Αν είναι καλής ενεργειακής κλάσης δεν καίει πολλά.Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:05Το ρεύμα;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:00Πάντως έτσι όπως είναι βάζουμε βάζει τα πιάτα και μια ταμπλέτα και τα κάνει τέλεια , δεν χρειάζεται έξτρα πλύσιμο πιο πριν .
Βολεύει γιατί , ένα εξάμηνο που το έκαψα κάηκε και τα πλέναμε έπλενε στο χέρι , ήρθε ακριβότερα η ΕΥΔΑΠ
Διάλογοι με μια πρώην μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τίποτα δεν καίει , αλλά είμαστε 2 άτομα , δουλεύει 4,5 φορές το μήνα .Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:05Το ρεύμα;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:00Πάντως έτσι όπως είναι βάζουμε βάζει τα πιάτα και μια ταμπλέτα και τα κάνει τέλεια , δεν χρειάζεται έξτρα πλύσιμο πιο πριν .
Βολεύει γιατί , ένα εξάμηνο που το έκαψα κάηκε και τα πλέναμε έπλενε στο χέρι , ήρθε ακριβότερα η ΕΥΔΑΠ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Dwarven Blacksmith
Δνε έχω το δικό σας πληντήριο αλλά ρωτάω, δοκιμάσατε; Αν όχι, κάντε μόνοι σας πειράματα. Το χρόνο με το "όπως πρέπει" τον ξέρετε. Βάλτε τα μισά με 10s βρέξιμο, τα μισά με απλό σκούπισμα, κλπ ό,τι σας έρθει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:03Διαφώτισε μας, μάστορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01
Δοκιμάσατε να μην τα κάνετε "όπως πρέπει"; Προφανώς δεν έχετε καταλάβει καλά τι πρέπει. Αλλιώς όντως θα ήταν άχρηστα.
Ανάλογα τα αποτελέσματα, θα δεις πως συμφέρει να τα βάζετε. Δεν χρειάζεται να εμπιστευτείτε εμένα.

Λογικό

..
Ενδεχομένως. Αλλά είναι έξτρα όπως και να το κάνεις. Άλλο κόστος το νερό και άλλο το ρεύμα. Αλλά δεν είναι το θέμα των επιπλέον. Είναι εντελώς αχρείαστο. Για μένα τουλάχιστο.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:07Αν είναι καλής ενεργειακής κλάσης δεν καίει πολλά.Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:05Το ρεύμα;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:00Πάντως έτσι όπως είναι βάζουμε βάζει τα πιάτα και μια ταμπλέτα και τα κάνει τέλεια , δεν χρειάζεται έξτρα πλύσιμο πιο πριν .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Ρε παιδιά σε χρυσόψαρα μιλάω; Δες το μπολντ.Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:04Όταν λες όπως πρέπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01
Δοκιμάσατε να μην τα κάνετε "όπως πρέπει"; Προφανώς δεν έχετε καταλάβει καλά τι πρέπει. Αλλιώς όντως θα ήταν άχρηστα.
Κι εσύ υποτίθεται συμφώνησες μ' αυτό άρα ξέρεις τι σημαίνει, τι ρωτάς εμένα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ

Και τα κατσαρολικά τι τα κάνετε;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:10
Τίποτα δεν καίει , αλλά είμαστε 2 άτομα , δουλεύει 4,5 φορές το μήνα .
Τα' χετε σε πεντάδες ανά μέγεθος ή παίρνετε καινούργια;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι δεν κατάλαβες ρε συ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:12Ρε παιδιά σε χρυσόψαρα μιλάω; Δες το μπολντ.Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:04Όταν λες όπως πρέπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01
Κι εσύ υποτίθεται συμφώνησες μ' αυτό άρα ξέρεις τι σημαίνει, τι ρωτάς εμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:06Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ το πλυντήριο πιάτων (μικρό ή μεγάλο) από τις πιο άχρηστες συσκευές που υπάρχουν, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια. Αν καθαρίζεις τα πιάτα όπως πρέπει πριν τα βάλεις στο πλυντήριο, λιγότερο χρόνο θέλεις να τα πλύνεις στο χέρι.Για να μην αναφέρω τηγάνια, κατσαρόλες κλπ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Θα με τρελάνετε. Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Απάντησα στην Νάιδα η οποία δεν κατάλαβε με τι συμφώνησε.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ή τα ταψιά . Ψησταριές. Έλα ντεΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:14Και τα κατσαρολικά τι τα κάνετε;enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:10
Τίποτα δεν καίει , αλλά είμαστε 2 άτομα , δουλεύει 4,5 φορές το μήνα .
Τα' χετε σε πεντάδες ανά μέγεθος ή παίρνετε καινούργια;

The business man whose master plan controls the world each day,
Διευκρίνησε το.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:17Θα με τρελάνετε. Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Απάντησα στην Νάιδα η οποία δεν κατάλαβε με τι συμφώνησε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τα μουσκευεις τα πιάτα ούτε τα σκουπίζεις. Πλένεις βάζεις πιατοθηκη. Μιλάμε για διαδικασία 3'?5?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:10Δνε έχω το δικό σας πληντήριο αλλά ρωτάω, δοκιμάσατε; Αν όχι, κάντε μόνοι σας πειράματα. Το χρόνο με το "όπως πρέπει" τον ξέρετε. Βάλτε τα μισά με 10s βρέξιμο, τα μισά με απλό σκούπισμα, κλπ ό,τι σας έρθει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:03Διαφώτισε μας, μάστορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01
Ανάλογα τα αποτελέσματα, θα δεις πως συμφέρει να τα βάζετε. Δεν χρειάζεται να εμπιστευτείτε εμένα.
στεγνώνουν βάζεις ντουλάπι. Το πλυντήριο έχει άλλη διαδικασία.
Εγώ συμφώνησα συνολικά στο ποστ. Εσύ εστιάσεις στο όπως πρέπει. Αυτό με μπέρδεψε. Δεν κατάλαβα εννοούσες της ΓΑΛΗ το ποστ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:17Θα με τρελάνετε. Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Απάντησα στην Νάιδα η οποία δεν κατάλαβε με τι συμφώνησε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Κατάλαβα ότι ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζετε τα πιάτα για το πλύντηριο απαιτεί ένα χρόνο που αν αθροιστεί με τα υπόλοιπα βάλε-βγάλε του πλυντηρίου, καταλήγετε ότι είναι πιο γρήγορο να τα πλύνετε στο χέρι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:19Διευκρίνησε το.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:17Θα με τρελάνετε. Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Απάντησα στην Νάιδα η οποία δεν κατάλαβε με τι συμφώνησε.
Και το απέδωσα στο ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στην προετοιμασία από κάποια λάθος θεώρηση του πόσο καλή πρέπει να είναι αυτή.

Δεν πρεπει να καθαριστούν καλά καλά τα πιάτα, να μην έχουν υπολείμματα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:23Κατάλαβα ότι ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζετε τα πιάτα για το πλύντηριο απαιτεί ένα χρόνο που αν αθροιστεί με τα υπόλοιπα βάλε-βγάλε του πλυντηρίου, καταλήγετε ότι είναι πιο γρήγορο να τα πλύνετε στο χέρι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:19Διευκρίνησε το.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:17Θα με τρελάνετε. Εγώ μια χαρά κατάλαβα. Απάντησα στην Νάιδα η οποία δεν κατάλαβε με τι συμφώνησε.
Και το απέδωσα στο ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στην προετοιμασία από κάποια λάθος θεώρηση του πόσο καλή πρέπει να είναι αυτή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Τσου. Εντάξει μην αφήσεις γουρονοκεφαλή μέσα στο πιάτο, αλλά αν μείνουν 2 σπυριά ρύζι δεν έγινε και τίποτα.Naida έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:27Δεν πρεπει να καθαριστούν καλά καλά τα πιάτα, να μην έχουν υπολείμματα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:23Κατάλαβα ότι ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάζετε τα πιάτα για το πλύντηριο απαιτεί ένα χρόνο που αν αθροιστεί με τα υπόλοιπα βάλε-βγάλε του πλυντηρίου, καταλήγετε ότι είναι πιο γρήγορο να τα πλύνετε στο χέρι.
Αν έχεις πλυντήριο, δοκίμασε το και πες μας.

Βρε καλέ μου, εγώ με το "όπως" πρέπει εννοώ ότι τα πιάτα που βάζω στο νεροχύτη, τα καθαρίζω πριν από τα υπολείμματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα τα καθαρίσω πριν τα βάλω στο πλυντήριο. Αυτό είναι θέμα συνήθειας που δεν εξαρτάται από το αν υπάρχει πλυντήριο ή όχι και από το αν τα πιάτα θα πλυθούν σε 5 λεπτά ή σε 10 ώρες. Και αν δεν το κάνεις την ώρα που πρέπει δηλαδή αμέσως μετά από το φαγητό, το να τα βάλεις στο πλυντήριο την επόμενη μέρα, έχει την ίδια ακριβώς βαβούρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:10Δνε έχω το δικό σας πληντήριο αλλά ρωτάω, δοκιμάσατε; Αν όχι, κάντε μόνοι σας πειράματα. Το χρόνο με το "όπως πρέπει" τον ξέρετε. Βάλτε τα μισά με 10s βρέξιμο, τα μισά με απλό σκούπισμα, κλπ ό,τι σας έρθει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:03Διαφώτισε μας, μάστορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:01
Με λίγα λόγια, αναφέρομαι στις μηχανιστικές κινήσεις που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, ανεξαρτήτως αν υπάρχουν εξειδικευμένες συσκευές ή όχι. Σε μια στοιχειώδη οργάνωση της καθημερινότητας μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-