Φεβρουάριος 2021
-
Re: Φεβρουάριος 2021
εμένα μπλου δεν θα σου πω ψέματα, μέχρι στιγμής με έχει πάει γαμιώντας
Να φωνάξουμε τον χρήστη Σπύρος
να το εξηγησει
να το εξηγησει
Με τον κορονοιο και τη καραντίνα όλουςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:20εμένα μπλου δεν θα σου πω ψέματα, μέχρι στιγμής με έχει πάει γαμιώντας
-
Το είδα στο Facebook μου έκανε εντυπωση και το έβαλα κι εδώ
Επειδή βλέπω από το ημερολόγιο τους μήνες άλλοι έχουν πεντε Δευτερες, άλλοι τρεις Παρασκευές κλπ
Επειδή βλέπω από το ημερολόγιο τους μήνες άλλοι έχουν πεντε Δευτερες, άλλοι τρεις Παρασκευές κλπ
Και που μου λες ειρωνικά... προσπαθώ να σκεφτω και δε βρίσκω γιατί ειρωνικά να το έχω βάλει;
-
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ = 20040
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ = Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ = ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ = ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ = ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟΝ = Η ΔΕΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ = 2004
ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ = 20240
ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΣ = ΩΡΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ = ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ = ΧΟΡΧΕ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ = ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΕΠΤΑ = 2024
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΗ = ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ =ΠΡΩΤΗ ΖΩΗ = ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ + ΑΡΝΙΟΝ = ΕΙΜΙ ΤΕΘΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΚΑΙΝΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 2103
ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ = ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΑΙ = ΓΥΝΗ ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ = 1394
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ = ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΡΑ = ΓΥΝΗ + ΔΡΑΚΩΝ = ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ = ΑΣΤΡΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ = 1436
Ο ΚΑΡΠΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ = ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ = 2199
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ = Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ = ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ = ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ = ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟΝ = Η ΔΕΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ = 2004
ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ + ΔΕΥΤΕΡΑ + ΤΡΙΤΗ + ΤΕΤΑΡΤΗ + ΠΕΜΠΤΗ + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + ΣΑΒΒΑΤΟΝ + ΚΥΡΙΑΚΗ = 20240
ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΣ = ΩΡΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ = ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ = ΧΟΡΧΕ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ = ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΕΠΤΑ = 2024
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΗ = ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ =ΠΡΩΤΗ ΖΩΗ = ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ + ΑΡΝΙΟΝ = ΕΙΜΙ ΤΕΘΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΚΑΙΝΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = 2103
ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ = ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΑΙ = ΓΥΝΗ ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ = 1394
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ = ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΡΑ = ΓΥΝΗ + ΔΡΑΚΩΝ = ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ = ΑΣΤΡΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ = 1436
Ο ΚΑΡΠΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ = ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ = 2199

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Που να ξέρω;talaipwros έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 01:05Επειδή κάθε Φεβρουάριος που δεν ανήκει σε δίσεκτο ετος, ειναι ετσι
Θα το ψάξω κι εγω
bluerose έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 01:09Που να ξέρω;talaipwros έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 01:05Επειδή κάθε Φεβρουάριος που δεν ανήκει σε δίσεκτο ετος, ειναι ετσι
Θα το ψάξω κι εγω

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Μητσοτάκη είναι 1708 ημέρες.
ΨΥΧΗ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΝΑΛΔ ΤΡΥΜΠ = 1708
ΨΥΧΗ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΝΑΛΔ ΤΡΥΜΠ = 1708
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888