Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άρτεμις

Re: Η σημερινη Ελευθερη Ωρα δημοσιεύει συνεντευξη μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άρτεμις » 11 Φεβ 2021, 23:35

Αρίστος έγραψε:
06 Φεβ 2021, 16:29
Για παράδειγμα στις 31 Ιανουαρίου οι ΗΠΑ του Τραμπ, η Ιταλία και η Αυστραλία διέκοψαν τις πτήσεις από την Κίνα στις χώρες τους. Τότε έτρεξε ο ΠΟΥ και κατήγγειλε την απαγόρευση πτήσεων σαν ρατσιστικό μέτρο κατά των Κινέζων. Επιπλέον στις 26 Φεβρουαρίου και ενώ υπήρχαν ήδη 12 νεκροί από τον ιό στην Ιταλία, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ καθησύχαζε από τη Ρώμη πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η απλή γρίπη είναι πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό.
.
.
Λογικά πάντως θα έπρεπε να του αποδοθούν ευθύνες για τα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 11 Φεβ 2021, 23:37

Αρίστος έγραψε:
Επιπλέον στις 26 Φεβρουαρίου και ενώ υπήρχαν ήδη 12 νεκροί από τον ιό στην Ιταλία, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ καθησύχαζε από τη Ρώμη πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η απλή γρίπη είναι πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό.
Αυτό που το βρήκες;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Φεβ 2021, 04:00

Leporello έγραψε:
11 Φεβ 2021, 23:37
Αρίστος έγραψε:
Επιπλέον στις 26 Φεβρουαρίου και ενώ υπήρχαν ήδη 12 νεκροί από τον ιό στην Ιταλία, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ καθησύχαζε από τη Ρώμη πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η απλή γρίπη είναι πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό.
Αυτό που το βρήκες;

Απο εδω. Στις 26 Φεβρουαριου με 12 νεκρους στην Ιταλια προσπαθουσε να καθησυχασει τους Ιταλους. Παραλληλα ΟΛΟ το Φεβρουαριο ο ΠΟΥ ηταν αντιθετος στη ληψη μετρων που μπορουν να επηρεασουν αρνητικα το εμποριο και τις αερομεταφορες. Κι αυτα ενω οι ΚΙνεζοι ειχαν απαγορευσει τις πτησεις απο τη Γουχαν στην υπολοιπη Κινα ενω ειχαν προχωρησει σε σκληρο lockdown.

ΠΟΥ : Στους 60.000 οι θάνατοι ετησίως από την εποχική γρίπη, όχι πανικός για τον κοροναϊό

Στην προσπάθεια του να μην πανικοβληθεί ο κόσμος με την εξάπλωση του κοροναϊού εκτός Κίνας να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τονίζει ότι οι η εποχική γρίπη προκαλεί 60.000 θανάτους ετησίως στην Ευρώπη.

...

Σε δηλώσεις του από το ιταλικό υπουργείο Υγείας, μετά μια συνάντηση που επικεντρώθηκε στην επιδημία του κοροναϊού, ο Χανς Κλούγκε σημείωσε ότι τα θύματα που έχουν καταγραφεί στην Ιταλία ήταν όλα ηλικιωμένα, άνω των 65 ετών, με χαμηλή ανοσία, άνθρωποι που συνεπώς είναι επίσης «ευάλωτοι απέναντι στην εποχική γρίπη».

...

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο ΠΟΥ αποφεύγει να μιλήσει για πανδημία, παρά τη ταχεία εξάπλωση του ιού και εκτός Κίνας ο επικεφαλής ου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραδέχθηκε ότι η ξαφνική αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων του νέου κοροναϊού στην Ιταλία, το Ιράν και τη Νότια Κορέα είναι «πολύ ανησυχητική», σπεύδοντας να προσθέσει ωστόσο ότι «ο ιός μπορεί και πάλι να τεθεί υπό έλεγχο και δεν συνιστά πανδημία».

https://www.in.gr/2020/02/26/world/pou- ... -koronaio/

Δηλαδη η δηλωση για τους 12 νεκρους της Ιταλιας ηταν ουσιαστικα: Ε και τι εγινε; αυτοι ηταν τοσο ραμολι και με πολλα υποκειμενα που θα πεθαιναν και απο απλη γριππη.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 12 Φεβ 2021, 05:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Φεβ 2021, 04:08

Παμε να δουμε τοτε πως ο Τσιοδρας και αλλοι μεγαλογιατροι στην Ελλαδα ακολουθωντας την καθησυχαστικη γραμμη του ΠΟΥ ελεγαν πως να μην ανησυχει ο κοσμος και πως η γριπη ειναι πιο επικινδυνη.

Τα δεδομένα που έχουμε από τη γρίπη είναι ότι ευθύνεται για περίπου 300.000 έως και 650.000 θανάτους τον χρόνο παγκοσμίως

https://www.tanea.gr/2020/02/13/greece/ ... tis-arxes/

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Φεβ 2021, 04:14

Με λιγα λογια ο ΠΟΥ στο πρωτο κυμα εκανε τα παντα για να μην αμυνθει η Δυση και να μολυνθουν ολες οι χωρες της. Ακομη και στο θεμα της μασκας κρατησε αρνητικη σταση. Πως αλλιως θα ξεκινουσε η μπιζνα των εμβολιων; Και πως αλλιως θα εμπαιναν στο γυψο οι δημοκρατιες;

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Φεβ 2021, 04:21

Άρτεμις έγραψε:
11 Φεβ 2021, 23:35
Αρίστος έγραψε:
Για παράδειγμα στις 31 Ιανουαρίου οι ΗΠΑ του Τραμπ, η Ιταλία και η Αυστραλία διέκοψαν τις πτήσεις από την Κίνα στις χώρες τους. Τότε έτρεξε ο ΠΟΥ και κατήγγειλε την απαγόρευση πτήσεων σαν ρατσιστικό μέτρο κατά των Κινέζων. Επιπλέον στις 26 Φεβρουαρίου και ενώ υπήρχαν ήδη 12 νεκροί από τον ιό στην Ιταλία, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ καθησύχαζε από τη Ρώμη πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η απλή γρίπη είναι πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό.
.
.
Λογικά πάντως θα έπρεπε να του αποδοθούν ευθύνες για τα παραπάνω.

Ενδιαφερον εχει και οτι ο ΠΟΥ στη μελετη που εκανε προσφατα στην Κινα απεκλεισε την τεχνητη προελευση του ιου απο εργαστηριο της Γουχαν παροτι ακριβως σε αυτο το εργαστηριο δημιουργουνταν τεχνητοι κορονοιοι.

Κι αυτο ενω ΔΕΝ βρηκε ο ΠΟΥ απο ποια ενδιαμεσα ζωα μεταδοθηκε απο τις νυχτεριδες στους ανθρωπους. Κανονικα απαξ και δεν βρεθηκαν τα ενδιαμεσα ζωα δεχεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ πληγμα η υποθεση περι φυσικης προελευσης του κορονοιου και πρεπει να δωθουν σοβαρες πιθανοτητες στην τεχνητη προελευση.

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 12 Φεβ 2021, 05:57

Ο ΠΟΥ τι λέει για εκείνο το δωματιακι μέσα στο οποίο ο δικός σου έδινε 17ωρη μάχη με το θεριό?
Έκανε αυτοψία? Τα σπέρματα που βρέθηκαν τι έδειξαν?
Γιατί ο ΠΟΥ συγκαλειψε το γεγονός ότι οδικος σου μπήκε αγόρι και βγήκε κορίτσι?
Τι του ΕΜΦΥΤΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ?
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ???
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Φεβ 2021, 06:02

Ειπαμε οτι τωρα κυβερνατε εσεις, αν μπορειτε να παραδωσετε καλυτερη Ελλαδα απο οτι ο Τσιπρας καντε το. :D

.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 12 Φεβ 2021, 20:22

Αρίστος έγραψε:
12 Φεβ 2021, 04:14
Με λιγα λογια ο ΠΟΥ στο πρωτο κυμα εκανε τα παντα για να μην αμυνθει η Δυση και να μολυνθουν ολες οι χωρες της. Ακομη και στο θεμα της μασκας κρατησε αρνητικη σταση. Πως αλλιως θα ξεκινουσε η μπιζνα των εμβολιων; Και πως αλλιως θα εμπαιναν στο γυψο οι δημοκρατιες;

.
Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως μια λανθασμένη αρχική εκτίμηση χωρίς να υπήρχε κάποιο σκοτεινό σχέδιο από πίσω. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, ακόμα και οι επιστήμονες. Η προσέγγισή σου εδώ αλλά και σε άλλες παρόμοιες δημοσιεύσεις σου είναι να συνδέεις τις συνέπειες μιας κατάστασης (εμβόλια, περιοριστικά μέτρα μετακίνησης) με προπαρακσευασμένες αποφάσεις. Είναι σα να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας τα πρώτα ταραγμένα μνημονιακά χρόνια ήταν "έργο" των τζαμάδων και των μαρμαράδων για να μπορέσουν να κάνουν καλές μπίζνες μετά τις φθορές.

Υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα ότι αυτές οι ελίτ που επέτρεψαν την εξάπλωση του ιού υποτίθεται αδιαφορούν για τα δικά τους πρόσωπα (φιλικά, συγγενικά) που θα κινδύνευαν επίσης από την διάδοση του ιού. Οι ελίτ δεν νοιάζονται για την υγεία των δικών τους; Είναι τόσο διαβρωμένοι ηθικά και συναισθηματικά;

Και ποιες δημοκρατίες θα μπουν στο γύψο; Ποια είναι τα στοιχεία σου ότι στις δυτικές κοινωνίες ή έστω οπουδήποτε υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα θα πάψουν να υφίστανται εκλογές; Διότι αυτό είναι το πολίτευμα της δημοκρατίας.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 12 Φεβ 2021, 20:34

Jimmy81 έγραψε:
12 Φεβ 2021, 20:22
Υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα ότι αυτές οι ελίτ που επέτρεψαν την εξάπλωση του ιού υποτίθεται αδιαφορούν για τα δικά τους πρόσωπα (φιλικά, συγγενικά) που θα κινδύνευαν επίσης από την διάδοση του ιού. Οι ελίτ δεν νοιάζονται για την υγεία των δικών τους; Είναι τόσο διαβρωμένοι ηθικά και συναισθηματικά;

Και ποιες δημοκρατίες θα μπουν στο γύψο; Ποια είναι τα στοιχεία σου ότι στις δυτικές κοινωνίες ή έστω οπουδήποτε υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα θα πάψουν να υφίστανται εκλογές; Διότι αυτό είναι το πολίτευμα της δημοκρατίας.

Στους πολέμους υπάρχουν και απώλειες.Και εδώ έγινε ένας οιονεί πόλεμος για να χάσει ο Τραμπ τις εκλογές.
Χωρίς την επιδημία δεν θα τις έχανε.Αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορεί να το επικαλεσθεί αυτό ο ίδιος,όχι επειδή δεν έκανε φάουλ ο ΠΟΥ αλλά επειδή είναι αστείο να περιμένουν οι ΗΠΑ από τον ΠΟΥ για να πληροφορηθούν εάν υπάρχει επιδημία.Αν μη τι άλλο η Ταιβάν που εξαρτάται άμεσα από τις ΗΠΑ είχε ειδοποιήσει όλο τον κόσμο πριν ακόμη λήξει το 2019 ότι υπάρχει επιδημία στην ηπειρωτική Κίνα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Φεβ 2021, 04:09

Jimmy81 έγραψε:
12 Φεβ 2021, 20:22
Αρίστος έγραψε:
12 Φεβ 2021, 04:14

.
Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως μια λανθασμένη αρχική εκτίμηση χωρίς να υπήρχε κάποιο σκοτεινό σχέδιο από πίσω. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, ακόμα και οι επιστήμονες. Η προσέγγισή σου εδώ αλλά και σε άλλες παρόμοιες δημοσιεύσεις σου είναι να συνδέεις τις συνέπειες μιας κατάστασης (εμβόλια, περιοριστικά μέτρα μετακίνησης) με προπαρακσευασμένες αποφάσεις. Είναι σα να ισχυρίζεται κάποιος ότι τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας τα πρώτα ταραγμένα μνημονιακά χρόνια ήταν "έργο" των τζαμάδων και των μαρμαράδων για να μπορέσουν να κάνουν καλές μπίζνες μετά τις φθορές.

Απο τη στιγμη που η πανδημια και η καραντινα χρησιμοποιηθηκαν για αλλαγη του οικονομικου-πολιτικου συστηματος και αυτο χαρακτηρισθηκε σαν μεγαλη ευκαιρια απο τον Κλαους Σβαμπ (του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ), τη Μερκελ και το Μακρον, σημαινει πως μια χαρα υπηρχε σκοτεινο σχεδιο. Η 4η Βιομηχανικη Επανασταση (προωθηση νεων χρυσοφορων κλαδων του καπιταλισμου σε βαρος των παραδοσιακων, ρομποτ στην παραγωγη, καταστροφη των μικρομεσαιων επιχειρησεων και της συμβατικης βιομηχανιας, προωθηση γενετικων τροφιμων, φαρμακων και εμβολιων) δεν θα μπορουσε να περασει με συνθηκες δημοκρατιας και ελευθερων διαδηλωσεων, χρειαζοταν να κλειστουμε στα σπιτια μας και να ζησουμε κατω απο καθεστως στρατιωτικου νομου για να δρομολογηθουν οι αλλαγες. Τα συνθηματα τηλεργασια, τηλεκπαιδευση και κοινωνικη αποστασιοποιηση ηταν ετοιμα απο καιρο οπως ετοιμη ηταν και η λογοκρισια στο διαδικτυο δηθεν για την καταπολεμηση των fake news που τωρα επεκτεινεται και σε λογοκρισια στα τραγουδια και στις τεχνες.

.

Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal » 14 Φεβ 2021, 23:16

Αρίστος έγραψε:
11 Φεβ 2021, 21:32
Επιπλεον λες να γινοταν κατι τετοιο και να μην το μαθαινε η Μοσαντ; Και μετα να μην ξεσηκωνε ολο το εβραικο λομπυ στην Αμερικη; Που ζεις κουκλα μου;

.
Το Εβραϊκό Λόμπι των ΗΠΑ σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπαγκοσμιοποιητικο στο μεγαλύτερο μέρος του.Είναι σε ανοιχτή κόντρα με τον Νετανιάχου μάλιστα.

Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal » 15 Φεβ 2021, 01:17

Αρίστος έγραψε:
10 Φεβ 2021, 10:01
Ο Τσιπρας μπορει να ηταν δικαιωματιστης αλλα ηταν και πραγματιστης. Πιχι οταν του ελεγε ο Καμμενος πως εχουμε αναγκη τον Τραμπ και τη συμμαχια με το Ισραηλ τον ακουγε. Επισης ακουγε τον Κοτζια που ειχε εξισου αντιτουρκικες θεσεις με τον Καμμενο. Η στροφη του Τσιπρα αρχιζει και γινεται προς την ενδοτικοτητα και τον εθνομηδενισμο οταν εβαλε τον Κατρουγκαλο στο υπουργειο Εξωτερικων. Δεν φανηκε αυτο κατευθειαν αλλα μετα εκανε κρα. Οι θεσεις του Κατρουγκαλου ειναι τοσο φιλοτουρκικες οσο της Ντορας και του ΕΛΙΑΜΕΠ.

.
Κάποιοι πατριώτες παρασύρθηκαν απο την μνημονιακη εποχή καο τις συνθήκες και στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ.Εγώ δεν έκανα ποτέ μου τέτοιο λάθος διότι το πράγμα ήταν απλό: ήξερα εξαρχής ποια άτομα βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ και τι εθνομηδενιστικες θέσεις είχαν πολλά στελέχη του καθώς και μεγάλο μέρος της νεολαίας του.Οταν έχεις ένα κόμμα με τέτοιες δομές δεν πα να είσαι και ο καλύτερος αρχηγός πολιτικός, δουλειά δεν γίνεται με τέτοιο κόμμα. Επίσης και ο Ανδρέας Παπανδρέου παρά την πατριωτική πολιτικη που ακολουθούσε στο εξωτερικό στο εσωτερικό πριονιζε τις παραδοσιακές αξίες και άφηνε ακραία στοιχεία να σοδομιζουν τον ελληνισμό.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 15 Φεβ 2021, 01:23

ηλιθιοτητα και συμπαν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 15 Φεβ 2021, 15:33

Οργισμένος έγραψε:
15 Φεβ 2021, 01:23
ηλιθιοτητα και συμπαν.
στο εφτιαξα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών