Gherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:00Η στάχτη δεν είναι καθαριστικό.
Καθαριστικό είναι η αλισίβα.

Gherschaagk έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:00Η στάχτη δεν είναι καθαριστικό.
Καθαριστικό είναι η αλισίβα.
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:10αυτο λες, η που λεει οτι δεν εχει τετοιο θεμα. λες και εχει κανει εργαστηριακη εξεταση να δει τι απομενει πανω στα πιατα μετα το πλυσιμο, μικροβια η απορυπαντικα.
τα βλεπει με το ματι, αρα δεν εχει θεμα.γιατι ετσι, γιατι εχει παντα δικιο, αφου. και ναπαναγαμηθει η πραγματικοτητα.
δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε
Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπΑσέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε)
δε θα πεθανει οποιος δεν χρησιμοποιει. ας πουμε οι προγιαγιαδες μας μπορει να μην ειχαν ουτε απορυπαντικα.
αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
κανενα προβλημα. ουτε ειπε κανεις οτι ειναι επικινδυνο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:41
Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπ
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι, που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όσοι γουστάρουν να το χρησιμοποιούν και τους βολεύει, το κάνουν. Όσοι δεν το χρειάζονται, δεν το χρησιμοποιούν ή δεν το παίρνουν.
Προσωπικώς πάντως, τον ισχυρισμό ότι αν ένα πιάτο ή ποτήρι δεν πλυθεί στους 70 βαθμούς είναι βρώμικο/επικίνδυνο για την υγεία, τον βρίσκω αστείο.
Για την χλωρίνη λέτε; νόμιζα μιλάτε για την αποστείρωση που προσφέρει το πλ. πιάτων. Και είπα μια σταγόνα βάζω. Μια σταγονίτσα μόνο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:29το που κολλανε οι μαναδες και τα πλυντηρια με τη χλωρινη που βαζεις μονο εσυ το ξερεις
Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς λόγω θερμοκρασίας . Για την χρησιμότητα του διαφωνούμε.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε)
δε θα πεθανει οποιος δεν χρησιμοποιει. ας πουμε οι προγιαγιαδες μας μπορει να μην ειχαν ουτε απορυπαντικα.
αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
Άλλο απολύμανση και άλλο το πλύσιμο.
Ασε που κάνεις και φούσκες και τις αφήνεις να φεύγουν στον φωταγωγο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:41Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπΑσέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε)
Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι, που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Όσοι γουστάρουν να το χρησιμοποιούν και τους βολεύει, το κάνουν. Όσοι δεν το χρειάζονται, δεν το χρησιμοποιούν ή δεν το παίρνουν.
Προσωπικώς πάντως, τον ισχυρισμό ότι αν ένα πιάτο ή ποτήρι δεν πλυθεί στους 70 βαθμούς είναι βρώμικο/επικίνδυνο για την υγεία, τον βρίσκω αστείο.
Περιμένουν να τελειώσεις για να βγουν
Η χρησιμότητα του έγκειται στα λιγότερα υπολείμματα απορρυπαντικού - τροφής και στην καλύτερη απολύμανση.Naida έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:54Για την χλωρίνη λέτε; νόμιζα μιλάτε για την αποστείρωση που προσφέρει το πλ. πιάτων. Και είπα μια σταγόνα βάζω. Μια σταγονίτσα μόνο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:29το που κολλανε οι μαναδες και τα πλυντηρια με τη χλωρινη που βαζεις μονο εσυ το ξερειςΑυτό δεν το αμφισβητεί κανείς λόγω θερμοκρασίας . Για την χρησιμότητα του διαφωνούμε.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε)
Η μαμά μιας φίλης μου έλεγε πόσο σημαντικό είναι το ξύλο κοπής να καθαρίζεται με χλωρίνη και ξίδι μετά από κάθε χρήση. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:41Και το πλυντήριο ρούχων κάνει καλύτερο πλύσιμο αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο, ουδείς πλένει σήμερα στο χέρι, πέρα από κάποια ευαίσθητα ρούχα, εσώρουχα κλπΑσέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε)