Οι μεγάλοι όντως το κάνουν αυτό γιατί έχουν πελατολόγιο κατασκευαστών - εγώ πήγα σε μικρό κατάστημα συνοικίας...
Μέχρι και ο Σκλαβενίτης που κοίταξα πριν από 2 μήνες είχε ολοκαίνουριες λάμπες πυρακτώσεως...
.
Οι μεγάλοι όντως το κάνουν αυτό γιατί έχουν πελατολόγιο κατασκευαστών - εγώ πήγα σε μικρό κατάστημα συνοικίας...
Δεν ισχύει, βγαίνουν σε όλες τις "θερμοκρασίες". Ψυχρό, θερμο, 2700Κ, 3000Κ, ότι θες.dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 14:34οι LED έχουν κουραστικό φως,
οι πυρακτώσεως έχουν πιο ¨ζεστό" και ξεκούραστο
Πρώτον οι LED έχουν μία διαβάθμιση φωτός από το καθαρό λευκό μέχρι το κίτρινο...dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 14:34οι LED έχουν κουραστικό φως,
για κάντε τις πραξεις γιατί εγώ βαριέμαι:
τα 3-4€ παραπάνω που στοιχίζει μια LED σε πόσες κιλοβατώρες αντιστοιχούν και μετά από πόσες δεκαετίες αποσβένουν την αξία τους?
Λμαο σιγά μην είναι και αιώνας. Κανα τρίμηνο είναι.dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 14:34για κάντε τις πραξεις γιατί εγώ βαριέμαι:
τα 3-4€ παραπάνω που στοιχίζει μια LED σε πόσες κιλοβατώρες αντιστοιχούν και μετά από πόσες δεκαετίες αποσβένουν την αξία τους?
μύστης αν και είναι xiaomienterprise-psi έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 14:53Τι led , εγώ βάζω yi light για rgbαλλά σοβαρά , έχει επιλογή να ανάβουν τυχαία σαν κάποιος να είναι σπίτι , έτσι για ξεκαρφωμα
δεν είναι σαν της πυρακτώσεως που έχουν το φως της φωτιάς που φώτιζε τους ανθρώπους εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια που με τη σειρά του μοιάζει με την πυράκτωση του ήλιουDwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 14:38Δεν ισχύει, βγαίνουν σε όλες τις "θερμοκρασίες". Ψυχρό, θερμο, 2700Κ, 3000Κ, ότι θες.dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 14:34οι LED έχουν κουραστικό φως,
έχω ένα φωτιστικό του Joe Colombo με Β22 ντουί που έπαιρνε μια ειδική λάμπα πυρακτώσεως, την Cornalux που έφτασε να στοιχίζει 55 ευρώ η μια γιατί τις σταμάτησε το εργοστάσιο της Philips κάπου στα χρόνια του '70
αλλο ενα φωτιστικο διακοσμητικο που μπορεις να βαλεις και λαμπα Εντισον https://www.google.com/search?client=fi ... E%BF%CE%BD και αλλο ο φωτισμος ολου του σπιτιου η μιας επιχειρησης ...dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 15:24έχω ένα φωτιστικό του Joe Colombo με Β22 ντουί που έπαιρνε μια ειδική λάμπα πυρακτώσεως, την Cornalux που έφτασε να στοιχίζει 55 ευρώ η μια γιατί τις σταμάτησε το εργοστάσιο της Philips κάπου στα χρόνια του '70
Έβγαλα προσεκτικά το βιδωμα από τον παλιό καμένο λαμπτήρα και κόλλησα με φλαντζοκολα μια λάμπα LED Β22 και τώρα έχω cornalux "αθάνατη"..
Δεν είναι εντελώς άχρηστοι οι LED
Αφού δεν είπε για μιντικλοριανς με πηγή το jedipedia πάλι καλά.