Οι απατεώνες του πετρελαίου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Οι απατεώνες του πετρελαίου.
Αφού δεν είναι κουραστικό , πως θα γίνει;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ρε τύπε ανοίγεις ένα θέμα με βίντεο που λέει "You are not allowed to have these lamps" και σου δείχνουμε 1039435525 links και μαγαζιά που έχουν και τα προμοτάρουν, και μας απαντάς "ναι αλλά στο μικρομάγαζο της γειτονιάς μου έχουν βάλει προσφορά τις πυρακτώσεως 1+50 δώρο (προφανώς ξεστοκάρουν)".

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
είναι και το διαβεβαιώνουν πάρα πολλοί άνθρωποι,
μια ύποπτη πηγή ενόχλησης είναι το μπλέ φως και η άλλη το διαρκές αναβόσβημα
https://theconversation.com/the-scienti ... them-81639
Πυρακτώσεως ?

ή αλογόνου ?

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Dwarven Blacksmith
Το φως έρχεται στη θερμοκρασία που θες. Αν θες θερμο δεν είναι μπλε.dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 15:51είναι και το διαβεβαιώνουν πάρα πολλοί άνθρωποι,
μια ύποπτη πηγή ενόχλησης είναι το μπλέ φως και η άλλη το διαρκές αναβόσβημα
https://theconversation.com/the-scienti ... them-81639
Αν πάρεις λάμπα LED γνωστής μάρκας τώρα υπάρχει μηδενική πιθανότητα να αναβοσβήνει.
Σαλπαρε το καραβι, άστο. Ο νηματοθετης μας λέει να χεζουμε σε τουαλέτες αντί για το δάσος κι εσύ μας λες δε βγαίνει το σκατο έτσι. Μιλάμε για συζήτηση άκυρη εντελώς.

- Καραμελίτσα
Προφανώς ο νηματοθέτης πήγε σε κατάστημα με vintage λάμπες. Να μας πει που είναι γιατί θέλω να αγοράσω μία λάμπα πετρελαίου, από αυτές του παππού μου.
Z
Βρίσκω λάμπες πυρακτώσεως αλλά σε μέτρια προς κακή τιμή και κυρίως online πλέον.
Έχω αντικαταστήσει αρκετές σπίτι με led και οι παρατηρήσεις μέχρι στιγμής είναι οι εξής (για branded λάμπες κι όχι φτηνιάρικες τρέχα γύρευε):
* Το φως όταν βρίσκονται στο οπτικό πεδίο είναι ενοχλητικό. Οι λάμπες ας πούμε στον καθρέπτη του μπάνιου κατά το ξύρισμα.
* Εντελώς υποκειμενικά και χωρίς να κρατάω αρχείο δεν βλέπω την πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Μία κάηκε με το που την βίδωσα (με κρότο!) άλλη κράτησε μερικούς μήνες, άλλη σε μερικούς μήνες άρχισε να ανάβει χαμηλά και να διατηρείται φωτεινή αρκετά δευτερόλεπτα αφού κλείσει ο διακόπτης που αποθηκεύει ενέργεια το κύκλωμα μέσα;) κλπ.
* Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα μπαγιονέτ ντουί όταν το σπίτι είναι μιας κάποιας ηλικίας.
Δεν έχω πεισθεί ακόμα για την συνολική οικονομία όταν υπάρχουν λάμπες που λειτουργούν στο σπίτι για τρεις+ δεκαετίες. Θα δούμε.
Έχω αντικαταστήσει αρκετές σπίτι με led και οι παρατηρήσεις μέχρι στιγμής είναι οι εξής (για branded λάμπες κι όχι φτηνιάρικες τρέχα γύρευε):
* Το φως όταν βρίσκονται στο οπτικό πεδίο είναι ενοχλητικό. Οι λάμπες ας πούμε στον καθρέπτη του μπάνιου κατά το ξύρισμα.
* Εντελώς υποκειμενικά και χωρίς να κρατάω αρχείο δεν βλέπω την πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Μία κάηκε με το που την βίδωσα (με κρότο!) άλλη κράτησε μερικούς μήνες, άλλη σε μερικούς μήνες άρχισε να ανάβει χαμηλά και να διατηρείται φωτεινή αρκετά δευτερόλεπτα αφού κλείσει ο διακόπτης που αποθηκεύει ενέργεια το κύκλωμα μέσα;) κλπ.
* Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα μπαγιονέτ ντουί όταν το σπίτι είναι μιας κάποιας ηλικίας.
Δεν έχω πεισθεί ακόμα για την συνολική οικονομία όταν υπάρχουν λάμπες που λειτουργούν στο σπίτι για τρεις+ δεκαετίες. Θα δούμε.
- dna replication
συμφωνώ, κακώς κάθομαι και συζητάω μαζί σας

- Dwarven Blacksmith
Πρόσεχε σήμερα που θα πας να πιεις νερό απ το λάστιχο καρδιοκατακτητή, μπορεί να έχει κρυσταλλωσει και να σου κάτσει κάνα παγάκι στο λαιμό.

- dna replication
δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις ντουϊ σε Ε27 αλλά επίσης, ενώ δεν έχει προς το παρόν στην Ελλάδα, είναι πολύ εύκολο να βρεις B22 led στο ιντερνετ από Κίνα
ST48410 έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 16:16Βρίσκω λάμπες πυρακτώσεως αλλά σε μέτρια προς κακή τιμή και κυρίως online πλέον.

Occasio facit furem
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Yeelight και εδώ αλλά εγώ είμαι οπαδός των φωτιστικών οροφής. Μια χαρά φωτιστικά, 55€-75€ ανάλογα τα τετραγωνικά κάθε δωματίου. Και έχω και κάποιες κλασικές λάμπες LED σε σποτάκια.
Το θέμα είναι γραμμένο σε Β' πληθυντικό ενώ μέχρι και στα καλάθια στα Lidl πουλάνε LED λάμπες πια. Φοβερή αποκάλυψη.
Μιλάμε σε δέκα χρόνια θα μας μάθεις εμάς τα βόδια και τους έξυπνους θερμοστάστες. Μιλάμε αυτό το νήμα θα είναι αποκάλυψη.
Το θέμα είναι γραμμένο σε Β' πληθυντικό ενώ μέχρι και στα καλάθια στα Lidl πουλάνε LED λάμπες πια. Φοβερή αποκάλυψη.
Μιλάμε σε δέκα χρόνια θα μας μάθεις εμάς τα βόδια και τους έξυπνους θερμοστάστες. Μιλάμε αυτό το νήμα θα είναι αποκάλυψη.
- dna replication
-πόσοι millenials χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα?
-ένας, αλλά πρέπει να παρακολουθήσει τρίμηνο σεμινάριο
- Dwarven Blacksmith
Κι άλλος ένας για να κάνει cancel την παλιά. Δε σε χάλασε.dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 16:24-πόσοι millenials χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα?
-ένας, αλλά πρέπει να παρακολουθήσει τρίμηνο σεμινάριο

Δύσκολο δεν είναι αλλά να κατεβάσω παλιά πολύφωτα, να τα λύσω κλπ θέλει το χρόνο του. Προς το παρόν αλλάζω τις λάμπες σταδιακά και μεταφέρω τις όποιες πυρακτώσεως έχουν απομείνει εκεί που δεν μπορώ να βάλω led. E, κάποια στιγμή θα αγοράσω μερικούς αντάπτορες.dna replication έγραψε: ↑16 Φεβ 2021, 16:22δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις ντουϊ σε Ε27 αλλά επίσης, ενώ δεν έχει προς το παρόν στην Ελλάδα, είναι πολύ εύκολο να βρεις B22 led στο ιντερνετ από Κίνα