Συμπεραίνω ότι φτηνά τη γλίτωσε μόνο με στέρηση βήματος.Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:49Ο αυριανός πρωθυπουργός σου!!!Fluffy έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 06:42Πάνω σε αυτό πρέπει να προβληματιστούν όλοι όσοι λένε για «ακομμάτιστο», «ανεξάρτητο» κτλπ, μήπως τα ίδια δεν έλεγαν στις πλατείες και οι "αγαναχτισμένοι" και θέριεψαν συριζα-ανελ-χρυση αυγη; Δεν συναγελάζονταν οι φασίστες και κάθε καρυδιάς καρύδι; Πάντως πριν λιγες μέρες που είχα δει ένα βιντεακι αυτου του ΝΟΕ αναρωτήθηκα κασσιδιάρης με μουσια και μαλλιά;
Ο Έλληνας ράπερ «Ν.Ο.Ε» ιδρύει δικό του πολιτικό κίνημα και τραμπουκίζεται απο μπάχαλους....
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο Έλληνας ράπερ «Ν.Ο.Ε» ιδρύει δικό του πολιτικό κίνημα και τραμπουκίζεται απο μπάχαλους....

- Golden Age
Re: Ο Έλληνας ράπερ «Ν.Ο.Ε» ιδρύει δικό του πολιτικό κίνημα και τραμπουκίζεται απο μπάχαλους....
Δεν του στερήθηκε τίποτα. Πήρε ξανάμικρόφωνο και μίλησε (ΠΗΞΕ, Π-Η-Ξ-Ε), παρά τον ηθικό τραμπουκισμό που του 'καναν οι όμοιοί σου αριστερομπούμερς παίρνοντάς του το αρχικό μικρόφωνο και βάζοντας μπρος το βανάκι με το γράφιτι με το χαμόγελο για να φύγουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:04Συμπεραίνω ότι φτηνά τη γλίτωσε μόνο με στέρηση βήματος.Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 12:49Ο αυριανός πρωθυπουργός σου!!!Fluffy έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 06:42Πάνω σε αυτό πρέπει να προβληματιστούν όλοι όσοι λένε για «ακομμάτιστο», «ανεξάρτητο» κτλπ, μήπως τα ίδια δεν έλεγαν στις πλατείες και οι "αγαναχτισμένοι" και θέριεψαν συριζα-ανελ-χρυση αυγη; Δεν συναγελάζονταν οι φασίστες και κάθε καρυδιάς καρύδι; Πάντως πριν λιγες μέρες που είχα δει ένα βιντεακι αυτου του ΝΟΕ αναρωτήθηκα κασσιδιάρης με μουσια και μαλλιά;
Σε άλλες εποχές θα είχε γίνει αυτό που θα 'θελες, γιατί..."σεξίστας, ουγκ". Τώρα αυτά δεν έχουν πέραση κι έτσι απλά μια παλαβή προσπάθησε να κάνει "μαγκιά" επιδεικνύοντας πόσο "μαχητική φεμινίστρια" είναι.
- Dwarven Blacksmith
Ε εντάξει που να ξέρανε ότι είχε και 2ο μικρόφωνο στον κώλο.Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:20Δεν του στερήθηκε τίποτα. Πήρε ξανάμικρόφωνο και μίλησε (ΠΗΞΕ, Π-Η-Ξ-Ε), παρά τον ηθικό τραμπουκισμό που του 'καναν οι όμοιοί σου αριστερομπούμερς παίρνοντάς του το αρχικό μικρόφωνο και βάζοντας μπρος το βανάκι με το γράφιτι με το χαμόγελο για να φύγουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:04Συμπεραίνω ότι φτηνά τη γλίτωσε μόνο με στέρηση βήματος.
Σε άλλες εποχές θα είχε γίνει αυτό που θα 'θελες, γιατί..."σεξίστας, ουγκ". Τώρα αυτά δεν έχουν πέραση κι έτσι απλά μια παλαβή προσπάθησε να κάνει "μαγκιά" επιδεικνύοντας πόσο "μαχητική φεμινίστρια" είναι.

- hellegennes

Του φέρνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ!
ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!
(Ποιος αλήτης διαγράφει τα μηνύματά μου; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!)
ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

- Dwarven Blacksmith
Παιδιά τσεκάρετε λίγο, ο Gordian Knot μας αγαπάει όλους.Gordian Knot έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:29ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ!
ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

- Highlander
Γτφ βίντεο σε καποιο σημειο λέει στα δεκαπενταχρονα "θα μπορούσα να είμαι στο χωριό να διαλογιζομουνα κι εσείς δε με ακούτε" 

- Gordian Knot
Γιατί, ΨΕΜΑΤΑ είναι; Αφού σας ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ, σας ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ. Παραδέξου το να ξαλαφρώσεις, καλό θα σου κάνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:42Παιδιά τσεκάρετε λίγο, ο Gordian Knot μας αγαπάει όλους.Gordian Knot έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:29ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ!
ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!
Εγώ έχω βάλει τη φωτογραφία του δίπλα στον Δημήτριο τον Τσιγκρίνσκι (γνωστός και από τη συμμετοχή του στο αριστούργημα του Franco Zeffirelli «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»).
Με καντήλια, εικονοστάσια, τα πάντα όλα. Δεν θα κάνουμε τσιγκουνιές τώρα.
ΗΡΘΕ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ!
(όχι ο χοντρός καλόγερος των Candlemass που σου έχει αφιερώσει και -γαμάτο- τραγούδι νάνε)
Έχω λιώσει με τα memes

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

- Golden Age
Στηρίζουμε θαυματουργό σεξιστικό κτήνος - αυριανό πρωθυπουργό απέναντι στην παρακμή της πολτικαλκορεκτίλας.Highlander έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:50Γτφ βίντεο σε καποιο σημειο λέει στα δεκαπενταχρονα "θα μπορούσα να είμαι στο χωριό να διαλογιζομουνα κι εσείς δε με ακούτε"
- Gordian Knot
MESSIAH

Συνομιλία με το ελληνικό κοινό σε live στα early ’00s (Τώρα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ ήταν, στο Gagarin, θα σας γελάσω. Θα πρέπει να τσεκάρω εισιτήρια και βαριέμαι)
Messiah: Ask me anything you want
Random fan: How many souvlakia have you eaten today?
Αυτά είναι.

Συνομιλία με το ελληνικό κοινό σε live στα early ’00s (Τώρα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ ήταν, στο Gagarin, θα σας γελάσω. Θα πρέπει να τσεκάρω εισιτήρια και βαριέμαι)
Messiah: Ask me anything you want
Random fan: How many souvlakia have you eaten today?
Αυτά είναι.

- Highlander
Golden Age έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 15:00Στηρίζουμε θαυματουργό σεξιστικό κτήνος - αυριανό πρωθυπουργό απέναντι στην παρακμή της πολτικαλκορεκτίλας.Highlander έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:50Γτφ βίντεο σε καποιο σημειο λέει στα δεκαπενταχρονα "θα μπορούσα να είμαι στο χωριό να διαλογιζομουνα κι εσείς δε με ακούτε"

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 4Β μούβμεντ. Όταν η γυναικομαλακία γίνεται πολιτικό κίνημα.
από Kauldron » 08 Νοέμ 2024, 18:31 » σε Διεθνής πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
12 Νοέμ 2024, 12:57
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
16 Οκτ 2024, 13:34
-
-
Νέα δημοσίευση Πειραιας...Αυτο αξιζει το δικο του νημα!
από Frappezitis » 19 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Αύγ 2023, 10:01
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
03 Δεκ 2023, 13:47