Μαυροβασίλης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:44εδώ να πούμε ότι ο μπουμπούκος μάλλον ζήλεψε τους ζαίους που το τερμάτισαν και δήλωσε ότι ο δον μπουχε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη το 7 προκήρυξε πρόωρες

Μαυροβασίλης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:44εδώ να πούμε ότι ο μπουμπούκος μάλλον ζήλεψε τους ζαίους που το τερμάτισαν και δήλωσε ότι ο δον μπουχε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη το 7 προκήρυξε πρόωρες
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
θα σταματησουν στα 99.99κι εγώ δεν ξέρω
πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κυβέρνηση θα θέλουν πάση θυσία να αποφευχθεί τριψήφιος αριθμός θυμάτων.
δεν είναι μόνο η δόμησηNaida έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:48Έχεις πάει ατην Αμερική να δεις τους δρόμους και τα σπίτια τους πως τα έχουν;
Αν δεν μπορούσε της πυροσβεστικής ακριβώς δίπλα είναι η βάση του ναυτικού με τα αλουέτ που δεν έχουν θέμα... έχουν δύο πάντα σε ετοιμότητα για επείγουσες καταστάσεις.... αλλά που να το σκεφτούν αυτοί που συντονίζουν
Εύχομαι όλοι το ίδιο να ευχόμαστε. Βέβαια αυτοί για το πολιτικό τομάρι τους, εμείς για τους ανθρώπους.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:51
κι εγώ δεν ξέρω
πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κυβέρνηση θα θέλουν πάση θυσία να αποφευχθεί τριψήφιος αριθμός θυμάτων.
Nandros έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:44Τί λέτε ρε παιδιά για ελικόπτερα και drone;vagabondo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:33Ένα drone αρκούσε.Πάνας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:15Παιδιά είναι αδικαιολόγητοι... δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά είναι τελείως λάθος όλα.
Στην δασοπυρόσβεση πετάει ελικόπτερο και συντονίζει την φωτιά....υπήρχε ελικόπτερο;
Αν υπήρχε δεν έβλεπε την κατεύθυνση της φωτιάς και την ταχύτητά της;
Αν δεν υπήρχε... γιατί δεν υπήρχε;
Αυτό θα έπρεπε να δώσει την εντολή εκκένωσης.
Με 9-11 μποφόρια τί μπορεί να σταθεί στον αέρα για συντονισμό;
Μηχανικός έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 19:38https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... F%8C%CF%81
5 Μποφόρ
Μικρά δέντρα αρχίζουν να κινούνται.
6 Μποφόρ
Μεγάλα κλαδιά κινούνται και ο αέρας σφυρίζει. Η χρήση της ομπρέλας γίνεται δύσκολη.
7 Μποφόρ
Τα δέντρα κινούνται ολόκληρα και το περπάτημα ενάντια στον άνεμο γίνεται δύσκολο.
8 Μποφόρ
Μεγάλα δέντρα κινούνται ολόκληρα και μικρά κλαδιά σπάνε. Η οδήγηση γίνεται δύσκολη και το περπάτημα ενάντια στον άνεμο εξαιρετικά δύσκολο.
9 Μποφόρ
Μεγάλα κλαδιά σπάνε, μικρές ζημιές σε καμινάδες και σκεπές. Προσωρινή σήμανση και οδοφράγματα παρασύρονται. Δύσκολη η όρθια στάση.
10 Μποφόρ
Σπάνια παρατηρείται στο εσωτερικό της ξηράς. Δέντρα σπάζουν ή ξεριζώνονται. Πολλά κεραμίδια αποσπώνται από τις σκεπές, αρκετές ζημιές στο εξωτερικό των κτιρίων.
11 Μποφόρ
Πολύ σπάνια παρατηρείται στο εσωτερικό της ξηράς. Πολλές στέγες υφίστανται μεγάλη ζημιά. Αρκετές ζημιές σε κτίρια, αυτοκίνητα, πάρκα. Έπιπλα και βαριά αντικείμενα εκτός κτιρίων παρασύρονται. Αδύνατη η όρθια στάση. Εκτεταμένες ζημιές στη βλάστηση.
Μέχρι 6 μποφόρ είναι ο αέρας στο βίντεο που βλέπουμε
Συριζαίοι = ΨΕΥΤΕΣ
εγώ λέω και πάλι καλάNaida έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:54Εύχομαι όλοι το ίδιο να ευχόμαστε. Βέβαια αυτοί για το πολιτικό τομάρι τους, εμείς για τους ανθρώπους.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:51
κι εγώ δεν ξέρω
σιγουρα ,πηρε φωτια ενα αμαξι ,μετα αρπαξαν θαμνοι και μετα απο 3 ημερες που φυσηξε εγινε της πουτανας και γαμω τις αντιδρασεις ,α[πλα λογω οτι αυτοι ειχαν καει περυσι (40 νοματαιοι) φετος ηταν πιο προσεκτικοι.δεν είναι μόνο η δόμηση
είναι και η σωστή αντίδραση του μηχανισμού και φυσικά η ύπαρξη μηχανισμού
Θέλω να συγκρίνω τη στάση του Καραμανλή και του επιτελείου του με το σημερινό. Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο τότε.perseus έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:49τα ελικοπτερα διασωσης και τα Απατσε αμα φυσαει η εχει καπνο δεν πανε πουθενα.Τί λέτε ρε παιδιά για ελικόπτερα και drone;
Ρε Γαλη τι σημασια εχει τι γνωριζε ο καραμανλης ,αυτοι οι 4 εφαγαν 10 χρονια φυλακη με 5 ευρω την ημερα.
Τι διαφορετικό είχε κάνει ο Καραμανλής; είχε παραιτηθεί;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:59Θέλω να συγκρίνω τη στάση του Καραμανλή και του επιτελείου του με το σημερινό. Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο τότε.perseus έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:49τα ελικοπτερα διασωσης και τα Απατσε αμα φυσαει η εχει καπνο δεν πανε πουθενα.Τί λέτε ρε παιδιά για ελικόπτερα και drone;
Ρε Γαλη τι σημασια εχει τι γνωριζε ο καραμανλης ,αυτοι οι 4 εφαγαν 10 χρονια φυλακη με 5 ευρω την ημερα.
Αναφορικά με τη λίστα που έβαλες, επίσης δεν σημαίνει κάτι γιατί ακόμη δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες ούτε έχουν εκδικασθεί οι υποθέσεις.
Δε νομίζω ότι γράφω κάτι παράλογο. Στην τελική, εσύ ανέβασες τη λίστα για να αποδείξεις τί; Ότι κάποιοι δεν τιμωρήθηκαν όπως έπρεπε; Ότι κάποιοι υψηλόβαθμοι τη γλύτωσαν; Χαίρω πολύ.
Τί ακριβώς έχει αλλάξει σήμερα;
ούτε σχέδιο αποσταθεροποίησης λοιπόν όπως αποδεικνύεται
από τους χειρότερους πρωθυπουργούς ήταν ο καραμανλήςNaida έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 00:00Τι διαφορετικό είχε κάνει ο Καραμανλής; είχε παραιτηθεί;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2018, 23:59Θέλω να συγκρίνω τη στάση του Καραμανλή και του επιτελείου του με το σημερινό. Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο τότε.
Αναφορικά με τη λίστα που έβαλες, επίσης δεν σημαίνει κάτι γιατί ακόμη δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες ούτε έχουν εκδικασθεί οι υποθέσεις.
Δε νομίζω ότι γράφω κάτι παράλογο. Στην τελική, εσύ ανέβασες τη λίστα για να αποδείξεις τί; Ότι κάποιοι δεν τιμωρήθηκαν όπως έπρεπε; Ότι κάποιοι υψηλόβαθμοι τη γλύτωσαν; Χαίρω πολύ.
Τί ακριβώς έχει αλλάξει σήμερα;
Η Ηλεια τελειωσε δεν διαβασες 10 χρονια με αναστολη 5 ευρω η ημερα.Αναφορικά με τη λίστα που έβαλες, επίσης δεν σημαίνει κάτι γιατί ακόμη δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες ούτε έχουν εκδικασθεί οι υποθέσεις.
ειδες που με επιβεβαιωνεις? εισαι συριζαιος αφου δεν σου κοβειΥπάρχει συριζαίος να του κόβει λίγο;