Μου έχουν τύχει δύο πολύ χοντρές περιπτώσεις γυναικείας αγαρμποσύνης και δεν ήταν καθόλου ευχάριστες. Αλλά μέχρι εκεί, δεν είμαι από ζάχαρη να λιώσω...
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μήνυση κατά οποιασδήποτε σε παρενόχλησε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό κατάλαβες;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
σε ολους εχουν τυχει (σχεδον ) αλλα οταν σκεπτομαι τι τραβαγε ο Λακης Κομνηνος επι χρονια οταν ερχοταν για κυνηγι παπιας στην επαρχια δεν μπορει να το διανοηθει κανεις αν δεν εχει ζησει τα τρελλα σκηνικα που γινοντουσανGreen Dragon έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 21:35Μου έχουν τύχει δύο πολύ χοντρές περιπτώσεις γυναικείας αγαρμποσύνης και δεν ήταν καθόλου ευχάριστες. Αλλά μέχρι εκεί, δεν είμαι από ζάχαρη να λιώσω...
σκηνες απειρου καλους
την παίζω στο τηλέφωνο δεν είναι πέσιμο, είναι βίτσιο.Winston Smith έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:55Αυτό πως το εννοείς; Όταν δηλαδή δεν πιάνει το απλό φλερτ πας σε πιο χοντρό γιατί θα πιάσει; Και το χοντρό είναι την παίζω στο τηλέφωνο; Πώς βοηθάει αυτό;
χοντρό εννοώ τις μαλακίες του φιλιππίδη του τύπου αν μου κάτσεις θα σε κανω πρωταγωνίστρια. το να της πεις να πάτε για ποτό χωρίς υπόσχεση ή τιμωρία αναλόγως απάντησης είναι το φυσιολογικό πέσιμο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
[/quote]
σε ολους εχουν τυχει (σχεδον ) αλλα οταν σκεπτομαι τι τραβαγε ο Λακης Κομνηνος επι χρονια οταν ερχοταν για κυνηγι παπιας στην επαρχια δεν μπορει να το διανοηθει κανεις αν δεν εχει ζησει τα τρελλα σκηνικα που γινοντουσαν
σκηνες απειρου καλους
[/quote]
Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
σε ολους εχουν τυχει (σχεδον ) αλλα οταν σκεπτομαι τι τραβαγε ο Λακης Κομνηνος επι χρονια οταν ερχοταν για κυνηγι παπιας στην επαρχια δεν μπορει να το διανοηθει κανεις αν δεν εχει ζησει τα τρελλα σκηνικα που γινοντουσαν
σκηνες απειρου καλους
[/quote]
Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
η σεσιλ επαθε εθνιCecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:05Συνέβη. Και εκείνη τη μέρα του'πε αυτή ότι τον βλέπει σαν τον μπαμπά της κι αυτός το έκοψε. Κι αυτή τσαντίστηκε, γιατί δεν της έδινε σημασία στη σχολή.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο Άγις νομίζω είχε πει παλιότερα πως ήταν αδιάφορος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:00Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ε, απόψεις είναι αυτές.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:37Ο Άγις νομίζω είχε πει παλιότερα πως ήταν αδιάφορος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:00Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια (1983-1985) και μου έχει μείνει έκτυπη η εντύπωση. Άσε που "σκοτείνιαζε" το μαγαζί όπως έμπαινε και όλοι (και όλες βέβαια!) γύριζαν να δουν...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε πιστεύω.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:46Ε, απόψεις είναι αυτές.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:37Ο Άγις νομίζω είχε πει παλιότερα πως ήταν αδιάφορος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:00Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια (1983-1985) και μου έχει μείνει έκτυπη η εντύπωση. Άσε που "σκοτείνιαζε" το μαγαζί όπως έμπαινε και όλοι (και όλες βέβαια!) γύριζαν να δουν...
Πάντα το έλεγα, εχω ωραίο γούστο
O Koμνηνός; μα ήταν παίδαρος. Ωραίος άντρας. Και στιλάτος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:46Ε, απόψεις είναι αυτές.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:37Ο Άγις νομίζω είχε πει παλιότερα πως ήταν αδιάφορος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:00Σύχναζε επί χρόνια σε βιβλιοπωλείο όπου δούλευα. Ελκυστικός, εντυπωσιακός και με στιλ.
Ordem e Progresso.
Και μεγάλωσε ωραία. Σαν τον Κόνερυ.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:53O Koμνηνός; μα ήταν παίδαρος. Ωραίος άντρας. Και στιλάτος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:46Ε, απόψεις είναι αυτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απ' τους ωραιότερους άντρες του ελληνικού κινηματογράφου , μαζί με τον Πέτρο Φυσσούν και τον Κούρκουλο .Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:53O Koμνηνός; μα ήταν παίδαρος. Ωραίος άντρας. Και στιλάτος.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 22:46Ε, απόψεις είναι αυτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 08 Φεβ 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1091 Προβολές
-