έχεις αίτημα φιλίαςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 00:13Χα. Να του παρεις εσύ λελουδα, μωρή κάμπια. Γιατι αυτός, επειδή είναι άντρα γαμω την πατριαρχία σας;
Διάλογοι με μια πρώην μου
-
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Συγνώμη άθελά μου. Μια φορά περπατούσαμε και φορούσαμε μάσκες. Βλέπω μπροστά αστυνομικούς του λέω έτσι και μας σταματήσουν και μας πουν καμιά εξυπνάδα θα τους πω καμία κουβέντα. Με την έννοια ότι ειμασταν οκ. Και μου λέει άσε τις μαλακίες και τις μαγκιές. Δεν μας σταμάτησαν.
Την προηγούμενη Κυριακή που μας σταμάτησαν στον Πειραιά και δεν είχε μαζί του ταυτότητα, δεν φόραγε μάσκα γιατί ειμασταν μέσα στο αυτοκίνητο και το κινητό του είχε κλείσει από μπαταρία. Με το που βλέπω το μπατσικο του λέω βάλε την μάσκα σου, με γράφει. Μας σταματάνε. Του λέει ο αυτός της δημ. Αστυνομίας κύριε να δω το μήνυμα σας. Νευριάζει και του την ψιλοείπε ειρωνικά ότι δεν έχει κινητό , ο νεαρός ευγενέστατος του είπε γαι τη μάσκα, για την καραντίνα, ποια είμαι εγώ και αν θέλει να φωνάξει τους αστυνομικούς που ήταν πιο πίσω. Ο δικός μου μες στην ειρωνεία λέει θα με συλλαβετε δεν χρειάζετε να τον φωνάξετε, έρχομαι εγώ και κάνει να κατέβει. Βλέπω τον αστυνομικό ήρθε. Μας κοίταγε, κοίταγε το αυτοκίνητο. Τον γατζωσα με τα νύχια να μη κάνει μαλακία και κατέβει . Ένας αχταρμάς γενικά , όλοι τους ευγεναστατοι, μας άφησαν και φύγαμε αφού έδειξα εγώ ταυτότητα και sms. Μας είπαν και καλό δρόμο και καλό μας απόγευμα.
Τον έσωσα πάλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Cringe festivalNaida έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 01:39Συγνώμη άθελά μου. Μια φορά περπατούσαμε και φορούσαμε μάσκες. Βλέπω μπροστά αστυνομικούς του λέω έτσι και μας σταματήσουν και μας πουν καμιά εξυπνάδα θα τους πω καμία κουβέντα. Με την έννοια ότι ειμασταν οκ. Και μου λέει άσε τις μαλακίες και τις μαγκιές. Δεν μας σταμάτησαν.
Την προηγούμενη Κυριακή που μας σταμάτησαν στον Πειραιά και δεν είχε μαζί του ταυτότητα, δεν φόραγε μάσκα γιατί ειμασταν μέσα στο αυτοκίνητο και το κινητό του είχε κλείσει από μπαταρία. Με το που βλέπω το μπατσικο του λέω βάλε την μάσκα σου, με γράφει. Μας σταματάνε. Του λέει ο αυτός της δημ. Αστυνομίας κύριε να δω το μήνυμα σας. Νευριάζει και του την ψιλοείπε ειρωνικά ότι δεν έχει κινητό , ο νεαρός ευγενέστατος του είπε γαι τη μάσκα, για την καραντίνα, ποια είμαι εγώ και αν θέλει να φωνάξει τους αστυνομικούς που ήταν πιο πίσω. Ο δικός μου μες στην ειρωνεία λέει θα με συλλαβετε δεν χρειάζετε να τον φωνάξετε, έρχομαι εγώ και κάνει να κατέβει. Βλέπω τον αστυνομικό ήρθε. Μας κοίταγε, κοίταγε το αυτοκίνητο. Τον γατζωσα με τα νύχια να μη κάνει μαλακία και κατέβει . Ένας αχταρμάς γενικά , όλοι τους ευγεναστατοι, μας άφησαν και φύγαμε αφού έδειξα εγώ ταυτότητα και sms. Μας είπαν και καλό δρόμο και καλό μας απόγευμα.
Τον έσωσα πάλι.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 01:39Του λέει ο αυτός της δημ. Αστυνομίας κύριε να δω το μήνυμα σας. Νευριάζει και του την ψιλοείπε ειρωνικά ότι δεν έχει κινητό , ο νεαρός ευγενέστατος του είπε γαι τη μάσκα, για την καραντίνα, ποια είμαι εγώ και αν θέλει να φωνάξει τους αστυνομικούς που ήταν πιο πίσω. Ο δικός μου μες στην ειρωνεία λέει θα με συλλαβετε δεν χρειάζετε να τον φωνάξετε, έρχομαι εγώ και κάνει να κατέβει. Βλέπω τον αστυνομικό ήρθε. Μας κοίταγε, κοίταγε το αυτοκίνητο. Τον γατζωσα με τα νύχια να μη κάνει μαλακία και κατέβει . Ένας αχταρμάς γενικά , όλοι τους ευγεναστατοι, μας άφησαν και φύγαμε αφού έδειξα εγώ ταυτότητα και sms. Μας είπαν και καλό δρόμο και καλό μας απόγευμα.
Τον έσωσα πάλι.

-
μην ξανακούσω ότι είμαι προκατειλημμένος και να χαλαρώσω γιατί φορτώνεις, έλεος
θα διαβάζουμε ό,τι παπαριά του έρχεται του καθενός αδιαμαρτύρητα
θα διαβάζουμε ό,τι παπαριά του έρχεται του καθενός αδιαμαρτύρητα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
καλικάτζαρε το χεις ξεφτιλίσει τελείως
Παιδί είναι μωρέ , θα μεγαλώσει και θα μάθει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
νομιζω καποιος το αμφισβητησε πριν, κατσε να θυμηθω...Naida έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:54Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς λόγω θερμοκρασίας . Για την χρησιμότητα του διαφωνούμε.Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 13:30δεν ειχαν. (συγκεκριμμενα η δικια μου ειχε και αναθεμα αν το ειχε χρησιμοποιησει 2 φορες, ναιδιζε)
δε θα πεθανει οποιος δεν χρησιμοποιει. ας πουμε οι προγιαγιαδες μας μπορει να μην ειχαν ουτε απορυπαντικα.
αλλα το οτι το πλυντηριο κανει καλυτερο πλυσιμο απο το χερι, λογω θερμοκρασιων, ειναι μια δεδομενη πραγματικοτητα.
α, να, εδω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και πάλι στην χρησιμότητα του αναφερόμουν. Στο ότι πλένει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες το γνωρίζω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θελει βρασιμο, δηλαδη 100 για να ψοφησουν σχεδον ολα, αμεσα. αλλα και στους 70 για τοση ωρα, καλο μακελειο γινεται.Winston Smith έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:23Αν δεν κάνω λάθος πάνω από τους 70 βαθμούς πεθαίνουν άμεσα τα μικρόβια. 1.5 ώρα στους 70 βαθμούς είναι υπερβολή, ότι είναι να πεθάνει πεθαίνει τα πρώτα λεπτά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
υπάρχει πάντα η λύση του ντελίβερι που είναι όλα αποστειρωμένα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές