Είχε ευχηθεί να μπει η αστρολογία στα σχολεία.
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
ωχ παναγιάμου πετριές που έχει ο κόσμος
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Απορώ με την Άση Μπήλιου, αν και δεν έχω δει το βιντεάκι, εκείνη δεν του είπε ότι μπουρδολογεί ασυστόλως;
Είμαστε καθόλου σοβαροί;
Είμαστε καθόλου σοβαροί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
και οι 2 αστρολόγοι είναιGherschaagk έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 02:01Απορώ με την Άση Μπήλιου, αν και δεν έχω δει το βιντεάκι, εκείνη δεν του είπε ότι μπουρδολογεί ασυστόλως;
Είμαστε καθόλου σοβαροί;

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και οι 2 πειραγμένοι δλδ;Σενέκας έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 02:04και οι 2 αστρολόγοι είναιGherschaagk έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 02:01Απορώ με την Άση Μπήλιου, αν και δεν έχω δει το βιντεάκι, εκείνη δεν του είπε ότι μπουρδολογεί ασυστόλως;
Είμαστε καθόλου σοβαροί;
Και τι του είπε; Πόσο δίκιο έχεις κυρ Παύλε μου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ανεβηκαν πολύ οι μετοχές του Χαϊκάλη στον γυναικείο πληθυσμό μετα τα τελευταία γεγονότα.
Φτιάχνονται πολύ οι γυναίκες -κι ας μην το παραδέχονται σε 1η φαση- όταν βλέπουν άνδρες με ζωώδη ένστικτα.
Φτιάχνονται πολύ οι γυναίκες -κι ας μην το παραδέχονται σε 1η φαση- όταν βλέπουν άνδρες με ζωώδη ένστικτα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Rocco Siffredi
Φιλιππιδη μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα
πετα και συ ενα ημουν ερωτευμενος και θαχεις ελαφρυντικα
Δεν είναι παντρεμένος;Rocco Siffredi έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 11:37Φιλιππιδη μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα
- Rocco Siffredi
νομιζω ειναι αλλα π.χ αυτο με την Παπαχαραλαμπους ειναι πριν 20 χρονιαST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 11:42Δεν είναι παντρεμένος;Rocco Siffredi έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 11:37Φιλιππιδη μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα
-
- Phorum.gr user: Rayndeer
Rocco Siffredi μπορώ να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση; Αν υποθέσουμε οτι παιδιά διαβάζουν το φόρουμ, το username σου δεν είναι λίγο απρεπές;
wooded glade έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:30
Γιατί τα κόμματα του κατεστημένουν δεν ρίχνουν αυτά γκόμενες να τελειώνει ;
- Rocco Siffredi
ειναι πολυ προσωπικη η ερωτηση αλλα οκRayndeer13 έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 11:55Rocco Siffredi μπορώ να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση; Αν υποθέσουμε οτι παιδιά διαβάζουν το φόρουμ, το username σου δεν είναι λίγο απρεπές;
αν δεν το γκουγκλαρουν οχι δεν ειναι
Για το 75%
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Winston Smith
Ή για το 0.1%.Daje έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 12:47Για το 75%
- Cecily Anne
Έχουν μπερδέψει το "γουστάρω το γκόμενο μου και βγάζουμε τα βίτσια μας στο σεξ" με το "γουστάρω μια καρικατούρα παλιάς κοπής, που, άμα του κάνεις μπουου, θα φωνάξει τη μαμά του να σε κάνει ντα".Winston Smith έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 13:33Ή για το 0.1%.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-