εσύ δεν έχεις κανένα ψόφο να μοιράσεις πάλι;
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- nik_killthemall
αυτά τα λες για να με τρομάξεις ή για να με καβλωσεις με αιμα ισλαμιστων ?Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:10
Κάτσε ρε μαλάκα άμα μου γκρεμάγανε εμένα αυτό που έμενα, που θα ήμουν σώγαμπρος βασικά να μην τα ξαναλέμε και θα ήταν μικρό φτωχικό και παραμυθένιο γεμάτο πόθους, καύλες, μιζέριες, υστερίες, ντουμάνες (θα μπορούσε λέμε τώρα) και ήταν και μοναδικό και δεν είχαμε αλλού,
θα το βίωνα ως ανισότητα που θα έβλεπα κάτι βίλες. Θα με έπιανε μίσος. Θα έφερνα κι άλλους ισλαμιστές να τα γαμήσουν όλα.
παντως μολις μου περασε απτο μυαλο πως πρεπει να είσαι συριζα, και ξερεις που το καταλαβα, απτη κβαντομηχανικη : και θέλεις να κατεδαφιστουν τα αυθαιρετα στα οποια εγκλωβιστηκε κοσμος και καηκε, αλλα ταυτοχρονα δεν θελεις κιολας να κατεδαφιστουν αν έχουν μια ιστορια απο πισω τους με καβλες, μιζεριες, παθη, μεταλ, κουνουπια κλπ
μαν να ευχηθω ταχεια ανάρρωση
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Σσσσουτ ρε.dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:14τα παιρνεις γρήγορα εσύLestat έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:08Εχουν τελειωσει αυτοι.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 00:58τώρα καταλαβαίνω γιατί αναγκάστηκε ο τσίπρας να κάνει τη δήλωση...
όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, δε νομίζω να έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά η δημοτικότητά του...

Είναι τελετουργικό μην το κόβεις.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Νεκρα παιδακια τωρα,αυθαιρετοπιθηκοι πριν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
H Πολιτικη Προστασια στην Ελλαδα ειναι για τα πανηγυρια, στην κυριολεξια. Δεν μπορουν να οργανωθουν μεταξυ τους 10 ατομα, ποσο μαλλονkameron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:06Επί της ουσίας, υπό τέτοιες συνθήκες λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν και δυστυχώς θα έχουμε όλο και πιο συχνά τέτοια ακραία φαινόμενα. Επιμέρους ευθύνες σε αστυνομία/πυροσβεστική/πολιτική προστασία ενδεχομένως να υπάρχουν και σίγουρα εκ των πραγμάτων προκύπτει και πολιτική ευθύνη, αλλά ας υπάρχει και η αίσθηση του μέτρου.
να διευθυνουν μια επιχειριση δυσκολη οπως αυτη και να συντονισουν τους υπολοιπους φορεις (πυροσβεστικη, αστυνομια, δημους) που ειναι κομματοκρατουμενοι και δεν βρισκει ουτε ενας το θαρρος να βγει και να πει οτι εφταιξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lestat την 28 Ιούλ 2018, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Winter is coming
- Ελβετός Τραπεζίτης
foscilis έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:16
Ειχαμε πει απο την αρχη οτι ακομα κι ολα τελεια να τα εκανε η κυβερνηση και μονο που ειναι κυβερνηση εχει ευθυνη, αλλα τα κουλομποτ επρεπε καλα και σωνει να μετατρεψουν νεκρα παιδακια σε εκλογικο οφελος.
Εδω βγαλανε μεχρι και ψευτικο Πολακη να χαιρεται που δεν υπαρχουν νεκροι, ο δε μπαρμπα θεοδωροπουλος στην Κ βριζει που... εκλεισε η Μαραθωνος.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Γιατί όμως το βλέπεις μονόπλευρα;
Τα ίδια ακριβώς γίνονταν στο πρόσφατο και λιγότερο πρόσφατο παρελθόν από την ανάποδη.
Όσο οι προηγούμενοι δεν δικαιούνται να μιλούν για αυτά τα ζητήματα, αλλά τόσο οι σημερινοί δεν δικαιούνται να μιλούν για πολιτική και κομματική εκμετάλλευση.
Δεν ξέρω από την ιστορία του φόρουμ, αλλά έτσι πάντα προέτασσε τα στήθη του ο Φοσίλις στα μποτς που κάναν σπέκουλα με τις τραγωδίες; Θα μου πεις πριν το 12 τα μποτς δεν ήταν έννοια που υπήρχε σαφώς. Από το 12 υπήρχε, αλλά πήρε λίγα χρόνια ακόμα να φανεί τι οργάνωση γίνεται για αυτά.under έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:19Νεκρα παιδακια τωρα,αυθαιρετοπιθηκοι πριν.
Μπορει ο εγκεφαλος σου να κανει τη διακριση αναμεσα σε αυτον που εχτισε το αυθαιρετο και σε αυτον που σκοτωθηκε εξαιτιας του αυθαιρετου ή απλα τους σκεφτεσαι ολους σαν δυναμει ψηφοφορους της ΝΔ αρα εναν ομοιομορφο οχλο με συλλογικη ευθυνη;under έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:19Νεκρα παιδακια τωρα,αυθαιρετοπιθηκοι πριν.
-
- metaxoskolikas
βγήκα σήμερα με φίλους και παντού όλοι έβριζαν τον τσίπρα...Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:03Ο Κάπας Ρισέρτς ο ίδιος; Πως είστε;metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 00:58τώρα καταλαβαίνω γιατί αναγκάστηκε ο τσίπρας να κάνει τη δήλωση...
όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, δε νομίζω να έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά η δημοτικότητά του...
δεν ξέρω, δημοσκοπική εταιρεία δεν είμαι, αλλά τέτοιο κλίμα δεν έχω ξαναπετύχει.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ενω τωρα δεν τα γαμησες όλα επειδή ήθελες να νομίζεις οτι κάποιος εχει υποχρεωση να σε τρέφει και να σου παρέχει.Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:10
Κάτσε ρε μαλάκα άμα μου γκρεμάγανε εμένα αυτό που έμενα, που θα ήμουν σώγαμπρος βασικά να μην τα ξαναλέμε και θα ήταν μικρό φτωχικό και παραμυθένιο γεμάτο πόθους, καύλες, μιζέριες, υστερίες, ντουμάνες (θα μπορούσε λέμε τώρα) και ήταν και μοναδικό και δεν είχαμε αλλού,
θα το βίωνα ως ανισότητα που θα έβλεπα κάτι βίλες. Θα με έπιανε μίσος. Θα έφερνα κι άλλους ισλαμιστές να τα γαμήσουν όλα.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- metaxoskolikas
ναι, πλέον ούτε η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια θα τους δώσει τίποτα...Lestat έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:08Εχουν τελειωσει αυτοι.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 00:58τώρα καταλαβαίνω γιατί αναγκάστηκε ο τσίπρας να κάνει τη δήλωση...
το παράκαναν σε όλους τους τομείς
-
100άρι κομποσχοίνι χρειάζεται.Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 01:18Σσσσουτ ρε.
Είναι τελετουργικό μην το κόβεις.Δένουνε κι ένα κόμπο κάθε φορά που το λένε κι όταν ξεπεράσουν το 62% θα έχει λυθεί η κατάρα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-