Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 28 Ιούλ 2018, 01:17

Heritage86 έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:14
"Είμαστε όλοι κομπλέ;" :goodpost:
εσύ δεν έχεις κανένα ψόφο να μοιράσεις πάλι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Ιούλ 2018, 01:17

Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:10

Κάτσε ρε μαλάκα άμα μου γκρεμάγανε εμένα αυτό που έμενα, που θα ήμουν σώγαμπρος βασικά να μην τα ξαναλέμε και θα ήταν μικρό φτωχικό και παραμυθένιο γεμάτο πόθους, καύλες, μιζέριες, υστερίες, ντουμάνες (θα μπορούσε λέμε τώρα) και ήταν και μοναδικό και δεν είχαμε αλλού,
θα το βίωνα ως ανισότητα που θα έβλεπα κάτι βίλες. Θα με έπιανε μίσος. Θα έφερνα κι άλλους ισλαμιστές να τα γαμήσουν όλα.
αυτά τα λες για να με τρομάξεις ή για να με καβλωσεις με αιμα ισλαμιστων ?

παντως μολις μου περασε απτο μυαλο πως πρεπει να είσαι συριζα, και ξερεις που το καταλαβα, απτη κβαντομηχανικη : και θέλεις να κατεδαφιστουν τα αυθαιρετα στα οποια εγκλωβιστηκε κοσμος και καηκε, αλλα ταυτοχρονα δεν θελεις κιολας να κατεδαφιστουν αν έχουν μια ιστορια απο πισω τους με καβλες, μιζεριες, παθη, μεταλ, κουνουπια κλπ

μαν να ευχηθω ταχεια ανάρρωση
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 28 Ιούλ 2018, 01:18

dna replication έγραψε:
Lestat έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:08
metaxoskolikas έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 00:58
τώρα καταλαβαίνω γιατί αναγκάστηκε ο τσίπρας να κάνει τη δήλωση...
όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, δε νομίζω να έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά η δημοτικότητά του...
Εχουν τελειωσει αυτοι.
τα παιρνεις γρήγορα εσύ
Σσσσουτ ρε. :o
Είναι τελετουργικό μην το κόβεις. :a108: Δένουνε κι ένα κόμπο κάθε φορά που το λένε κι όταν ξεπεράσουν το 62% θα έχει λυθεί η κατάρα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 28 Ιούλ 2018, 01:19

foscilis έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:16
kameron έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:06
Ρε σεις, ειλικρινά πώς έχετε όρεξη για πολιτική/κομματική αντιπαράθεση σε αυτό το ζήτημα;

Δηλαδή, είναι δυνατόν οι του ΠαΣόΚ και της Ν.Δ. να σηκώνουν το δάκτυλο για θέματα πολεοδομίας/χοροταξίας/πολιτικής προστασίας;
Το 2ο απανταει στο 1ο.

Ειχαμε πει απο την αρχη οτι ακομα κι ολα τελεια να τα εκανε η κυβερνηση και μονο που ειναι κυβερνηση εχει ευθυνη, αλλα τα κουλομποτ επρεπε καλα και σωνει να μετατρεψουν νεκρα παιδακια σε εκλογικο οφελος.
Νεκρα παιδακια τωρα,αυθαιρετοπιθηκοι πριν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat » 28 Ιούλ 2018, 01:19

kameron έγραψε:
Επί της ουσίας, υπό τέτοιες συνθήκες λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν και δυστυχώς θα έχουμε όλο και πιο συχνά τέτοια ακραία φαινόμενα. Επιμέρους ευθύνες σε αστυνομία/πυροσβεστική/πολιτική προστασία ενδεχομένως να υπάρχουν και σίγουρα εκ των πραγμάτων προκύπτει και πολιτική ευθύνη, αλλά ας υπάρχει και η αίσθηση του μέτρου.
H Πολιτικη Προστασια στην Ελλαδα ειναι για τα πανηγυρια, στην κυριολεξια. Δεν μπορουν να οργανωθουν μεταξυ τους 10 ατομα, ποσο μαλλον
να διευθυνουν μια επιχειριση δυσκολη οπως αυτη και να συντονισουν τους υπολοιπους φορεις (πυροσβεστικη, αστυνομια, δημους) που ειναι κομματοκρατουμενοι και δεν βρισκει ουτε ενας το θαρρος να βγει και να πει οτι εφταιξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lestat την 28 Ιούλ 2018, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Winter is coming

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 28 Ιούλ 2018, 01:21

foscilis έγραψε:

Ειχαμε πει απο την αρχη οτι ακομα κι ολα τελεια να τα εκανε η κυβερνηση και μονο που ειναι κυβερνηση εχει ευθυνη, αλλα τα κουλομποτ επρεπε καλα και σωνει να μετατρεψουν νεκρα παιδακια σε εκλογικο οφελος.

Εδω βγαλανε μεχρι και ψευτικο Πολακη να χαιρεται που δεν υπαρχουν νεκροι, ο δε μπαρμπα θεοδωροπουλος στην Κ βριζει που... εκλεισε η Μαραθωνος.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 28 Ιούλ 2018, 01:21

foscilis έγραψε:

Γιατί όμως το βλέπεις μονόπλευρα;

Τα ίδια ακριβώς γίνονταν στο πρόσφατο και λιγότερο πρόσφατο παρελθόν από την ανάποδη.

Όσο οι προηγούμενοι δεν δικαιούνται να μιλούν για αυτά τα ζητήματα, αλλά τόσο οι σημερινοί δεν δικαιούνται να μιλούν για πολιτική και κομματική εκμετάλλευση.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 28 Ιούλ 2018, 01:22

under έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:19
foscilis έγραψε:
kameron έγραψε:
Ρε σεις, ειλικρινά πώς έχετε όρεξη για πολιτική/κομματική αντιπαράθεση σε αυτό το ζήτημα;

Δηλαδή, είναι δυνατόν οι του ΠαΣόΚ και της Ν.Δ. να σηκώνουν το δάκτυλο για θέματα πολεοδομίας/χοροταξίας/πολιτικής προστασίας;
Το 2ο απανταει στο 1ο.

Δεν ξέρω από την ιστορία του φόρουμ, αλλά έτσι πάντα προέτασσε τα στήθη του ο Φοσίλις στα μποτς που κάναν σπέκουλα με τις τραγωδίες; Θα μου πεις πριν το 12 τα μποτς δεν ήταν έννοια που υπήρχε σαφώς. Από το 12 υπήρχε, αλλά πήρε λίγα χρόνια ακόμα να φανεί τι οργάνωση γίνεται για αυτά.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 28 Ιούλ 2018, 01:22

under έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:19
foscilis έγραψε:
kameron έγραψε:

Το 2ο απανταει στο 1ο.

Μπορει ο εγκεφαλος σου να κανει τη διακριση αναμεσα σε αυτον που εχτισε το αυθαιρετο και σε αυτον που σκοτωθηκε εξαιτιας του αυθαιρετου ή απλα τους σκεφτεσαι ολους σαν δυναμει ψηφοφορους της ΝΔ αρα εναν ομοιομορφο οχλο με συλλογικη ευθυνη;

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 28 Ιούλ 2018, 01:23

Yochanan έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:17
Heritage86 έγραψε:
"Είμαστε όλοι κομπλέ;" :goodpost:
εσύ δεν έχεις κανένα ψόφο να μοιράσεις πάλι;
Απλά είναι λίγο γραφικό να μιλά για λογική ο ίδιος ο νηματοθέτης,όταν έδωσε το έναυσμα με πλήρως ειρωνικό σφύριγμα.Ακολούθησε ο συρφετός ωσάν αμαξοστοιχία.Το τρένο είχε προορισμό το "μέτωπο λογικής".

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 01:23

Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:03
metaxoskolikas έγραψε:
όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, δε νομίζω να έχει ξαναπέσει τόσο χαμηλά η δημοτικότητά του...
Ο Κάπας Ρισέρτς ο ίδιος; Πως είστε; :wave:
βγήκα σήμερα με φίλους και παντού όλοι έβριζαν τον τσίπρα...
δεν ξέρω, δημοσκοπική εταιρεία δεν είμαι, αλλά τέτοιο κλίμα δεν έχω ξαναπετύχει.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 28 Ιούλ 2018, 01:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιούλ 2018, 23:57
Tαυτοποιήθηκαν τα δίδυμα και οι παπούδες τους.
να συλληφθουν και οι γονεις

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 28 Ιούλ 2018, 01:24

Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:10

Κάτσε ρε μαλάκα άμα μου γκρεμάγανε εμένα αυτό που έμενα, που θα ήμουν σώγαμπρος βασικά να μην τα ξαναλέμε και θα ήταν μικρό φτωχικό και παραμυθένιο γεμάτο πόθους, καύλες, μιζέριες, υστερίες, ντουμάνες (θα μπορούσε λέμε τώρα) και ήταν και μοναδικό και δεν είχαμε αλλού,
θα το βίωνα ως ανισότητα που θα έβλεπα κάτι βίλες. Θα με έπιανε μίσος. Θα έφερνα κι άλλους ισλαμιστές να τα γαμήσουν όλα.
Ενω τωρα δεν τα γαμησες όλα επειδή ήθελες να νομίζεις οτι κάποιος εχει υποχρεωση να σε τρέφει και να σου παρέχει. :smt005:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 28 Ιούλ 2018, 01:24

Lestat έγραψε:
metaxoskolikas έγραψε:
Εχουν τελειωσει αυτοι.
ναι, πλέον ούτε η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια θα τους δώσει τίποτα...
το παράκαναν σε όλους τους τομείς

Heritage86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Heritage86 » 28 Ιούλ 2018, 01:25

Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 01:18
dna replication έγραψε:
Lestat έγραψε:

Εχουν τελειωσει αυτοι.
τα παιρνεις γρήγορα εσύ
Σσσσουτ ρε. :o
Είναι τελετουργικό μην το κόβεις. :a108: Δένουνε κι ένα κόμπο κάθε φορά που το λένε κι όταν ξεπεράσουν το 62% θα έχει λυθεί η κατάρα
100άρι κομποσχοίνι χρειάζεται. :goodpost:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών