Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 36χρονη καθηγήτρια
ξερεε πως εξηγειται η συμπεριφορα της 30αρας καθηγητριας ετσι η θελετε να σας τα φερνουμε ολα ετοιμα? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ενα 13χρονο αγόρι μπορεί να βλέπει και ως γαμάτο να πάρει την μηχανή του πατέρα του να κόβει βόλτες. Να επικροτήσουμε τον ενήλικα που θα του δώσει την μηχανή;Lord Brum έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:16μήπως επειδή και να λιμπίζεται παιδάκια η κόρη της δεν έχει τσουτσούνι να την ικανοποιήσει?Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 16:56Τι σχέση έχει βρε γκολντεν μου αν ήταν ετεροφυλοφιλική;Golden Age έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 16:49
Ήταν μια ετεροφιλοφιλική υπόθεση. Αν δεν έχει δώσει δείγματα κινδύνου για την κόρη της πως θα αποφασιστεί κάτι τέτοιο χωρίς να εξεταστεί από ειδικούς;
πάντως είστε μακρυα νυχτωμένοι. Ο 13χρονος θα θυμάται την καθηγήτρια μέχρι τα βαθια του γεράματα και θα του σηκώνεται.. Άλλοι θα πλήρωναν για να είναι στη θέση του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:27ξερεε πως εξηγειται η συμπεριφορα της 30αρας καθηγητριας ετσι η θελετε να σας τα φερνουμε ολα ετοιμα?

για λεγε
Ok, κι εγώ ξέρω πολλούς που στα 14 έκαναν σχέση με μεγαλύτερες. Αλλά συνήθως αυτό γινόταν με μεγαλύτερες μαθήτριες και αργότερα με φοιτήτριες, τουρίστριες κλπ. Σπανίως στις εφηβικές ηλικίες η πρώτη φορά γίνεται με συνομήλικους (στις ηλικίες 14 με 17) και αυτό ισχύει τόσο για αγόρια όσο και κορίτσια. Αλλά οι διαφορές συνήθως παίζουν στην επίσης εφηβική/ανήλικη κλίμακα. Μετά τα 18 αρχίζουν οι σχέσεις με συνομήλικους αλλά και οι μεγαλύτερες διαφορές με ενηλίκους.
Αλλά είναι άλλο πράγμα να έχει σχέση ένας 18αρης με μια φοιτήτρια, άλλο ένας 20ρης με μια 30αρα και άλλο μια 36χρονη μ' έναν 13αρη. Αν ήταν 20χρονος, ουδείς θα μπορούσε να την κατηγορήσει για κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Φεβ 2021, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαν πραγματικός άνδρας και πάτερ φαμίλιας του παλαιού καιρου
θα κλείδωνα την κόρη μου στο σπίτι για να μην την πειράξει κάποιος άνδρας ενώ θα ήμουν περήφανος που ο μικρός γιος μου .. έμοιασε στον μπαμπά του (δηλαδή σε εμένα
) και γ-μαει νερό και τις δασκάλες του .. 

Και θα είχες φτιάξει δυο πολύ δυστυχισμένα παιδιά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:43Σαν πραγματικός άνδρας και πάτερ φαμίλιας του παλαιού καιρουθα κλείδωνα την κόρη μου στο σπίτι για να μην την πειράξει κάποιος άνδρας ενώ θα ήμουν περήφανος που ο μικρός γιος μου .. έμοιασε στον μπαμπά του (δηλαδή σε εμένα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπήρξε φορά που δεν πλήρωσες για σεξ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:43Σαν πραγματικός άνδρας και πάτερ φαμίλιας του παλαιού καιρουθα κλείδωνα την κόρη μου στο σπίτι για να μην την πειράξει κάποιος άνδρας ενώ θα ήμουν περήφανος που ο μικρός γιος μου .. έμοιασε στον μπαμπά του (δηλαδή σε εμένα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικόΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:46Και θα είχες φτιάξει δυο πολύ δυστυχισμένα παιδιά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:43Σαν πραγματικός άνδρας και πάτερ φαμίλιας του παλαιού καιρουθα κλείδωνα την κόρη μου στο σπίτι για να μην την πειράξει κάποιος άνδρας ενώ θα ήμουν περήφανος που ο μικρός γιος μου .. έμοιασε στον μπαμπά του (δηλαδή σε εμένα
Εγώ που "αποπλανηθηκα" από 14 ετων μια χαρά άνδρας βγήκα στην νεοελληνική κοινωνία
Και μια χαρά προκοψα στην ζωή σαν νεοέλληνας μικροαστός νοικοκύρης
σε τσιγγάνικους καταυλισμους τα τσιγγανόπουλα πηδιούνται από τα 12. Δεν είδα καμία πρόνοια της πολιτείας να προστατευτούν τα 12 χρονα που παντρεύονται τον 18χρονο ξάδερφό τους.Naida έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:32Ενα 13χρονο αγόρι μπορεί να βλέπει και ως γαμάτο να πάρει την μηχανή του πατέρα του να κόβει βόλτες. Να επικροτήσουμε τον ενήλικα που θα του δώσει την μηχανή;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
..μόνον όσες φορές με πλήρωναν κάτι πλούσιες κυρίες ως ζιγκολό !!!Gherschaagk έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:48Υπήρξε φορά που δεν πλήρωσες για σεξ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:43Σαν πραγματικός άνδρας και πάτερ φαμίλιας του παλαιού καιρουθα κλείδωνα την κόρη μου στο σπίτι για να μην την πειράξει κάποιος άνδρας ενώ θα ήμουν περήφανος που ο μικρός γιος μου .. έμοιασε στον μπαμπά του (δηλαδή σε εμένα

Χμμμ, ναι, μια χαρά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:49Αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικόΛεγεών έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:46Και θα είχες φτιάξει δυο πολύ δυστυχισμένα παιδιά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:43Σαν πραγματικός άνδρας και πάτερ φαμίλιας του παλαιού καιρουθα κλείδωνα την κόρη μου στο σπίτι για να μην την πειράξει κάποιος άνδρας ενώ θα ήμουν περήφανος που ο μικρός γιος μου .. έμοιασε στον μπαμπά του (δηλαδή σε εμένα
Εγώ που "αποπλανηθηκα" από 14 ετων μια χαρά άνδρας βγήκα στην νεοελληνική κοινωνία
Και μια χαρά προκοψα στην ζωή σαν νεοέλληνας μικροαστός νοικοκύρης
παραγράφηκε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Φεβ 2021, 17:21Εγώ 14 χρόνων είχα πληρώσει την επι χρήμασι
ο αινιαν είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του φορουμ.
Μακράν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δράσεις για τον περιορισμό της ακροδεξιάς στην Ευρώπη
από Ίακχος » 21 Νοέμ 2024, 17:34 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 21 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
21 Νοέμ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γαλλος μαρσαρει και σκοτωνει 36χρονη στην Ανωπολη
από SeaHawk » 18 Δεκ 2024, 15:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
20 Δεκ 2024, 09:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πράσινη ταφή και κατ' οίκον κηδεία
από Antipnevma » 18 Μάιος 2024, 15:39 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
18 Μάιος 2024, 18:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χανι Μασουντ εσωσε 36χρονη εγκυο απο βεβαιο θανατο ....
από Frappezitis » 31 Ιαν 2024, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
31 Ιαν 2024, 16:49
-