Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 13 Φεβ 2021, 11:50

Golden Age έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:45
Naida έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:34
Golden Age έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:10

Από τί να κινδυνέψει το κοριτσάκι;
Από την ίδια.
Με ποιο τρόπο;
Να ξεσπασει πανω του (χειροδικια, μπουλινγκ, κακομεταχειριση γενικως που μπορει να δημιουργησει τραυματα στο ανηλικο παιδι της).
Με την ευκαιρια, ο πατερας που ειναι? Εχει κινηθει νομικα εναντιον της κατηγορουμενης ή οχι?
(ενας λογος παραπανω να μπει η κατηγορουμενη υπο επιτηρηση αν δεν εχει εμφανιστει πατερας)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 11:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:07
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Φεβ 2021, 18:14

Οι γονείς μου επενέβησαν με τρόπο βάρβαρο και αγαρμπο στην προσωπική μου ερωτική ζωή εκμεταλευομενοι το γεγονός πως είμαι ανήλικη ..
Και έστειλαν στην φυλακή τον άνδρα που αγαπούσα και που μ' έκανε γυναίκα ..
Που μου δίδαξε τον έρωτα ...
Έκανα κάποιες μικρές αντικαταστάσεις.

Πως σου φαίνεται αυτή η περίπτωση; :lol:
Είναι διαφορετική η φύση της γυναίκας από του άνδρα και του αγοριού από το κορίτσι
Αξίζουν το ίδιο σαν άνθρωποι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο αλλά σαν φύση δεν είναι ίδιοι

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 13 Φεβ 2021, 11:54

Να απολυθεί δε γίνεται γιατί είναι... αδιόριστη. Καλώς επιβλήθηκε το μέτρο διότι έχει και τέκνο . Τώρα αν θα επιληφθούν περαιτέρω κοινωνικοί λειτουργοί και της αφαιρεθεί η επιμέλεια , είναι σε επόμενη φάση.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 11:54

Gordian Knot έγραψε:
13 Φεβ 2021, 10:33
Έχει δίκιο ο Daje.
Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
Που είναι αυτές οι συλλογικότητες/θηλυκότητες/αδελφότητες (του ελέους) που μας είχαν ΖΑΛΙΣΕΙ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ και έδειχναν με το δάκτυλο όποιον άντρα είχε την ατυχία να βρεθεί κοντά τους; Που στοχοποιούσαν αδιακρίτως το 50% του πληθυσμού;
Προετοιμάζουν την επόμενη εκδήλωση ή ... (μάλλον το δεύτερο)
Γενικώς, τα καθιζήματα της ΦΑΣΙΣΤεράς έχουν λουφάξει στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ τους - μάλλον δεν προσφέρεται το θέμα για την ατζέντα τους.

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ - Εσύ είσαι η αιτία «κακοποίησης» :roll: κάθε 13χρονου αγοριού.
Εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ που είχα γαμησει σε μπουρδέλο στο κέντρο της Αθήνας όταν ήμουν 14 ετών και είχα έρθει πρώτη φορά στην Αθήνα από το χωριό μου , ΔΕΝ είχα νοιώσει καθόλου μα καθόλου κακοποιημένος :wink

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Φεβ 2021, 11:55

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:51
ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Φεβ 2021, 18:14

Οι γονείς μου επενέβησαν με τρόπο βάρβαρο και αγαρμπο στην προσωπική μου ερωτική ζωή εκμεταλευομενοι το γεγονός πως είμαι ανήλικη ..
Και έστειλαν στην φυλακή τον άνδρα που αγαπούσα και που μ' έκανε γυναίκα ..
Που μου δίδαξε τον έρωτα ...

Είναι διαφορετική η φύση της γυναίκας από του άνδρα και του αγοριού από το κορίτσι
Αξίζουν το ίδιο σαν άνθρωποι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο αλλά σαν φύση δεν είναι ίδιοι
Πες μου πως σου φαίνεται αυτή η περίπτωση και άσε τις γενικολογίες.

Γιατί το επιχείρημα "τα παλιά χρόνια οι 13χρονες έκαναν παιδιά" είναι αντρική και όχι γυναικεία δικαιολογία και έχει ως βάση τους φυσικούς νόμους.

Έχετε μπλέξει τους μηρούς σας γενικώς, σ' αυτά τα θέματα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 11:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Φεβ 2021, 10:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Φεβ 2021, 20:20
nowhere έγραψε:
12 Φεβ 2021, 19:04
εδώ είναι που υποκρινόμαστε πως πιστεύουμε ότι αγοράκια-κοριτσάκια είναι το ίδιο και δείχνουμε σοκαρισμένοι?
..ΔΕΝ είναι το ίδιο τα αγοράκια με τα κοριτσάκια
Σαν άνθρωποι ασφαλώς έχουν ίση αξία και απέναντι στον νόμο είναι ίσα
Εννοείς ότι η μανδάμ είδε τον μικρό ως άνθρωπο με ίση αξία ή ως ένα ερωτικό εργαλείο που θα το παρατούσε στο χαλαρό όταν το βαριόταν, χωρίς την παραμικρή συναίσθηση του τι μπορεί να του προκάλεσε;
Εμένα πάντως στα 13 μου θα μου άρεσε και δεν θα ένιωθα καθόλου μα καθόλου αδικημένος

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 11:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:51
ΓΑΛΗ έγραψε:

Πες μου πως σου φαίνεται αυτή η περίπτωση και άσε τις γενικολογίες.

Γιατί το επιχείρημα "τα παλιά χρόνια οι 13χρονες έκαναν παιδιά" είναι αντρική και όχι γυναικεία δικαιολογία και έχει ως βάση τους φυσικούς νόμους.

Έχετε μπλέξει τους μηρούς σας γενικώς, σ' αυτά τα θέματα. :lol:
Δεν με ενδιαφέρουν οι γενοκολογιες μιλώ υποκειμενικά σαν άνδρας που κάποτε ήμουν μικρό ανήλικο αγόρι

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 13 Φεβ 2021, 12:02

Γενικώς έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κοινωνία και ο κόσμος.Στην ταινία Inferno(βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα) μια ομάδα ανθρώπων ετοιμάζουν επίθεση βιοτρομοκρατίας σχεδιάζωντας να εξαπολύσουν(απο την Κωνσταντινούπολη) έναν ιό που μεταδίδεται με τον αέρα και θα αφανίσει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας επειδή η ανθρωπότητα έχει ''ξεφύγει''.Και όλα αυτά που βλέπουμε να δείχνουν πως ξεφεύγει όλο και περισσότερο(τουλάχιστον σε επίπεδο πρώτου κόσμου).Η εξοικείωση με την ανωμαλία είναι τρομακτική.Όσο πάει αυτές οι πράξεις αποδοκιμάζονται όλο και λιγότερο κοινωνικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Φεβ 2021, 12:04

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:56
ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Φεβ 2021, 20:20

..ΔΕΝ είναι το ίδιο τα αγοράκια με τα κοριτσάκια
Σαν άνθρωποι ασφαλώς έχουν ίση αξία και απέναντι στον νόμο είναι ίσα
Εννοείς ότι η μανδάμ είδε τον μικρό ως άνθρωπο με ίση αξία ή ως ένα ερωτικό εργαλείο που θα το παρατούσε στο χαλαρό όταν το βαριόταν, χωρίς την παραμικρή συναίσθηση του τι μπορεί να του προκάλεσε;
Εμένα πάντως στα 13 μου θα μου άρεσε και δεν θα ένιωθα καθόλου μα καθόλου αδικημένος
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Οι περισσότεροι το βλέπετε με την οπτική του 13αρη που διάγει την περίοδο φαντασιώσεων και χειρωνακτικής επίλυσης του ζωτικού αυτού θέματος και θεωρείτε μεγάλη τύχη αυτό που συνέβη στον μικρό.

Αλλά σας προτείνω να το δείτε και με μια άλλη οπτική. Μπορείτε να σκεφθείτε τη μητέρα σας να έχει μία τέτοια σχέση, όταν εσείς είστε στην ηλικία των 13, 17, 30 ή στη σύνταξη;

Αν ναι, και μπορείτε να τη δικαιολογήσετε, έχει καλώς.

Αν μπορείτε να δείτε τον πιτσιρικά εραστή της μάνας σας ως μάγκα που κατάφερε να ικανοποιήσει την εμπΥρη μεγαλύτερη, πάλι έχει καλώς.

Αν όχι, κάτι δεν πάει καλά γενικώς με τις απόψεις σας.

Παίζετε στα εύκολα περιφερειακά, χωρίς να σκέφτεστε καν το παιδί της και μέχρι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 12:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
13 Φεβ 2021, 12:04
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Φεβ 2021, 11:56
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Οι περισσότεροι το βλέπετε με την οπτική του 13αρη που διάγει την περίοδο φαντασιώσεων και χειρωνακτικής επίλυσης του ζωτικού αυτού θέματος και θεωρείτε μεγάλη τύχη αυτό που συνέβη στον μικρό.

Αλλά σας προτείνω να το δείτε και με μια άλλη οπτική. Μπορείτε να σκεφθείτε τη μητέρα σας να έχει μία τέτοια σχέση, όταν εσείς είστε στην ηλικία των 13, 17, 30 ή στη σύνταξη;

Αν ναι, και μπορείτε να τη δικαιολογήσετε, έχει καλώς.

Αν μπορείτε να δείτε τον πιτσιρικά εραστή της μάνας σας ως μάγκα που κατάφερε να ικανοποιήσει την εμπΥρη μεγαλύτερη, πάλι έχει καλώς.

Αν όχι, κάτι δεν πάει καλά γενικώς με τις απόψεις σας.

Παίζετε στα εύκολα περιφερειακά, χωρίς να σκέφτεστε καν το παιδί της και μέχρι εκεί.
Το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμα
Το τι θα κάνει η μητέρα μου η η αδελφή μου η η κόρη μου η η γιαγιά μου είναι δικό τους θέμα .

Πως λέμε γιατί φτιάχνεις ερωτικές σχέσεις με την γειτόνισσα , θα ήθελες ο γείτονας να φτιάξει σχέση με την δική σου αδελφή ;

Εκτος εάν προτιμάς την γνήσια νεοελληνική απάντηση από έφηβο της δεκαετίας του 80
Κλείνουμε τις δικές μας γυναίκες στο σπίτι και εμείς την πεφτουμε στις γυναίκες των άλλων !!!

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 12:36

Mitharadir έγραψε:
13 Φεβ 2021, 12:02
Γενικώς έχει αρχίσει να ξεφεύγει η κοινωνία και ο κόσμος.Στην ταινία Inferno(βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα) μια ομάδα ανθρώπων ετοιμάζουν επίθεση βιοτρομοκρατίας σχεδιάζωντας να εξαπολύσουν(απο την Κωνσταντινούπολη) έναν ιό που μεταδίδεται με τον αέρα και θα αφανίσει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας επειδή η ανθρωπότητα έχει ''ξεφύγει''.Και όλα αυτά που βλέπουμε να δείχνουν πως ξεφεύγει όλο και περισσότερο(τουλάχιστον σε επίπεδο πρώτου κόσμου).Η εξοικείωση με την ανωμαλία είναι τρομακτική.Όσο πάει αυτές οι πράξεις αποδοκιμάζονται όλο και λιγότερο κοινωνικά.
Τέτοιες σχέσεις το να κάνει έρωτα ένα ανήλικο αγόρι με μια ενήλικη γυναίκα , ποτέ μα ποτέ δεν θεωρούνταν αρνητικό για την ελληνική κοινωνία
Τώρα τις μικρές κοπέλες τις κλειδώνουμε στο σπίτι και τις παντρευτούμε εμείς οι γονείς με αυτόν που θα διαλέξουμε εμείς .. :roll:

