ειδικά περί στοματικού σε γυναίκα-γιατί ήταν ντροπή

elchav
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
hellegennes(δεν πιστεύω ότι τρως ακόμα

enterprise-psi έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:51Αυτό το είδα και στο sopranos , θα μάθει ο κόσμος ότι γλύφω νιαμου , τι είμαι γκέι ;
Μα δεν δουλεύει έτσι
elchav έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 21:51Ωραίο και ενδιαφέρον, το διάβασα όλο
Μάλιστα, έχω να προσθέσω όταν ήμουν πιτσιρικάς, μαζί με τους αυνανες εφήβους φίλους μου, κάναμε τηλεφωνικές φάρσες σε ένα γερό ναυτικό (μην ρωτήσετε τι και πως) ο οποίος μας έλεγε διάφορες ιστορίες για πουστρακια που γαμουσε νέος -οντας παντρεμένος- αλλά δεν δεχόταν με τίποτα τον όρο "πουστης" αλλά μόνο "κωλομπαράς", οπότε μάλλον ίσχυε ακόμα μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες
Υ.Γ: η απορία μου για τις μουνοτριχες δε λύθηκε
Υ.Γ.2: κυρ Βαγγέλη καλό παράδεισο
είμαι σίγουρος ότι είχα συναντήσει την απάντηση στο ερώτημά σου στην "ιστορία της ιδιωτικής ζωής" αλλά δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ. Απο τις πηγές που έχω υπόψη μου πάντως, παίρνω mixed vibes. Απο τη μία, υπάρχουν όλα τα αγάλματα και οι τοιχογραφίες που υποδεικνύουν ότι sthn αρχαιότητα δεν ξέρανε μόνο τη θεά venus, αλλά και τα ξυραφάκια. Απο την άλλη, υπάρχει αυτό το γράφιτι στην Πομπηία, απο ένα τύπο που έγραψε:
..έξω απο ένα μπαράκι. Λες να το είχε δει το αποτέτοιο της Ρεστιτούτας και ήξερε, ή απλά υπέθετε; Αν έκανε υπόθεση, τότε μάλλον είχε στο μυαλό κάποιο στερεότυπο, οπότε θα υποθέσω κι εγώ ότι ήτανε ταξικό ζήτημα: στην υψηλή κοινωνία ξέρανε και εκτιμούσαν τα venus, για τις φτωχές μπαργούμαν/βιζιτούδες, η κατάσταση ήταν λίγο διαφορετικήRestituta, take off your tunic, please, and show us your hairy privates".
μας παραθέτει ορισμένες πρωτογενείς πηγές και στο απόσπασμα παραπάνω. Ψάξε το συγκεριμένο χωρίο του ΜαρτιάληΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 22:09θα ήθελα να ήξερα ποιες είναι οι πρωτογενείς του πηγές και δεύτερον ποια ήταν η άποψη των ακαδημαϊκών και τα αποτελέσματα της έρευνας ας πούμε 50-60 χρόνια πριν
Σενέκας έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 22:06είμαι σίγουρος ότι είχα συναντήσει την απάντηση στο ερώτημά σου στην "ιστορία της ιδιωτικής ζωής" αλλά δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ. Απο τις πηγές που έχω υπόψη μου πάντως, παίρνω mixed vibes. Απο τη μία, υπάρχουν όλα τα αγάλματα και οι τοιχογραφίες που υποδεικνύουν ότι sthn αρχαιότητα δεν ξέρανε μόνο τη θεά venus, αλλά και τα ξυραφάκια. Απο την άλλη, υπάρχει αυτό το γράφιτι στην Πομπηία, απο ένα τύπο που έγραψε:..έξω απο ένα μπαράκι. Λες να το είχε δει το αποτέτοιο της Ρεστιτούτας και ήξερε, ή απλά υπέθετε; Αν έκανε υπόθεση, τότε μάλλον είχε στο μυαλό κάποιο στερεότυπο, οπότε θα υποθέσω κι εγώ ότι ήτανε ταξικό ζήτημα: στην υψηλή κοινωνία ξέρανε και εκτιμούσαν τα venus, για τις φτωχές μπαργούμαν/βιζιτούδες, η κατάσταση ήταν λίγο διαφορετικήRestituta, take off your tunic, please, and show us your hairy privates".
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΧΟΡΟΥΜGeorge_V έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 22:09Παντως οι κυριες της ανωτερης τάξης φροντιζαν να το ειχαν καθε μερα ξυρισμένο και υπηρχε ειδικη (πανακριβη) σκλάβα που αναλαμβανε καθε πρωι να ξυριζει το μπικινι της κυριας της καθως οι τριχες ηταν συνδεδεμενες με τις κατωτερες τάξεις.
Thumb rule: Ξυρισμένο=Πατρικια Αξυριστο=Πληβεία
Ή είναι σημάδι ότι η σιχαμάρα γύρω απ' αυτά είναι κοινωνικό δημιούργημα και όχι εγγενής.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 22:07Το να μην σιχαίνεσαι να γαμησεις ανδρικό κωλο, ενώ σιχαίνεσαι να γλειψεις μουνι, δεν ειναι καλό σημαδι πάντως.
Oh really?George_V έγραψε: ↑11 Φεβ 2021, 22:09Παντως οι κυριες της ανωτερης τάξης φροντιζαν να το ειχαν καθε μερα ξυρισμένο και υπηρχε ειδικη (πανακριβη) σκλάβα που αναλαμβανε καθε πρωι να ξυριζει το μπικινι της κυριας της καθως οι τριχες ηταν συνδεδεμενες με τις κατωτερες τάξεις.
Thumb rule: Ξυρισμένο=Πατρικια Αξυριστο=Πληβεία