Προσωπικά έχω απορία εάν όλοι αυτοί που σήμερα διαδηλώνουν υπέρ του Κουφοντινα εάν έχουν μελετήσει τις προκηρύξεις της 17 Νοεμβρη ..Scouser έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 21:39Αυτός που στηρίζει πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και σύριζα, για τον Κουφοντίνα τι άποψη έχει;Αρίστος έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 21:28Βαζω σημερινο αρθρο του δημιουργου του tribune που στηριζει ΣΥΡΙΖΑ αλλα ειναι πατριωτικο ΠΑΣΟΚ (ο ιδιος δηλωνει σοσιαλπατριωτης). Εθνικιστες τετοιοι δεν υπαρχουν στην κυβερνηση της ΝΔ. Δυστυχως πλεον στο ΣΥΡΙΖΑ τετοιες φωνες ειναι σπανιοτατες και πλεον επικρατησαν αυτοι που φωναζουν για τα δικαια του Κουφοντινα. Εγω παντως ειχα λογο ΟΤΑΝ στηριζα το ΣΥΡΙΖΑ να αρθρογραφω στο tribune.
Άκου καλά Ερντογάν! Θα έρθουμε και θα είναι ημέρα όταν θα διαμελίσουμε την άθλια ορδή σου
https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... i-soy.html
.
Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.
Μπορούσε να μπει ακόμη ένα "εάν" πριν το "διαδηλώνουν" για περισσότερη έμφαση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 19:12Προσωπικά έχω απορία εάν όλοι αυτοί που σήμερα διαδηλώνουν υπέρ του Κουφοντινα εάν έχουν μελετήσει τις προκηρύξεις της 17 Νοεμβρη ..Scouser έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 21:39Αυτός που στηρίζει πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και σύριζα, για τον Κουφοντίνα τι άποψη έχει;Αρίστος έγραψε: ↑10 Φεβ 2021, 21:28Βαζω σημερινο αρθρο του δημιουργου του tribune που στηριζει ΣΥΡΙΖΑ αλλα ειναι πατριωτικο ΠΑΣΟΚ (ο ιδιος δηλωνει σοσιαλπατριωτης). Εθνικιστες τετοιοι δεν υπαρχουν στην κυβερνηση της ΝΔ. Δυστυχως πλεον στο ΣΥΡΙΖΑ τετοιες φωνες ειναι σπανιοτατες και πλεον επικρατησαν αυτοι που φωναζουν για τα δικαια του Κουφοντινα. Εγω παντως ειχα λογο ΟΤΑΝ στηριζα το ΣΥΡΙΖΑ να αρθρογραφω στο tribune.
Άκου καλά Ερντογάν! Θα έρθουμε και θα είναι ημέρα όταν θα διαμελίσουμε την άθλια ορδή σου
https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... i-soy.html
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Φεβ 2021, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Η μόνη αποδεκτή για μένα εκτέλεση ήταν αυτή του βασανιστή Μάλλιου.
Όλες οι άλλες ήταν άσκοπες.
.
Αν συνέχιζαν με τους χουνταίους ο λαός θα ήταν μαζί τους.
.
Η μόνη αποδεκτή για μένα εκτέλεση ήταν αυτή του βασανιστή Μάλλιου.
Όλες οι άλλες ήταν άσκοπες.
.
Αν συνέχιζαν με τους χουνταίους ο λαός θα ήταν μαζί τους.
.
Μαθε μπαλιτσα Niki, ο Τραμπ ηταν με το Ισραηλ, οχι με την Τουρκια, στην Τουρκια εκανε δυο χατιρια και της εκοψε το βηχα στα διπλασια. Αντιθετα ΟΛΗ του η πολιτικη ηταν υπερ του Ισραηλ (και της Αιγυπτου) και στηριξε τον αντιτουρκικο αξονα Ισραηλ-Αραβων, τον East Med και την τριμερη Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ.
Το Ισραηλ ΠΟΤΕ δεν θα ηθελε να αποκτησει η Τουρκια πυρηνικα οπως δεν ηθελε να αποκτησει και F-35. Οπως λοιπον ο Τραμπ πηγε με τα συμφεροντα του Ισραηλ και ακυρωσε τα F-35 για την Τουρκια, για τον ιδιο λογο δεν υπαρχει περιπτωση να ηθελε να αποκτησει πυρηνικη βομβα η Τουρκια.
.
Μη αποδεκτή απάντηση.Αρίστος έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:16
Μαθε μπαλιτσα Niki, ο Τραμπ ηταν με το Ισραηλ, οχι την Τουρκια, με την Τουρκια της εκανε δυο χατιρια και της εκοψε το βηχα στα διπλασια. Αντιθετα ΟΛΗ του η πολιτικη ηταν υπερ του Ισραηλ (και της Αιγυπτου) και στηριξε τον αντιτουρκικο αξονα Ισραηλ-Αραβων, τον East Med και την τριμερη Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ.
Το Ισραηλ ΠΟΤΕ δεν θα ηθελε να αποκτησει η Τουρκια πυρηνικα οπως δεν ηθελε να αποκτησει και F-35. Οπως λοιπον ο Τραμπ πηγε με τα συμφεροντα του Ισραηλ και ακυρωσε τα F-35 για την Τουρκια, για τον ιδιο λογο δεν υπαρχει περιπτωση να ηθελε να αποκτησει πυρηνικη βομβα η Τουρκια.
.
Μπορείς να απαντήσεις μια φορά χωρίς να το παίζεις πολιτικάντης.
Αν αποδειχτεί τι θα πεις για σένα που τον υπερασπιζόσουνα.
Μόνο αυτό ξεκάθαρα.
Όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Πάντα έτσι κάνεις.
Έλεος μια φορά μια καθαρή απάντηση.
Ούτε εμείς οι γυναίκες δεν κάνουμε έτσι να πηγαίνουμε μέσω δομοκού μέχρι να κουραστεί ο συνομιλητής.
Σου έχω γράψει μια ολόκληρη παράγραφο πριν για να είσαι ξεκάθαρος και να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις.
Εσύ έκοψες την ερώτηση μου πρίν και δεν απάντησες.
Σου γράφω δεύτερη παράγραφο.
Τραγικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 11 Φεβ 2021, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ασε τους χαρακτηρισμους γιατι εισαι πολυ μικρη να πουλησεις πνευμα και κοιταξε να αξιοποιησεις αυτο που σου εγραψα.
.
.
Επιπλεον κοιταξε να μην σε τυφλωνει ο φανατισμος σου και προσπαθησε να αντιληφθεις οτι ο Τραμπ δεν επαιζε μπαλλα μονος του. Υπαρχει το Στέιτ Ντιπαρτμεντ, υπαρχει το Πενταγωνο, η Γερουσια και το Κογκρεσο, το Βαθυ Κρατος, η CIA, ολοι οι αρμοι της εξουσιας στις ΗΠΑ. Δεν υπαρχει περιπτωση να ασχολουνταν ο Τραμπ να αποκτησει πυρηνικα η Τουρκια και να τον αφηναν να το κανει χωρις να τον ξεφωνισουν με το καλημερα.
.
.
Επιπλεον λες να γινοταν κατι τετοιο και να μην το μαθαινε η Μοσαντ; Και μετα να μην ξεσηκωνε ολο το εβραικο λομπυ στην Αμερικη; Που ζεις κουκλα μου;
.
.
Niki έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:25Μη αποδεκτή απάντηση.Αρίστος έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:16Niki έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 18:00Αρίστο αν αποδειχτεί ότι ο φίλος σου ο Τραμπ έκανε πλάτες στον Ερντογάν να πάρει πυρηνικά από το Πακιστάν τι θα κάνεις;Αρίστο αν αποδειχτεί ότι ο φίλος σου ο Τραμπ έκανε πλάτες στον Ερντογάν να πάρει πυρηνικά από το Πακιστάν τι θα κάνεις;
Πρόσεξε θέλω να απαντήσεις στην ερώτηση ξεκάθαρα όχι να αρχίσεις με μισόλογα.
Του στυλ δεν θα αποδειχτεί και άλλα.
Ξεκάθαρα αν αποδειχτεί ότι ο Τραμπ έκανε πλάτες στον Ερντογάν να αποκτήσει πυρηνικά από το Πακιστάν θα δηλώσεις ότι υπερασπιζόσουν ένα εχθρό της Ελλάδας;
Ξεκάθαρη απάντηση.
Σήμερα διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο.
Μαθε μπαλιτσα Niki, ο Τραμπ ηταν με το Ισραηλ, οχι την Τουρκια, με την Τουρκια της εκανε δυο χατιρια και της εκοψε το βηχα στα διπλασια. Αντιθετα ΟΛΗ του η πολιτικη ηταν υπερ του Ισραηλ (και της Αιγυπτου) και στηριξε τον αντιτουρκικο αξονα Ισραηλ-Αραβων, τον East Med και την τριμερη Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ.
.
Μπορείς να απαντήσεις μια φορά χωρίς να το παίζεις πολιτικάντης.
Αν αποδειχτεί τι θα πεις για σένα που τον υπερασπιζόσουνα.
Μόνο αυτό ξεκάθαρα.
Όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Πάντα έτσι κάνεις.
Έλεος μια φορά μια καθαρή απάντηση.
Ούτε εμείς οι γυναίκες δεν κάνουμε έτσι να πηγαίνουμε μέσω δομοκού μέχρι να κουραστεί ο συνομιλητής.
Σου έχω γράψει μια ολόκληρη παράγραφο πριν για να είσαι ξεκάθαρος και να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις.
Εσύ έκοψες την ερώτηση μου πρίν και δεν απάντησες.
Σου γράφω δεύτερη παράγραφο.
Τραγικός.
Συνεχίζεις να μην απαντάς στο βασικό ερώτημα.
Θα τα σκίσεις τα βιβλία σου τα άρθρα σου και τις συνεντεύξεις αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο;
Θα ζητήσεις συγνώμη από όσους επηρέασες;
Που διαφωνείς με αυτό που γράφω ;

Ο Κουφοντινας ενδέχεται να είναι ο εκτελεστής Τούρκων διπλωματών γιατί η Τουρκία ..κάνει παραβιάσεις στο Αιγαίο !!!
Και κάποιοι υποστηρικτές του οι οποίοι δηλώνουν αντιεθνικιστες διαδηλώνουν υπέρ του !!
καλομελέτα και έρχεται.
Αν αποδειχτεί τι θα κάνεις ξεκάθαρα.
Με ρωτας αν ο ηλιος θα βγει απο τη Δυση και θες και απαντηση; Σοβαρεψου.
.
Μη αποδεκτή απάντηση.
Συγκρίνεις ένα φαινόμενο φυσικό που δεν μπορεί να αλλάξει με τα συμφέροντα οικονομικά ,πολιτικά ενός ανθρώπου;
Δύο ανόμοια πράγματα.
Ο Τραμπ δεν είναι ήλιος.
Απάντησε ξεκάθαρα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mα οι στρατηγικοί στόχοι είναι το παν που είναι ίδιοι με αυτούς των σημερινών αναρχικών υποστηρικτών του Κουφοντίνα και τα διάφορα εθνικιστικά ή αντιεθνικιστικά είναι για αυτούς μοχλός και όχι στόχος.
Ο σκοπός της 17Ν ήταν ο ελληνοτουρκικός πόλεμος και η διάλυση της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ,τον οποίο θα ακολουθούσε επανάληψη του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα για να πάρουν τη ρεβάνς.
Αυτό όμως που θα συνέβαινε την εποχή του ψυχρού πολέμου σε περίπτωση πολέμου δεν θα συμβεί τώρα.
Χωρίς κομμουνιστικό στρατόπεδο στην Ευρώπη ένας πόλεμος μπορεί να ενισχύσει στο εσωτερικό την εθνικιστική δεξιά.Επομένως αυτοί έχουν αλλάξει γραμμή και από "πατριώτες" έγιναν "αντιεθνικιστές".
χαρα στο κουραγιο σου ...Αρίστος έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:16
Μαθε μπαλιτσα Niki, ο Τραμπ ηταν με το Ισραηλ, οχι με την Τουρκια, στην Τουρκια εκανε δυο χατιρια και της εκοψε το βηχα στα διπλασια. Αντιθετα ΟΛΗ του η πολιτικη ηταν υπερ του Ισραηλ (και της Αιγυπτου) και στηριξε τον αντιτουρκικο αξονα Ισραηλ-Αραβων, τον East Med και την τριμερη Ελλαδας-Κυπρου-Ισραηλ.
.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 5.000₽ του 1934 σε τι σημερινη αξια σε € αντιστοιχουν;
από SeaHawk » 16 Νοέμ 2024, 14:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
17 Νοέμ 2024, 19:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι 12 οίκοι τών αρχαίων και η σημερινή αστρολογία
από τίποτα » 25 Ιούλ 2024, 14:07 » σε Θρησκειολογία - 29 Απαντήσεις
- 1079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
09 Αύγ 2024, 15:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ζούσε ο Τζιμάκος στη σημερινή πολιτική ορθότητα
από Αρίστος » 18 Απρ 2024, 19:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 330 Απαντήσεις
- 6700 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
20 Απρ 2024, 15:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος είναι πιο δεξιός; Ο Ανδρέας Λοβέρδος ή ή σημερινή ηγεσία της ΝΔ;
από southern » 31 Ιαν 2024, 23:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
03 Φεβ 2024, 18:07
-