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 13 Φεβ 2021, 13:12

Gordian Knot έγραψε:
13 Φεβ 2021, 10:33
Έχει δίκιο ο Daje.
Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
Που είναι αυτές οι συλλογικότητες/θηλυκότητες/αδελφότητες (του ελέους) που μας είχαν ΖΑΛΙΣΕΙ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ και έδειχναν με το δάκτυλο όποιον άντρα είχε την ατυχία να βρεθεί κοντά τους; Που στοχοποιούσαν αδιακρίτως το 50% του πληθυσμού;
Προετοιμάζουν την επόμενη εκδήλωση ή ... (μάλλον το δεύτερο)
Γενικώς, τα καθιζήματα της ΦΑΣΙΣΤεράς έχουν λουφάξει στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ τους - μάλλον δεν προσφέρεται το θέμα για την ατζέντα τους.

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ - Εσύ είσαι η αιτία «κακοποίησης» :roll: κάθε 13χρονου αγοριού.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν τις κάνεις κακομαθημένες από το σπίτι

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Φεβ 2021, 13:12

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Φεβ 2021, 12:36
Mitharadir έγραψε:
Τέτοιες σχέσεις το να κάνει έρωτα ένα ανήλικο αγόρι με μια ενήλικη γυναίκα , ποτέ μα ποτέ δεν θεωρούνταν αρνητικό για την ελληνική κοινωνία
Τώρα τις μικρές κοπέλες τις κλειδώνουμε στο σπίτι και τις παντρευτούμε εμείς οι γονείς με αυτόν που θα διαλέξουμε εμείς .. :roll:

ρε φιλε αλλο να πηδηχτουν 1-2 φορες να ξεχαρμανιασει να δει και πως ειναι και αλλο να εχει το πιτσιρικι σα κουκλα του σεξ για χρονια, μιλαμε για αλλου ειδους επιρροη,
τον γνωριζε και τον ειχε μαθητη απτο δημοτικο, ενω αυτη βγηκε και ειπε οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και οτι οταν ενηλικιωθει θα τον αποκαταστησει
δλδ οταν αυτος θα γινει 18 και θα παει φανταρος και μετα για σπουδες αυτη θα ειναι 40φευγα
αντιλαμβανεσαι τον παραλογισμο;

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 13 Φεβ 2021, 13:20

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Φεβ 2021, 13:12
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Mitharadir έγραψε:

ρε φιλε αλλο να πηδηχτουν 1-2 φορες να ξεχαρμανιασει να δει και πως ειναι και αλλο να εχει το πιτσιρικι σα κουκλα του σεξ για χρονια, μιλαμε για αλλου ειδους επιρροη,
τον γνωριζε και τον ειχε μαθητη απτο δημοτικο, ενω αυτη βγηκε και ειπε οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και οτι οταν ενηλικιωθει θα τον αποκαταστησει
δλδ οταν αυτος θα γινει 18 και θα παει φανταρος και μετα για σπουδες αυτη θα ειναι 40φευγα
Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκα
Και τους γονείς μου θα τους μισούσα και θα έφευγα από το σπίτι εάν έκαναν αυτό που έκαναν στην συγκεκριμένη περίπτωση

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Φεβ 2021, 13:23

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
13 Φεβ 2021, 13:20
omg kai 3 lol έγραψε:
13 Φεβ 2021, 13:12
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Άσχετα με τον παραλογισμό , βάζοντας τον δικό μου εαυτό στην θέση του ανήλικου αγοριού , θα θεωρούσα δική μου καθαρά προσωπική υπόθεση τις ερωτικές μου σχέσεις με αυτή την ενήλικη γυναίκα
Και τους γονείς μου θα τους μισούσα και θα έφευγα από το σπίτι εάν έκαναν αυτό που έκαναν στην συγκεκριμένη περίπτωση

αντι για το μουνοδουλο εαυτο σου βαλε στην ιδια θεση τον 13χρονο γιο η κορη σου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών