Ναι το λέω πιο πίσω. Με τα σικόρσκι που δεν χαμπαριάζουν από αεράκια.
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
the end
λάθος μου
υπεσ εχουμε υπηρεσιακό για τις εκλογές
Σπύρος Φλογαΐτης το 2007
επαναλαμβάνω είχαμε προεκλογική περίοδο
κρίθηκε δηλαδή και γι αυτό από τους πολίτες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
πώς το φαντάζεσαι πάνα, ειναι όλοι στα σπίτι μπροστά στις τηλεοράσεις και περιμένουν το ελικόπτερο που πετάει από πάνω να τους πει πάμε; Έπρεπε να φύγουν πιο νωρίς, καμπάνες απο εκκλησίες, δεν ξέρω τί, αλλά κάτι έπρεπε να τους πέι να φύγουν και προληπτικά, ας βρίζανε αν ήταν άκυρο μετα, που θα βρίζανε δηλαδή.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πεθανε ο Αρκας?ντροπή συγχωρεμένο άνθρωπο, εκείνοι που έχου καπηλευθεί το όνομά του και το έχουν κάνει σφραγίδα πρέπει να επέμβουν, χαλάει το προντακτ ιματζ.
οχι, το ελικοπτερο θα εβλεπε την πορεια της φωτιας και πιστευω κατα 90 % θα σταματουσε την παρακαμψη των οχηματων προς το Ματι.πώς το φαντάζεσαι πάνα, ειναι όλοι στα σπίτι μπροστά στις τηλεοράσεις και περιμένουν το ελικόπτερο που πετάει από πάνω να τους πει πάμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 29 Ιούλ 2018, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για κοίτα που άλλη φορά είχαν κάνει διασπορά των καναντέρ, ενώ δεν είχε γίνει τώρα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-kausona/
Άσχετο ότι κρίθηκε. Και ο Τσίπρας θα κριθεί και γι' αυτό.Σαν πρωθυπουργός τι έκανε; ανέλαβε κι αυτός την πολιτική ευθύνη;παραιτήθηκε και δε ξανακατέβηκε σε εκλογές; ξήλωσε κόσμο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μα επιτυχημένη προληπτική εκκένωση σημαίνει ακριβώς αυτό. Να πεις ή να επιβάλλεις στον άλλον να φύγει, στη φάση που μπορεί να σε βρίσει. Στη φάση που θα φωνάζει "βοήθεια" είναι ήδη πολύ αργά.enaon έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 00:39πώς το φαντάζεσαι πάνα, ειναι όλοι στα σπίτι μπροστά στις τηλεοράσεις και περιμένουν το ελικόπτερο που πετάει από πάνω να τους πει πάμε; Έπρεπε να φύγουν πιο νωρίς, καμπάνες απο εκκλησίες, δεν ξέρω τί, αλλά κάτι έπρεπε να τους πέι να φύγουν και προληπτικά, ας βρίζανε αν ήταν άκυρο μετα, που θα βρίζανε δηλαδή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσο προχωράει η συζήτηση και προστίθενται πληροφορίες η κατάσταση μου θυμίζει μια εκπομπή με αεροπορικές τραγωδίες και την έρευνα που ακολουθεί για την αναζήτηση των αιτίων. Στα περισσότερα επεισόδια η τραγωδία οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων. Δεν είναι ένα λάθος του πιλότου, μία αβλεψία ή μία κακή εκτίμηση ή μία βλάβη. Είναι πολλά ατυχή γεγονότα ή σφάλματα που συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο.
Κάτι τέτοιο νομίζω ότι έχει συμβεί και εδώ.
Καιρικές συνθήκες, κακή εκτίμηση της κατάστασης, καθυστέρηση, έλλειψη μέσων που είχαν σταλεί σε Κινέττα, κακός συντονισμός των υπευθύνων, κακή εκτίμηση και των πολιτών που βρίσκονταν στην περιοχή.
Το video που έβαλε ο μηχανικός αποδίδεται στον σεφ που έχασε την ζωή του μαζί με την γυναίκα και τα 2 παιδιά τους.
To video ανέβηκε στις 17:39 στο facebook και στις 18:19 (δηλαδή 40 λεπτά αργότερα) ο ίδιος γράφει "Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος" που σημαίνει ότι ήδη πρέπει να τον είχε πλησιάσει η φωτιά και να αντιλαμβανόταν ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις πως μπορεί να υποεκτιμήσεις έτσι εύκολα την φωτιά όταν κουβαλάς μαζί και τα παιδιά σου. Μην καταφύγετε στην εύκολη λύση του Darwin award κοκ.
Βάλτε τον εαυτό σας εκεί και αν βλέπατε αυτή την φωτιά να έρχεται θα περιμένατε αυτή την εξέλιξη; Οι άλλοι που είναι δίπλα δεν φαίνεται να περιμένουν κάτι τέτοιο. Επίσης κάπου στο μέσο του video περνάει ελικόπτερο.
Κάτι τέτοιο νομίζω ότι έχει συμβεί και εδώ.
Καιρικές συνθήκες, κακή εκτίμηση της κατάστασης, καθυστέρηση, έλλειψη μέσων που είχαν σταλεί σε Κινέττα, κακός συντονισμός των υπευθύνων, κακή εκτίμηση και των πολιτών που βρίσκονταν στην περιοχή.
Το video που έβαλε ο μηχανικός αποδίδεται στον σεφ που έχασε την ζωή του μαζί με την γυναίκα και τα 2 παιδιά τους.
To video ανέβηκε στις 17:39 στο facebook και στις 18:19 (δηλαδή 40 λεπτά αργότερα) ο ίδιος γράφει "Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος" που σημαίνει ότι ήδη πρέπει να τον είχε πλησιάσει η φωτιά και να αντιλαμβανόταν ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις πως μπορεί να υποεκτιμήσεις έτσι εύκολα την φωτιά όταν κουβαλάς μαζί και τα παιδιά σου. Μην καταφύγετε στην εύκολη λύση του Darwin award κοκ.
Βάλτε τον εαυτό σας εκεί και αν βλέπατε αυτή την φωτιά να έρχεται θα περιμένατε αυτή την εξέλιξη; Οι άλλοι που είναι δίπλα δεν φαίνεται να περιμένουν κάτι τέτοιο. Επίσης κάπου στο μέσο του video περνάει ελικόπτερο.
Δες το video που έβαλα και εγώ και πες μας τι είναι αυτό που πετάει αν θέλεις. Εκεί στο 01:40
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 29 Ιούλ 2018, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Οποιος Ζαιος η Νεοδημοκρατης εχει καθαρο μυαλο ας τον ακουσει.Ειναι καταπελτης για την απαξιωση του Πυροσβεστικου σωματος.
Μερικα στοιχεια να σας δωσω μονο.
1.700 πυροσβεστες εχουν αποσπαστει στο να φιλανε την κονομα της Φραπορτ στερωντας απο το Πυροσβεστικο σωμα σημαντικη επιχειρησιακη δυνατοτητα.
2.Το 2009 δινοταν 499 μυρια στην πυροσβεστικη.Σημερα αυτος ο προυπολογισμος εχεις μειωθει κατα 118 μυρια.
3.Η δασικη υπηρεσια λαμβανει το 0,035% του προυπολογισμου για να διαχειρηστει εκταση 65 μυριων.
4.Χωρις καθαρισμος των δασων δημιουργιας αντιπυρικων ζωνων και ανοιγματος των δασικων δρομων ηταν αδυνατον να αντιμετωπιστει μια τετοια πυρκαγια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
καλά και εσύ εκεί πάλι, θες να έρθουν να σε πάρουν από το χέρι, κάτω το κακό κράτος ζήτω το καλό κράτος. Εγώ δεν λέω να έρθουν να με πάρουν, αν θέλω να μείνω ας καώ οκ τι να κάνουμε, απλά να μου πούνε οτι προτείνουν να φύγω.
Είναι και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας που νομίζω ότι κάνει δημάρχους και λοιπούς εκλεγμένους να αδρανούν. Τι θα πουν όσοι ξεβολευτούν αν τελικά είναι άκυρη η προληπτική εκκένωση. Ενώ ας πούμε την ίδια ώρα οι κατασκηνώσεις αδειάζουν χωρίς πολλά πολλά.enaon έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 00:39πώς το φαντάζεσαι πάνα, ειναι όλοι στα σπίτι μπροστά στις τηλεοράσεις και περιμένουν το ελικόπτερο που πετάει από πάνω να τους πει πάμε; Έπρεπε να φύγουν πιο νωρίς, καμπάνες απο εκκλησίες, δεν ξέρω τί, αλλά κάτι έπρεπε να τους πέι να φύγουν και προληπτικά, ας βρίζανε αν ήταν άκυρο μετα, που θα βρίζανε δηλαδή.
Δεν υπήρχε λόγος να κάνουν, διασπορά γίνεται λόγω θερμοκρασιών και μόνο τα παλιά γιατί πάνω από 38°C είναι απαγορευτικό. Ο άνεμος επειδή δεν είναι σταθερός ελέγχεται την στιγμή της απογείωσης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φυσάει συνέχεια απαγορευτικό. Για μισή ώρα ήταν όλο το πρόβλημα.Μηχανικός έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 00:44Για κοίτα που άλλη φορά είχαν κάνει διασπορά των καναντέρ, ενώ δεν είχε γίνει τώρα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-kausona/
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατασκευάζονται υπόγεια πυρηνικά καταφύγια και στην Αττική - Πώς εξοπλίζονται
από βοθρατζης » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Νοέμ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-