Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στην ταινία Οι Επκίνδυνοι, ο Μιχαλόπουλος γνωρίζει το τρένο έναν θείο πούστη και πάει σπίτι του να τον βοηθήσει. Δείτε τη σκηνή, είναι μνημείο.
Αυτό που λέει ο Χαϊκάλης στην συνέντευξη για παλιό ηθόποιο που έβαζες τις ηθοποιούς στη σειρά και έλεγε "Ποιά δεν έχω πηδήξει; Να κάνει ένα βήμα μπροστά! Και δεν έκανε καμιά", σε ποιόν αναφέρεται, μήπως ξέρεις;
Ναι, γνωρίζω, από τότε που πρωτοβγήκα, αλλά εννοείται πως δεν λέγεται. Όλοι σχεδόν ξέρουμε. Ο Χαϊκάλης περίτεχνα όμως έκανε ένα καμουφλάζ στην ιστορία.
Στην ταινία Οι Επκίνδυνοι, ο Μιχαλόπουλος γνωρίζει το τρένο έναν θείο πούστη και πάει σπίτι του να τον βοηθήσει. Δείτε τη σκηνή, είναι μνημείο.
Αυτό που λέει ο Χαϊκάλης στην συνέντευξη για παλιό ηθόποιο που έβαζες τις ηθοποιούς στη σειρά και έλεγε "Ποιά δεν έχω πηδήξει; Να κάνει ένα βήμα μπροστά! Και δεν έκανε καμιά", σε ποιόν αναφέρεται, μήπως ξέρεις;
Ναι, γνωρίζω, από τότε που πρωτοβγήκα, αλλά εννοείται πως δεν λέγεται. Όλοι σχεδόν ξέρουμε. Ο Χαϊκάλης περίτεχνα όμως έκανε ένα καμουφλάζ στην ιστορία.
Πφφφφ δε θα μάθω
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όλα αυτά σας τα έγραφα εγώ εδώ στο φόρουμ από χρόνια, και μάλιστα έλεγα βιασμοί. Κι όταν σας έγραφα πως όταν πάω στο Λυγουριό για μπριάμ μετά την παράσταση παθαίνω αναγούλα κι ανορεξία, εσείς μου το παίζατε φιλότεχνοι, γαμώ τα ρακόμελά σας.
Πφφφφ δε θα μάθω
Είναι εύκολο να το μάθεις, αλλά εγώ δεν θα το πω, άλλωστε δεν το ξέρω κιόλας.
Όλα αυτά σας τα έγραφα εγώ εδώ στο φόρουμ από χρόνια, και μάλιστα έλεγα βιασμοί. Κι όταν σας έγραφα πως όταν πάω στο Λυγουριό για μπριάμ μετά την παράσταση παθαίνω αναγούλα κι ανορεξία, εσείς μου το παίζατε φιλότεχνοι, γαμώ τα ρακόμελά σας.
σωστος
τοτε το περναγαν στο ντουκου
τωρα τους επιασε ναυτια
Αυτο δεν ειναι πεσιμο ρε. Τσ τσ τσ...
Πεσιμο θα ηταν αν την ωρα της εργασιας εβαζες το χερι μεσα στη μπλουζα της και σφιγγοντας στη χουφτα σου το παιχνιδιαρικο ψηλομυτικο αριστερο βυζακι της ελεγες «Δεν αντεχω αλλο , σε θελω πολυ, με εχεις τρελανει».
Αυτο ναι, θα ηταν πεσιμο.
Εγώ δεν ξέρω κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω γιατί είμαι σίγουρη ότι περισσότεροι ήταν οι διακατεχόμενοι από υπερβάλλοντα ερωτιζμό, παρά οι σοβαροί άνθρωποι.
Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι το πως μια γυναίκα μπορεί να ανέχεται αυτήν την αηδιαστική συμπεριφορά.
Το αηδιαστική το εννοώ κυριολεκτικά, δηλαδή ως σωματική αντίδραση και όχι μόνον ως συναισθηματικό πλήγμα.
Εγώ το έχω ακούσει για τον Κυριακού.
Απ' ότι φαίνεται είναι τελικά αστικός μύθος, σαν εκείνο με τον Αλβανό που είπε στον άλλον 'ξέρεις πόσες φορές σκέφτηκα να σε σκοτώσω την ώρα που κοιμόσουν για να σε ληστέψω;'
https://www.lifo.gr/now/people/312733/i ... s-xaikalis
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή το πρωί της Κυριακής, ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό. «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Όταν είσαι ερωτευμένος ξεκινάς διακριτικά μία προσπάθεια προσέγγισης. Της το εξήγησα σιγά- σιγά με φλερτ. Λέει ότι την πήγα στην οντισιόν για να την καλοπιάσω, δεν της είπα "θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν". Γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό», δήλωσε ο ηθοποιός.
«Ήξερε το ενδιαφέρον μου, δεν το αποδέχθηκε με πολύ εύσχημο τρόπο. Επειδή είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, από τη μια πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μία γυναίκα και από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα», συνέχισε. Ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την ηθοποιό και εκείνη τον απέφευγε με ωραίο τρόπο.
Αναφερόμενος στο επίμαχο τηλεφώνημα είπε πως «της εξέφρασα με έναν έντονο τρόπο» το ενδιαφέρον του. «Λέει ότι έφτασα στο σημείο της πράξης, εγώ λέω κάτι άλλο», συμπλήρωσε. «Ήταν μία δήλωση που εκφράστηκε υπέρμετρα, "μου λείπεις" κτλ., που μπορεί να το εξέλαβε ότι υπήρχε και αυτό. Λέει για πρόστυχα λόγια, αυτό είναι πολύ συζητήσιμο(...) Μπορεί να ξέφυγα. Αν αυτό το σημείο ήταν κάτι που, κατανοώ απόλυτα ότι, μπορεί να την έχει πειράξει, της ζητάω δημόσια συγγνώμη και σε εκείνη και στους γονείς της», δήλωσε.
«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση μείωσης της προσωπικότητας. Ήταν μια υπέρμετρη έκθεση ενός ερωτισμού δικού μου. Ήταν μία έκθεση δική μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρενόχληση. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ήρθε σε πίεση, αλλά όχι ότι ήταν κάτι που της μείωσα την προσωπικότητα ή την εξέθεσα», υποστήριξε ακόμη. «Να δεχθώ το λάθος για την υπέρμετρη έκθεση του ενθουσιασμού και του ερωτισμού μου.
Μπορεί να μην κατάλαβα ότι πέρασα τα όρια και για αυτό ζητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Αλλά από αυτό, μέχρι να κατηγορούμαι για σεξουαλική παρενόχληση και να μπαίνω σε αυτό που έχω καταδικάσει, έχει διαφορά», ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.
XΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!!!!
Εγώ δεν ξέρω κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω γιατί είμαι σίγουρη ότι περισσότεροι ήταν οι διακατεχόμενοι από υπερβάλλοντα ερωτιζμό, παρά οι σοβαροί άνθρωποι.
Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι το πως μια γυναίκα μπορεί να ανέχεται αυτήν την αηδιαστική συμπεριφορά.
Το αηδιαστική το εννοώ κυριολεκτικά, δηλαδή ως σωματική αντίδραση και όχι μόνον ως συναισθηματικό πλήγμα.
Σιγά, εδώ ακούν Μάριο Φραγκούλη, και το ανέχονται.
Σιγά, εδώ ακούν Μάριο Φραγκούλη, και το ανέχονται.
Στη φάση του Φραγκούλη δεν τις αναγκάζει κανένας.
Στη φάση του μλκα είναι εξαναγκασμός το λιγότερο και ξεφτίλα στο έπακρο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.