Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 28 Ιούλ 2018, 18:33

Ερμής έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:08
Naida έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:06
Ερμής έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:03

Που είναι κανένα άκρως μολυσματικό απόβλητο να μας ρωτήσει σε ποια οικονομική τάξη ήταν.
Ή αν οι γονείς του ψήφισαν συριζα, είναι αριστεροί, δυ κτλ :wink
Μπα, αυτοί που ρωτάνε για τις οικονομικές τάξεις εδω μέσα σε άλλους στέλνουν ψόφους.
Εγώ έστειλα έναν στον Λουγκόζι επειδή με είπε μαλακιστήρι. Το σύνηθές μου είναι λέω για οικογένειες, όσο πιο χυδαία μπορώ εκείνη τη στιγμή. Άλλος ποιος; Γιατί οι γενικολογίες μόνο για εντυπώσεις είναι.

Τώρα τι θες; μα ρωτήσω σε ποια κοιωνική τάξη ήταν το παιδί (αν εννοούσες εμένα μαζί με τους άλλους);

ΟΚ ρωταω λοιπόν. Σε ποια κοινωνική τάξη ανήκε το παιδί;

Απάντηση (για να μαθαίνετε κιόλας όσοι δεν ξέρετε). Το απιδί ανήκει στην εργατική τάξη, όπως οι μπάτσοι, οι ΔΥ, οι επιστήμονες και σχεδόν το 99% των κοινωνιών. Ωραία;

Αλλά να έχετε και ειδική πιστοποίηση δυνατότητας να λυπάστε (κάποιοι. Γενικά) για μία τραγωδία δεν το ήξερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 28 Ιούλ 2018, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 28 Ιούλ 2018, 18:34

Naida έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:30
Ερμής έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:28
Δεν μίλησε κανεις για λεφτάδες ή για πεινασμένους, νεκρούς. Στα σοσιαλ μόνο, κάτι αυτοπροσδιορισμένοι λιμπεράλια αριστεροί το έκαναν
Καλά Ερμή τα βλέπουμε και εδώ μέσα, τα βλέπουμε και από τους πολιτικούς σας.
Άστο δε θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση.
πολιτικούς μας;
Χαοτικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:33

Τώρα τι θες; μα ρωτήσω σε ποια κοιωνική τάξη ήταν το παιδί (αν εννοούσες εμένα μαζί με τους άλλους);

ΟΚ ρωταω λοιπόν. Σε ποια κοινωνική τάξη ανήκε το παιδί;

Απάντηση (για να μαθαίνετε κιόλας όσοι δεν ξέρετε). Το απιδί ανήκει στην εργατική τάξη, όπως οι μπάτσοι, οι ΔΥ, οι επιστήμονες και σχεδόν το 99% των κοινωνιών. Ωραία;

Αλλά να έχετε και ειδική πιστοποίηση δυνατότητας να μάθατε (κάποιοι. Γενικά) για μία τραγωδία δεν το ήξερα.
αυτό κατάλαβες, μάλιστα.
ΓΑΛΗ έγραψε:

Οι ορισμός χυδαιότητας και προπαγάνδας έχει ανέβει πολλά λέβελς από τους συριζαίους.
Όσο για τον βαρύμαγκα του πληκτρολογίου τον Πολάκη, μπροστά στον Τσίπρα ήταν σαν χεσμένη κότα και δεν έβγαλε κιχ για νεκρούς.

Και θίχτηκε ο φόσι που του θίξανε τη ντροπή της Κρήτης. Το πιστέψαμε.
ποιος ο Πολάκης που καταχώνιασε τον φάκελο τότε με το ατυχο παιδάκι γι να την σκαπουλάρει η συγγενής του.
Πιο σίχαμα και απο υπαίθριο βόθρο στη Βομβάη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Ιούλ 2018, 18:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
foscilis έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:09
Lugozzi έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 17:20

3 μέρες η ΝΔ δεν είπε τίποτα
Τι δεν ειπε τιποτα; Το σκρινσο με την περυσινη δηλωση Πολακη να φαινεται σα να εγινε Τριτη χαραματα νομιζεις κυκλοφορησε απο σερβερ του τουιτερ που μυρισαν τον κρινο; Η πεθερα μου (καμια σχεση με πολιτικη η γυναικα μην παρεξηγηθω) ειναι με ηρεμιστικα επειδη ο ΣΚΑΪ σεβαστηκε το εθνικο πενθος;

Ο *γουρλοματης* δεν ειπε τιποτα. Ο μηχανισμος εκανε παρτι και οχι πολιτικο αλλα χυδαιας προπαγανδας.
Οι ορισμός χυδαιότητας και προπαγάνδας έχει ανέβει πολλά λέβελς από τους συριζαίους.
Όσο για τον βαρύμαγκα του πληκτρολογίου τον Πολάκη, μπροστά στον Τσίπρα ήταν σαν χεσμένη κότα και δεν έβγαλε κιχ για νεκρούς.

Καταρχάς το σκρινσο με τη περσινη δήλωση πολάκη το έβγαλε κάποιο στέλεχος της ζιμενς-νδ ή απλά ο σκάι ?
Γιατί το τραγικό τηλεοπτικο σοου το βράδυ της δευτερας με τους συριζαιους να παιζουν θεατρο με σκηνοθετημενους διαλογους, όταν παιδια-γυναικες-γιαγιαδες είχαν γίνει κυριολεκτικα στάχτυ δεν ήταν σκρινσο προπαγάνδα της αυγής αλλά ηταν λαηβ ον καμερα του ίδιου του συριζα !

Ρε εδώ δεν έχουμε ακόμα 1 βδομαδα μετά την τραγωδία, επίσημο αριθμό αγνοουμένων, αυτό τι είναι ? σκρινσο προπαγάνδα πολιτικη εκμεταλλευση νεκρων του σκαι και του ζιμενς που στεκεται σα ξυλαγγουρο με κουγκαρ ?

Παραδεχτείτε πως το καθεστώς έχει σκυλιάσει απλά και μόνο επειδη οι αντιπολιτευομενοι αναπνέουν !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Ιούλ 2018, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 28 Ιούλ 2018, 18:47

FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Ιούλ 2018, 18:49

λουγκο και αυτά τα βίντεο ρε μλκα πολιτική εκμετάλλευση νεκρων είναι ρε, κρύφτα πάραυτα !

Ρε συριζοξεφτίλες συνειδητοποιειτε πως τουλαχιστον 5 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ απο αυτα τα βιντεο έγινε το τηλεοπτικο σοου ον καμερα με τους σκηνοθετημενους διαλογους ??

στο μεταξυ ολοι αυτοι (μεταξυ των οποιων και εκεινος ο 13χρονος που ειδε ο πατερας του σε φωτο στο νερο) αυτες τις 5 ωρες καηκαν - πνιγηκαν περιμενοντας ΜΟΝΟ οταν επεσε το σκοταδι να τους μαζεψει νεκρους/ζωντανους το λιμενικο και βασικα οι ιδιωτες με τα φουσκωτα που ειχαν μικρο βυθισμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Ιούλ 2018, 19:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 28 Ιούλ 2018, 18:52

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Ιούλ 2018, 18:53

Το δε κάθαρμα ποκοπίκος δήλωνε ον ρέκορντ ότι υπάρχουν ενδείξεις εμπρησμού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Ιούλ 2018, 18:54

Πού είναι ο συριζομπερία με τα ινφογκράφικς;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 28 Ιούλ 2018, 18:55

Lugozzi έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:52
Εικόνα
Εχει αρχισει να γυριζει μπουμερανγκ στην ΝΔ ο τροπος που το διαχειριζεστε παντως. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιούλ 2018, 18:55

nik_killthemall έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
foscilis έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:09

Τι δεν ειπε τιποτα; Το σκρινσο με την περυσινη δηλωση Πολακη να φαινεται σα να εγινε Τριτη χαραματα νομιζεις κυκλοφορησε απο σερβερ του τουιτερ που μυρισαν τον κρινο; Η πεθερα μου (καμια σχεση με πολιτικη η γυναικα μην παρεξηγηθω) ειναι με ηρεμιστικα επειδη ο ΣΚΑΪ σεβαστηκε το εθνικο πενθος;

Ο *γουρλοματης* δεν ειπε τιποτα. Ο μηχανισμος εκανε παρτι και οχι πολιτικο αλλα χυδαιας προπαγανδας.

Καταρχάς το σκρινσο με τη περσινη δήλωση πολάκη το έβγαλε κάποιο στέλεχος της ζιμενς-νδ ή απλά ο σκάι ?
Γιατί το τραγικό τηλεοπτικο σοου το βράδυ της δευτερας με τους συριζαιους να παιζουν θεατρο με σκηνοθετημενους διαλογους, όταν παιδια-γυναικες-γιαγιαδες είχαν γίνει κυριολεκτικα στάχτυ δεν ήταν σκρινσο προπαγάνδα της αυγής αλλά ηταν λαηβ ον καμερα του ίδιου του συριζα !

Ρε εδώ δεν έχουμε ακόμα 1 βδομαδα μετά την τραγωδία, επίσημο αριθμό αγνοουμένων, αυτό τι είναι ? σκρινσο προπαγάνδα πολιτικη εκμεταλλευση νεκρων του σκαι και του ζιμενς που στεκεται σα ξυλαγγουρο με κουγκαρ ?

Παραδεχτείτε πως το καθεστώς έχει σκυλιάσει απλά και μόνο επειδη οι αντιπολιτευομενοι αναπνέουν !
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, όσο έβλεπα το βίντεο. Καμμία αναφορά σε νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους. Όλα έβαιναν καλώς. Αφού κάποια στιγμή, μου πέρασε από το μυαλό ότι είχαν βάλει λάθος βίντεο από ένα συμβούλιο για κάποια πυρκαγιά που δεν είχε νεκρούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 28 Ιούλ 2018, 18:58

zteo έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:55
Εχει αρχισει να γυριζει μπουμερανγκ στην ΝΔ ο τροπος που το διαχειριζεστε παντως. :8)
Σύριζα είχες ψηφίσει και όχι ΚΚΕ, αλλά ντρεπόσουν να το πείς. :D

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 28 Ιούλ 2018, 18:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:41
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, όσο έβλεπα το βίντεο. Καμμία αναφορά σε νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους. Όλα έβαιναν καλώς. Αφού κάποια στιγμή, μου πέρασε από το μυαλό ότι είχαν βάλει λάθος βίντεο από ένα συμβούλιο για κάποια πυρκαγιά που δεν είχε νεκρούς.
βλέπεις καμία αναφορά σε νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους
στην καθεστωτική αυγή?

Εικόνα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 28 Ιούλ 2018, 19:01

Μηχανικός έγραψε:
28 Ιούλ 2018, 18:58
zteo έγραψε:
Σύριζα είχες ψηφίσει και όχι ΚΚΕ, αλλά ντρεπόσουν να το πείς. :D
ΚΚΕ ψηφισα και ψηφιζω.Απλα εχω ποιο καθαρη πολιτικη σκεψη απο τους λυσσασμενους Νεοδημοκρατες της γραμμης Γεωργιαδη ((εξουσια με καθε μεσο)).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 28 Ιούλ 2018, 19:02

ΓΑΛΗ έγραψε:

Θα μείνουν στην ιστορια αυτή η συσκεψη όπως και η συνεντεξη νταματζ κοντρολ.
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών