Σιγά μην κλείσει.
Απλώς θα φύγει όλη η ευαισθητοποιημένη μούργα και θα συνεχίσει το λαθρεμπόριο ήθους από άλλο μαγαζί.
Έτσι. Νήμα για εκλογές δεν είναι άλλωστε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:24
Μονο αυτο το Βίντεο να παίζει συνεχώς και τελείωσε η Προεκλογική εκστρατεία της Δουρου πριν αρχίσει.
Μόνο οι αποδείξεις για το ποιος νομιμοποίησε τα αυθαίρετα στο Κόκκινο Λιμανάκι και τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ πριν αρχίσει!Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:24
Μονο αυτο το Βίντεο να παίζει συνεχώς και τελείωσε η Προεκλογική εκστρατεία της Δουρου πριν αρχίσει.
Αν εισασταν τίμιοι θα παραδεχοσασταν ότι ποτέ δεν θα αναγνώριζατε αυτό το πράγμα ως "έξοδο" αν εισασταν στην αντιπολίτευση. Αλλά αυτό είναι οφφ τοπικ.Higlander- έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:22Ένα μήνα πριν βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια ξεσπούν φονικές φωτιές σε ανατολική και δυτική αττική, μας κατηγορούν ότι... σκοτώσαμε 100 ανθρώπους και απαιτούν να παραιτηθούμεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:20ε τρολλάρειςHiglander- έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:15Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μας ρίξουν για να μην βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια!
Έτσι δικαιολογείται η φρενίτιδα του τελευταίου μήνα.
δεν γίνεται να πιστεύεις αυτά που γράφεις
Δύο μήνες πριν βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια η ΝΔ υιοθετεί τη γραμμή της ΧΑ και προσπαθεί να ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πρόταση δυσπιστίας με πρόφαση το μακεδονικό!
Ύστερα μας λέτε ότι τα... φανταζόμαστε!
Higlander- έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:22
Ένα μήνα πριν βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια ξεσπούν φονικές φωτιές σε ανατολική και δυτική αττική, μας κατηγορούν ότι... σκοτώσαμε 100 ανθρώπους και απαιτούν να παραιτηθούμε
Δύο μήνες πριν βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια η ΝΔ υιοθετεί τη γραμμή της ΧΑ και προσπαθεί να ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με πρόταση δυσπιστίας με πρόφαση το μακεδονικό!
Ύστερα μας λέτε ότι τα... φανταζόμαστε!
https://xeirobombidida.blogspot.com/201 ... st_83.htmlΣτην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
η απόλυτη ταπείνωση και κατάντια για τη χώρα.Kauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:27https://xeirobombidida.blogspot.com/201 ... st_83.htmlΣτην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
Αυτοκαταστροφικοί που θέλουν να δούν να καταστρέφονται και όλοι οι άλλοι.
Αυτοί είναι.
Kauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:27https://xeirobombidida.blogspot.com/201 ... st_83.htmlΣτην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
Αυτοί είναι.
Εγώ μίλησα για κάλυψη σε εμπόρους.Ο χρήστης ουσιών είναι άρρωστος άνθρωπος και χρήζει βοηθείας να σταθεί στα πόδια του.Kauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:27https://xeirobombidida.blogspot.com/201 ... st_83.htmlΣτην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
Αυτοί είναι.
Το νήμα ειναι για την σύνδεση υποσχέσεων και πραγματικότητας.Χαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:25Έτσι. Νήμα για εκλογές δεν είναι άλλωστε;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:24
Συνελήφθη 23χρονος για ένοπλη ληστεία τράπεζας στου ΓκύζηHeritage86 έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:30Εγώ μίλησα για κάλυψη σε εμπόρους.Ο χρήστης ουσιών είναι άρρωστος άνθρωπος και χρήζει βοηθείας να σταθεί στα πόδια του.Kauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:27https://xeirobombidida.blogspot.com/201 ... st_83.htmlΣτην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
Αυτοί είναι.
Ξαναδιάβασε:Εγώ μίλησα για κάλυψη σε εμπόρους.Ο χρήστης ουσιών είναι άρρωστος άνθρωπος και χρήζει βοηθείας να σταθεί στα πόδια του.
1,2 κιλά κοκαΐνη, για προσωπική χρήση.Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
ποση ώρα χρειάζεται? εσένα πόση σου έπαιρνε καθε φορά?Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:31Στο μεταξύ κανε ενα διάλλειμα να ξεπριστεί το πρόσωπο σου. Εχεις σφαλιαριστεί πολλές φορές το τελευταίο διήμερο.
ο συριζα είναι το χειρότερο κόμμα που υπάρχει στη βουλή αυτή τη στιγμή και ακολουθεί το ποτάμι μαζί με το κκε.dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:29Kauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:27https://xeirobombidida.blogspot.com/201 ... st_83.htmlΣτην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει: «Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει...μένω από δω κι από κει...Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».... Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.
Αυτοί είναι.
εσείς η ΧΑ μαζί με τη νδ του Κούλη θα κάνετε μέτωπο και θα σώσετε τον τόπο από την καταστροφή