
εδώ να θυμήσομε ότι ο τύπος υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στη μη εκλογή πρόεδρα το 2015
Πολύ καλά έκανε.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 08 Φεβ 2021, 17:31

Cavaliere έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:28
Niki έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:25
Tι νύχτα κι αυτή... Τους μαλάκες, τι μου είχαν δώσει να πάρω...
Από τον καιρό που βγήκανε τα χαπάκια ξεφτιλίστηκαν οι παππούδες. :smt005:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός » 08 Φεβ 2021, 17:32

Σενέκας έγραψε:
07 Φεβ 2021, 19:46
stavmanr έγραψε:
07 Φεβ 2021, 19:35
Πάντως, αν ο μέσος επικριτής του συγκεκριμένου μετρήσει πόσες φορές ξέφυγε από τα όρια του χιούμορ ή του φλερτ, θα ντραπεί.
έχεις φλερτάρει πολλές παίζοντας το πουλί σου την ώρα που τους μιλάς στο τηλέφωνο, αγαπητέ stavmanr, και αν ναι, πως πήγε; :)
Εγώ ναι πάντως. Μια χαρά πήγαινε και έκανα κι αυτές το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 08 Φεβ 2021, 17:33

άγνωστος γνωστός έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:32
Σενέκας έγραψε:
07 Φεβ 2021, 19:46
stavmanr έγραψε:
07 Φεβ 2021, 19:35
Πάντως, αν ο μέσος επικριτής του συγκεκριμένου μετρήσει πόσες φορές ξέφυγε από τα όρια του χιούμορ ή του φλερτ, θα ντραπεί.
έχεις φλερτάρει πολλές παίζοντας το πουλί σου την ώρα που τους μιλάς στο τηλέφωνο, αγαπητέ stavmanr, και αν ναι, πως πήγε; :)
Εγώ ναι πάντως. Μια χαρά πήγαινε και έκανα κι αυτές το ίδιο.
Αυτες το γνωριζαν;;; :smt005:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 17:34

Η μαλακία σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πας μετά εσύ ανυποψίαστη και βάζεις το τηλ στη μάπα, για να μιλήσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Φεβ 2021, 17:36

Στην ταινία Οι Επκίνδυνοι, ο Μιχαλόπουλος γνωρίζει το τρένο έναν θείο πούστη και πάει σπίτι του να τον βοηθήσει. Δείτε τη σκηνή, είναι μνημείο.
Ordem e Progresso.

άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός » 08 Φεβ 2021, 17:37

Zelda έγραψε:
07 Φεβ 2021, 22:56
https://www.in.gr/2021/02/07/greece/nea ... -tou-seks/

Ετσι ειναι τα ασερνικα ''παλαιας κοπής'' ρε κεφτέ;
Εχει παθος και με τα ποδια το νουμερο
Ναι γιατί να μην έχει; Νούμερο είσαι.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 17:38

Cavaliere έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:36
Στην ταινία Οι Επκίνδυνοι, ο Μιχαλόπουλος γνωρίζει το τρένο έναν θείο πούστη και πάει σπίτι του να τον βοηθήσει. Δείτε τη σκηνή, είναι μνημείο.
Αυτό που λέει ο Χαϊκάλης στην συνέντευξη για παλιό ηθόποιο που έβαζες τις ηθοποιούς στη σειρά και έλεγε "Ποιά δεν έχω πηδήξει; Να κάνει ένα βήμα μπροστά! Και δεν έκανε καμιά", σε ποιόν αναφέρεται, μήπως ξέρεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών