Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bluerose

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 11 Φεβ 2021, 14:18

Ασέβαστος έγραψε:
11 Φεβ 2021, 13:41
Nostalgia έγραψε:
11 Φεβ 2021, 13:26

Δεν με ρωτησες. Χθες το πρωι επρεπε να σηκωθουμε νωρις για κατι δουλειες, οταν γυριζαμε προς το μεσημερι πισω με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος να ερθει να δει το πλυντηριο πιατων που εχει χαλασει, του ειπα να ερθει. Τσακωθηκαμε γιατι το σπιτι επειδη φυγαμε πρωι δεν ηταν ετοιμο να υποδεχτει τον τεχνικο. :003:
ε, ναι, για τετοια μας τα πρηζουν συνηθως.

τελευταιος δικος μου καβγαδακος προχτες, με εστειλε σμ να παρω κατι, κι εγω ειπα να παω απο τον αλλο δρομο, αλλα λογω βροχων κολλησα λιγο στη λασπουρια, νταξ εφαγα κανα μισαωρο να βγω, ομως εγινα συσκατος κι εγω και το αυτοκινητο, με αυτη την αργιλωδη λασπη σαν πηλο.
με αρχισε τη γκρινια οτι θα πλενει, εκανα σκατα την εισοδο, ουτε το χερουλι της πορτας δεν μπορει να πιασει για να μπει στο αυτκινητο κλπ, δικιο ειχε αλλα εκανα κινηση ματ "θα βγαλω το πιεστικο τωρα, θες να σου καθαρισω τιποτα με την ευκαιρια";

ε, εκανα τις τεντες, την αυλη και τα επιπλα του κηπου. κοπηκε μαχαιρι η γκρινια μην και το μετανιωσω, περασα και την ωρα μου εξω στη λιακαδα, ολα καλα.
Αφου σ άφησε παλι καλά
Εμένα πιο βρωμικα θα τα κάνει, δεν είναι για κήπους
Ξες τι ανακουφιση είναι να έχεις αναλάβει το έξω μέρος; Να της το πεις

Ορίστε γιατί έχουν προβλήματα οι μονοκατοικίες
Ενώ το μπαλκονάκι..... αχ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Φεβ 2021, 14:21

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 13:59
Αν μαλωνετε κι εσείς για καποιο θέμα πες που ξερεις; Μπορεί να βοηθήσουμε
Το μαλωμα είναι φθορά και θέλουν δυο εγωισμοι να καλυφθουν
Θέλεις μία ακόμη γνώμη; Όχι για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μια γενικότερη άποψη/αίσθηση που μου δημιουργούν τα μηνύματα σου, τα τελευταία χρόνια.

Μου είσαι πραγματικά πάρα πολύ συμπαθής και ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο που εκθέτεις τα προβλήματα σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Φεβ 2021, 14:22

Nostalgia έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
10 Φεβ 2021, 20:26
Nostalgia έγραψε:
10 Φεβ 2021, 20:21

Σιγα τον τσακωμο. κανα τσακωμο για μεταξυ σας πες μας.
Εμείς για τέτοια μαλώνουμε συνήθως.

Εσύ γιατί δεν λες;
Δεν με ρωτησες. Χθες το πρωι επρεπε να σηκωθουμε νωρις για κατι δουλειες, οταν γυριζαμε προς το μεσημερι πισω με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος να ερθει να δει το πλυντηριο πιατων που εχει χαλασει, του ειπα να ερθει. Τσακωθηκαμε γιατι το σπιτι επειδη φυγαμε πρωι δεν ηταν ετοιμο να υποδεχτει τον τεχνικο. :003:
Ντροπή σας που δεν ήταν τακτοποιημένο το σπίτι αλλά δεν της ρίχνω φταίξιμο για αυτό γιατί είμαι σίγουρη πως δεν βοηθάς.

Η αφήγηση είναι στεγνή, δεν κατάλαβα τίποτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Φεβ 2021, 14:22

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:18

Μπες στο νήμα του elchav να δεις τι τραβάω με τον κλανιάρη γείτονα που ακούει τραπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Φεβ 2021, 14:22

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:09
Μη το λες, δυο τρεις απαντήσεις με καναν να το θεωρώ όχι πρόβλημα
Κι ας ξεκινάω μιαμιση ώρα νωρίτερα ( τώρα κλεισαν) να πάω στη σχολή ενώ απέναντι σχεδόν ήταν το παλιο σπιτάκι μου

Είναι η απόσταση από δικους σου ανθρώπους σα να είσαι στη ξενητεια
Αν σε βοηθάει να εκτονώνεσαι εδώ, σεβαστό. Απλά θα πρέπει να αντιληφθείς πως τις ζωές μας τις καθορίζουμε βάσει των επιλογών μας. Αν για κάποιο λογο σκατώσει το θέμα, μαζεύουμε τα κομάτια μας, ανασυντάσσουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε.
Οι δικοί μας άνθρωποι θα παραμείνουν εκεί που τους αφήσαμε. Δεν θα πάνε πουθενά. Οντας δικοί μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Φεβ 2021, 14:23

Gherschaagk έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:22
Nostalgia έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
10 Φεβ 2021, 20:26

Εμείς για τέτοια μαλώνουμε συνήθως.

Εσύ γιατί δεν λες;
Ντροπή σας που δεν ήταν τακτοποιημένο το σπίτι αλλά δεν της ρίχνω φταίξιμο για αυτό γιατί είμαι σίγουρη πως δεν βοηθάς.

Η αφήγηση είναι στεγνή δεν κατάλαβα τίποτα.
Θα ανέβαζα μια φωτό από τη στοιβάδα 3 πλυντηρίων που περιμένει να διπλωθεί, αλλά ας μην γίνουμε παντελώς ρόμπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Φεβ 2021, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:21
bluerose έγραψε:
Θέλεις μία ακόμη γνώμη; Όχι για το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά μια γενικότερη άποψη/αίσθηση που μου δημιουργούν τα μηνύματα σου, τα τελευταία χρόνια.

Μου είσαι πραγματικά πάρα πολύ συμπαθής και ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο που εκθέτεις τα προβλήματα σου.
Ουδείς αμφισβητεί το γεγονός πως η Μπλου είναι τίμια στον τρόπο που εκφράζεται. Απλά θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια για να υπάρξει μια δίοδος κατανόησης.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 11 Φεβ 2021, 14:36

Cecily Anne έγραψε:
bluerose έγραψε:

Μπες στο νήμα του elchav να δεις τι τραβάω με τον κλανιάρη γείτονα που ακούει τραπ.
Μη το κουνήσεις από κει ας φυγει αυτός
Αν δε πατας σταθερά στα ποδια σου και μπορείς να επιβιώσεις δημιουργικά χωρίς εμπόδια κάπου μην το κουνάς

Το περιβαλλον μετράει αλλά να μπορουμε να κλαδεψουμε κι ένα δέντρο, αν ζουμε σε ζουγκλα γιατί; Μη βασιζεσε σε άλλους τόσο, όσο

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 11 Φεβ 2021, 14:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
bluerose έγραψε:

Πεστην να δω αμα θες
Το είμαι συμπαθής είναι ένα χαρακτηριστικό μου το λένε κι άλλοι, σχεδόν όλοι, γιατί μπαίνω στη θέση του άλλου μάλλον
Αλλιώς δε θα επιβίωνα με το κόσμο εδώ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Φεβ 2021, 14:40

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:36
Cecily Anne έγραψε:
bluerose έγραψε:

Αν δε πατας σταθερά στα ποδια σου και μπορείς να επιβιώσεις δημιουργικά χωρίς εμπόδια κάπου μην το κουνάς

Το περιβαλλον μετράει αλλά να μπορουμε να κλαδεψουμε κι ένα δέντρο, αν ζουμε σε ζουγκλα γιατί; Μη βασιζεσε σε άλλους τόσο, όσο
Αυτό που απαντάς στη Σεσιλυ να έπραττες.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Φεβ 2021, 14:43

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
bluerose έγραψε:

Πεστην να δω αμα θες
Το είμαι συμπαθής είναι ένα χαρακτηριστικό μου το λένε κι άλλοι, σχεδόν όλοι, γιατί μπαίνω στη θέση του άλλου μάλλον
Δεν χρειαζεσαι επιβεβαίωση ή έγκριση. Άμα τους γουστάρεις και άμα σε γουστάρουν. Η επιβίωση είναι σημαντική λέξη για να γίνεται λάστιχο. Να τεντώνεται και να μαζεύεται ανάλογα τις περιστάσεις.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Φεβ 2021, 14:46

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:36
Cecily Anne έγραψε:
bluerose έγραψε:

Καλά για κανένα λόγο, είμαι 5 χρόνια σε αυτό το σπίτι, τα πάω καλά με τον ιδιοκτήτη, δε θα με διώξει ένας 45άρης κλανιάρης με παλιμπαιδισμό και κακό γούστο στη μουσική. Άλλωστε, μόλις βγω από τον κυκεώνα της εξεταστικής, θα αξιοποιήσω το γρήγορο ίντερνετ που πληρώνω, να κατεβάσω ό,τι χεβιμεταλλιά μου λείπει από τη συλλογή, να δει τι εστί βερύκοκο. Μαμάααα αυτός, γαμιέται η μαμααα εγώ. Έτσι πάνε αυτά. Όσο για τις κλανιές, κάτσε να παραλάβω τη φάβα. Με το που ξεκουμπίζεται ο δικός μου για δουλειά, θα αρχίζω τη φιλαρμονική.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Φεβ 2021, 14:50

bluerose έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
bluerose έγραψε:

Πεστην να δω αμα θες
Θα στην πω όσο πιο λακωνικά μπορώ για να μη σε κουράσω.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη σου στο φόρουμ (και χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σου στο περί ανέμων) έχω την αίσθηση ότι η έντονη τάση προς τη θρησκεία που ανέπτυξες τα τελευταία χρόνια ήταν απλώς μια αντίδραση/άμυνα/σανίδα σωτηρίας για να ανταπεξέλθεις στην μετάβαση από την πόλη στο χωριό.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι παιδί του χωριού αλλά της πόλης και από αυτό ξεκινούν όλα τα προβλήματα σου.

ΥΓ. Να συμπληρώσω ότι δεν βλέπω το "χωριό" υποτιμητικά ούτε την "πόλη" κάτι καλύτερο. Eίναι θέμα χαρακτήρα, επιθυμιών και εμπειριών. Εγώ πχ έχω έντονη τάση φυγής προς το χωριό, αν και είμαι παιδί της πόλης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Φεβ 2021, 14:51

Cecily Anne έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:23
Gherschaagk έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Η αφήγηση είναι στεγνή δεν κατάλαβα τίποτα.
Θα ανέβαζα μια φωτό από τη στοιβάδα 3 πλυντηρίων που περιμένει να διπλωθεί, αλλά ας μην γίνουμε παντελώς ρόμπα.
Καθαρά είναι τα ρούχα, σιγά.

Δεν έχω πρόβλημα με το δίπλωμα. Στο άπλωμα βαράω μπιέλα.

Είχα 3 μήνες που του ζητούσα να πάρουμε τον καναπέ-κρεβάτι απ' το δωμάτιο του παιδιού και να τον πάμε στο γραφείο. Δεν μου απαντούσε καν. Σε κάποια φάση το έκανα μόνη μου. Όλα καλά. Βέβαια όταν είπαμε πως θα τον ξεφορτωθούμε, το έκανε μόνος του μέσα σε 10 λεπτά, χωρίς να μου πει τίποτα. Δεν συνεννοηθήκαμε όμως τι θα τον κάνουμε. Κατέβασε μόνο τον σκελετό στο υπόγειο γιατί, υγρασία, φόβος για μούχλα. Το στρώμα το παράτησε για να το συμμαζέψω κάπου. :o . Πού θα το βάλω χαρά μου το στρώμα; Κάπου, μέσα στο σπίτι. :o Κάγκελο λέμε. :a040::a040:

Αλλά ξέρω που τον πονάει, όπως όταν μου λέει πως πρέπει να καθαριστεί το αυτοκίνητο και κάνω κι εγώ την κωφάλαλη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Φεβ 2021, 14:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Φεβ 2021, 14:50

Θα στην πω όσο πιο λακωνικά μπορώ για να μη σε κουράσω.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη σου στο φόρουμ (και χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σου στο περί ανέμων) έχω την αίσθηση ότι η έντονη τάση προς τη θρησκεία που ανέπτυξες τα τελευταία χρόνια ήταν απλώς μια αντίδραση/άμυνα/σανίδα σωτηρίας για να ανταπεξέλθεις στην μετάβαση από την πόλη στο χωριό.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν είσαι παιδί του χωριού αλλά της πόλης και από αυτό ξεκινούν όλα τα προβλήματα σου.

ΥΓ. Να συμπληρώσω ότι δεν βλέπω το "χωριό" υποτιμητικά ούτε την "πόλη" κάτι καλύτερο. Eίναι θέμα χαρακτήρα, επιθυμιών και εμπειριών. Εγώ πχ έχω έντονη τάση φυγής προς το χωριό, αν και είμαι παιδί της πόλης.
Μπα, κλασικό θύμα εξαπάτησης, λόγω αγαθοσύνης. Την έχουν βρει αγαθή και της τα μασάνε. Λίγο να την αφήσεις να μιλήσει, θα μας κάνει το μισό προϋπολογισμό κεριά, λιβάνια, μνημόσυνα, άρτους, αγιασμούς, δωρεές και τα τοιαύτα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών