Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Μηχανικός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Μηχανικός » 28 Ιούλ 2018, 09:26
zteo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:21
εκει που εχουμε το οικογενειακο μας εξοχικο ενα κομματι απο τον κηπο μας(200-300 μετρα) υποτιθεται οτι εχει απαλοτριωθει για να φτιαχτει δρομος.Ενω δεν εχουμε κανενα προβλημα να τα δωσουμε για τον δρομο το κρατος επι 20 χρονια δεν εχει εμφανιστει να φτιαξει τον δρομο ποιο ευθυνεται.
Τα λεφτά πήγαν στις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων και στις συντάξεις αυτών που δεν πλήρωναν εισφορές.
Ειδικά το δικό σου δρόμο να μην τον φτιάξουν ποτέ αφού ήθελες και άλλες προσλήψεις και άλλες συντάξεις.

-
zteo
από zteo » 28 Ιούλ 2018, 09:35
Μηχανικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:26
zteo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:21
εκει που εχουμε το οικογενειακο μας εξοχικο ενα κομματι απο τον κηπο μας(200-300 μετρα) υποτιθεται οτι εχει απαλοτριωθει για να φτιαχτει δρομος.Ενω δεν εχουμε κανενα προβλημα να τα δωσουμε για τον δρομο το κρατος επι 20 χρονια δεν εχει εμφανιστει να φτιαξει τον δρομο ποιο ευθυνεται.
Τα λεφτά πήγαν στις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων και στις συντάξεις αυτών που δεν πλήρωναν εισφορές.
Ειδικά το δικό σου δρόμο να μην τον φτιάξουν ποτέ αφού ήθελες και άλλες προσλήψεις και άλλες συντάξεις.

Ειπαμε προσληψεις στο δημοσιο σε αυτην την χωρα ειναι εγκλημα.Νομιμο ειναι να στηριζεις την ιδιωτικη πρωτοβουλια και να τα σκας σε εναν εργολαβο που συνηθως δεν κανει τιποτα.Εκει πηγαν τα λεφτα για τους δρομους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
zteo
από zteo » 28 Ιούλ 2018, 09:40
Απο τι υλικο φτιαχνοντε οι ζαντες και στους ποσους βαθμους λιωνουν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 28 Ιούλ 2018, 09:41
Θέλετε και αλουμινένιες ζάντες, δεν σας κάνουν οι σιδερένιες που δεν λιώνουν, δεν στραβώνουν και άμα στραβώσουν ισιώνουν τσάμπα με την βαριοπούλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Μηχανικός την 28 Ιούλ 2018, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
sharp
από sharp » 28 Ιούλ 2018, 09:41
Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας στην Ελλάδα κοιτάει το μικροσυμφερον του. Ακόμη και εδώ μέσα φαίνονται κάποιοι που άγχονται να κερδίσει το κόμμα τους (ή να μην χάσει) τις εκλογές.
Οι επόμενες εκλογές είναι ο στόχος και τίποτε άλλο. Ούτε η πυρασφάλεια, ούτε η δικαιοσύνη, ούτε τίποτε.
Και γιατί αυτό; Για να διοριστεί σε μια υποθεσούλα, να μην κάνει τίποτε όλη μέρα, να βαριέται και να σιχαίνεται τη ζωή του.
Τέτοιος λαός είναι οι Έλληνες.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 28 Ιούλ 2018, 09:43
Σαρακατσανος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:03
talaipwros έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 15:12
Φοιτητές ψήνουν σπαλομπριτζολες στο δωμάτιο τους και πεθαίνουν; Οργισμένοι Συριζαιοι κατηγορούν τον Σόιμπλε και καταριούνται τους μνημονιακους δολοφόνους για μήνες
Πάνω από 100 άνθρωποι πεθαίνουν από φωτιά εγκλωβισμένοι; να πρόσεχαν οι μαλακές τί γύρευαν εκεί πέρα; πάμε για αλλά τώρα, για να βάλουμε και κάνα πρόστιμο στους επιζώντες να μαθουν
Μιλάμε για πάτο
ταλ,
επειδή 1ον μένω και εργάζομαι 500 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος που αναφέρεις και 2ον είσαι συνάδελφος και φρονώ ότι έχεις πολύ πιο ανεπτυγμένη κρίση από το μέσο χαχόλο -κομματόσκυλο (δε μιλώ για τα έμμισθα μποτς που έχουν ξεσαλώσει) αυτής εδώ της κοινότητας, σου ζητώ να μη σπεκουλάρεις ( έστω άθελά σου , με ατυχή επιλογή έκφρασης) στη μνήμη των παιδιών εκείνων. Αντιλαμβάνομαι τί θέλεις να πεις κάνοντας τη σύγκριση αναφορικά με την επικοινωνιακή αντίδραση και συμφωνώ με την ουσία της , αλλά μόνο σπαλομπριζόλες δεν έτρωγαν εκείνα τα ταλαίπωρα παιδιά. Είναι έμπλεο κοπρόψυχων το φόρουμ εδώ μέσα που κάνουν ήδη προβλέψεις για εκλογικά ποσοστά ενώ δεν έχει θαφτεί ούτε ένα θύμα ακόμη. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάσουμε και τη δική σου ορθή κρίση.
Καθώς πέρασαν 5 χρόνια, να θυμίσω για τί ακριβώς επρόκειτο:
http://www.iefimerida.gr/news/93021/%CE ... %83%CE%B1-
%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82
ΥΓ Για όσους νομίζουν ότι τα τελευταία 3.5 χρόνια δεν υπάρχουν αντίστοιχα <<μαγκάλια>>/ανάλογες συνθήκες διαβίωσης, δεν μπορείτε να διανοηθείτε σε πόσους φοιτητές και μη ( οι ηλικιωμένοι είναι η άλλη ευπαθής ομάδα) έχουμε παράσχει δωρεάν τις υπηρεσίες μας, κι εγώ και σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι στην πόλη.
Αρα εισαι μεταξυ Αγιου Αθανασιου και Νεαπολης.
Παιζει και να γνωριζομαστε.
-
zteo
από zteo » 28 Ιούλ 2018, 09:47
stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:41
Aλουμινιο που λιωνει στους 650 περιπου βαθμους.
Τετοιες θερμοκρασιες νομιζω οτι αναπτυσονται στις πυρκαγιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Σαρακατσανος
από Σαρακατσανος » 28 Ιούλ 2018, 09:56
<<Αρα εισαι μεταξυ Αγιου Αθανασιου και Νεαπολης.
Παιζει και να γνωριζομαστε.>>
Πιθανόν, γνωρίζω κάποιους <<αλλόθρησκους>> και δη χάνουμους

Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 28 Ιούλ 2018, 09:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:17
nik_killthemall έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:11
Ειμεθα κωλογοι, αλλά απ'την άλλη είναι εντελώς ιλαροτραγικό να ισχυριστείς πως απέναντι στο μυθικό τέρας που λέγεται "πεύκο" δεν μπορούν να σταθούν μηχανισμοί εκκένωσης ή πυροσβεσης ή οποιαδήποτε άμυνα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως το Καμινη έβαλε σε όλους, σε "πεύκα" και "υπεύθυνους", τα γυαλιά.
Επ' ευκαιρία, ας πει κάποιος που ξέρει τι διαδικασίες χρειάζεται για να κόψεις ή να κλαδέψεις τη λερναία ύδρα/πεύκο και λοιπών τεράτων. Δηλαδή τι γίνεται στην περίπτωση που το τέρας είναι εντός ή εκτός του ιδιόκτητου χώρου. Για έναρξη επιχείρησης χρειάζεσαι λιγότερα χαρτιά.
μια φιλη ηθελε να χτισει σε ενα οικοπεδο, και μου ειπε να κοψω ολα τα δεντρα και παρω τα ξυλα για το τζακι μου. "εκτος απο το πευκο, απαγορευεται δια ροπαλου". ειναι δικηγορος, αν υπηρχε ευκολος, νομιμος τροπος να το κανει, θα το εκανε. ακομη και κατι σπασμενα κλαδια, μου ειπε να μην τα παρω, γιατι αν με πιασει κανεις στο δρομο να τα μεταφερω θα εχω προβλημα.
-
vagabondo
από vagabondo » 28 Ιούλ 2018, 10:02
Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:17
nik_killthemall έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 09:11
Ειμεθα κωλογοι, αλλά απ'την άλλη είναι εντελώς ιλαροτραγικό να ισχυριστείς πως απέναντι στο μυθικό τέρας που λέγεται "πεύκο" δεν μπορούν να σταθούν μηχανισμοί εκκένωσης ή πυροσβεσης ή οποιαδήποτε άμυνα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως το Καμινη έβαλε σε όλους, σε "πεύκα" και "υπεύθυνους", τα γυαλιά.
Επ' ευκαιρία, ας πει κάποιος που ξέρει τι διαδικασίες χρειάζεται για να κόψεις ή να κλαδέψεις τη λερναία ύδρα/πεύκο και λοιπών τεράτων. Δηλαδή τι γίνεται στην περίπτωση που το τέρας είναι εντός ή εκτός του ιδιόκτητου χώρου. Για έναρξη επιχείρησης χρειάζεσαι λιγότερα χαρτιά.
μια φιλη ηθελε να χτισει σε ενα οικοπεδο, και μου ειπε να κοψω ολα τα δεντρα και παρω τα ξυλα για το τζακι μου. "εκτος απο το πευκο, απαγορευεται δια ροπαλου". ειναι δικηγορος, αν υπηρχε ευκολος, νομιμος τροπος να το κανει, θα το εκανε. ακομη και κατι σπασμενα κλαδια, μου ειπε να μην τα παρω, γιατι αν με πιασει κανεις στο δρομο να τα μεταφερω θα εχω προβλημα.
Ένα πεύκο είχε μόνο;
Ποια ήταν τα άλλα δέντρα που έκοψες;
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
- 71 Απαντήσεις
- 1344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.