Αφου σ άφησε παλι καλάΑσέβαστος έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 13:41ε, ναι, για τετοια μας τα πρηζουν συνηθως.Nostalgia έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 13:26
Δεν με ρωτησες. Χθες το πρωι επρεπε να σηκωθουμε νωρις για κατι δουλειες, οταν γυριζαμε προς το μεσημερι πισω με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος να ερθει να δει το πλυντηριο πιατων που εχει χαλασει, του ειπα να ερθει. Τσακωθηκαμε γιατι το σπιτι επειδη φυγαμε πρωι δεν ηταν ετοιμο να υποδεχτει τον τεχνικο.
τελευταιος δικος μου καβγαδακος προχτες, με εστειλε σμ να παρω κατι, κι εγω ειπα να παω απο τον αλλο δρομο, αλλα λογω βροχων κολλησα λιγο στη λασπουρια, νταξ εφαγα κανα μισαωρο να βγω, ομως εγινα συσκατος κι εγω και το αυτοκινητο, με αυτη την αργιλωδη λασπη σαν πηλο.
με αρχισε τη γκρινια οτι θα πλενει, εκανα σκατα την εισοδο, ουτε το χερουλι της πορτας δεν μπορει να πιασει για να μπει στο αυτκινητο κλπ, δικιο ειχε αλλα εκανα κινηση ματ "θα βγαλω το πιεστικο τωρα, θες να σου καθαρισω τιποτα με την ευκαιρια";
ε, εκανα τις τεντες, την αυλη και τα επιπλα του κηπου. κοπηκε μαχαιρι η γκρινια μην και το μετανιωσω, περασα και την ωρα μου εξω στη λιακαδα, ολα καλα.
Εμένα πιο βρωμικα θα τα κάνει, δεν είναι για κήπους
Ξες τι ανακουφιση είναι να έχεις αναλάβει το έξω μέρος; Να της το πεις
Ορίστε γιατί έχουν προβλήματα οι μονοκατοικίες
Ενώ το μπαλκονάκι..... αχ