Γνωστά πράγματα...
«Οι κουμουνιστες θα μας δώσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε»
- Βλαδίμηρος Ι. Λένιν
«Οι κουμουνιστες θα μας δώσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε»
- Βλαδίμηρος Ι. Λένιν
Kauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:06Ε, μα κι εσύ λύσσαΚΣες, να μην έχει μια καβάτζα? Βρέχει, χιονίζει έξω, πού να τρέχει κάθε μέρα?metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:45δε μου απάντησες όμως. τα 1,2 κιλά είναι για χρήση;Heritage86 έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:42
Τι να σου πω,πίστευε ότι θέλεις.Πάντως στα κικ μποξ που συχνάζουν ορισμένοι είναι τύφλα στο χασίσι.Εγώ ποτέ δεν έκρινα αρνητικά τέτοια άτομα,γιατί κατά βάθος είναι ευαίσθητα αγόρια και κορίτσια που χρειάζονται υποστήριξη.Αν εσύ πιστεύεις άλλως,είναι σεβαστό.Τα ναρκωτικά είναι μάστιγα,ειδικά όταν μπλέξεις με αυτά και είσαι φτωχός.Μην ταυτίζεις τους χρήστες στην λαϊκές γειτονιές της αθήνας,με αυτούς που κάνουν μυτιές στη Μύκονο.Οι δεύτεροι παίρνουν καλό και ποιοτικό πράγμα,μόνο από δόση υπερβολική αν πάνε.Οι πρώτοι όμως ζούνε μια κόλαση,μην τους σταυρώνεις δίχως να ξέρεις την ιστορία τους.
τα αυτόματα και τα πιστόλια τί χρειάζονται σε έναν απλό εξαρτημένο;
Έρχονται φίλοι στο σπίτι, να μην έχει κάτι να τους τρατάρει?
Και τα όπλα, ΚΣέρεις τί έγκλημα υπάρχει εκεί έΚΣω? Ζούγκλα έχουμε γίνει.
Τα προσωπικα που λεει ειναι αυτα?Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:22κάνει καριέρα στην χολέρα
οτι ναναιΧαοτικός έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:13Μαλάκα δεν κάνω πλάκα. Έχω καλέσει χρυσάυγουλα, δεξιούς πασόκους κι ότι θες. Από πασόκοι μέχρι εμάς πιο άκρη,
όλοι τους με έναν τρόπο βοηθάνε. Μα με τα ξύλα, μα με το φύσημα, δεν φοβούνται ρε παιδί μου να λερωθούν και παραζεσταθούν λίγο.
Νουδούλες και αυγά, τι μπούληδες ρε; Ακίνητοι με στήσιμο μη μου άπτου και περιμένουν στο τραπέζι πότε θα φάνε.
dna replication έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:20ελατε νδημοκράτεςKauldron έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 16:15Πάντα αυτό κάνουν οι αριστεροί.αυτή είναι η αριστερά καλόπιστε αναγνώστη
δεύτερος που μοιράζει ψόφους
Είτε με πλημμύρες, είτε με φωτιές, είτε ένοπλα, είτε με τα βρωμοχασίσια και τις κωλοπρέζες τους, αυτά τα πλάσματα μοιράζουν θάνατο. ΑΥτοκαταστροφικοί, που θέλουν να τραβοήξουν τους πάντες εκεί.
Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε?
φτιάξτε μετωπο με ΧΑ, ξερετε εσείς, είναι στην παράδοσή σας
Οκ ευχαριστώ.
Σου θυμίζω το "το πράσινο καίει το πράσινο"ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:32Από τη στιγμή που βλέπεις τα μπολντ ως κάτι ομοούσιον και αδιαίρετον, βράσε ρυζότο, κοσμοπολίτη της κωλοπετεινίτσας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:19Νοιώστε λίγο ρε, σε δύο ηπείρους και τέσσερις διαφορετικές χώρες έχει ζήσει ο ιντερνάσιοναλ μαν οφ μίστερι εγκέφαλος μετά την εθνολαϊκιστική εκτροπή του '04
Επειδή δεν παίζουμε πόκα, μπορείς να διευκρινήσεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:49Σου θυμίζω το "το πράσινο καίει το πράσινο"ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:32Από τη στιγμή που βλέπεις τα μπολντ ως κάτι ομοούσιον και αδιαίρετον, βράσε ρυζότο, κοσμοπολίτη της κωλοπετεινίτσας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 17:19
Νοιώστε λίγο ρε, σε δύο ηπείρους και τέσσερις διαφορετικές χώρες έχει ζήσει ο ιντερνάσιοναλ μαν οφ μίστερι εγκέφαλος μετά την εθνολαϊκιστική εκτροπή του '04
Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς χαζός ή εντελώς βαλτός για να στείλει σε ένα μέτωπο όλες του τις δυνάμεις και ειδικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες, είτε αυτό λέγεται φωτιά, είτε πόλεμος, είτε οτιδήποτε.